Hrvatska odumire - 795 beba manje
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Hrvatska odumire - 795 beba manje
Evo sad javilo na RTL dnevniku.
Super. Šta gori natalitet to bolje.
Super. Šta gori natalitet to bolje.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Hrvatska odumire - 795 beba manje
Ne vatan ti ja to odavno. U emanicipaciji smo. Šta ti vridi da nađeš jednu neemanicipiranu na njih deset kad će ti oni devet ostalih ić na tržište rada i uzimat muškom posao koji bi on kao morao imat i time prehranjivat obitelj.pismejker wrote:Longi,jel josh dame doli glume Emanćipirane cure?
2014-04-11
A ja..misljah malo da su roge spuštale doli,radi sveukupne ekonomske situacije,ali avaj..cure uvijek nadju nacina da se unovče..RayMabus wrote:Ne vatan ti ja to odavno. U emanicipaciji smo. Šta ti vridi da nađeš jednu neemanicipiranu na njih deset kad će ti oni devet ostalih ić na tržište rada i uzimat muškom posao koji bi on kao morao imat i time prehranjivat obitelj.pismejker wrote:Longi,jel josh dame doli glume Emanćipirane cure?
Guest- Guest
m hrvatska je osuđena već 90. kad se njome bavio sav šljam iz svijeta i susjedstva. osobito hercegovci
otada samo pratimo padanje
Sora wrote:m hrvatska je osuđena već 90. kad se njome bavio sav šljam iz svijeta i susjedstva. osobito hercegovci
Pa nije da nije..niti stepenica gori..
Guest- Guest
Šta manje beba to veće porodiljne naknade.
Šta manje beba više će vodit računa o svakom članu društva.
Šta manje beba to više posla za nas koji već jesmo tu.
Nek to samo pada..Da se mene pita ne bi se rađalo ništa iidućih deset godina dok sve žene ne pošaljemo u rađaonu a ne na tržište rada.
Nek to samo pada..Da se mene pita ne bi se rađalo ništa iidućih deset godina dok sve žene ne pošaljemo u rađaonu a ne na tržište rada.
2014-04-11
RayMabus wrote:Šta manje beba to veće porodiljne naknade.
cuje mda ta spika ni ne drzi bas vodu doli...s obizom na zamirucu ekonomiju,u biti odnos ostaje isti,osim u sezonskim poslovima..
Guest- Guest
Ne razbijaj glavicu. Moraju uvozit a ta radna snaga je skuplja od domaće a to znači dizanje plaća.pismejker wrote:RayMabus wrote:Šta manje beba to veće porodiljne naknade.
cuje mda ta spika ni ne drzi bas vodu doli...s obizom na zamirucu ekonomiju,u biti odnos ostaje isti,osim u sezonskim poslovima..
2014-04-11
u svemupismejker wrote:Sora wrote:m hrvatska je osuđena već 90. kad se njome bavio spas šljam iz svijeta i susjedstva. posebno hercegovci
Pa nije da nije..niti stepenica gori ..
poždera me to
pa ne bas...da hoce dizati placu,ne bi uvozili Kozojebe svih sorti...RayMabus wrote:Ne razbijaj glavicu. Moraju uvozit a ta radna snaga je skuplja od domaće a to znači dizanje plaća.pismejker wrote:RayMabus wrote:Šta manje beba to veće porodiljne naknade.
Guest- Guest
Mene ne..sam oispocetka,sad me boli Kitonja..U svabiji sam,i dobro mi je...za doli me boli K...Sora wrote:u svemupismejker wrote:Sora wrote:m hrvatska je osuđena već 90. kad se njome bavio spas šljam iz svijeta i susjedstva. posebno hercegovci
Pa nije da nije..niti stepenica gori ..
poždera me to
Guest- Guest
Uvoze ih jer moraju a da bi njih privukli moraju dizat minimalac šta i rade zadnjih par godina.pismejker wrote:pa ne bas...da hoce dizati placu,ne bi uvozili Kozojebe svih sorti...RayMabus wrote:Ne razbijaj glavicu. Moraju uvozit a ta radna snaga je skuplja od domaće a to znači dizanje plaća.pismejker wrote:RayMabus wrote:Šta manje beba to veće porodiljne naknade.
2014-04-11
minimalac ni za kuratz..danas bijo na servisu i novi štosfenger ce me izaci sa rukam i štojerom oko 400 ojrova..doli misec dana raditi za to,a ovdje izvadim iz onog dijela novcanika za metalni novac..RayMabus wrote:Uvoze ih jer moraju a da bi njih privukli moraju dizat minimalac šta i rade zadnjih par godina.pismejker wrote:pa ne bas...da hoce dizati placu,ne bi uvozili Kozojebe svih sorti...RayMabus wrote:Ne razbijaj glavicu. Moraju uvozit a ta radna snaga je skuplja od domaće a to znači dizanje plaća.pismejker wrote:RayMabus wrote:Šta manje beba to veće porodiljne naknade.
Guest- Guest
Sad gledam ovo su podaci za prvih deset mjeseci 2019 u usporedbi s prvih deset mjeseci 2018.
Dakle bit će još 150 djece manje na ovih 795.
Baš fino , to je oko 950 djece manje u samo jednoj godini.
Dakle bit će još 150 djece manje na ovih 795.
Baš fino , to je oko 950 djece manje u samo jednoj godini.
2014-04-11
Evo poveznica :RayMabus wrote:Evo sad javilo na RTL dnevniku.
https://www.rtl.hr/vijesti-hr/novosti/hrvatska/3624241/nova-pljuska-demografskim-mjerama-broj-rodjenih-u-hrvatskoj-ponovno-pada/
U prvih deset mjeseci 2018 rođeno je : 30.979 djece
U prvih deset mjeseci 2019 rođeno je : 30.183 djece
Dakle 795 djece manje.
2014-04-11
Kaže demograf jučer na tv da to njega ne čudi jer je iseljavanje i sve manje žena u rodnoj dobi a to oće reč da političari nisu vodili računa o ovome zadnjih 20 godina nego su oni u sprezi s kapitalistima gurali šemu da stanovništvo radi za šta manje kako bi se oni bogatili ( političari porezima a kapitalisti niskim plaćama ).
Sad smo pali sa 37 tisuća na 36 a trebali bi imat 50-ak tisuća beba godišnje i sad će još Austrija povuć dio te radnd snage i ovo će samo nastavit padat a političari će radit kozmetičke mjere a kozmetičke mjere daju i kozmetičke rezultate.
Dakle ovo pada na oko 34 tisuće već za koju godinu i onda se više ne može dignit iznad te brojke nego će još i nastavit padat a mi ćemo samo na razlici smrtnost / rađanje gubit 20 tisuća ljudi godišnje šta je u pet godina ostaješ bez sto tisuća stanovnika.
Onda će nastavit pada pa će doć na 32 tisuće i na kraju 30 tisuća i onda će past na ispod 30 tisuća i dalje više nema.
To je kraj HDZa i SDPa jer oni više neće moć doć na vlast jer će hrpa ljudi birat neke druge političke opcije.
Sad smo pali sa 37 tisuća na 36 a trebali bi imat 50-ak tisuća beba godišnje i sad će još Austrija povuć dio te radnd snage i ovo će samo nastavit padat a političari će radit kozmetičke mjere a kozmetičke mjere daju i kozmetičke rezultate.
Dakle ovo pada na oko 34 tisuće već za koju godinu i onda se više ne može dignit iznad te brojke nego će još i nastavit padat a mi ćemo samo na razlici smrtnost / rađanje gubit 20 tisuća ljudi godišnje šta je u pet godina ostaješ bez sto tisuća stanovnika.
Onda će nastavit pada pa će doć na 32 tisuće i na kraju 30 tisuća i onda će past na ispod 30 tisuća i dalje više nema.
To je kraj HDZa i SDPa jer oni više neće moć doć na vlast jer će hrpa ljudi birat neke druge političke opcije.
2014-04-11
brutalna istina..Dobrodosli u Divlji kapitalizam..Ljudija je postalo previse na planetu,pa su i Vlasti i Kapitalisti postali svjesni toga,pa rade sto pozele u sprezi..Ljud je postao doslovno resurs koji se crpi do njegova unistenja,a onda se uzima drugi..nish nas to ne treba cuditi..RayMabus wrote:Kaže demograf jučer na tv da to njega ne čudi jer je iseljavanje i sve manje žena u rodnoj dobi a to oće reč da političari nisu vodili računa o ovome zadnjih 20 godina nego su oni u sprezi s kapitalistima gurali šemu da stanovništvo radi za šta manje kako bi se oni bogatili ( političari porezima a kapitalisti niskim plaćama ).
Guest- Guest
Najbolje placeni pojedinci u firmijama su,ne treba cuditi ONI za ljucke resurse..Oni izracunavaju koliko je minimalno ljudija potrebno da firma sto jeftinije posluje,a da maksimalizira profit..
Ljudi se rastezu do granica svojih mogucnosti,dok hjumenresurovci dobijaju brutalne bonuse i place..
HR(hjumen resursi)..jebote,jel ovo slucajnost(HR)????? ,su izuzeti iz ikakvih izracuna o potrebnosti u firmi,cak su menadzeri u firmijama pod lupom HR-ovaca...
Ljudi se rastezu do granica svojih mogucnosti,dok hjumenresurovci dobijaju brutalne bonuse i place..
HR(hjumen resursi)..jebote,jel ovo slucajnost(HR)????? ,su izuzeti iz ikakvih izracuna o potrebnosti u firmi,cak su menadzeri u firmijama pod lupom HR-ovaca...
Guest- Guest
da,Longi mora znati da su HR-ovci gotovo iskljucivo ŽENSKE osobe..(one koje se uvuku sefu glavnom u guzicu,jebu se šnjim,i sapucu mu kako je ovaj ili onaj,ova ili ona nepotrebna u firmi..
uzas Longi..jel..
uzas Longi..jel..
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Sve manje beba u Trebinju
» Hrvatska odumire, naglo pao broj rođenih
» U Hrvatskoj i svijetu rađa se sve manje beba : Zašto imamo premalo djece ?
» Hrvatska iz fondova EU u 2018. uzela 2,7 milijardi kuna manje od planiranog
» HRVATSKA UMIRE Rađa se sve manje djece, a mladi nezaustavljivo odlaze
» Hrvatska odumire, naglo pao broj rođenih
» U Hrvatskoj i svijetu rađa se sve manje beba : Zašto imamo premalo djece ?
» Hrvatska iz fondova EU u 2018. uzela 2,7 milijardi kuna manje od planiranog
» HRVATSKA UMIRE Rađa se sve manje djece, a mladi nezaustavljivo odlaze
Page 1 of 3