''Snajperisti će usmrtiti 10 tisuća deva u Australiji''
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: ''Snajperisti će usmrtiti 10 tisuća deva u Australiji''
To smo vec prezvakali. Niti su deve jedine sto zagadjuju vodu niti su jedine sto umiru od zedji.mutava baštarda wrote:Južnoaustralsko ministarstvo ekologije, koje podržava ubijanje deva, tvrdi da mnoge od njih ionako ugibaju od žeđi ili bivaju pregažene u stampedima do vode.Leteca Pegla wrote:Pa kolko ja vidim ta neka civilizacija im ne nosi nikakvu vodu nego ih gadjaju iz helikoptera da ne bi dosli do vode...mutava baštarda wrote:ne, to nisam rekao. rekao sam samo da će im civilizacija donjeti vodu i da će se moći razmnožiti za izvoz u zemlje zapadne evrope....Leteca Pegla wrote:Znaci aboridjiji u biti umrli od zedji a ne zato sto su ovi neautohtoni imali sezonu lova, 50 dolari po glavi, i tako jos par stvari sto su donjeli neautohtonci...mutava baštarda wrote:
skoro cijela australija leži na akvaferu. ogroman bazen pitke vode. aboridžini koji su došli prvi i deve koje su doveli kradljivci i ubojice do nje ne mogu doći. do nje jedino mogu doći uz pomoć potomaka ubojica i lopova i zadnje pristiglih žutih koji će odraditi fizičke poslove da učine pitku vodu dostupnu.
tako nešto je napravila Libija dok su bili diktatura, ali ih je izbombardiralo i vratilo na razinu aboridžina...
Svasta se moze naucit na ovom forumu...
A sto se aboridjija tice, to treba njih pitat jel oce vodu od neautohtonih i ista drugo, ili sto vec...
"U nekim slučajevima uginule su životinje zagadile važne izvore vode", tvrde u ministarstvu.
Zapravo od svih sisavaca koji su tamo, deve najprilagodjenije za sususu i zedj.
Argument taj u nista. Pogotovo sto isti ti u drugim prilikama mantraju o circle of life i tako
to...
Guest- Guest
Ah dobro onda, znaci bilo je upuceno to Elohimu. Primljeno na znanje.tre wrote:ne durim se ja na tebe, samo ti ukazujem na tvoj prenapuhani ego i na tvoju reakciju nezrele djevojčice prilikom vraćanja loptice na tvoju stranu.Leteca Pegla wrote:Bude gorilo.tre wrote:a baš si me sad prešla ko papir guzicu. Ono sereš bez veze bez da provjeriš fakte a kad te se pomilki po glavici duriš se ko kakva babetina. Idi s mirom ženo i nastoj katkad promoliti glavu iz te rupčage u kojoj životariš :)Leteca Pegla wrote:Ti jos imas poradit dobrano na sebi da bi dostigo raznu T-a. On ugodno iznenadjenje bio na ovom topiku sa onim svojim priznanjem.tre wrote:
ne kužim zašto trolaš, jasno je da ti je ego u kurcu i da se teško opraštaš od utabanih staza vlastitog svijeta i spoznaja no molio bi te da to zadržiš za sebe i da ne opterećuješ druge s tim svojim zvizdarijama.
Ok ezeka možeš, i on je u ku**u kao i ti ;)
I to ne samo u australiji. Neznam sto se na mene duris tako, ne palim to ja nego Elohim
Greta jesi to ti?
Guest- Guest
kada bi ti bio izbor između deva i aboridžina koga bi se spašavalo...Leteca Pegla wrote:To smo vec prezvakali. Niti su deve jedine sto zagadjuju vodu niti su jedine sto umiru od zedji.mutava baštarda wrote:Južnoaustralsko ministarstvo ekologije, koje podržava ubijanje deva, tvrdi da mnoge od njih ionako ugibaju od žeđi ili bivaju pregažene u stampedima do vode.Leteca Pegla wrote:Pa kolko ja vidim ta neka civilizacija im ne nosi nikakvu vodu nego ih gadjaju iz helikoptera da ne bi dosli do vode...mutava baštarda wrote:ne, to nisam rekao. rekao sam samo da će im civilizacija donjeti vodu i da će se moći razmnožiti za izvoz u zemlje zapadne evrope....Leteca Pegla wrote:
Znaci aboridjiji u biti umrli od zedji a ne zato sto su ovi neautohtoni imali sezonu lova, 50 dolari po glavi, i tako jos par stvari sto su donjeli neautohtonci...
Svasta se moze naucit na ovom forumu...
A sto se aboridjija tice, to treba njih pitat jel oce vodu od neautohtonih i ista drugo, ili sto vec...
"U nekim slučajevima uginule su životinje zagadile važne izvore vode", tvrde u ministarstvu.
Argument taj u nista. Pogotovo sto isti ti u drugim prilikama mantraju o circle of life i tako
to...
Ja ne biram, to radi Elohim!mutava baštarda wrote:kada bi ti bio izbor između deva i aboridžina šta bi bio izbor...Leteca Pegla wrote:To smo vec prezvakali. Niti su deve jedine sto zagadjuju vodu niti su jedine sto umiru od zedji.mutava baštarda wrote:Južnoaustralsko ministarstvo ekologije, koje podržava ubijanje deva, tvrdi da mnoge od njih ionako ugibaju od žeđi ili bivaju pregažene u stampedima do vode.Leteca Pegla wrote:Pa kolko ja vidim ta neka civilizacija im ne nosi nikakvu vodu nego ih gadjaju iz helikoptera da ne bi dosli do vode...mutava baštarda wrote:
ne, to nisam rekao. rekao sam samo da će im civilizacija donjeti vodu i da će se moći razmnožiti za izvoz u zemlje zapadne evrope....
to...
Guest- Guest
ota krda tribo privatizirati
2014-04-16
Greta u prvom reduaben wrote:ota krda tribo privatizirati
tre wrote:Greta u prvom reduaben wrote:ota krda tribo privatizirati
ne pratin aktualnosti, ča se i ona zauzela za deve?
2014-04-16
leteća pegla joj je alter, vidiš da se uzmuvala ko prdež u gaćama!aben wrote:tre wrote:Greta u prvom reduaben wrote:ota krda tribo privatizirati
'Utjecaj masovnog uzgoja stoke glede globalnog zagrijavanja jednak je u potpunosti utjecaju automobilskog prometa'aben wrote:tre wrote:Greta u prvom reduaben wrote:ota krda tribo privatizirati
greta ne bi to snajperom nego šarcem
mutava baštarda wrote:'Utjecaj masovnog uzgoja stoke glede globalnog zagrijavanja jednak je u potpunosti utjecaju automobilskog prometa'aben wrote:tre wrote:Greta u prvom reduaben wrote:ota krda tribo privatizirati
Greta bi to strujom dobivenom iz vjetroelektrane...mutava baštarda wrote:'Utjecaj masovnog uzgoja stoke glede globalnog zagrijavanja jednak je u potpunosti utjecaju automobilskog prometa'aben wrote:tre wrote:Greta u prvom reduaben wrote:ota krda tribo privatizirati
Šarac nije eko friendly...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
a dobro, takovi ljudi osjećaju, ne razmišljajutre wrote:leteća pegla joj je alter, vidiš da se uzmuvala ko prdež u gaćama!aben wrote:tre wrote:Greta u prvom reduaben wrote:ota krda tribo privatizirati
2014-04-16
otišla je pegla, bezze vam ovo međusobno hrabrenje i tapšanje po ramenima, ispadate pederi na baš svakoj temi :/
kaj stvarno nemrete svaki za sebe, ponosno muški?
Guest- Guest
Aj ebeni naguzi se umisto što trtljaš gluposti ...
Kad probaš mušku ljubav, više ništa neće biti isto...
Kad probaš mušku ljubav, više ništa neće biti isto...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
onaj tko bi u odnosu mene i tebe dobio po pičci nisam ja, kuiš jebach
Guest- Guest
Navijaš li i ti za deve?ebenica wrote:otišla je pegla, bezze vam ovo međusobno hrabrenje i tapšanje po ramenima, ispadate pederi na baš svakoj temi :/
ili za ozonmutava baštarda wrote:Navijaš li i ti za deve?ebenica wrote:otišla je pegla, bezze vam ovo međusobno hrabrenje i tapšanje po ramenima, ispadate pederi na baš svakoj temi :/
2014-04-16
ne, ja navijam za dinamo, isključivo i jedino.
al ako misliš koga simpatiziram na ovoj temi? pa snajperiste, obožavam viteštvo, leć u neki jarak i klat preko optike, to je muški da muški nemre više bit.
al ako misliš koga simpatiziram na ovoj temi? pa snajperiste, obožavam viteštvo, leć u neki jarak i klat preko optike, to je muški da muški nemre više bit.
Guest- Guest
koliko sun razumi ebenicu,
njemu ni problijem ča bi se deve ubijale, nego kako bi se ubijale. ota činidba bi tribala biti ravnopravnija.
možda da je slati nenaoružane ljude vezanih ruku u juriš?
njemu ni problijem ča bi se deve ubijale, nego kako bi se ubijale. ota činidba bi tribala biti ravnopravnija.
možda da je slati nenaoružane ljude vezanih ruku u juriš?
2014-04-16
Nema ni jedna žena među tim snajperistima?ebenica wrote:ne, ja navijam za dinamo, isključivo i jedino.
Trinity-
2014-04-17
Nikakvo ležanje, ide helikopter pa odozgo...ebenica wrote:ne, ja navijam za dinamo, isključivo i jedino.
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Do 2020. godine otvara se 22 tisuća novih radnih mjesta u turizmu, čak 13 tisuća u hotelima
» Ne deset tisuća, nego je stotine tisuća u pitanju.
» Talijanski ministar: Prehrambena kriza mogla bi usmrtiti milijune ljudi
» Snajperisti - psihopati ili junaci?
» Snajperisti u Zagrebu?Mit ili stvarnost?
» Ne deset tisuća, nego je stotine tisuća u pitanju.
» Talijanski ministar: Prehrambena kriza mogla bi usmrtiti milijune ljudi
» Snajperisti - psihopati ili junaci?
» Snajperisti u Zagrebu?Mit ili stvarnost?
Page 4 of 5