U Splitu spremaju prosvjed podrške trostrukom ubojici
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: U Splitu spremaju prosvjed podrške trostrukom ubojici
Torcida:Nudimo 100 bengalki đabe i godisnju kartu za Poljud ko nam pomogne da osvetimo nasa dva ubijena brata
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
vuksadinare wrote:Torcida:Nudimo 100 bengalki đabe i godisnju kartu za Poljud ko nam pomogne da osvetimo nasa dva ubijena brata
di to
usput torcida je smeće
ma zajebancija..ali ne bi me cudilo da takvu ponudu stave u opticaj...pa ubijena su im dva bratamarcellus wrote:vuksadinare wrote:Torcida:Nudimo 100 bengalki đabe i godisnju kartu za Poljud ko nam pomogne da osvetimo nasa dva ubijena brata
di to
usput torcida je smeće
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Rmada je jos gore smece.marcellus wrote:vuksadinare wrote:Torcida:Nudimo 100 bengalki đabe i godisnju kartu za Poljud ko nam pomogne da osvetimo nasa dva ubijena brata
di to
usput torcida je smeće
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Svemir je mjesto u kojem caruje gravitacija.
crvenkasti-
2014-04-17
Neka se žale Lovri.vuksadinare wrote:ma zajebancija..ali ne bi me cudilo da takvu ponudu stave u opticaj...pa ubijena su im dva bratamarcellus wrote:vuksadinare wrote:Torcida:Nudimo 100 bengalki đabe i godisnju kartu za Poljud ko nam pomogne da osvetimo nasa dva ubijena brata
di to
usput torcida je smeće
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ideš li u Split kao podrška?kaya wrote:Neka se žale Lovri.vuksadinare wrote:ma zajebancija..ali ne bi me cudilo da takvu ponudu stave u opticaj...pa ubijena su im dva bratamarcellus wrote:vuksadinare wrote:Torcida:Nudimo 100 bengalki đabe i godisnju kartu za Poljud ko nam pomogne da osvetimo nasa dva ubijena brata
di to
usput torcida je smeće
Jesi poslao vijenac pajseru?Eroo wrote:Ideš li u Split kao podrška?kaya wrote:Neka se žale Lovri.vuksadinare wrote:ma zajebancija..ali ne bi me cudilo da takvu ponudu stave u opticaj...pa ubijena su im dva bratamarcellus wrote:vuksadinare wrote:Torcida:Nudimo 100 bengalki đabe i godisnju kartu za Poljud ko nam pomogne da osvetimo nasa dva ubijena brata
di to
usput torcida je smeće
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Bi poslao, ali ne znam di ni komu. Daleko sam pa mi informacije sporo dolaze.kaya wrote:Jesi poslao vijenac pajseru?Eroo wrote:Ideš li u Split kao podrška?kaya wrote:Neka se žale Lovri.vuksadinare wrote:ma zajebancija..ali ne bi me cudilo da takvu ponudu stave u opticaj...pa ubijena su im dva bratamarcellus wrote:
di to
usput torcida je smeće
Eroo wrote:Bi poslao, ali ne znam di ni komu. Daleko sam pa mi informacije sporo dolaze.kaya wrote:Jesi poslao vijenac pajseru?Eroo wrote:Ideš li u Split kao podrška?kaya wrote:Neka se žale Lovri.vuksadinare wrote:
ma zajebancija..ali ne bi me cudilo da takvu ponudu stave u opticaj...pa ubijena su im dva brata
Dođe to s godinama.
G2xE- Posts : 91
2020-01-03
Avaj, dockan...Eroo wrote:Bi poslao, ali ne znam di ni komu. Daleko sam pa mi informacije sporo dolaze.kaya wrote:Jesi poslao vijenac pajseru?Eroo wrote:Ideš li u Split kao podrška?kaya wrote:Neka se žale Lovri.vuksadinare wrote:
ma zajebancija..ali ne bi me cudilo da takvu ponudu stave u opticaj...pa ubijena su im dva brata
T.- Posts : 17600
2014-04-14
umjesto vijenca i cvijeća uplatite na račum
navedite; za splitke dilere
navedite; za splitke dilere
2014-12-30
Nek te rani kora kruva kapja vina, zrno soli nek ti kusin bude stina....majku ti jeben...
Guest- Guest
kaya wrote:Jesi poslao vijenac pajseru?Eroo wrote:Ideš li u Split kao podrška?kaya wrote:Neka se žale Lovri.vuksadinare wrote:ma zajebancija..ali ne bi me cudilo da takvu ponudu stave u opticaj...pa ubijena su im dva bratamarcellus wrote:
di to
usput torcida je smeće
AssadNaPodmornici- Posts : 22332
2018-06-14
joda, koji to kurac dole kod vas, ukokao tip dva dilera i jos ga strpali u tamnicu a za dilerima se zalujeAssadNaPodmornici wrote:kaya wrote:Jesi poslao vijenac pajseru?Eroo wrote:Ideš li u Split kao podrška?kaya wrote:Neka se žale Lovri.vuksadinare wrote:
jel to normalno stanje il je to zbog juga
Nije normalno.Leviathan2 wrote:joda, koji to kurac dole kod vas, ukokao tip dva dilera i jos ga strpali u tamnicu a za dilerima se zalujeAssadNaPodmornici wrote:kaya wrote:Jesi poslao vijenac pajseru?Eroo wrote:Ideš li u Split kao podrška?kaya wrote:Neka se žale Lovri.vuksadinare wrote:
Jedno je narod, a drugo dektiva.
Znas kako to ide.
:-)
dici bebaMaggie19 wrote:Nije normalno.Leviathan2 wrote:joda, koji to kurac dole kod vas, ukokao tip dva dilera i jos ga strpali u tamnicu a za dilerima se zalujeAssadNaPodmornici wrote:kaya wrote:Jesi poslao vijenac pajseru?Eroo wrote:
Ideš li u Split kao podrška?
Znas kako to ide.
pa hebemu, vama bi trebali oni dva irca iz the boondock saints
Leviathan2 wrote:joda, koji to kurac dole kod vas, ukokao tip dva dilera i jos ga strpali u tamnicu a za dilerima se zalujeAssadNaPodmornici wrote:kaya wrote:Jesi poslao vijenac pajseru?Eroo wrote:Ideš li u Split kao podrška?kaya wrote:
Neka se žale Lovri.
kurac se za dilerima žaluje za tom trojicom ni rođene matere ne žaluju osim po službenoj dužnosti
naprotiv, svima je žao maloga, heroj a ne zločinac
Di si ti, dragi..kako si? :-)Leviathan2 wrote:dici bebaMaggie19 wrote:Nije normalno.Leviathan2 wrote:joda, koji to kurac dole kod vas, ukokao tip dva dilera i jos ga strpali u tamnicu a za dilerima se zalujeAssadNaPodmornici wrote:kaya wrote:Jesi poslao vijenac pajseru?Eroo wrote:
Znas kako to ide.
pa hebemu, vama bi trebali oni dva irca iz the boondock saints
Dobro bi nam dosli, da..
pričao sa hrpom ljudi, nitko ne žali za njima, svi bi ovome sa kalašom dali besumarcellus wrote:Leviathan2 wrote:joda, koji to kurac dole kod vas, ukokao tip dva dilera i jos ga strpali u tamnicu a za dilerima se zalujeAssadNaPodmornici wrote:kaya wrote:Jesi poslao vijenac pajseru?Eroo wrote:
kurac se za dilerima žaluje za tom trojicom ni rođene matere ne žaluju osim po službenoj dužnosti
naprotiv, svima je žao maloga, heroj a ne zločinac
AssadNaPodmornici- Posts : 22332
2018-06-14
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» U Srbiji veliki prosvjed podrske Rusiji
» Švedska: veliki prosvjed podrške terorizmu
» Armada zove na prosvjed podrske uhicenom HGSS-ovcu
» Prosvjed podrške Palestincima u Švedskoj -došli političari. Arapi vrištali "kill the jevvs"
» VIDEO Radnička fronta s megafonom upala u zagrebački Konzum i izvela prosvjed podrške radnicima
» Švedska: veliki prosvjed podrške terorizmu
» Armada zove na prosvjed podrske uhicenom HGSS-ovcu
» Prosvjed podrške Palestincima u Švedskoj -došli političari. Arapi vrištali "kill the jevvs"
» VIDEO Radnička fronta s megafonom upala u zagrebački Konzum i izvela prosvjed podrške radnicima
Page 7 of 8