Prosvjed podrške Palestincima u Švedskoj -došli političari. Arapi vrištali "kill the jevvs"
Page 1 of 1
Prosvjed podrške Palestincima u Švedskoj -došli političari. Arapi vrištali "kill the jevvs"
http://www.jpost.com/Arab-Israeli-Conflict/Protesters-in-Malmo-chant-slaughter-the-Jews-427534
problemi švedska zdrav
problemi švedska zdrav
Guest- Guest
Re: Prosvjed podrške Palestincima u Švedskoj -došli političari. Arapi vrištali "kill the jevvs"
Stotine tema ste otvorili i sve o imigrantima, Siriji, ovim onim...Pa dajte više...
Guest- Guest
Re: Prosvjed podrške Palestincima u Švedskoj -došli političari. Arapi vrištali "kill the jevvs"
dokle svima ne uđe iz dupeta u glavured wolf wrote:Stotine tema ste otvorili i sve o imigrantima, Siriji, ovim onim...Pa dajte više...
Guest- Guest
Neće...Bit će kaos, a onda će ostaci ljudi moliti za rješenje...I dobit će ga...neoliberalni_placenik wrote:dokle svima ne uđe iz dupeta u glavured wolf wrote:Stotine tema ste otvorili i sve o imigrantima, Siriji, ovim onim...Pa dajte više...
Guest- Guest
sokratu ne mre uz dupeta u glavu kad on ni ne zna di mu je glava.....
2015-08-08
red wolf wrote:Stotine tema ste otvorili i sve o imigrantima, Siriji, ovim onim...Pa dajte više...
To je ono šta ja pričam.
Evo sada postoje najmanje 3 teme o paljevini u Sloveniji.
Ovdi su zakazali Admini.
Morali bi spajati teme ili staviti par tema na sticki.
Čak ne dopuštati otvaranje tema već sami otvarati teme na upit većeg broja korisnika.
Ovo je kupus.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Kako ne?...Upravo sam ti rekao što će biti...Sad smo u fazi '' problema ''...Onda slijedi '' reakcija '' ( čitaj: kaos )...I onda nastupa faza '' rješenje ''...michaellcmacha wrote:sokratu ne mre uz dupeta u glavu kad on ni ne zna di mu je glava.....
Guest- Guest
a da kic zatraži ostojinu pomoć...... milicajčina se dokazao u uvođenju reda.....
2015-08-08
jel ti o glavi ili......... :)red wolf wrote:Kako ne?...Upravo sam ti rekao što će biti...Sad smo u fazi '' problema ''...Onda slijedi '' reakcija '' ( čitaj: kaos )...I onda nastupa faza '' rješenje ''...michaellcmacha wrote:sokratu ne mre uz dupeta u glavu kad on ni ne zna di mu je glava.....
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ne. O tome kako je ljudima lako upravljati.michaellcmacha wrote:jel ti o glavi ili......... :)red wolf wrote:Kako ne?...Upravo sam ti rekao što će biti...Sad smo u fazi '' problema ''...Onda slijedi '' reakcija '' ( čitaj: kaos )...I onda nastupa faza '' rješenje ''...michaellcmacha wrote:sokratu ne mre uz dupeta u glavu kad on ni ne zna di mu je glava.....
Guest- Guest
Yehudi wrote:red wolf wrote:Stotine tema ste otvorili i sve o imigrantima, Siriji, ovim onim...Pa dajte više...
To je ono šta ja pričam.
Evo sada postoje najmanje 3 teme o paljevini u Sloveniji.
Ovdi su zakazali Admini.
Morali bi spajati teme ili staviti par tema na sticki.
Čak ne dopuštati otvaranje tema već sami otvarati teme na upit većeg broja korisnika.
Ovo je kupus.
Jedna tema Sirija koja već ima
Jedna tema "multikulturalizam" gdje može ovo
Jedna tema islamizacija europe, pardon seoba naroda, pardon imigracija, pardon izbjeglice
Guest- Guest
Triba malo reda uvesti.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ja ne vidim nigdje nered.Yehudi wrote:Triba malo reda uvesti.
Meni osobno tema od 20+ stranica ne paše, jer ne želim sve čitati da bih na jedan link ili post koji je na str.12/13 ili 16 dala svoj komentar. Time is money.
Duple teme se neka slobodno brišu.
lookatme-
2014-04-18
Similar topics
» U Srbiji veliki prosvjed podrske Rusiji
» Švedska: veliki prosvjed podrške terorizmu
» U Splitu spremaju prosvjed podrške trostrukom ubojici
» Armada zove na prosvjed podrske uhicenom HGSS-ovcu
» VIDEO Radnička fronta s megafonom upala u zagrebački Konzum i izvela prosvjed podrške radnicima
» Švedska: veliki prosvjed podrške terorizmu
» U Splitu spremaju prosvjed podrške trostrukom ubojici
» Armada zove na prosvjed podrske uhicenom HGSS-ovcu
» VIDEO Radnička fronta s megafonom upala u zagrebački Konzum i izvela prosvjed podrške radnicima
Page 1 of 1