U Splitu spremaju prosvjed podrške trostrukom ubojici
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: U Splitu spremaju prosvjed podrške trostrukom ubojici
to je kao s pokemonima, moraš ih sve skupiti.mutava baštarda wrote:Na Filipinima bi izvukao godinu dana rada za opće dobro. Rad bi se svodio da šeta kalašom po getu i traži četvrtog.
filip, napad kalašem
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Ne znam, znači opet kamenovanje suda.. i poruka jedite govna i čekajte da vas ubijuveber wrote:dobit će 25 godinakaya wrote:Njegova obrana trebala bi se bazirati na obrani, jakoj prepasti i strahu zbog koje je bio smanjeno uračunljiv.
Trebalo bi mu dati blagu kaznu kao poruku kada ne mogu sami riješiti kriminal neće jako kazniti ni one koji se obrane sami.
Al tu će biti sve obrnuto čini mi se...
da bude opmena drugima
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
obrana može dokazivat, no sud će reći da je bio malo manje uračunjljiv pa ne bu dobio 40 već 25vuksadinare wrote:...pise na indexu da ne mora u zatvor ako obrana dokaze da je bio potpuno neuracunljiv i moze dobiti najvise pet godina lijecenja u psihijatrijskoj ustanoviveber wrote:dobit će 25 godinakaya wrote:Njegova obrana trebala bi se bazirati na obrani, jakoj prepasti i strahu zbog koje je bio smanjeno uračunljiv.
Trebalo bi mu dati blagu kaznu kao poruku kada ne mogu sami riješiti kriminal neće jako kazniti ni one koji se obrane sami.
da bude opmena drugima
3×8 i jednu jer je imao namjeru i četvrtog.
2014-12-30
Jel? Onda možda idu na to, ipak je sigurnije. Da mali ne najebe jer se branio , bolje da je lud.vuksadinare wrote:...pise na indexu da ne mora u zatvor ako obrana dokaze da je bio potpuno neuracunljiv i moze dobiti najvise pet godina lijecenja u psihijatrijskoj ustanoviveber wrote:dobit će 25 godinakaya wrote:Njegova obrana trebala bi se bazirati na obrani, jakoj prepasti i strahu zbog koje je bio smanjeno uračunljiv.
da bude opmena drugima
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
problem u splitu se moze rjesiti samo onda kad ulica izgubi moc...i kada konacno izaberu na celo grada ili gradova likove koji se zele iskreno obracunati sa tom ulicom...a ne likove koji su na celu grada a kojima je najveca briga da mu netko ne zapali auto jer se zamjerio...
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
dečko bu najebao.kaya wrote:Ne znam, znači opet kamenovanje suda.. i poruka jedite govna i čekajte da vas ubijuveber wrote:dobit će 25 godinakaya wrote:Njegova obrana trebala bi se bazirati na obrani, jakoj prepasti i strahu zbog koje je bio smanjeno uračunljiv.
da bude opmena drugima
već sada moraliziraju.
i bulazne da smo krvožedni.
staviš se u njegov položaj i onda svijet više nije ružičast, ali boli kurac novinare, murju, odvjetništvo.
2014-12-30
kaya wrote:Njegova obrana trebala bi se bazirati na obrani, jakoj prepasti i strahu zbog koje je bio smanjeno uračunljiv.
naravno, pa rekao je Kenwood Kenon da je nedopustivo davati potporu takvima poput filipa
sud će s najvišeg mjesta dobiti naređenje da ga egzemplarno osudi na 50 godina robije bez prava na pomilovanje
evo procitaj na indexu..jos je dobio odlicnog odvjetnika šerica pa predmjevam da bi ta opcija u konacnici mogla proci..plus sto politicarima ne odgovara da u slucaju teskog zatvora malog dodatno ne cine herojom i izaziva s ezbog toga bunt..ovako pet godina u ludari dobro za malog dobro i za njih..nece procerdati zivot u zatvoru dovoljno je mlad..kad izađe naci ce mu neki psoao skloniti ga iz splita dati mu zasticeni imunitet mozda drugo ime i prezime i amenkaya wrote:Jel? Onda možda idu na to, ipak je sigurnije. Da mali ne najebe jer se branio , bolje da je lud.vuksadinare wrote:...pise na indexu da ne mora u zatvor ako obrana dokaze da je bio potpuno neuracunljiv i moze dobiti najvise pet godina lijecenja u psihijatrijskoj ustanoviveber wrote:dobit će 25 godinakaya wrote:Njegova obrana trebala bi se bazirati na obrani, jakoj prepasti i strahu zbog koje je bio smanjeno uračunljiv.
da bude opmena drugima
2015-09-08
kaya wrote:Ne znam, znači opet kamenovanje suda.. i poruka jedite govna i čekajte da vas ubijuveber wrote:dobit će 25 godinakaya wrote:Njegova obrana trebala bi se bazirati na obrani, jakoj prepasti i strahu zbog koje je bio smanjeno uračunljiv.
da bude opmena drugima
jedina prava poruka ovog slučaja je sadržana u onom što clint eastwood kaže u filmu "unforgiven", jednom od najboljih filmova svih vremena inače
kad na kraju uđe u salun i upuca vlasnika, i šerif kaže "upravo si ubio nenaoružanog čovjeka" a clint uzvrati, "trebao se naoružati"
moze plenki rec sta hoce pitanje je hoce li on biti na vlasti dok sudski proces pocne i zavrsi...marcellus wrote:kaya wrote:Njegova obrana trebala bi se bazirati na obrani, jakoj prepasti i strahu zbog koje je bio smanjeno uračunljiv.
naravno, pa rekao je Kenwood Kenon da je nedopustivo davati potporu takvima poput filipa
sud će s najvišeg mjesta dobiti naređenje da ga egzemplarno osudi na 50 godina robije bez prava na pomilovanje
2015-09-08
nije ovo amerika.marcellus wrote:kaya wrote:Njegova obrana trebala bi se bazirati na obrani, jakoj prepasti i strahu zbog koje je bio smanjeno uračunljiv.
bez pomilovanja?
i najviša kazna u hr je 40g
2014-12-30
legendarno...marcellus wrote:kaya wrote:Ne znam, znači opet kamenovanje suda.. i poruka jedite govna i čekajte da vas ubijuveber wrote:dobit će 25 godinakaya wrote:Njegova obrana trebala bi se bazirati na obrani, jakoj prepasti i strahu zbog koje je bio smanjeno uračunljiv.
da bude opmena drugima
jedina prava poruka ovog slučaja je sadržana u onom što clint eastwood kaže u filmu "unforgiven", jednom od najboljih filmova svih vremena inače
kad na kraju uđe u salun i upuca vlasnika, i šerif kaže "upravo si ubio nenaoružanog čovjeka" a clint uzvrati, "trebao se naoružati"
'...ako je već odlučio svoj saloon ukrasiti mojim prijateljem.'
tako i hrvati, ako računaju na pomoć policije, trebaju se naoružati...
T.- Posts : 17600
2014-04-14
50 iznimno, za kd počinjena u stjecaju, što je ovaj slučaj...veber wrote:nije ovo amerika.marcellus wrote:kaya wrote:Njegova obrana trebala bi se bazirati na obrani, jakoj prepasti i strahu zbog koje je bio smanjeno uračunljiv.
bez pomilovanja?
i najviša kazna u hr je 40g
2014-04-14
inače čitam ispovijest majke file kalaša...
uglavnom svi su krivi, muž joj je bio monstrum, drugi sin je za sve ovo kriv, a ona 'nije mogla ništa'...
uglavnom svi su krivi, muž joj je bio monstrum, drugi sin je za sve ovo kriv, a ona 'nije mogla ništa'...
onda su mijenjali zakon
2014-12-30
Plenki:Necemo dozvoliti anarhiju
Novinar:Na koji nacin mislite to sprijeciti
Plenki:Nemam pojma...reci cemo im da prestanu
Novinar:Na koji nacin mislite to sprijeciti
Plenki:Nemam pojma...reci cemo im da prestanu
2015-09-08
vuksadinare wrote:evo procitaj na indexu..jos je dobio odlicnog odvjetnika šerica pa predmjevam da bi ta opcija u konacnici mogla proci..plus sto politicarima ne odgovara da u slucaju teskog zatvora malog dodatno ne cine herojom i izaziva s ezbog toga bunt..ovako pet godina u ludari dobro za malog dobro i za njih..nece procerdati zivot u zatvoru dovoljno je mlad..kad izađe naci ce mu neki psoao skloniti ga iz splita dati mu zasticeni imunitet mozda drugo ime i prezime i amenkaya wrote:Jel? Onda možda idu na to, ipak je sigurnije. Da mali ne najebe jer se branio , bolje da je lud.vuksadinare wrote:...pise na indexu da ne mora u zatvor ako obrana dokaze da je bio potpuno neuracunljiv i moze dobiti najvise pet godina lijecenja u psihijatrijskoj ustanoviveber wrote:dobit će 25 godinakaya wrote:Njegova obrana trebala bi se bazirati na obrani, jakoj prepasti i strahu zbog koje je bio smanjeno uračunljiv.
da bude opmena drugima
Ovo drugo pod obavezno ma kakva god sankcija bila, ali najbolje bi mu bilo državu promijeniti. Previše je drukera u policiji. Mi nemamo situaciju da policija ima drukere među dilerima, nego dileri imaju drukere među policijom kao što vidimo. Još jedan detalj. Ne znam koji kurac Božinović čeka s ostavkom. Ovo je ne raspad sustava u MUP-u, nego apsolutna anarhija....
darth_vader-
2014-04-17
no shit sherlock...veber wrote:onda su mijenjali zakon
zakoni se kod nas mijenjaju češće nego čarape...
ali mislim da je ovih 50 godina odavno...
2014-04-14
T. wrote:inače čitam ispovijest majke file kalaša...
smeće od žene
narkomanka, alkoholičarka, osuđivana obiteljska nasilnica, naravno ljevičarka i progresivna
T. wrote:no shit sherlock...veber wrote:onda su mijenjali zakon
zakoni se kod nas mijenjaju češće nego čarape...
ali mislim da je ovih 50 godina odavno...
50 godina je maksimalno i toliko će ovaj mali ni kriv ni dužan dobit jer je jednstavno rođen s lošom karmom, jer je jedini bio pošten i normalan u svom svijetu
Torcida:Nudimo 100 bengalki đabe i godisnju kartu za Poljud ko nam pomogne da osvetimo nasa dva ubijena brata
2015-09-08
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» U Srbiji veliki prosvjed podrske Rusiji
» Švedska: veliki prosvjed podrške terorizmu
» Armada zove na prosvjed podrske uhicenom HGSS-ovcu
» Prosvjed podrške Palestincima u Švedskoj -došli političari. Arapi vrištali "kill the jevvs"
» VIDEO Radnička fronta s megafonom upala u zagrebački Konzum i izvela prosvjed podrške radnicima
» Švedska: veliki prosvjed podrške terorizmu
» Armada zove na prosvjed podrske uhicenom HGSS-ovcu
» Prosvjed podrške Palestincima u Švedskoj -došli političari. Arapi vrištali "kill the jevvs"
» VIDEO Radnička fronta s megafonom upala u zagrebački Konzum i izvela prosvjed podrške radnicima
Page 6 of 8