Biće još gore ako nastavite ovako,
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Biće još gore ako nastavite ovako,
"Ovo je najgori dan za Srbiju, a bojim se da nije najgori u budućnosti. Čekaju nas još gori dana", rekao je Stevanović na pres konferenciji u Palati Srbija.
https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3438121/uzivo-borba-protiv-korone-se-nastavlja-novosadski-sajam-od-danas-prima-pacijente-srbija-salje-pomoc-republici-srpskoj
https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3438121/uzivo-borba-protiv-korone-se-nastavlja-novosadski-sajam-od-danas-prima-pacijente-srbija-salje-pomoc-republici-srpskoj
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Biće još gore ako nastavite ovako,
Ovaj isti Rus ...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
PA dobro, Crvena Armija je prošla kroz Srbiju i Vojvodinu krajem 1944teSerbinho-3 wrote:Ovaj isti Rus ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
I Čerkezi su tih dana na konjima haračili onuda.Ringo10 wrote:PA dobro, Crvena Armija je prošla kroz Srbiju i Vojvodinu krajem 1944teSerbinho-3 wrote:Ovaj isti Rus ...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ringo10 wrote:PA dobro, Crvena Armija je prošla kroz Srbiju i Vojvodinu krajem 1944teSerbinho-3 wrote:Ovaj isti Rus ...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ukrainci i rusi ali i koji mongol , napravili su gore brutalnu jebačinu, toliku da je tito zamolio crveno armijce da ih više ne spašavaju :DRingo10 wrote:PA dobro, Crvena Armija je prošla kroz Srbiju i Vojvodinu krajem 1944teSerbinho-3 wrote:Ovaj isti Rus ...
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
od rusa partizani više nisu mogli doći na red!AssadNaPodmornici wrote:ukrainci i rusi ali i koji mongol , napravili su gore brutalnu jebačinu, toliku da je tito zamolio crveno armijce da ih više ne spašavaju :DRingo10 wrote:PA dobro, Crvena Armija je prošla kroz Srbiju i Vojvodinu krajem 1944teSerbinho-3 wrote:Ovaj isti Rus ...
Ne pomaže ni rakija ni Kinezi ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
vidi kako se lepo smeju kad su talijani počeli umiratiRayMabus wrote:
Zar ne rekoše skoro da se ide u šoping u Milano?
dobit će 100 eura i budu ih pustili da se nakupuje neke brlje i antidepresiva i onda autolockdown... ako i ovi naši dođu na tu ideju onda smo blizu da dotaknemo dno...RayMabus wrote:
2015-08-08
samo ženedzango wrote:Zar ne rekoše skoro da se ide u šoping u Milano?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Nestalo kiselog kupusa...RayMabus wrote:
Otud strma krivulja...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Je l' to sa onih 100 evra?michaellcmacha wrote:samo ženedzango wrote:Zar ne rekoše skoro da se ide u šoping u Milano?
gle imamo i mi kod nas bisera, al ovaj vaš je, vjerujem da se slažeš malo žešći luđo... mada ja mislim da našima samo treba vremena da se razmašu.... još oninjega stignu.... ma i prestignu...dzango wrote:Je l' to sa onih 100 evra?michaellcmacha wrote:samo ženedzango wrote:Zar ne rekoše skoro da se ide u šoping u Milano?
2015-08-08
Ovaj je žešće psihički bolestan i tu nema leka. Ali stvarno.michaellcmacha wrote:gle imamo i mi kod nas bisera, al ovaj vaš je, vjerujem da se slažeš malo žešći luđo... mada ja mislim da našima samo treba vremena da se razmašu.... još oninjega stignu.... ma i prestignu...dzango wrote:Je l' to sa onih 100 evra?michaellcmacha wrote:samo ženedzango wrote:Zar ne rekoše skoro da se ide u šoping u Milano?
ej pa jel rekao kad će da sednu te pare na račun... evo veli taj vaš ministar financija da će uplata ići nakon što se vanredno stanje ukine... jebote pa to može biti i za par godina...dzango wrote:Ovaj je žešće psihički bolestan i tu nema leka. Ali stvarno.michaellcmacha wrote:gle imamo i mi kod nas bisera, al ovaj vaš je, vjerujem da se slažeš malo žešći luđo... mada ja mislim da našima samo treba vremena da se razmašu.... još oninjega stignu.... ma i prestignu...dzango wrote:Je l' to sa onih 100 evra?michaellcmacha wrote:samo ženedzango wrote:Zar ne rekoše skoro da se ide u šoping u Milano?
2015-08-08
michaellcmacha wrote:gle imamo i mi kod nas bisera, al ovaj vaš je, vjerujem da se slažeš malo žešći luđo... mada ja mislim da našima samo treba vremena da se razmašu.... još oninjega stignu.... ma i prestignu...dzango wrote:Je l' to sa onih 100 evra?michaellcmacha wrote:samo ženedzango wrote:Zar ne rekoše skoro da se ide u šoping u Milano?
Tko je to od naših lud?
Plenki je flegma
Beroš je sposoban i ozbiljan lik
Ostali ionako ne donose odluke.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
a i prvi minimalac će krenuti isplaćivati tek sredinom 5.-og mjeseca... jebote džango pa vas ako nisu uništili turci, pa mi ustaše, pa amerikanci... vas ima da uništi ovaj vaš hohštapler... 60 dana će ljudi kod vas biti bez primanja... ne svi ali značajan broj ljudi... jel on skroz na skroz poludio....
2015-08-08
vrijeme je da opet izvade onaj konopac s kojim su mu već prjetilimichaellcmacha wrote:a i prvi minimalac će krenuti isplaćivati tek sredinom 5.-og mjeseca... jebote džango pa vas ako nisu uništili turci, pa mi ustaše, pa amerikanci... vas ima da uništi ovaj vaš hohštapler... 60 dana će ljudi kod vas biti bez primanja... ne svi ali značajan broj ljudi... jel on skroz na skroz poludio....
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Komšić zaprijetio Hrvatima: Nastavite li ovako cijenu će platiti Hrvati u srednjoj Bosni
» Idemo na ujedinjenje s Albanijom ukoliko nastavite s izolacijom Kosova
» Nemojte u SRB, bice u HR, sacekajte
» AMERIKA I ENGLESKA biće zemlja --------------------------
» ključno ? biće budućnost srbije u eu
» Idemo na ujedinjenje s Albanijom ukoliko nastavite s izolacijom Kosova
» Nemojte u SRB, bice u HR, sacekajte
» AMERIKA I ENGLESKA biće zemlja --------------------------
» ključno ? biće budućnost srbije u eu
Page 1 of 2