Beljak - Hrvatskoj treba bankrot države pa onda rekonstrukcija
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Beljak - Hrvatskoj treba bankrot države pa onda rekonstrukcija
http://www.index.hr/vijesti/clanak/beljak-treba-nam-bankrot-drzave-bernardic-se-slaze-s-time/975269.aspx
prvi put da se sa ovim seljakom složim
prvi put da se sa ovim seljakom složim
Guest- Guest
Re: Beljak - Hrvatskoj treba bankrot države pa onda rekonstrukcija
Vrdoljak podnio ostavku.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/video-vrdoljak-je-podnio-ostavku-nista-od-koalicije-s-hdzom/975186.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/video-vrdoljak-je-podnio-ostavku-nista-od-koalicije-s-hdzom/975186.aspx
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
beljak je ekstremni idiot
prvo, bankrot države znači da se svi dugovi te države automatski smatraju dospjelima, pa i oni koji bi inače dospjeli za 20 godina
drugo, sve što zaradiš kad si u bankrotu moraš dati vjerovnicima i ne ostaje ti ništa,
treće, u bankrotiranu državu nitko nikad više neće uložiti niti kune
četvrto, ne bismo mogli plaćati uvoznu robu recimo naftu i plin dok god smo u bankrotu
itd.
a ne možeš reći "ajde nas sačekajte deset godina s dugovima" jer to tako ne ide, u tom slučaju te pitaju "a da ti naplatimo radije odmah i ono što ti dospijeva za deset godina jer ionako ne misliš vraćat?"
prvo, bankrot države znači da se svi dugovi te države automatski smatraju dospjelima, pa i oni koji bi inače dospjeli za 20 godina
drugo, sve što zaradiš kad si u bankrotu moraš dati vjerovnicima i ne ostaje ti ništa,
treće, u bankrotiranu državu nitko nikad više neće uložiti niti kune
četvrto, ne bismo mogli plaćati uvoznu robu recimo naftu i plin dok god smo u bankrotu
itd.
a ne možeš reći "ajde nas sačekajte deset godina s dugovima" jer to tako ne ide, u tom slučaju te pitaju "a da ti naplatimo radije odmah i ono što ti dospijeva za deset godina jer ionako ne misliš vraćat?"
dakle radili bi za kruh i vodu dok ne bi otplatili sve dugove doslovce da proglasimo sovereign default
beljo ima moj glas ako ovo pokrene
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
to što si sve nabroja je u socijalizmu. u kapitalizmu, recimo moja da ja zarađujem lovu, van državnog doticaja, mene bankrot KraDezeovih uhljeba niti malo ne tiče(ok tiče).marcellus wrote:dakle radili bi za kruh i vodu dok ne bi otplatili sve dugove doslovce da proglasimo sovereign default
ja ako zarađujem realni novac, tipa € ili BTC, ja sa time plaćam naftu i ostalo po tržišnoj cijeni, kako će uhljebi koji bi ostali bez para zaradili svoj tank goriva i svoje uvozno auto to se mene netiče.
drugo je socijalizam, kada kao u yugi 90% stanovništva radi za državu, onda logično kada prdne država , prdne i 90% ljudi. u RH.. "samo" 50% ljudi je povezano izravno sa državom(neizravno oko 70-80% ) što opet znači..
najebali smo haha :)
opet si djelomično u pravu ali ja podržavam bankrot, ja osobno mogu profitirati samo iz njega
Guest- Guest
Pinochet wrote:
opet si djelomično u pravu ali ja podržavam bankrot, ja osobno mogu profitirati samo iz njega
bamkrot bi nas svih dovati, a mene posebno jer ljudi moju uslugu trožu tek na kraju, kad su se naili, napili, pojebali, kupili kući i auto i sliku za u hodnik, pa bi se prvo mene i odrekli.
ali gangrena je gangrena, i ako nogu danas ne odsičemo sa do kolena, sutra ćemo morati do guzice.
2014-04-16
marcellus wrote:beljak je ekstremni idiot
prosječan, tako kao on razmišlja i većina građana u RH
ekstremno bi bilo da je rekao nešto novo, nešto što malo tko drugi govori
a to da bi najbolje bilo da država propadne to svaki dan čitamo i u komentarima tu na forumu i drugim društvenim mrežama, tako da je to stav većine
Guest- Guest
glas uhljeba wrote:a to da bi najbolje bilo da država propadne to svaki dan čitamo i u komentarima tu na forumu i drugim društvenim mrežama, tako da je to stav većine
Mislim da ni forum ni društvene mreže ipak ne formuliraju i ne predstavljaju stav većine. To je vjerojatno ipak samo neka malo "glasnija" (na neki način) manjina.
Guest- Guest
trpaaaaj imigrante, treba uništit konzumerizam
imigranti su naše oruđe u borbi protiv nečovječnog materijalizma koji vlada zapadom, pa i Hrvatskom
200.000 imigranata u Hrvatskoj bi moglo srušiti konzumerizam i dovesti do bankrota
imigranti su naše oruđe u borbi protiv nečovječnog materijalizma koji vlada zapadom, pa i Hrvatskom
200.000 imigranata u Hrvatskoj bi moglo srušiti konzumerizam i dovesti do bankrota
Guest- Guest
Zbog takvi kao ti diktature i postoje. I najčešće su nužne...debotoijusto wrote:beljo ima moj glas ako ovo pokrene
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
ovo danas što imamo, to ne ide na dobro, to je nečovječan materijalistički sustav
to treba srušiti, samo se besciljno troši naš novac, pa ništa neće ostati djeci za budućnost
nema ljudskosti sve je komercijalizirano
to treba srušiti, samo se besciljno troši naš novac, pa ništa neće ostati djeci za budućnost
nema ljudskosti sve je komercijalizirano
Guest- Guest
PS:
Na mjestu predsjednice bih proglasio izvanredno stanje i postavio tehničku vladu,
a sve ove jebivjetre bi poslao kući(do daljnjeg), a neke od njih i u zatvor.
Za ovakvu odluku bi predsjednica imala punu podporu naroda.
Na mjestu predsjednice bih proglasio izvanredno stanje i postavio tehničku vladu,
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Pinochet wrote:
ja ako zarađujem realni novac, tipa €
fiat Euri su realni novac, a domaća Kuna je papir koji ništa ne vrijedi
mi ni nemamo novca, imaju ga Kinezi, jer u Kini je kapitalizam, tamo se država ne upliće u slobodno tržište i ne tiska lažni novac
Guest- Guest
Eroo wrote:PS:
Jebeno, i ovaj post napises nakon onog posta o diktaturi.
Bavooooo oko dedino.
Guest- Guest
Jel jasno ovdje svima sta znaci bankrot? Znaci zamrzavanje svega,sve imovine,tuta forca. Nije to clean slate onda....to je Conan Barbar situacija...na 20 godina.
Guest- Guest
uopće nije.MaximusDecimusMiridije wrote:Jel jasno ovdje svima sta znaci bankrot? Znaci zamrzavanje svega,sve imovine,tuta forca. Nije to clean slate onda....to je Conan Barbar situacija...na 20 godina.
2014-04-16
MaximusDecimusMiridije wrote:Jel jasno ovdje svima sta znaci bankrot? Znaci zamrzavanje svega,sve imovine,tuta forca. Nije to clean slate onda....to je Conan Barbar situacija...na 20 godina.
prodajte Istru. vi se riješite bankrota a mi se zauvijek riješimo rvata sotonjara lupeža sjecikesa...
Guest- Guest
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
koliko bi gustala istra? koliko imovine u istri imo hrvatska?
2014-04-16
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Rekonstrukcija pruge u Hrvatskoj vrijedna 165 miliona eura
» Beljak bi bankrot Hrvatske kao najbolje rjesenje za povrat dugova
» Afera u Samoboru!Beljak prodaje jezero u Samoborukoje će se onda 'pozlatiti' investitoru
» 50 odsto privrednika u Hrvatskoj očekuje bankrot
» Socijalizam za početnike: Kako odvesti u bankrot državnu naftnu kompaniju države koja leži na nafti
» Beljak bi bankrot Hrvatske kao najbolje rjesenje za povrat dugova
» Afera u Samoboru!Beljak prodaje jezero u Samoborukoje će se onda 'pozlatiti' investitoru
» 50 odsto privrednika u Hrvatskoj očekuje bankrot
» Socijalizam za početnike: Kako odvesti u bankrot državnu naftnu kompaniju države koja leži na nafti
Page 1 of 5