Kad ne rade institucije pravne države onda radi kalašnjikov
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Kad ne rade institucije pravne države onda radi kalašnjikov
tre wrote:mitoveber wrote:što znaži reketarenje?tre wrote:njih treba reketirati da im ostanu samo gaće na štapuRayMabus wrote:I reketare.tre wrote:podrška svakome ko mrkne dilera drogom
mene je doktor pitao koliko vrijedi život mog oca?
jel to reket?
ili mito?
Guest- Guest
ne.tre wrote:mitoveber wrote:što znaži reketarenje?tre wrote:njih treba reketirati da im ostanu samo gaće na štapuRayMabus wrote:I reketare.tre wrote:podrška svakome ko mrkne dilera drogom
jel to reket?
ili mito?
koliko vrijedi vama vaš život.
2014-12-30
a, od tog dana, moj otac ne mora čekat na terapije.
2014-12-30
nisu Židovi,majke mi..!!!mortal wrote:prije tri godine ??AssadNaPodmornici wrote:meni zanimljivo asevi poslali kaznu za parking 2100kn. bez zajebancije.
da sam prije 3godine negdje krivo parkirao, i da moram im platiti 2100kn.
i onda sam ja mora razbijati mozak, i sjetio se da sam prije pola godine platio 150kn kazne, i išao do pošte, našli mi dokaz o uplati, ostavio momku za kavu, i slao ovim debilima iz koje već uhljeb institucije. i onda su priznali zajeb.
ali pazi ti gamadi, kaznu za nepropisno parkiranje ti uredno digli sa 150kn na 2100kn bez ikakvih upozorenja -iako sam je i platio
pljačka !
Guest- Guest
Legendovich wrote:tre wrote:mitoveber wrote:što znaži reketarenje?tre wrote:njih treba reketirati da im ostanu samo gaće na štapuRayMabus wrote:
I reketare.
jel to reket?
ili mito?
reket je nešto drugo, ovaj otvoreno traži da ga podmitiš no to si tješio bez toga. U svakom slučaju je bio mito u pitanjuveber wrote:ne.tre wrote:mitoveber wrote:što znaži reketarenje?tre wrote:njih treba reketirati da im ostanu samo gaće na štapuRayMabus wrote:
I reketare.
jel to reket?
ili mito?
dobro da t ipojasnimm..AKo netko te pita,koliko ti vrijedi zivot ovoga ili onoga,ili nesto slicno,to znaci da te REKETIRA,..jel..tre wrote:Legendovich wrote:tre wrote:mitoveber wrote:što znaži reketarenje?tre wrote:
njih treba reketirati da im ostanu samo gaće na štapu
jel to reket?
ili mito?
mito je da si dosel ocu u bolnicu i doturu in prajvat rekao,..Zivot mog oca puno vrijedi,i ponudio mu lovu..to je mito...kujis sad učenik??
Guest- Guest
reket ili iznudjivanje love..
Guest- Guest
to je pasiv...inace u reketu nema pasiva,samo aktiv,koji je prikrivena prijetnja,zivotu ili nekoj drugoj vrijednosti..ovo tvoje je moljakanje,a to sto je Feber ispricao ne djeluje mi bas tako..dotur se stavio ladno iznad pozicije febera..tre wrote:reket je nešto drugo, ovaj otvoreno traži da ga podmitiš no to si tješio bez toga. U svakom slučaju je bio mito u pitanjuveber wrote:ne.tre wrote:mitoveber wrote:što znaži reketarenje?tre wrote:
jel to reket?
ili mito?
Guest- Guest
Legendovich wrote:dobro da t ipojasnimm..AKo netko te pita,koliko ti vrijedi zivot ovoga ili onoga,ili nesto slicno,to znaci da te REKETIRA,..jel..tre wrote:Legendovich wrote:tre wrote:mitoveber wrote:
što znaži reketarenje?
jel to reket?
ili mito?
mito je da si dosel ocu u bolnicu i doturu in prajvat rekao,..Zivot mog oca puno vrijedi,i ponudio mu lovu..to je mito...kujis sad učenik??
mortal wrote:Psi iz t coma nakon isteka mog ugovora dignu mi cifru bez dogovora sa mnom i bez mog pristanka na bilo kakav produžetak ugovora... Nakon mjesec i par dana pređem na tomato.. Oni traže uplate po toj povišenoj sumi.. Ja pišem prigovor na koji ne odgovaraju.. Unatrag tjedan i pol zovu me na mobitel iz 5-6 različitih ovršnih subjekata želeći mi utjerati ovrhu
Zadnji put sam doslovno urlala
Država dopušta pljačku i legalno nasilje i izluđivanje ljudi
Svi bi trebali i stupiti za Filipa i protiv svih drugih pritisaka i pljačke naroda
Ja sam liku iz Tele2 doslovce rekao da ako mi ne riješe određen problem u roku odmah da im sutra dolazim demolirati prvu poslovnicu na koju naletim. Riješilo se u roku odmah. Ispočetka je krenuo muljati. Hvala lijepa na usluzi.
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:mortal wrote:Psi iz t coma nakon isteka mog ugovora dignu mi cifru bez dogovora sa mnom i bez mog pristanka na bilo kakav produžetak ugovora... Nakon mjesec i par dana pređem na tomato.. Oni traže uplate po toj povišenoj sumi.. Ja pišem prigovor na koji ne odgovaraju.. Unatrag tjedan i pol zovu me na mobitel iz 5-6 različitih ovršnih subjekata želeći mi utjerati ovrhu
Zadnji put sam doslovno urlala
Država dopušta pljačku i legalno nasilje i izluđivanje ljudi
Svi bi trebali i stupiti za Filipa i protiv svih drugih pritisaka i pljačke naroda
Ja sam liku iz Tele2 doslovce rekao da ako mi ne riješe određen problem u roku odmah da im sutra dolazim demolirati prvu poslovnicu na koju naletim. Riješilo se u roku odmah. Ispočetka je krenuo muljati. Hvala lijepa na usluzi.
tako sam ja upiso stan tek kad sam zaprijetio štefici na šalteru da ću doć sa sjekirom i zatuć nju i njezinu familiju i njihovu kravu i sve po spisku
za pol sata je bilo gotovo, godinama su me jebali u mozak
reket je, jer je otac bio već na terapijama.tre wrote:reket je nešto drugo, ovaj otvoreno traži da ga podmitiš no to si tješio bez toga. U svakom slučaju je bio mito u pitanjuveber wrote:ne.tre wrote:mitoveber wrote:što znaži reketarenje?tre wrote:
jel to reket?
ili mito?
ali doktor nije mogao odbiti moju ponudu.
2014-12-30
pa kad si ga lijepo zamolioveber wrote:reket je, jer je otac bio već na terapijama.tre wrote:reket je nešto drugo, ovaj otvoreno traži da ga podmitiš no to si tješio bez toga. U svakom slučaju je bio mito u pitanjuveber wrote:ne.tre wrote:mitoveber wrote:
što znaži reketarenje?
jel to reket?
ili mito?
nego?Legendovich wrote:nisu Židovi,majke mi..!!!mortal wrote:prije tri godine ??AssadNaPodmornici wrote:meni zanimljivo asevi poslali kaznu za parking 2100kn. bez zajebancije.
da sam prije 3godine negdje krivo parkirao, i da moram im platiti 2100kn.
i onda sam ja mora razbijati mozak, i sjetio se da sam prije pola godine platio 150kn kazne, i išao do pošte, našli mi dokaz o uplati, ostavio momku za kavu, i slao ovim debilima iz koje već uhljeb institucije. i onda su priznali zajeb.
ali pazi ti gamadi, kaznu za nepropisno parkiranje ti uredno digli sa 150kn na 2100kn bez ikakvih upozorenja -iako sam je i platio
pljačka !
reci tko su.. imaš bolju ideju za odgovor
immortal-
2014-04-16
Evo slično donekle, mada što bi se reklo rustikalnije.
G2xE- Posts : 91
2020-01-03
pa jesam, bečka školatre wrote:pa kad si ga lijepo zamolioveber wrote:reket je, jer je otac bio već na terapijama.tre wrote:reket je nešto drugo, ovaj otvoreno traži da ga podmitiš no to si tješio bez toga. U svakom slučaju je bio mito u pitanjuveber wrote:ne.tre wrote:
mito
2014-12-30
G2xE wrote:
Evo slično donekle, mada što bi se reklo rustikalnije.
Nećemo više nikad. I nećete.
darth_vader-
2014-04-17
Ljudi u pravosuđu tek tad pokažu koliki su kurvini sinovi. Sad još i suca zbog onih dodanih par godina. Čisto da se osvijeste.
darth_vader-
2014-04-17
jebem ti trilja, da ti jebem.
2014-12-30
Citirat ću ovdje velikog Njegoša:
Zlo činiti od zla braneći se
Tu zločinstva nema nikakvoga.
Zlo činiti od zla braneći se
Tu zločinstva nema nikakvoga.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Samo neka institucije rade svoj posao
» Njemački političari:, 'Onima koji je draži kalifat od ustavno pravne države mogu iseliti.'
» Realni problemi u BiH: Institucije ne rade, građani se iseljavaju, a političare hapse
» Institucije rade svoj posao-sudskim procesom uspjeli dokazali da virus nikada nije izoliran
» Beljak - Hrvatskoj treba bankrot države pa onda rekonstrukcija
» Njemački političari:, 'Onima koji je draži kalifat od ustavno pravne države mogu iseliti.'
» Realni problemi u BiH: Institucije ne rade, građani se iseljavaju, a političare hapse
» Institucije rade svoj posao-sudskim procesom uspjeli dokazali da virus nikada nije izoliran
» Beljak - Hrvatskoj treba bankrot države pa onda rekonstrukcija
Page 2 of 3