''ROJS OBJAVIO: ‘Krećem u utrku za šefa HDZ-a! Stranku ću vratiti Tuđmanu’ ''
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: ''ROJS OBJAVIO: ‘Krećem u utrku za šefa HDZ-a! Stranku ću vratiti Tuđmanu’ ''
Feral je bio previše antihrvatski medij, financiran od Soroša.Sora wrote:A jesi glup abrahame
Nist od tog sto pises ne stoji
Recimo privatizacija stanova tj.otkup
Drugi zaradili a mi kupili ?
A mi koji smo radili i odvajali u stambene fondove namjenski za stambenu izgradnju, mi smo zaradili kurcine ?
Feral je ugušen tužbama, sta ti pricas ?!
i prestao izlaziti iako je bio pohvaljen i nagrađivan za novinarstvo
Privatizacija je unistila hrvatsku privredu jer se na popisu vlasništva jednog recimo Kutle našlo po stotinjak poduzeća ...
A bila je u vrijeme rata sto nitko pametan ne radi .
A rat je bio Tuđmanovom maslo
I Miloševićevo
Vrijeđao je hrvatske nacionalne osjećaje na sve načine i to je išlo do krajnjeg neukusa.
Zato nije ni mogao opstati. Kad je Hrvatska kolonizirana i kad joj je oduzet suverenitet, prestala je i potreba za Feralom. I čim je prekinuto financiranje izvana i kad je ostao sam sa svojim resursima, odmah se i ugasio.
Zasluženo.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Re: ''ROJS OBJAVIO: ‘Krećem u utrku za šefa HDZ-a! Stranku ću vratiti Tuđmanu’ ''
debotoijusto wrote:marcellus wrote:kaya wrote:U zagrebu ga nisu mogli smisliti, njega, njegovih 200 bogatih obitelji, njegove hercegovce i tajkune i generale, pašalića, guciće, zagorca, kradezovce..., njegovog sina, njegovu ženu itd
osim što je 200 bogatih obitelji medijska izmišljotina (svaka država ima forbesovih 100, 200 ili 400 bogatih obitelji ali u Hrvatskoj su to 99 posto udbaške familije koje su bogate još od 45), jedini hercegovac u tuđmanovoj ratnoj vladi je bio Šušak, bobetko, gotovina, tus, zagorac, korade itd. nisu bili hercegovci jedino je rojs bio hercegovac i zato se po njemu sralo više nego po drugima, a pašalić je realno bio nakompetentiji političar tuđmanove ere iako antipatičan. DA ga nije bilo Srbi bi prihvatili Z4 i mi bi najebali, srećom da je podvalio kretenima maestralno.
tuđmanova žena? U čemu je s njom problem? U tome što su joj tri četnika iz ferala podmetali tračeve?
inače do danas nisam saznao što je tuđman ostavio svojoj djeci a tito nije. Brijune? Vilu zagorje na Pantovčaku? Državni challenger? Državnu jahtu? Predsjednički BMW? Sve je to ostalo Mesiću, a ne Tuđmanovoj djeci.
nikad ti nije neugodno ?
Zakaj bi mu bilo kad tebi nije?
Guest- Guest
A ono ... 'Rojs' ... ma daj me najme.
Guest- Guest
meni je neugodno citat branjenje neobranjivog natezanjem poluistinaSovak wrote:debotoijusto wrote:marcellus wrote:kaya wrote:U zagrebu ga nisu mogli smisliti, njega, njegovih 200 bogatih obitelji, njegove hercegovce i tajkune i generale, pašalića, guciće, zagorca, kradezovce..., njegovog sina, njegovu ženu itd
osim što je 200 bogatih obitelji medijska izmišljotina (svaka država ima forbesovih 100, 200 ili 400 bogatih obitelji ali u Hrvatskoj su to 99 posto udbaške familije koje su bogate još od 45), jedini hercegovac u tuđmanovoj ratnoj vladi je bio Šušak, bobetko, gotovina, tus, zagorac, korade itd. nisu bili hercegovci jedino je rojs bio hercegovac i zato se po njemu sralo više nego po drugima, a pašalić je realno bio nakompetentiji političar tuđmanove ere iako antipatičan. DA ga nije bilo Srbi bi prihvatili Z4 i mi bi najebali, srećom da je podvalio kretenima maestralno.
tuđmanova žena? U čemu je s njom problem? U tome što su joj tri četnika iz ferala podmetali tračeve?
inače do danas nisam saznao što je tuđman ostavio svojoj djeci a tito nije. Brijune? Vilu zagorje na Pantovčaku? Državni challenger? Državnu jahtu? Predsjednički BMW? Sve je to ostalo Mesiću, a ne Tuđmanovoj djeci.
nikad ti nije neugodno ?
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
debotoijusto wrote:meni je neugodno citat branjenje neobranjivog natezanjem poluistinaSovak wrote:debotoijusto wrote:marcellus wrote:kaya wrote:U zagrebu ga nisu mogli smisliti, njega, njegovih 200 bogatih obitelji, njegove hercegovce i tajkune i generale, pašalića, guciće, zagorca, kradezovce..., njegovog sina, njegovu ženu itd
nikad ti nije neugodno ?
Pomakni se iz lijevih novinarskih spranci devedesetih.
Guest- Guest
i sto ? da utvaram dogadjaje kao kolega ?Sovak wrote:debotoijusto wrote:meni je neugodno citat branjenje neobranjivog natezanjem poluistinaSovak wrote:debotoijusto wrote:marcellus wrote:
nikad ti nije neugodno ?
3 cetnika iz ferala podmetali traceve ? da ga nije bilo srbi bi prihvatili Z4 ? medijske izmisljotine ?
spomenik mili marticu da podignete u kninu zbog politicke gluposti i malo vise realnosti da imate bilo bi svima bolje
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
debotoijusto wrote:i sto ? da utvaram dogadjaje kao kolega ?Sovak wrote:debotoijusto wrote:meni je neugodno citat branjenje neobranjivog natezanjem poluistinaSovak wrote:debotoijusto wrote:
nikad ti nije neugodno ?
3 cetnika iz ferala podmetali traceve ? da ga nije bilo srbi bi prihvatili Z4 ? medijske izmisljotine ?
spomenik mili marticu da podignete u kninu zbog politicke gluposti i malo vise realnosti da imate bilo bi svima bolje
Onda nastavi o Tudjmanu, Susku i dvjesto familija kao najvecim krimenima.
U medjuvremenu poslije smrti Tudjmana i Suska imamo privatizaciju energetike, banaka, telekomunikacija i rasprodaju zlatnih rezervi. Pod palicom premijera i iz SDP-a i iz HDZ-a.
Prokleti Tudjman, prokleti Susak.
A prokleti i Trump.
Kako sad Trump?
Nema veze, naci ces poveznicu nekako.
Guest- Guest
Opet trabunjate o nekakvom animozitetu prama Hercegovcima u Hrvatskoj.
Toga nema.
Toga nema.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» I Karamarko kreće u utrku za šefa HDZ-a
» Peđa objavio kandidaturu za šefa SDPa
» BERNARDIĆ ŽELI VODITI HRVATSKU VLADU 'Apsolutno krećem u borbu za premijersko mjesto! Beljak? On ima osebujan stil
» Malo o Tuđmanu i Kolindi
» Ćiro o Tuđmanu i Titu
» Peđa objavio kandidaturu za šefa SDPa
» BERNARDIĆ ŽELI VODITI HRVATSKU VLADU 'Apsolutno krećem u borbu za premijersko mjesto! Beljak? On ima osebujan stil
» Malo o Tuđmanu i Kolindi
» Ćiro o Tuđmanu i Titu
Page 3 of 3