Evo još malo o srbima u Hrvatskoj! Istina ili ne ??
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Evo još malo o srbima u Hrvatskoj! Istina ili ne ??
u rat su dolazili srbi iz srbijepizzon wrote:mortal wrote:to hoćeš reći da vam u ratu nije do.učilo ratno djelovanje Hrvatapizzon wrote:ali vi sami priznajete
da imate masivan broj
srpskih gena. kad vas mi
podsetimi vama to smeta.
niko iz srbije nije prozvao
bilo koga za srpske gene.
plus, nama uopste nije jasno
zasto je to bitno kao nesto
negativno.
pa kad nam dokurci mi vas
napizdaramo, i tacka.
pa opet ništa od pi.daranja hehehe
s točkom i bez nje
isuvise cesto poistovecujete
lokalne srbe u hr, koji su manjina
sa srpsvom i srbma kao narodom
u drzavom. to ce da vas zezne.
immortal- Posts : 23293
2014-04-16
Poglupili su, desteljeća čobana i čobanskih režima napravili su od njih debile.mortal wrote:i ja bi rekla samo ne znam kako mogu toliko lagati i da ih netko nakon toliko laži opet čitakaya wrote:Pa jelda, znači izmišljotina iz srpskih tabloida.tre wrote:ma gluposti, nijedno od njih nije toliko glupo da se spusti na tu razinukaya wrote:Ja ovu njihovu raspravu o dedi nisam čula, je li to itko čuo?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Naučite više to č i ć, jebem mu mater. Nije kvanrna fizika.marcellus wrote:mortal wrote:ćetnićki
seljaćina, ćobanin...
Ja ću učiti ali samo ako je zgodan učitelj.dzango wrote:Naučite više to č i ć, jebem mu mater. Nije kvanrna fizika.marcellus wrote:mortal wrote:ćetnićki
seljaćina, ćobanin...
2015-08-15
kaya wrote:Pa jelda, znači izmišljotina iz srpskih tabloida.tre wrote:ma gluposti, nijedno od njih nije toliko glupo da se spusti na tu razinukaya wrote:Ja ovu njihovu raspravu o dedi nisam čula, je li to itko čuo?
Jok ovo je loša kvazi satira
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Lep kao upisan. Vas dve odmah u one uniforme sa kariranim suknjicama a Marcelus ne može jer ima dlakave noge.kaya wrote:Ja ću učiti ali samo ako je zgodan učitelj.dzango wrote:Naučite više to č i ć, jebem mu mater. Nije kvanrna fizika.marcellus wrote:mortal wrote:ćetnićki
seljaćina, ćobanin...
Mi Hrvati nemamo ć i ć, nama je to isto.
crvenkasti-
2014-04-17
dzango wrote:Lep kao upisan. Vas dve odmah u one uniforme sa kariranim suknjicama a Marcelus ne može jer ima dlakave noge.kaya wrote:Ja ću učiti ali samo ako je zgodan učitelj.dzango wrote:Naučite više to č i ć, jebem mu mater. Nije kvanrna fizika.marcellus wrote:mortal wrote:ćetnićki
seljaćina, ćobanin...
2015-08-15
dzango wrote:Lep kao upisan. Vas dve odmah u one uniforme sa kariranim suknjicama a Marcelus ne može jer ima dlakave noge.kaya wrote:Ja ću učiti ali samo ako je zgodan učitelj.dzango wrote:Naučite više to č i ć, jebem mu mater. Nije kvanrna fizika.marcellus wrote:mortal wrote:ćetnićki
seljaćina, ćobanin...
a da obrijem noge onda bi mogo?
U Srbiji se stanje Hrvata poboljšalo, s tedencijom da ide još i nabolje. To je za pohvalu.
Ustrajati treba na tome da otkriju grobove nestalih i vrate otuđeno kulturno blago.
Problem oko granica neka rješava neki međunarodni sud.
To bi bilo sve, zajedanput, oko čega bi se trebalo pozabaviti u odnosima sa Srbijom.
Ustrajati treba na tome da otkriju grobove nestalih i vrate otuđeno kulturno blago.
To bi bilo sve, zajedanput, oko čega bi se trebalo pozabaviti u odnosima sa Srbijom.
Eroo wrote:U Srbiji se stanje Hrvata poboljšalo, s tedencijom da ide još i nabolje. To je za pohvalu.
Navedeno Srbiji već sada treba isporučiti. Sve može riješiti bez probleme do Summita u Svibnju u Zagrebu.
U tom slučaju odpadaju srpske priče o "blokadi", jer ih ne bi bilo. .
Zar ne vidite da se radi o nekoj zajebantskoj stranici kao news bar???
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
po nazivu sam pomislila da je ali ne čitam ih pa ne znam 100%jastreb wrote:Zar ne vidite da se radi o nekoj zajebantskoj stranici kao news bar???
pošto su im svi mediji puni neistine i apsurda pa je teško zaključiti o čem se točno radi
immortal-
2014-04-16
Svi su vam mediji news bar, nisi to još skužila?mortal wrote:po nazivu sam pomislila da je ali ne čitam ih pa ne znam 100%jastreb wrote:Zar ne vidite da se radi o nekoj zajebantskoj stranici kao news bar???
pošto su im svi mediji puni neistine i apsurda pa je teško zaključiti o čem se točno radi
hahah samo tvoji nisuEroo wrote:Svi su vam mediji news bar, nisi to još skužila?mortal wrote:po nazivu sam pomislila da je ali ne čitam ih pa ne znam 100%jastreb wrote:Zar ne vidite da se radi o nekoj zajebantskoj stranici kao news bar???
ok jesu, ali nije ni Slovenija ispred nas kako se misli i nastoji prikazati
immortal-
2014-04-16
Ringo10 wrote:PA ima li u toj Hrvatskoj neko a da nije bar napola Srbin.
JAdni Hrvati, ubise se da pobjegnu od Srba al ne mogu pa ga jebi ...
Cuj ustasu iz Melbourna.
Guest- Guest
nije, ne kužim kako netko u te gluposti uopće može povjerovatikaya wrote:Ja ovu njihovu raspravu o dedi nisam čula, je li to itko čuo?
gle, svašta su si njih dvoje rekli, al na taj nivo se ne bi, i nisu, spuštali...
ma smiješno
Nema ništa gore za Hrvata nego to što je Srbin.
crvenkasti-
2014-04-17
Ujko našSovak wrote:Ringo10 wrote:PA ima li u toj Hrvatskoj neko a da nije bar napola Srbin.
JAdni Hrvati, ubise se da pobjegnu od Srba al ne mogu pa ga jebi ...
Cuj ustasu iz Melbourna.
Eroo wrote:U Srbiji se stanje Hrvata poboljšalo, s tedencijom da ide još i nabolje. To je za pohvalu.
Koji problem oko granica? Ne možete u jednom slučaju se pozivati na princip AVNOJ-evskih granica, a u drugom da taj princip ne važi.
Guest- Guest
Međunarodni sud će reći pravorijek, ne zamarajte se s time.Brat Brale wrote:Eroo wrote:U Srbiji se stanje Hrvata poboljšalo, s tedencijom da ide još i nabolje. To je za pohvalu.
Koji problem oko granica? Ne možete u jednom slučaju se pozivati na princip AVNOJ-evskih granica, a u drugom da taj princip ne važi.
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» ISTINA O NEVLADINIM UDRUGAMA U HRVATSKOJ
» medvjeđe usluge Srbima u Hrvatskoj
» Srbima se opet prividja 'Oluja' ovaj put turisticka u Hrvatskoj
» ISTINA KOJA SE SKRIVA U HRVATSKOJ: Hajduk je oduvek bio partizanski klub, a Split crveni grad!
» Mediji i političari trude se uvjeriti nas da Hrvatskoj prijeti alarmantan rast uvoza hrane. Istina je, ali doslovno, suprotna
» medvjeđe usluge Srbima u Hrvatskoj
» Srbima se opet prividja 'Oluja' ovaj put turisticka u Hrvatskoj
» ISTINA KOJA SE SKRIVA U HRVATSKOJ: Hajduk je oduvek bio partizanski klub, a Split crveni grad!
» Mediji i političari trude se uvjeriti nas da Hrvatskoj prijeti alarmantan rast uvoza hrane. Istina je, ali doslovno, suprotna
Page 2 of 4