Dečko, oderi ih...
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Dečko, oderi ih...
kad mi ti kažeš da sam budala onda znam da nisam :D
ne znam kaj je tebi da za marčelom trčiš po temama o kojima nemaš apsolutno ništa za reć osim njemu držat jaja, valjda vaša neka pederska fora okupljanja mozgova :P
ne znam kaj je tebi da za marčelom trčiš po temama o kojima nemaš apsolutno ništa za reć osim njemu držat jaja, valjda vaša neka pederska fora okupljanja mozgova :P
Guest- Guest
odnosno, ako napišem da je tvoja mama kurva moram dokazat da se jebe za novce, a ti me možeš tužit i ne moraš dokazat baš ništa.
cuj mu balave spikeebenica wrote:kad mi ti kažeš da sam budala onda znam da nisam :D
prckov- Posts : 34555
2014-04-18
ne kužim:marcellus wrote:odnosno, ako napišem da je tvoja mama kurva moram dokazat da se jebe za novce, a ti me možeš tužit i ne moraš dokazat baš ništa.
1 Teret dokazivanja
1.1 Koja su pravila u vezi s teretom dokazivanja?
U skladu s propisom o teretu dokazivanja, stranka koja snosi teret dokazivanja mora dokazati istinitost navedenih činjenica kako bi se mogla ocijeniti valjanost tvrdnji predstavljenih na sudu.U članku 342. Zakona o parničnom postupku propisano je temeljno pravilo o podjeli tereta dokazivanja, odnosno koja bi stranka trebala snositi teret dokazivanja. U skladu s tim člankom, osoba koja se poziva na određeno pravo mora dokazati činjenice na kojima se to pravo temelji, a stranka protiv koje se poziva na određeno pravo mora dokazati činjenice kojima se sprječava, izmjenjuje ili prekida to pravo. Sprječavajuće su činjenice one koje djeluju kao zapreke učinkovitu ostvarivanju prava. Izmjenjujuće su činjenice one kojima se mijenja utvrđeni opseg tog prava. Prekidajuće su činjenice one kojima se uzrokuje prestanak prava nakon što je ono utvrđeno kao valjano pravo. U slučaju sumnje činjenice se moraju smatrati konstitutivnima.
Guest- Guest
ebenica wrote:ne kužim:marcellus wrote:odnosno, ako napišem da je tvoja mama kurva moram dokazat da se jebe za novce, a ti me možeš tužit i ne moraš dokazat baš ništa.1 Teret dokazivanja
U skladu s propisom o teretu dokazivanja, stranka koja snosi teret dokazivanja mora dokazati istinitost navedenih činjenica kako bi se mogla ocijeniti valjanost tvrdnji predstavljenih na sudu.
U članku 342. Zakona o parničnom postupku propisano je temeljno pravilo o podjeli tereta dokazivanja, odnosno koja bi stranka trebala snositi teret dokazivanja. U skladu s tim člankom, osoba koja se poziva na određeno pravo mora dokazati činjenice na kojima se to pravo temelji, a stranka protiv koje se poziva na određeno pravo mora dokazati činjenice kojima se sprječava, izmjenjuje ili prekida to pravo. Sprječavajuće su činjenice one koje djeluju kao zapreke učinkovitu ostvarivanju prava. Izmjenjujuće su činjenice one kojima se mijenja utvrđeni opseg tog prava. Prekidajuće su činjenice one kojima se uzrokuje prestanak prava nakon što je ono utvrđeno kao valjano pravo. U slučaju sumnje činjenice se moraju smatrati konstitutivnima.
pa on je trebao samo dokazati da su ga proglasili fašistom, rasistom ili što već, čime mu je narušen ugled...
a to je pretpostavljam bilo jednostavno, s obzirom da postoje snimke i po yt gdje ga se etiketira svakojakim nazivima već mjesecima...
to je dosta poznat slučaj u sad-u...
ne može on dokazati da nešto nije (npr. rasist), to se zove 'probatio diabolica', nemoguć dokaz...
jedino suprotna strana može dokazati da on jest nešto...
a pretpostavljam da oni nisu ničim mogli dokazati da je on to čime su ga proglasili i na čemu jašu mjesecima...
što je i logično, jer je taj snimak čim se pojavio bio dokaz sam po sebi da se radi o konstrukcijama i lažima...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
ebenica wrote:ne kužim:marcellus wrote:odnosno, ako napišem da je tvoja mama kurva moram dokazat da se jebe za novce, a ti me možeš tužit i ne moraš dokazat baš ništa.1 Teret dokazivanja
U skladu s propisom o teretu dokazivanja, stranka koja snosi teret dokazivanja mora dokazati istinitost navedenih činjenica kako bi se mogla ocijeniti valjanost tvrdnji predstavljenih na sudu.
U članku 342. Zakona o parničnom postupku propisano je temeljno pravilo o podjeli tereta dokazivanja, odnosno koja bi stranka trebala snositi teret dokazivanja. U skladu s tim člankom, osoba koja se poziva na određeno pravo mora dokazati činjenice na kojima se to pravo temelji, a stranka protiv koje se poziva na određeno pravo mora dokazati činjenice kojima se sprječava, izmjenjuje ili prekida to pravo. Sprječavajuće su činjenice one koje djeluju kao zapreke učinkovitu ostvarivanju prava. Izmjenjujuće su činjenice one kojima se mijenja utvrđeni opseg tog prava. Prekidajuće su činjenice one kojima se uzrokuje prestanak prava nakon što je ono utvrđeno kao valjano pravo. U slučaju sumnje činjenice se moraju smatrati konstitutivnima.
ako ti mene tužiš za klevetu jer sam napisao da je tvoja mama kurva, jedino što ti moraš podnijeti kao dokazni matarijal je tekst u kojem se tvrdi da je tvoja mama kurva i moraš dokazati da sam ja autor tog teksta.
to su dokazi, i to je sve.
a ja sam taj koji mora dokazati da je to što sam napisao istina. Sad kužiš?
https://www.alllaw.com/articles/nolo/personal-injury/burden-of-proof.html
Burden Of Proof. The law requires that these elements be established in a manner that meets the burden of proof. The burden of proof in a civil lawsuit is usually "by a preponderance of the evidence" (i.e., greater than 50% chance that the proposition is true).
In any personal injury case, it is the injured person’s job to convince a judge or jury (or the insurance adjuster) that the person being sued is responsible for causing the injuries. This article discusses just how much convincing the plaintiff (the injured person) must do in a personal injury case, and how and when that burden of proof is applied.
Supporting Your Case For Defamation
When you gather your evidence, it must be focused on meeting all elements of a defamation claim. This is sometimes called establishing a "prima facie" case. Though each state has its own particular requirements as to what constitutes defamation, generally all of the following elements must be satisfied:- publication (to someone other than the person who brought the case)
- of a false statement
- of fact (rather than opinion)
- that injures the reputation of the person being defamed (“plaintiff”), and
- is not privileged.
Burden Of Proof. The law requires that these elements be established in a manner that meets the burden of proof. The burden of proof in a civil lawsuit is usually "by a preponderance of the evidence" (i.e., greater than 50% chance that the proposition is true).
In any personal injury case, it is the injured person’s job to convince a judge or jury (or the insurance adjuster) that the person being sued is responsible for causing the injuries. This article discusses just how much convincing the plaintiff (the injured person) must do in a personal injury case, and how and when that burden of proof is applied.
Guest- Guest
pa olni su napisali da je on rasist i stavili su video kao dokaz i onda je on valjda trebao dokazat da nije, kaj ne?marcellus wrote:ebenica wrote:ne kužim:marcellus wrote:odnosno, ako napišem da je tvoja mama kurva moram dokazat da se jebe za novce, a ti me možeš tužit i ne moraš dokazat baš ništa.1 Teret dokazivanja
ako ti mene tužiš za klevetu jer sam napisao da je tvoja mama kurva, jedino što ti moraš podnijeti kao dokazni matarijal je tekst u kojem se tvrdi da je tvoja mama kurva i moraš dokazati da sam ja autor tog teksta.
Guest- Guest
jebote jel ovo moguceebenica wrote:pa olni su napisali da je on rasist i stavili su video kao dokaz i onda je on valjda trebao dokazat da nije, kaj ne?marcellus wrote:ebenica wrote:ne kužim:marcellus wrote:odnosno, ako napišem da je tvoja mama kurva moram dokazat da se jebe za novce, a ti me možeš tužit i ne moraš dokazat baš ništa.1 Teret dokazivanja
prckov- Posts : 34555
2014-04-18
ali to iz videa ne proizlazi...ebenica wrote:pa olni su napisali da je on rasist i stavili su video kao dokaz i onda je on valjda trebao dokazat da nije, kaj ne?marcellus wrote:ebenica wrote:ne kužim:marcellus wrote:odnosno, ako napišem da je tvoja mama kurva moram dokazat da se jebe za novce, a ti me možeš tužit i ne moraš dokazat baš ništa.1 Teret dokazivanja
lik stoji ko kip, ne miče se i ne otvara usta...
jedino ima 'maga' kapu na glavi i to je bilo dovoljno da ga proglase rasistom...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
nisam čitao ni gledao, nemam pojma kaj je na videu ni o čemu se radi, referirao sam se na ovaj dio dokazivanja, kak bilo tko dokaže da nije rasist i na ovaj dio da to uopće nije bilo na sudu jer i nije, nagodili su se.T. wrote:ali to iz videa ne proizlazi...
lik stoji ko kip, ne miče se i ne otvara usta...
jedino ima 'maga' kapu na glavi i to je bilo dovoljno da ga proglase rasistom...
Guest- Guest
ebenica wrote:
pa olni su napisali da je on rasist i stavili su video kao dokaz i onda je on valjda trebao dokazat da nije, kaj ne?
to je prestrašno koliko si ti glup
uopće nije, mogu ja bit i gluplji...marcellus wrote:ebenica wrote:
pa olni su napisali da je on rasist i stavili su video kao dokaz i onda je on valjda trebao dokazat da nije, kaj ne?
Guest- Guest
ebenica wrote:uopće nije, mogu ja bit i gluplji...marcellus wrote:ebenica wrote:
znamo. Ali za to se fakat moraš trudit.
ebenica wrote:
nisam čitao ni gledao, nemam pojma kaj je na videu ni o čemu se radi
ali glavno da imaš svoje mišljenje, jel?
pa ne trudim se kaj se ti trudiš pisat po forumu? ne laži jebote, kaj si inače još gluplji? :Dmarcellus wrote:ebenica wrote:uopće nije, mogu ja bit i gluplji...marcellus wrote:ebenica wrote:
znamo. Ali za to se fakat moraš trudit.
Guest- Guest
pa da, zakaj ne bih imao? pa ovo je forum jbt-e ne javna tribina :Dmarcellus wrote:ebenica wrote:
nisam čitao ni gledao, nemam pojma kaj je na videu ni o čemu se radi
ali glavno da imaš svoje mišljenje, jel?
Guest- Guest
Sovak wrote:prckov wrote:jebote jel ovo moguce
Ocito jest.
nemreš belivit
marcellus wrote:Sovak wrote:prckov wrote:jebote jel ovo moguce
Ocito jest.
nemreš belivit
Bome.
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Oderi...bitke pocinju ovaj put kom obojci kom opanci do kraja do jaja
» Dečko sje...o lezbe
» Vlatku Pokos ostavio dečko: Uhodi me i ljubomorna je!
» Svećenik MMA borca s Platka: "On je kulturan dečko, redovit na misi"
» Picula čvrgnuo i Zokija:'Psovanjem se ništa ne rješava, oladi dečko'
» Dečko sje...o lezbe
» Vlatku Pokos ostavio dečko: Uhodi me i ljubomorna je!
» Svećenik MMA borca s Platka: "On je kulturan dečko, redovit na misi"
» Picula čvrgnuo i Zokija:'Psovanjem se ništa ne rješava, oladi dečko'
Page 3 of 4