Ivo Andrić je Hrvat koliko Ban Jelačić Srbin
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Ivo Andrić je Hrvat koliko Ban Jelačić Srbin
Andric je etnicki hrvat, po svom izboru srbin. Prosto.
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
tocnoStanojko wrote:Andric je etnicki hrvat, po svom izboru srbin. Prosto.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kad si Hrvat, moraš dobro paziti. Čim se malo zaboraviš, iz tebe izpuzi Srbin.
crvenkasti-
2014-04-17
Stanojko wrote:Andric je etnicki hrvat, po svom izboru srbin. Prosto.
Ja, kad sam se opredjelio, odmah sam se odlučio da budem genetski Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
To nije los izbor. Pustis mozak na ispasu, ostavis druge da razmisljaju i odlucuju za tebe...crvenkasti wrote:Stanojko wrote:Andric je etnicki hrvat, po svom izboru srbin. Prosto.
kad se govori..o ivi ndricu zaboravlja se cinjenica da je on najranijeg djetinjstva,mladosti proveo zivot u srpsko-muslimanskom okruzenju ziveci u visegradu...gdje si hrvate mogao nabrojiti na prste jedne ruke..i prema tome tako mu je oblikovan i karakter..i razmisljanje...nesto malo je proveo skolujuci s eu travniku i mjesec,dva u zagrebu u vecinski hrvatskom okruzenju ali vec kao odrasli sa izgrađenim karakterom...nakon toga najveci dio zivota je proveo u beogradu sa jednim izletom kao veleposlanik kraljevine u berlinu...pa da odrastes u okruzenju roma a ne bio rom imat ces romski karakter i razmisljanje...imam jednog americkog prijatelja koji je odrastao u vecinski crnackom kvartu a bijelac je..ponasao s ekao crnac,oblacio,brijao na rap,hip hop i pricao crnacki slang...etnicko porijeklo ne određuje kasnije tvoj karakter i razmisljanja i na koncu djelovanje
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ja sam baš tebe htjela spomenuti, da je kod tebe obrnuto..al ajd već si se sam javio :)crvenkasti wrote:Stanojko wrote:Andric je etnicki hrvat, po svom izboru srbin. Prosto.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
crvenkasti wrote:Kad si Hrvat, moraš dobro paziti. Čim se malo zaboraviš, iz tebe izpuzi Srbin.
Guest- Guest
kaya wrote:ja sam baš tebe htjela spomenuti, da je kod tebe obrnuto..al ajd već si se sam javio :)crvenkasti wrote:Stanojko wrote:Andric je etnicki hrvat, po svom izboru srbin. Prosto.
Nije to samo kod mene, kod svih Hrvata je tako. Skoro svih.
crvenkasti-
2014-04-17
zato bosanci posežu za svime.epikur37 wrote:Razlika između hrvata i srba je ta što se hrvati odruču i svojeg a srbi posežu i za tuđim,
hrvati imaju višak a srbi manjak kompleksa.
2014-12-30
Ovaj veber nervira.
Napisao bih mu sad nešto, ali on će me optužiti da sam zao.
A nisam. Samo me nervira.
Napisao bih mu sad nešto, ali on će me optužiti da sam zao.
A nisam. Samo me nervira.
crvenkasti-
2014-04-17
veber wrote:zato bosanci posežu za svime.epikur37 wrote:Razlika između hrvata i srba je ta što se hrvati odruču i svojeg a srbi posežu i za tuđim,
Kako koji.....nasi bosanci su isto iskompleksirani, to je odlika ...srbi iz bosne opet bahati i tako.
Vi svabe ste oberiskompleksirani...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
da li ti znaš od kuda pogrdni naziv za nijemce se veže uz švabe?epikur37 wrote:veber wrote:zato bosanci posežu za svime.epikur37 wrote:Razlika između hrvata i srba je ta što se hrvati odruču i svojeg a srbi posežu i za tuđim,
Kako koji.....nasi bosanci su isto iskompleksirani, to je odlika ...srbi iz bosne opet bahati i tako.
bosanci su kao bakterije.
2014-12-30
ti, ero, svetoje stalno brkate mi, vi, oni-nepripadnost vas peče.
2014-12-30
Pa jest..Rodjen sam u RH,nisam niti hrvat,niti srbin,moji su kliznuli iz Madjarske,a nisu Madjari...
pripadnost je jasna, no malo smo dislocirani..
i ove godine cu postati Svabo,a sa Svabijom nemam niti jedne dodirne tocke,osim rodbine..
i ove godine cu postati Svabo,a sa Svabijom nemam niti jedne dodirne tocke,osim rodbine..
Guest- Guest
daj se odluči!Legendovich wrote:Pa jest..Rodjen sam u RH,nisam niti hrvat,niti srbin,moji su kliznuli iz Madjarske,a nisu Madjari...
bog vas jebo sve posmicat pa se prbrojavajte kasnije.
ja sam porjeklom nijemac, ali sam Hrvat.
nemam nikakvih problema s indentifikacijom nacionalnoj skupini.
2014-12-30
veber wrote:da li ti znaš od kuda pogrdni naziv za nijemce se veže uz švabe?epikur37 wrote:veber wrote:zato bosanci posežu za svime.epikur37 wrote:Razlika između hrvata i srba je ta što se hrvati odruču i svojeg a srbi posežu i za tuđim,
.
Nemam pojma, ali vjerojatno kao i u slučaju šiptar. Radi se o normalnim riječima kojima su ti anrodi zovu sebe ili dio svog korpusa ali eto vremenom ode u pezorativno.
2015-08-06
veber wrote:daj se odluči!Legendovich wrote:Pa jest..Rodjen sam u RH,nisam niti hrvat,niti srbin,moji su kliznuli iz Madjarske,a nisu Madjari...
ti si rodjen iza 1970te..dakle,doba kad su bosanci jako puno pohodili svabiju..i Svabice..pametnom dovoljno..treba vas ne%posmicate,da nas zabavljate..no vise mea nikakvog avanturisanja sa WW-NEKIM..dvaput je dvaput...dosta je bilo..
Guest- Guest
imaš okrug Schwaben. većina vojnika na tlu balkana su bili iz tog okruga.epikur37 wrote:veber wrote:da li ti znaš od kuda pogrdni naziv za nijemce se veže uz švabe?epikur37 wrote:veber wrote:zato bosanci posežu za svime.epikur37 wrote:Razlika između hrvata i srba je ta što se hrvati odruču i svojeg a srbi posežu i za tuđim,
.
Nemam pojma, ali vjerojatno kao i u slučaju šiptar. Radi se o normalnim riječima kojima su ti anrodi zovu sebe ili dio svog korpusa ali eto vremenom ode u pezorativno.
naravno bosanci ko bosanci poistovjetili hranitelja s terminom.
2014-12-30
glupost se nemre liječiti.Legendovich wrote:veber wrote:daj se odluči!Legendovich wrote:Pa jest..Rodjen sam u RH,nisam niti hrvat,niti srbin,moji su kliznuli iz Madjarske,a nisu Madjari...
ti si rodjen iza 1970te..dakle,doba kad su bosanci jako puno pohodili svabiju..i Svabice..pametnom dovoljno..treba vas ne%posmicate,da nas zabavljate..no vise mea nikakvog avanturisanja sa WW-NEKIM..dvaput je dvaput...dosta je bilo..
ti si bio, jesi i ostat ćeš glup.
stalno pljuješ po rukama koje te hrane.
2014-12-30
veber wrote:imaš okrug [size=31]Schwaben. većina vojnika na tlu balkana su bili iz tog okruga.[/size]epikur37 wrote:veber wrote:da li ti znaš od kuda pogrdni naziv za nijemce se veže uz švabe?epikur37 wrote:veber wrote:
zato bosanci posežu za svime.
.
[size=31]naravno bosanci ko bosanci poistovjetili hranitelja s terminom.[/size]
E pa dobro sam pretpostavio. Slicno kao siptari.
2015-08-06
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Najliberalniji Srbin je opet Srbin, najliberalniji Hrvat je opet Hrvat, a liberalni Bošnjak kaže da je Bosanac
» HR mediji: Djokovic je Hrvat, nije Srbin
» SRBIN I HRVAT UBILI POLICAJCA U ITALIJI
» Hrvat i Srbin uhićeni zbog 700 kg kokaina
» Najliberalniji Srbin je opet Srbin, najliberalniji Hrvat je opet Hrvat, a liberalni Bošnjak kaže da je Bosanac
» HR mediji: Djokovic je Hrvat, nije Srbin
» SRBIN I HRVAT UBILI POLICAJCA U ITALIJI
» Hrvat i Srbin uhićeni zbog 700 kg kokaina
Page 4 of 5