Plenkovic okrivio iseljavanje za izborni poraz
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Plenkovic okrivio iseljavanje za izborni poraz
Kaže da tamo di je HDZ na vlasti ljudi iseljavaju pa je sve manje birača
https://www.google.com/amp/s/amp.index.hr/article/2145934/video-plenkovic-nakon-4-sata-sastancenja-u-hdzu-za-poraz-okrivio-iseljavanje
Ajde ovo je neki prvi put da je najviši dužnosnik stranke a ujedno i aktualni premijer optužio vlastitu stranku da su krivci za iseljavanje ljudi iz države.
I noga u guzicu je korak naprijed
https://www.google.com/amp/s/amp.index.hr/article/2145934/video-plenkovic-nakon-4-sata-sastancenja-u-hdzu-za-poraz-okrivio-iseljavanje
Ajde ovo je neki prvi put da je najviši dužnosnik stranke a ujedno i aktualni premijer optužio vlastitu stranku da su krivci za iseljavanje ljudi iz države.
I noga u guzicu je korak naprijed
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Plenkovic okrivio iseljavanje za izborni poraz
Veliki vođa je nedodirljiv a krivi su podanici i sad ide siječa knezova i na njihovo mjesto veliki vođa postavit će svoje ljude.
Klasični Makijaveli.
Klasični Makijaveli.
2014-04-11
jesi je prečito?RayMabus wrote:Veliki vođa je nedodirljiv a krivi su podanici i sad ide siječa knezova i na njihovo mjesto veliki vođa postavit će svoje ljude.
Klasični Makijaveli.
2014-04-16
Jesam. Davno. Prije 20 godina. Odlično štivo.
2014-04-11
misli sun daš reći nešto tipa "da čito, nadahnu niccoloa da je napiše"RayMabus wrote:Jesam. Davno. Prije 20 godina. Odlično štivo.
2014-04-16
To je u biti jedna od rijetkih knjiga koju sam pročitao iz kućne biblioteke od mog dida u Splitu. Išao odspavati u svojoj sobi kod babe pa mi bilo dosadno i onda kako sam enciklopedije odavno pročita a ovo drugo osim jedne knjige o zločincima iz eks Juge san pročita onda nije ostalo ništa previše zanimljivo iako ima hrpa knjiga pa san ovu otvorija.aben wrote:misli sun daš reći nešto tipa "da čito, nadahnu niccoloa da je napiše"RayMabus wrote:Jesam. Davno. Prije 20 godina. Odlično štivo.
Pročita san je u jednom dahu. Vrlo odlično štivo. Vrhunsko.
Remek djelo.
2014-04-11
je. meni je čudno kako moderni političari ne će da napišu takove knjige nakon službe. recimo, i radimir čačić bi mogo napisati kako se vodi država, ako imo bosansko državljanstvo.RayMabus wrote:To je u biti jedna od rijetkih knjiga koju sam pročitao iz kućne biblioteke od mog dida u Splitu. Išao odspavati u svojoj sobi kod babe pa mi bilo dosadno i onda kako sam enciklopedije odavno pročita a ovo drugo osim jedne knjige o zločincima iz eks Juge san pročita onda nije ostalo ništa previše zanimljivo iako ima hrpa knjiga pa san ovu otvorija.aben wrote:misli sun daš reći nešto tipa "da čito, nadahnu niccoloa da je napiše"RayMabus wrote:Jesam. Davno. Prije 20 godina. Odlično štivo.
Remek djelo.
2014-04-16
Pa čuj nismo svi pisci a nije ni Bog odredija da tako bude nego neki ih pišu a drugi čitaju....ili ne čitaju....a tko ne čita pogine.aben wrote:je. meni je čudno kako moderni političari ne će da napišu takove knjige nakon službe. recimo, i radimir čačić bi mogo napisati kako se vodi država, ako imo bosansko državljanstvo.RayMabus wrote:To je u biti jedna od rijetkih knjiga koju sam pročitao iz kućne biblioteke od mog dida u Splitu. Išao odspavati u svojoj sobi kod babe pa mi bilo dosadno i onda kako sam enciklopedije odavno pročita a ovo drugo osim jedne knjige o zločincima iz eks Juge san pročita onda nije ostalo ništa previše zanimljivo iako ima hrpa knjiga pa san ovu otvorija.aben wrote:misli sun daš reći nešto tipa "da čito, nadahnu niccoloa da je napiše"RayMabus wrote:Jesam. Davno. Prije 20 godina. Odlično štivo.
Remek djelo.
Sad će ih degradirat i to s pravom a postavit svoje poslušnike na te regionalne produžnice koje su prouzročile probleme velikom vođi.
Da je srednji vijek ostali bi bez glave a ovako će ostat samo bez pozicija.
No tako i treba. To se tako i radi jer inače nikad neće preuzeti odgovornost za svoje propuste a kad to napraviš onaj koga postaviš zna zašto je onaj prije njega smjenjen pa će radit na tome da ga ne bi snašla ista sudbina.
Plenkovicu dajem palac gore.
Potamani ih sve.
2014-04-11
ode plenki...provjerena informacija
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:ode plenki...provjerena informacija
dobro jutro
Plenki je car!!!
Svaka mu je ka u Njegoša!
Jučer je pokazao svijetu svoje diplomatsko umijeće!!!
Mi boljeg političara nemamo,osim ako ne mislite,vi krezubas talibanska sirotinjo,koja ste dva puta birali Mesića,da je Bernardić bolji?
Mi boljeg političara nemamo,osim ako ne mislite,vi krezubas talibanska sirotinjo,koja ste dva puta birali Mesića,da je Bernardić bolji?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
vuksadinare wrote:ode plenki...provjerena informacija
Pričekajmo Njonja.
G2xE- Posts : 91
2020-01-03
red wolf-
2016-02-10
Pa i krivo jest iseljavanje.
Ali ne kako on misli. Hrvatskoj se zgadilo histerično mahanje stijegom dok djeca i mladi odlaze u svijet trbuhom za kruhom.
Vrijeme je za opcije koje uistinu adresiraju probleme ljudi u ovoj zemlji, čiji program nije petokraka ili U. Porezi, investicijska klima, programi za olakšavanje života malim poduzetnicima i mladim obiteljima...
To bih voljela vidjeti, o tome bi voljela raspravljati.
Ali ne kako on misli. Hrvatskoj se zgadilo histerično mahanje stijegom dok djeca i mladi odlaze u svijet trbuhom za kruhom.
Vrijeme je za opcije koje uistinu adresiraju probleme ljudi u ovoj zemlji, čiji program nije petokraka ili U. Porezi, investicijska klima, programi za olakšavanje života malim poduzetnicima i mladim obiteljima...
To bih voljela vidjeti, o tome bi voljela raspravljati.
domenika- Posts : 36
2020-01-07
jastreb wrote:Plenki je car!!!
Dajte nam Beru , a vi čede ima da budete kuš... sad kad vas Zoki nagazi...
darth_vader-
2014-04-17
domenika wrote:Pa i krivo jest iseljavanje.
Poprilično sam siguran da niste na isti način interpretirali tu činjenicu...
darth_vader-
2014-04-17
...pa sad ak se iselis a imas npr.placu preko 10 000 kuna..ne placas stan..sto rec..?..da je odselio zbog politicara i politike..fa je bio 'ugrozen'...
2015-09-08
Bez zajebancije znam tipa koji je odselio jer nije mogao trpjeti da on mora platiti svaku drugu rundu
2015-09-08
Nije baba kriva što je grah slani nego sol.Kad iz plenkijevih ustiju čujem za riječ analiza spopadne me nevjerojatan osjećaj nade i ponosa što imamo takve na čelu.Ali da je naučio brbljati dva dana i dvije noći bez prekida i da pri tome ništa pametno ne veli,to stoji.To su te političke škole gdje se nauči sve osim korisnog.
vili40-
2015-08-02
m briga plenkija..ako je itko siguran to je plenki..i ako ne bude premijer i predsjednik hdz-a on se ima gdje uguziti ili vratiti...na dobro placeno i mirnije mjesto...veci problem je za one oko njega...njih plenki uvaljuje u probleme a ovi ne znaju sto im je ciniti..da'l da ga ruse ili ne...i u konacnici..ko da ga rusi?...sto je najvaznije pitanje..lako je rusiti ali tko i kako..vili40 wrote:Nije baba kriva što je grah slani nego sol.Kad iz plenkijevih ustiju čujem za riječ analiza spopadne me nevjerojatan osjećaj nade i ponosa što imamo takve na čelu.Ali da je naučio brbljati dva dana i dvije noći bez prekida i da pri tome ništa pametno ne veli,to stoji.To su te političke škole gdje se nauči sve osim korisnog.
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» najskuplji izborni poraz u povijesti
» Dodik: Izborni zakon treba mijenjati, "političko Sarajevo" zloupotrebljava izborni sistem i majorizira Hrvate
» Kremlj : Poraz Ukrajine bi za Hrvatsku bio strateški poraz
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Srpski patrijarh za poplave okrivio gay pride
» Dodik: Izborni zakon treba mijenjati, "političko Sarajevo" zloupotrebljava izborni sistem i majorizira Hrvate
» Kremlj : Poraz Ukrajine bi za Hrvatsku bio strateški poraz
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Srpski patrijarh za poplave okrivio gay pride
Page 1 of 2