E ovako ...
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: E ovako ...
dobro! kaj se odmah ljutiš.dzango wrote:Nije peder već defekt.veber wrote:peder!dzango wrote: Jedino sam ćelav po grudima.
istetoviraj.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
cek malo, ti bi trebao bit banatmarcus-t wrote:Šta mi spamate na temi? Ova tema je otvorena samo da Kica otjeram u 3PM! Hajde iš kokoške!
ebote Lev,bilo je par cura,ma oka od njih odvojiti,a sve fine i odgojene dobro..no,tesko je uganjati..mene su provalile,i onda nis,morah se izgubiti...Leviathan2 wrote:mogli bi ezeka potkupit nekako da nam skonta koju yehovinu svjedokinju, necemo je vodit na sud da svjedoci,bogomdani wrote:ufffff.jehovnjaci medj sobom imaju dobre pićoke...tamo u Zegeju u dvorani na Maksimiru...uuuuuuu ebote...Leviathan2 wrote:hm, ne kuzim zasto su slike prekrsaj, jest da ih je gadno gledat al opet bezveze, moze se maknut post i amen, ovako se pickarate bezveze, eo ja se ne usudim sterat onog jehovinog svjedoka ezeka u 3 pm materine a neznam ga lupit na ignor, a i ako ga lupim na ignor vidjet cu ga ako netko odgovori na njegov post
u MP6 nije lijepo slati..pokazuje kucni neodgoj i turske gene..naime,sama psovka i korijeni nje,poticu iz turskih osvajanja Balkana...
Guest- Guest
ooo, ja sam se snasao sa jehovkama dobro, odmah se kovertirao, finoca i smirenost i te sheme, kad su skuzile bilo pokasno, al to mladi dani :D, jedna me bila gadno zakacila , skoro je ozenio al oce ona mene da konvertira u jehovca, a mi iz plemena smo neprijatelji bogova, nebu islo i nije islobogomdani wrote:ebote Lev,bilo je par cura,ma oka od njih odvojiti,a sve fine i odgojene dobro..no,tesko je uganjati..mene su provalile,i onda nis,morah se izgubiti...Leviathan2 wrote:mogli bi ezeka potkupit nekako da nam skonta koju yehovinu svjedokinju, necemo je vodit na sud da svjedoci,bogomdani wrote:ufffff.jehovnjaci medj sobom imaju dobre pićoke...tamo u Zegeju u dvorani na Maksimiru...uuuuuuu ebote...Leviathan2 wrote:hm, ne kuzim zasto su slike prekrsaj, jest da ih je gadno gledat al opet bezveze, moze se maknut post i amen, ovako se pickarate bezveze, eo ja se ne usudim sterat onog jehovinog svjedoka ezeka u 3 pm materine a neznam ga lupit na ignor, a i ako ga lupim na ignor vidjet cu ga ako netko odgovori na njegov post
u MP6 nije lijepo slati..pokazuje kucni neodgoj i turske gene..naime,sama psovka i korijeni nje,poticu iz turskih osvajanja Balkana...
A ovijah godina je drugacije...jedino mozda uhvatiti neku koja je udana,malo duze,pa joj nes dosadilo,i onda uletiti..diskretno...napraviti rusvaj i ..bjez ..!!!Leviathan2 wrote:ooo, ja sam se snasao sa jehovkama dobro, odmah se kovertirao, finoca i smirenost i te sheme, kad su skuzile bilo pokasno, al to mladi dani :D, jedna me bila gadno zakacila , skoro je ozenio al oce ona mene da konvertira u jehovca, a mi iz plemena smo neprijatelji bogova, nebu islo i nije islobogomdani wrote:ebote Lev,bilo je par cura,ma oka od njih odvojiti,a sve fine i odgojene dobro..no,tesko je uganjati..mene su provalile,i onda nis,morah se izgubiti...Leviathan2 wrote:mogli bi ezeka potkupit nekako da nam skonta koju yehovinu svjedokinju, necemo je vodit na sud da svjedoci,bogomdani wrote:ufffff.jehovnjaci medj sobom imaju dobre pićoke...tamo u Zegeju u dvorani na Maksimiru...uuuuuuu ebote...Leviathan2 wrote:hm, ne kuzim zasto su slike prekrsaj, jest da ih je gadno gledat al opet bezveze, moze se maknut post i amen, ovako se pickarate bezveze, eo ja se ne usudim sterat onog jehovinog svjedoka ezeka u 3 pm materine a neznam ga lupit na ignor, a i ako ga lupim na ignor vidjet cu ga ako netko odgovori na njegov post
Guest- Guest
Daj dve odmah.veber wrote:uzmi 6.
možeš četvero prevest, pet na kraćim relacijama.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Au gadno....Leviathan2 wrote:ooo, ja sam se snasao sa jehovkama dobro, odmah se kovertirao, finoca i smirenost i te sheme, kad su skuzile bilo pokasno, al to mladi dani :D, jedna me bila gadno zakacila , skoro je ozenio al oce ona mene da konvertira u jehovca, a mi iz plemena smo neprijatelji bogova, nebu islo i nije islobogomdani wrote:ebote Lev,bilo je par cura,ma oka od njih odvojiti,a sve fine i odgojene dobro..no,tesko je uganjati..mene su provalile,i onda nis,morah se izgubiti...Leviathan2 wrote:mogli bi ezeka potkupit nekako da nam skonta koju yehovinu svjedokinju, necemo je vodit na sud da svjedoci,bogomdani wrote:ufffff.jehovnjaci medj sobom imaju dobre pićoke...tamo u Zegeju u dvorani na Maksimiru...uuuuuuu ebote...Leviathan2 wrote:hm, ne kuzim zasto su slike prekrsaj, jest da ih je gadno gledat al opet bezveze, moze se maknut post i amen, ovako se pickarate bezveze, eo ja se ne usudim sterat onog jehovinog svjedoka ezeka u 3 pm materine a neznam ga lupit na ignor, a i ako ga lupim na ignor vidjet cu ga ako netko odgovori na njegov post
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
kic wrote:ma nije nego, rekao sam već par puta da se te slike stave u spojler i naznači da ima takav i takav sadržaj, pa tko ima želuca nek i otvori i pogleda sliku..
a sad ja vidim temu "Isis nešto nešto.." i kliknem, kad tamo glave se kotrljaju, e jebemti pokvari mi i dan i noć..
i ono, upozoravao sam na to već, marcus vidio si te opomene?
čekaj kad stavljam gadarije stavim u što?
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
U ladicu, ko i obično.marcellus wrote:kic wrote:ma nije nego, rekao sam već par puta da se te slike stave u spojler i naznači da ima takav i takav sadržaj, pa tko ima želuca nek i otvori i pogleda sliku..
a sad ja vidim temu "Isis nešto nešto.." i kliknem, kad tamo glave se kotrljaju, e jebemti pokvari mi i dan i noć..
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Na alatnoj traci prvo stisneš "Spoiler", druga ikonica desno od onog oblačića za citiranje ili šesta lijevo od YouTubea. Onda u to stavljaš linkove za slike i video.marcellus wrote:kic wrote:ma nije nego, rekao sam već par puta da se te slike stave u spojler i naznači da ima takav i takav sadržaj, pa tko ima želuca nek i otvori i pogleda sliku..
- Slika:
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ovako izgleda klitoris
» Ajmo ovako
» Biće još gore ako nastavite ovako,
» Ovako komuniciraju ljudi
» OVAKO SE ŠIRI KRŠĆANSKI DUH
» Ajmo ovako
» Biće još gore ako nastavite ovako,
» Ovako komuniciraju ljudi