Dvojica motorista usmrćena u centru Splita
Page 15 of 21
Page 15 of 21 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21
Re: Dvojica motorista usmrćena u centru Splita
Nema tu muda kad očaj proradi...tim više su mi se do kraja zgadili svi mediji i svi kvazistručnjaci koji su raščlanjivali ovu tragediju, do iti jedan bi trebali zapaliti svoju diplomu i priznati da kurca ne znaju o stanju ljudske psihe te što je ono što čovjeka dovodi do ovog.. Hrvati imaju veliki problem sa institucijama i funkcioniranjem pravne i ikakve države općenito, osim povlaštene debele manjine i onda kada ovakav problem iskrsne, država krene još gasiti požar napalmom... jebena fuckin' Sjeverna Koreja u svakom smislu i pogledu. Gledajući dnevnik HRT-a dobio sam dojam doslovce kao da gledam RTS devedesetih ili TV Pjongjang...
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
glavni igraci nikad ne bi dozvolili masovnije rokacinu između nizerangiranih dilera i slicno...ako bi nastao problem unjmili bi profice koji bi to rjesili u tisini odnosno rjesili bi u tisini problematicne koji obicno ako malo ojacaju zele zasjesti na prestolje pa da bi s eiskazali pribjegavau otvorenom nasilju i rokacini..obicno takvi najebu jer su to pretezno solisti koji su si umislili da su jaci i od jacih..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pa evo gledam oparu..lik se jednostavno usrao...gradonacelnik koji iam sve sisteme u rukama i moze pozvati represivni aparat da rjesi problem na njegovim ulicama on to ne cini..jer njemu se mota po glavi ako im se zamjerim u najmanju ruku ce mi zapaliti vozni park ako ne i nesto gore..o toe se radi..jednostavno imamo pickice od politicara koji su jaki samo na jeziku a kad dođe stani pani...onda su izgubljeni,mucaju ne znaju sto bi rekli osim uobicajnih frazetina pazeci da s enikom ne zamjerejasambrend wrote:Nema tu muda kad očaj proradi...tim više su mi se do kraja zgadili svi mediji i svi kvazistručnjaci koji su raščlanjivali ovu tragediju, do iti jedan bi trebali zapaliti svoju diplomu i priznati da kurca ne znaju o stanju ljudske psihe te što je ono što čovjeka dovodi do ovog.. Hrvati imaju veliki problem sa institucijama i funkcioniranjem pravne i ikakve države općenito, osim povlaštene debele manjine i onda kada ovakav problem iskrsne, država krene još gasiti požar napalmom... jebena fuckin' Sjeverna Koreja u svakom smislu i pogledu. Gledajući dnevnik HRT-a dobio sam dojam doslovce kao da gledam RTS devedesetih ili TV Pjongjang...
2015-09-08
Sora wrote:Pa svakako da se problem droge vuce dugo nasim lučkim gradovima
No, nece se rijesiti ubojstvima
Nego pogoršati
Biti ce dileri bolje organizirani
Biti ce spirala ubijstava i međusobnih osveta
I Split nece biti siguran grad
To hocete?
Ne seri. Glupa si ko kurac. Ovo veze nema s obračunom dilera, već su istog ovi uzeli na pik zbog brata kad su nanjušili da mali ima love. Mali nije odgovoran niti za svog brata, a kamoli za neke probleme sasranih dilera koji su mu se navalili na vrat. Kamo sreće da svi iznuđivaći tako završe, jebe mi se za njihovo nesretno djetinjstvo, mali se u nikog nije dirao, već oni u njega. Ovo je ista stvar kao da braniš Daruvarca. To je za metak u čelo i gotovo. A to kakva nam je policija najbolje govori njihov RTL maneken koji je sad u komi zbog iznude. Gamad korumpirana mafijaška, isti su bili pod Rankom kao i pod sadašnjim udbašem.
darth_vader-
2014-04-17
Znaci divlji zapad
Šerif dijeli pravdu u salonu a rulja na ulici
E
Ma, znam da nam pravosuđe ne radi
NO MOJE JE POLAZIŠTE DA NEMA SMRTNE KAZNE
a bi opravdavajte ubojstva
Nađite razloge
Uzmite pravdu u svoje ruke
VI STE KATOLICI ..ha ha
Šerif dijeli pravdu u salonu a rulja na ulici
E
Ma, znam da nam pravosuđe ne radi
NO MOJE JE POLAZIŠTE DA NEMA SMRTNE KAZNE
a bi opravdavajte ubojstva
Nađite razloge
Uzmite pravdu u svoje ruke
VI STE KATOLICI ..ha ha
mali je trebao nestai na par godina..bratu poslati lovu i neka on rjesava sa ovima kako zna i umije kad se ukupusario...ali braco mu je pickica..jer da nije i da je imao zelju sebi pomoci sam bi porokao ove a ne brat..nego braco rekao bratu i ocu koi su ga molili da s eide lijeciti cak negdje vani mali im je odbrusio..'ni cu't'...e pa braco kad neces nasu pomoc onda se snalazi i rjesavaj svoje probleme...da sam na mjestu ovog filipa kad sam upucao ovo smece upucao bi i brata koji ga je uvalio u ova govna a iz kojih se ne zeli izvuci..pa onda bi i smrt takvom bila milosrdna mego nastavak onakvog zivota i da bude vjecni teret obiteljijasambrend wrote:Sora wrote:Pa svakako da se problem droge vuce dugo nasim lučkim gradovima
Nego pogoršati
To hocete?
Ne seri. Glupa si ko kurac. Ovo veze nema s obračunom dilera, već su istog ovi uzeli na pik zbog brata kad su nanjušili da mali ima love. Mali nije odgovoran niti za svog brata, a kamoli za neke probleme sasranih dilera koji su mu se navalili na vrat. Kamo sreće da svi iznuđivaći tako završe, jebe mi se za njihovo nesretno djetinjstvo, mali se u nikog nije dirao, već oni u njega. Ovo je ista stvar kao da braniš Daruvarca. To je za metak u čelo i gotovo. A to kakva nam je policija najbolje govori njihov RTL maneken koji je sad u komi zbog iznude. Gamad korumpirana mafijaška, isti su bili pod Rankom kao i pod sadašnjim udbašem.
2015-09-08
vuksadinare wrote:mali je trebao nestai na par godina..bratu poslati lovu i neka on rjesava sa ovima kako zna i umije kad se ukupusario...ali braco mu je pickica..jer da nije i da je imao zelju sebi pomoci sam bi porokao ove a ne brat..nego braco rekao bratu i ocu koi su ga molili da s eide lijeciti cak negdje vani mali im je odbrusio..'ni cu't'...e pa braco kad neces nasu pomoc onda se snalazi i rjesavaj svoje probleme...da sam na mjestu ovog filipa kad sam upucao ovo smece upucao bi i brata koji ga je uvalio u ova govna a iz kojih se ne zeli izvuci..pa onda bi i smrt takvom bila milosrdna mego nastavak onakvog zivota i da bude vjecni teret obiteljijasambrend wrote:Sora wrote:Pa svakako da se problem droge vuce dugo nasim lučkim gradovima
Nego pogoršati
To hocete?
Vuče ili si pička ili si čovik. Da su se svi naši preci skrivali pred opasnosti, još bi živjeli u pećini... kakvo skrivanje pred probisvjetima kad znaš da si ispravan.
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Hrvati imaju veliki problem sa institucijama i funkcioniranjem pravne i ikakve države općenito, osim povlaštene debele manjine i onda kada ovakav problem iskrsne, država krene još gasiti požar napalmom
gle, ovdje su institucije odradile svoj posao, ne možeš reć... mislim, pokupili su čahuer i nazvali lovrinac da dođu pokupit ostatke
i moze mi netko odgovoriti jesu li uopce tu iznudu i ucjrnu i maltretiranje decki PRIJAVILI POLICIJI
vi ljudi o policiji sudite svasta a vidi se da nema ovaj put veze sa slučajem
A velite osvetnici imaju posebno psihičko stanje i u tom stanju idu ubijati
Hm dakle svatko tko je očajan treba ici ubijati
Jeli?
vi ljudi o policiji sudite svasta a vidi se da nema ovaj put veze sa slučajem
A velite osvetnici imaju posebno psihičko stanje i u tom stanju idu ubijati
Hm dakle svatko tko je očajan treba ici ubijati
Jeli?
Ne mozes znati da si ispravanjasambrend wrote:vuksadinare wrote:mali je trebao nestai na par godina..bratu poslati lovu i neka on rjesava sa ovima kako zna i umije kad se ukupusario...ali braco mu je pickica..jer da nije i da je imao zelju sebi pomoci sam bi porokao ove a ne brat..nego braco rekao bratu i ocu koi su ga molili da s eide lijeciti cak negdje vani mali im je odbrusio..'ni cu't'...e pa braco kad neces nasu pomoc onda se snalazi i rjesavaj svoje probleme...da sam na mjestu ovog filipa kad sam upucao ovo smece upucao bi i brata koji ga je uvalio u ova govna a iz kojih se ne zeli izvuci..pa onda bi i smrt takvom bila milosrdna mego nastavak onakvog zivota i da bude vjecni teret obiteljijasambrend wrote:Sora wrote:Pa svakako da se problem droge vuce dugo nasim lučkim gradovima
Nego pogoršati
To hocete?
Vuče ili si pička ili si čovik. Da su se svi naši preci skrivali pred opasnosti, još bi živjeli u pećini... kakvo skrivanje pred probisvjetima kad znaš da si ispravan.
Ako ne ubijes?
E majke ti , di ti nade ovu pamet
U džungli ?
pa tko govori o skrivanju...u redu da ides nekog roknuti ako vidis da si netko hoce sam sebi pomoci..a ovi nastavljaju da zajebavaju...ali ako si netko ne zeli pomoci i zeli dalje biti u điru sa ti istim olosem...onda jbg tu se ne radi o hrabrosti nego o razboritosti..zasto sebi sjebati buducnost pa i da se radi o clanu obitelji ako ovaj ne zeli imati buducnost...hoce li se njegov brat promjeniti na bolje zbog ovog cina brata...nece...jedino sto moze najebati zbog osvete sto mu je brat roknuo ove...moj ujac je svog sina narkomana jednostavno uz pomoc drugog sina na silu odveo u komunu i zaprijetio mu..ne izlijecis li se i ne odmaknes li s eod loseg drustva ja cu te sam upucati makar sam ti otac..i rodijak mi se skinuo...danas radi,ozenio se i familija na broju...ujac zaprijetio onima kojima je rodijak dugovao lovu...tako da im je vratio dugo ali im je porucio uđete li u moje dvoriste pucam i ne odgovaram ni za sebe ni za vas...i nisu vise doslijasambrend wrote:vuksadinare wrote:mali je trebao nestai na par godina..bratu poslati lovu i neka on rjesava sa ovima kako zna i umije kad se ukupusario...ali braco mu je pickica..jer da nije i da je imao zelju sebi pomoci sam bi porokao ove a ne brat..nego braco rekao bratu i ocu koi su ga molili da s eide lijeciti cak negdje vani mali im je odbrusio..'ni cu't'...e pa braco kad neces nasu pomoc onda se snalazi i rjesavaj svoje probleme...da sam na mjestu ovog filipa kad sam upucao ovo smece upucao bi i brata koji ga je uvalio u ova govna a iz kojih se ne zeli izvuci..pa onda bi i smrt takvom bila milosrdna mego nastavak onakvog zivota i da bude vjecni teret obiteljijasambrend wrote:Sora wrote:Pa svakako da se problem droge vuce dugo nasim lučkim gradovima
Nego pogoršati
To hocete?
Vuče ili si pička ili si čovik. Da su se svi naši preci skrivali pred opasnosti, još bi živjeli u pećini... kskvo skrivanje pred probisvjetima kad znaš da si ispravan.
2015-09-08
Sora wrote: jesu li uopce tu iznudu i ucjrnu i maltretiranje decki PRIJAVILI POLICIJI
vi ljudi o policiji sudite
https://www.ex-iskon-pleme.com/t38416-nova-afera-u-policiji-bivsi-inspektor-i-televizijska-zvijezda-iznuivao-novac-od-poduzetnika
Prestanite braniti neobranjivo
Kako ne ustanete protiv raznih drugih neoravdi u drustvu
Kako vam je svejedno sto se dijele povlaštene mirovine
I da se povećava broj branitelja na pol milijuna?
Počnite naravno ponasati se demokratsko
Jelte
Jel ovo demokracija ili tiranija ?
Jelte
Mladicu Dobro jutromutava baštarda wrote:Sora wrote: jesu li uopce tu iznudu i ucjrnu i maltretiranje decki PRIJAVILI POLICIJI
vi ljudi o policiji sudite
https://www.ex-iskon-pleme.com/t38416-nova-afera-u-policiji-bivsi-inspektor-i-televizijska-zvijezda-iznuivao-novac-od-poduzetnika
Otkinuo si mi drugu recenicu slucajno ..
Nisi crkvu ubacila... Mamurluk ili brzopletost?Sora wrote:Prestanite braniti neobranjivo
Jelte
Antifasizam je tomutava baštarda wrote:Nisi crkvu ubacila... Mamurluk ili brzopletost?Sora wrote:Prestanite braniti neobranjivo
Jelte
na ulicama imas pizdarija u onoj mjeri koliko ti politika dozvoli..ako s eogranicimo na split zbog ovog slucaja porast pizdarija na splitskim ulicama je od 2012 narasla za 100%...a zasto?...zato jer je netko umislio da ce ulica istjerati pravdu ili promjenu vlasti zbog vlastitih interesa...međutim umjesto ist+jerivanaj nekakve pravde dobio si spiralu nasilja jer se druzina umislila da ce biti kadija koji te tuzi i sudi...a sada inicijatori sute ko picke...jer ako ista kazu ta ista ulica ili druzba bi i njima mogla presuditi...
2015-09-08
a zakaj se ti zamaraš? sve dođe na naplatu doći će i ovo, društvo šalje poruku dogodit će se opet, samo kaj će možda tad neka bakica dobit metak u čelenku, heroju malo znojnije ruke ili veći trzaj, navala adrenalina ili neki kuratz, moglo se i ovaj put pa eto srećom nije, nema veze kaj je roknuo jednog krivog taj je isto imao putra na glavi, tak da eto heroj...treba tak, pokazat svima da nema više zajebancije, državi, svima, jebemo vam mater, pravda za filipa jebovasbog mutave :DSora wrote:Znaci divlji zapad
Guest- Guest
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Ali sto kaze Marx filozofi su samo tumačilo svijet
Bit je da ga se promjeni
Bit je da ga se promjeni
kaje?Sora wrote:Fuko
2015-09-08
Page 15 of 21 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21
Similar topics
» Nakaradna nadogradnja u centru Splita
» Rasisticki ispad u centru Splita!Crnkinja bijelcima:'Bijelo smece.'
» Uz blagoslov konzervatora dograđuje se zaštićeni spomenik kulture u samom centru Splita
» Luksuz koji mami uzdahe u centru Splita: turisti će za noćenje u Marmontovoj rezidenciji plaćati 1000 eura!
» Dvojica poginuli kod ZD, Krstičević dao ostavku
» Rasisticki ispad u centru Splita!Crnkinja bijelcima:'Bijelo smece.'
» Uz blagoslov konzervatora dograđuje se zaštićeni spomenik kulture u samom centru Splita
» Luksuz koji mami uzdahe u centru Splita: turisti će za noćenje u Marmontovoj rezidenciji plaćati 1000 eura!
» Dvojica poginuli kod ZD, Krstičević dao ostavku
Page 15 of 21