Kad ne rade institucije pravne države onda radi kalašnjikov
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Kad ne rade institucije pravne države onda radi kalašnjikov
Stranka Slobodna Hrvatska se ogaslila na fejsu
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/642769/skupljanje-politickih-bodova-na-trostrukom-ubojstvu-objava-minorne-stranke-munjevito-se-siri-drustvenim-mrezama
Stiže podrška sa svih strana ; Pravda za Filipa
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/642786/kako-je-split-postao-grad-krvi-i-falsih-heroja-covjek-je-ubio-troje-ljudi-a-narod-ga-slavi
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Kad ne rade institucije pravne države onda radi kalašnjikov
tvoj niži link. qazi novinarka povezana s grupom dilera ili je ljubiteljica životinja, protivnica benzina i plastike?
ili je skroz balava?
ili je skroz balava?
2014-12-30
Podrška za Filipa
https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/cijeli-splitski-mali-bronx-bruji-o-pocinitelju-masakra-koji-je-iz-tog-kvarta-potekao-malo-tko-o-njemu-prica-lose-odskakao-je-od-brace/9845263/
https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/cijeli-splitski-mali-bronx-bruji-o-pocinitelju-masakra-koji-je-iz-tog-kvarta-potekao-malo-tko-o-njemu-prica-lose-odskakao-je-od-brace/9845263/
2014-04-11
RayMabus wrote:Podrška za Filipa
Pazi medije i murju.
Prvo su negirali obracun dilera.
Krece val potpore liku i deratizaciji, val kritike sudstva i murje i netko se usrao i radi se obrat.
Proglasavaju ga za obiteljskog nasilnika, dilera, lopova i homofoba.
Guest- Guest
otvorit račun
ako ga ne iskoristi isti pretvorit u janjetinu, odojčetinu i progon truna u oku.
ako ga ne iskoristi isti pretvorit u janjetinu, odojčetinu i progon truna u oku.
2014-12-30
podrška svakome ko mrkne dilera drogom
I reketare.tre wrote:podrška svakome ko mrkne dilera drogom
2014-04-11
cili Split je na Lovrincu
kriminalci, mafijasi
lupezi i drogerasi
kriminalci, mafijasi
lupezi i drogerasi
2014-04-16
njih treba reketirati da im ostanu samo gaće na štapuRayMabus wrote:I reketare.tre wrote:podrška svakome ko mrkne dilera drogom
RayMabus wrote:
Stranka Slobodna Hrvatska se ogaslila na fejsu
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/642769/skupljanje-politickih-bodova-na-trostrukom-ubojstvu-objava-minorne-stranke-munjevito-se-siri-drustvenim-mrezama
Stiže podrška sa svih strana ; Pravda za Filipa
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/642786/kako-je-split-postao-grad-krvi-i-falsih-heroja-covjek-je-ubio-troje-ljudi-a-narod-ga-slavi
immortal-
2014-04-16
bilo je vrijeme da netko kreneSovak wrote:RayMabus wrote:Podrška za Filipa
Pazi medije i murju.
Prvo su negirali obracun dilera.
Krece val potpore liku i deratizaciji, val kritike sudstva i murje i netko se usrao i radi se obrat.
Proglasavaju ga za obiteljskog nasilnika, dilera, lopova i homofoba.
immortal-
2014-04-16
tre wrote:njih treba reketirati da im ostanu samo gaće na štapuRa yMabus wrote:I reketare.tre wrote:podrška svakome ko mrkne dilera drogom
immortal-
2014-04-16
što znaži reketarenje?tre wrote:njih treba reketirati da im ostanu samo gaće na štapuRayMabus wrote:I reketare.tre wrote:podrška svakome ko mrkne dilera drogom
mene je doktor pitao koliko vrijedi život mog oca?
jel to reket?
ili mito?
2014-12-30
Psi iz t coma nakon isteka mog ugovora dignu mi cifru bez dogovora sa mnom i bez mog pristanka na bilo kakav produžetak ugovora... Nakon mjesec i par dana pređem na tomato.. Oni traže uplate po toj povišenoj sumi.. Ja pišem prigovor na koji ne odgovaraju.. Unatrag tjedan i pol zovu me na mobitel iz 5-6 različitih ovršnih subjekata želeći mi utjerati ovrhu
Zadnji put sam doslovno urlala
Država dopušta pljačku i legalno nasilje i izluđivanje ljudi
Svi bi trebali i stupiti za Filipa i protiv svih drugih pritisaka i pljačke naroda
Svi bi trebali i stupiti za Filipa i protiv svih drugih pritisaka i pljačke naroda
immortal-
2014-04-16
ne, država nema nikaj s tim.mortal wrote:Psi iz t coma nakon isteka mog ugovora dignu mi cifru bez dogovora sa mnom i bez mog pristanka na bilo kakav produžetak ugovora... Nakon mjesec i par dana pređem na tomato.. Oni traže uplate po toj povišenoj sumi.. Ja pišem prigovor na koji ne odgovaraju.. Unatrag tjedan i pol zovu me na mobitel iz 5-6 različitih ovršnih subjekata želeći mi utjerati ovrhu
korisnik ima.
općenito nepoznavanje zakona, propisa, uredbi.
jednostavnije angažiraj odvjetnika.
prije par odina ,kaja ti je dala pravni savjet pro bono.
nisi naučila
i dalje glasaj za hdz
2014-12-30
meni zanimljivo asevi poslali kaznu za parking 2100kn. bez zajebancije.
da sam prije 3godine negdje krivo parkirao, i da moram im platiti 2100kn.
i onda sam ja mora razbijati mozak, i sjetio se da sam prije pola godine platio 150kn kazne, i išao do pošte, našli mi dokaz o uplati, ostavio momku za kavu, i slao ovim debilima iz koje već uhljeb institucije. i onda su priznali zajeb.
ali pazi ti gamadi, kaznu za nepropisno parkiranje ti uredno digli sa 150kn na 2100kn bez ikakvih upozorenja -iako sam je i platio
i onda sam ja mora razbijati mozak, i sjetio se da sam prije pola godine platio 150kn kazne, i išao do pošte, našli mi dokaz o uplati, ostavio momku za kavu, i slao ovim debilima iz koje već uhljeb institucije. i onda su priznali zajeb.
ali pazi ti gamadi, kaznu za nepropisno parkiranje ti uredno digli sa 150kn na 2100kn bez ikakvih upozorenja -iako sam je i platio
mitoveber wrote:što znaži reketarenje?tre wrote:njih treba reketirati da im ostanu samo gaće na štapuRayMabus wrote:I reketare.tre wrote:podrška svakome ko mrkne dilera drogom
jel to reket?
ili mito?
daj prestani s glupim proserima viševeber wrote:ne, država nema nikaj s tim.mortal wrote:Psi iz t coma nakon isteka mog ugovora dignu mi cifru bez dogovora sa mnom i bez mog pristanka na bilo kakav produžetak ugovora... Nakon mjesec i par dana pređem na tomato.. Oni traže uplate po toj povišenoj sumi.. Ja pišem prigovor na koji ne odgovaraju.. Unatrag tjedan i pol zovu me na mobitel iz 5-6 različitih ovršnih subjekata želeći mi utjerati ovrhu
korisnik ima.
općenito nepoznavanje zakona, propisa, uredbi.
jednostavnije angažiraj odvjetnika.
prije par odina ,kaja ti je dala pravni savjet pro bono.
nisi naučila
i dalje glasaj za hdz
nije im to moj tata dozvolio da rade nego vlasti
ANGAŽIRANJE ODVJETNIKA DALJNJA MULJAŽA I JOŠ VEĆA PLJAČKA
treba njima netko poput Filipa
dok glupi narod šuti oni nas tlače sustavno
immortal-
2014-04-16
prije tri godine ??AssadNaPodmornici wrote:meni zanimljivo asevi poslali kaznu za parking 2100kn. bez zajebancije.
pljačka !
immortal-
2014-04-16
tre wrote:mitoveber wrote:što znaži reketarenje?tre wrote:njih treba reketirati da im ostanu samo gaće na štapuRayMabus wrote:I reketare.tre wrote:podrška svakome ko mrkne dilera drogom
jel to reket?
ili mito?
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Samo neka institucije rade svoj posao
» Njemački političari:, 'Onima koji je draži kalifat od ustavno pravne države mogu iseliti.'
» Realni problemi u BiH: Institucije ne rade, građani se iseljavaju, a političare hapse
» Institucije rade svoj posao-sudskim procesom uspjeli dokazali da virus nikada nije izoliran
» Beljak - Hrvatskoj treba bankrot države pa onda rekonstrukcija
» Njemački političari:, 'Onima koji je draži kalifat od ustavno pravne države mogu iseliti.'
» Realni problemi u BiH: Institucije ne rade, građani se iseljavaju, a političare hapse
» Institucije rade svoj posao-sudskim procesom uspjeli dokazali da virus nikada nije izoliran
» Beljak - Hrvatskoj treba bankrot države pa onda rekonstrukcija
Page 1 of 3