E ovako ...
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
E ovako ...
Ulogirao sam se samo da ti kažem 2-3 riječi Kic:
Teška si šupčina. Banirao si me već drugi put. Zbog čega ono? Zbog objavljenih slika gdje wehabije kolju? A samo par minuta ranije smeće Ezekel provocira Yehudija koji je objavio linkove na te fotke riječima "Jesi li se uzbudio kad si vidio te slike?"
Da, objavio sam te slike - da ljudi vide na koju temu to smeće provocira. Pita čovjeka jel se uzbudio na slike klanja i odsječenih glava !?
E vidiš, to smeće provocira ljude, vrijeđa, spama teme, ima bezbroj upisa u kojim nema ništa osim "hahahahhahahahahahahahh" i ti dodješ mene banirati?
Pa dečko, idi lepo u tri pizde materine i ti i ovaj forum, što bi reko Džango.
Teška si šupčina. Banirao si me već drugi put. Zbog čega ono? Zbog objavljenih slika gdje wehabije kolju? A samo par minuta ranije smeće Ezekel provocira Yehudija koji je objavio linkove na te fotke riječima "Jesi li se uzbudio kad si vidio te slike?"
Da, objavio sam te slike - da ljudi vide na koju temu to smeće provocira. Pita čovjeka jel se uzbudio na slike klanja i odsječenih glava !?
E vidiš, to smeće provocira ljude, vrijeđa, spama teme, ima bezbroj upisa u kojim nema ništa osim "hahahahhahahahahahahahh" i ti dodješ mene banirati?
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Re: E ovako ...
I ti bjezis,k'o yoda?! Pa sto je ovim danasnjim muskicima.
:D
2014-04-12
E ovako...isto poruka Kicu...
NAPOKON SI POSTAO MOŠKIJA,BANIRAO SI ME..
samo tako,bez puno mudrovanja..reda mora biti...
NAPOKON SI POSTAO MOŠKIJA,BANIRAO SI ME..
samo tako,bez puno mudrovanja..reda mora biti...
Guest- Guest
hm, ne kuzim zasto su slike prekrsaj, jest da ih je gadno gledat al opet bezveze, moze se maknut post i amen, ovako se pickarate bezveze, eo ja se ne usudim sterat onog jehovinog svjedoka ezeka u 3 pm materine a neznam ga lupit na ignor, a i ako ga lupim na ignor vidjet cu ga ako netko odgovori na njegov post
i ono, upozoravao sam na to već, marcus vidio si te opomene?
a sad ja vidim temu "Isis nešto nešto.." i kliknem, kad tamo glave se kotrljaju, e jebemti pokvari mi i dan i noć..
Sad će mene da banira. Čemu služe ti banovi?marcus-t wrote:Ulogirao sam se samo da ti kažem 2-3 riječi Kic:
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
odi na temu "kako" na infu..Leviathan2 wrote:hm, ne kuzim zasto su slike prekrsaj, jest da ih je gadno gledat al opet bezveze, moze se maknut post i amen, ovako se pickarate bezveze, eo ja se ne usudim sterat onog jehovinog svjedoka ezeka u 3 pm materine a neznam ga lupit na ignor, a i ako ga lupim na ignor vidjet cu ga ako netko odgovori na njegov post
ufffff.jehovnjaci medj sobom imaju dobre pićoke...tamo u Zegeju u dvorani na Maksimiru...uuuuuuu ebote...Leviathan2 wrote:hm, ne kuzim zasto su slike prekrsaj, jest da ih je gadno gledat al opet bezveze, moze se maknut post i amen, ovako se pickarate bezveze, eo ja se ne usudim sterat onog jehovinog svjedoka ezeka u 3 pm materine a neznam ga lupit na ignor, a i ako ga lupim na ignor vidjet cu ga ako netko odgovori na njegov post
u MP6 nije lijepo slati..pokazuje kucni neodgoj i turske gene..naime,sama psovka i korijeni nje,poticu iz turskih osvajanja Balkana...
Guest- Guest
Previse je napetosti zadnjih dana tu.To je od previse 'ratnih' i agresivnih tema.
2014-04-12
Šta ti je upropastio jebote? Nisi princeza na zrnu graška. Ljudi ginu u stotinama, civilizacija se raspada a tebi smetaju odsečene glave? Navikni se dok nije kasno. Sutra kada te pošalju u Siriju ima da bude i nataknutih na kolac i prosutih creva na sred ulice.kic wrote:ma nije nego, rekao sam već par puta da se te slike stave u spojler i naznači da ima takav i takav sadržaj, pa tko ima želuca nek i otvori i pogleda sliku..
a sad ja vidim temu "Isis nešto nešto.." i kliknem, kad tamo glave se kotrljaju, e jebemti pokvari mi i dan i noć..
ako postoji opcija spojlera, nek je koristi jebemti.dzango wrote:Šta ti je upropastio jebote? Nisi princeza na zrnu graška. Ljudi ginu u stotinama, civilizacija se raspada a tebi smetaju odsečene glave? Navikni se dok nije kasno. Sutra kada te pošalju u Siriju ima da bude i nataknutih na kolac i prosutih creva na sred ulice.kic wrote:ma nije nego, rekao sam već par puta da se te slike stave u spojler i naznači da ima takav i takav sadržaj, pa tko ima želuca nek i otvori i pogleda sliku..
nisu muškarci.maggie13 wrote:I ti bjezis,k'o yoda?! Pa sto je ovim danasnjim muskicima.
muškići su.
2014-12-30
Da budem iskren ja sam pokušava shvatit kako taj spoler radi al još nisam uspija.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ja ju koristim.kic wrote:
ako postoji opcija spojlera, nek je koristi jebemti.
na autu.
2014-12-30
- spojler:
Da budem iskren ja sam pokušava shvatit kako taj spoler radi al još nisam uspija.
selektiras sliku da se onako zaplavi i pritisnes gumb,sto ima nes malo žuto slovo A u dnu i OK i to je to..RayMabus wrote:Da budem iskren ja sam pokušava shvatit kako taj spoler radi al još nisam uspija.
Last edited by bogomdani on 18/11/2015, 23:22; edited 1 time in total
Guest- Guest
mozda i to..;-)veber wrote:nisu muškarci.maggie13 wrote:I ti bjezis,k'o yoda?! Pa sto je ovim danasnjim muskicima.
muškići su.
2014-04-12
Sigurno si namontirao neki nadrkani da te svi zapaze.veber wrote:ja ju koristim.kic wrote:
ako postoji opcija spojlera, nek je koristi jebemti.
na autu.
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ovako izgleda klitoris
» Ajmo ovako
» Biće još gore ako nastavite ovako,
» Ovako komuniciraju ljudi
» OVAKO SE ŠIRI KRŠĆANSKI DUH
» Ajmo ovako
» Biće još gore ako nastavite ovako,
» Ovako komuniciraju ljudi
» OVAKO SE ŠIRI KRŠĆANSKI DUH