Evo još malo o srbima u Hrvatskoj! Istina ili ne ??
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Evo još malo o srbima u Hrvatskoj! Istina ili ne ??
sovak,cinjenica da ste vi bičez srpske i da su vam jebali nanu od WW2,do 1990te,a kad je rat prestao,vase mame i mlade cure pohode opet srbiju...cist da se zamislis sto vas peru toliki kompleksi..
Guest- Guest
Jedan lik je tijekom rata izgubio pola stopala..debela mirovina i tako..ke zasluzijo je..drz ne daj napravio prekrasnu kci,koja je stasala i jednom prilikom,posto sam joj jebo tetu,a nju izveo na sladoled(15) goodina ima,pitala me..pa Čika-JA,zasto toliko ovi straiji i namrgodjeni govore protiv srba..Pa bas su im decki oke...
I to me podsjetilo na Dupeglavce kao sovak i tre..dvije polovice atrofiranih mozgova..
LJUBAV IDE DALJE I VI JE NE MOZETE ZAUSTAVITI...
I to me podsjetilo na Dupeglavce kao sovak i tre..dvije polovice atrofiranih mozgova..
LJUBAV IDE DALJE I VI JE NE MOZETE ZAUSTAVITI...
Guest- Guest
Legendovich wrote:sovak,cinjenica da ste vi bičez srpske i da su vam jebali nanu od WW2,do 1990te,a kad je rat prestao,vase mame i mlade cure pohode opet srbiju...cist da se zamislis sto vas peru toliki kompleksi..
I tako će biti za vjek vjekova...
Guest- Guest
U Hrvatskoj nema ni nekog animoziteta prama Srbima.
To je glupost.
Jedino pravaska mladez,dio mladih navijaca i besposleni Vlaji.
To je glupost.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
simptomaticno..svi na drzavnoj sisi..vrlo interesantno..jastreb wrote:U Hrvatskoj nema ni nekog animoziteta prama Srbima.
To je glupost.
no mlade cure i decki(bar oni koji imaju u glavi,)nece brojati krvna zrnca,nego uzivati u Ljubavi
Guest- Guest
reče lik koji ima u svojoj krvi gene od cigana do arapaLegendovich wrote:sovak,cinjenica da ste vi bičez srpske i da su vam jebali nanu od WW2,do 1990te,a kad je rat prestao,vase mame i mlade cure pohode opet srbiju...cist da se zamislis sto vas peru toliki kompleksi..
nek se deca vole.i mi smo 80ih prčili raznorazne beogradske ribe po makarskoj rivjeri...Brat Brale wrote:Legendovich wrote:sovak,cinjenica da ste vi bičez srpske i da su vam jebali nanu od WW2,do 1990te,a kad je rat prestao,vase mame i mlade cure pohode opet srbiju...cist da se zamislis sto vas peru toliki kompleksi..
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Nek si ti meni reko.... ..ne znam iskreno,trebalo bi to napraviti analizu,bash zanimljiva tema..
No ti ne moras daleko ici u istrazivanjima..samo put sunca,ujutro kad zarudi...i za pola sata mos poceti potragu..
No ti ne moras daleko ici u istrazivanjima..samo put sunca,ujutro kad zarudi...i za pola sata mos poceti potragu..
Guest- Guest
et..Max je pametan covjek..Tko ima sto protiv Ljubavi,osim impotentnih omatorjelih grintavaca...max123 wrote:nek se deca vole.i mi smo 80ih prčili raznorazne beogradske ribe po makarskoj rivjeri...Brat Brale wrote:Legendovich wrote:sovak,cinjenica da ste vi bičez srpske i da su vam jebali nanu od WW2,do 1990te,a kad je rat prestao,vase mame i mlade cure pohode opet srbiju...cist da se zamislis sto vas peru toliki kompleksi..
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» ISTINA O NEVLADINIM UDRUGAMA U HRVATSKOJ
» medvjeđe usluge Srbima u Hrvatskoj
» Srbima se opet prividja 'Oluja' ovaj put turisticka u Hrvatskoj
» ISTINA KOJA SE SKRIVA U HRVATSKOJ: Hajduk je oduvek bio partizanski klub, a Split crveni grad!
» Mediji i političari trude se uvjeriti nas da Hrvatskoj prijeti alarmantan rast uvoza hrane. Istina je, ali doslovno, suprotna
» medvjeđe usluge Srbima u Hrvatskoj
» Srbima se opet prividja 'Oluja' ovaj put turisticka u Hrvatskoj
» ISTINA KOJA SE SKRIVA U HRVATSKOJ: Hajduk je oduvek bio partizanski klub, a Split crveni grad!
» Mediji i političari trude se uvjeriti nas da Hrvatskoj prijeti alarmantan rast uvoza hrane. Istina je, ali doslovno, suprotna
Page 4 of 4