Dragi ljevičari,Sora,Jastrebe pijetao je kukuriknuo!Zoki ne vrača titovu bistu a Kolindu nagrađuje
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Dragi ljevičari,Sora,Jastrebe pijetao je kukuriknuo!Zoki ne vrača titovu bistu a Kolindu nagrađuje
Suverenisti kažu da su protiv svega toga što si navela.Sora wrote:Pri tim rehabilitacijski mislim slijedece
- drzavna posjeta Jasenovcu
- zadržavanja dana antifasizma
- zastita spomenika iz noba, bar važnijih, cak ne mora svih
- vracanje u nastavu povijesti uloge Tita i partije u NOBu i Socijslizmu
- vraćanje marksizma u kao izbornog predmeta gdje ima smisla , recimo na Filozofiju itsl
- retrospektivne izlozbe i emidije na tv o Socijslizmu
Itd
Misliš li da će ih zbog toga Milanović zabraniti, ili, nedo Bog, zatvoriti?
Eto ste branili i Thompsona pa isti postao ikona.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Dragi ljevičari,Sora,Jastrebe pijetao je kukuriknuo!Zoki ne vrača titovu bistu a Kolindu nagrađuje
Od svega ja sam za zadnje dvoje
Inace , ekskurzije su u Kumrovec vec održavane
Tamo je etno selo i muzej . Tako ima dva razloga.
Repriza kapelskih Kresova je bila vec
A ostalo je - nemoguce
A kakvi su to suverenosti da zabranjuju povijest svom narodu POUČAVATI i sacuvati dokumente i spoemenikeEroo wrote:Suverenisti kažu da su protiv svega toga što si navela.Sora wrote:Pri tim rehabilitacijski mislim slijedece
- drzavna posjeta Jasenovcu
- zadržavanja dana antifasizma
- zastita spomenika iz noba, bar važnijih, cak ne mora svih
- vracanje u nastavu povijesti uloge Tita i partije u NOBu i Socijslizmu
- vraćanje marksizma u kao izbornog predmeta gdje ima smisla , recimo na Filozofiju itsl
- retrospektivne izlozbe i emidije na tv o Socijslizmu
Itd
Misliš li da će ih zbog toga Milanović zabraniti, ili, nedo Bog, zatvoriti?
Eto ste branili i Thompsona pa isti postao ikona.
Te tako upoznati cjelinu od pocetka do kraja rata i kasnije do 90.
Mi kao da nismo postojali toh 45 god socijslizma
NABIJEM IH NA NESTO i te suverenističke budale kpje nas svađaju ...
pa ne mozete povijest sabiti u jednu jedinu godinu i vec 30 godina pricati o 1945.
Pa to je otjeralo sve te mlade ljude . To zaglupljivanje i siljenje kurca.
Daj vise stanimo na kraj tome i tim pretjerivanjima.
Nemaju mladi vremena ako ikamo mi penzici.
Thompsona su branili u Sloveniji. Švicarskoj , njemackoj
Kaj pak na to velis Ero ?
Kaj pak na to velis Ero ?
kajo...ne risekaya wrote:Briga soru za bistu, bista je puno važnija vuku. Politički program suverenista su i tako gluposti, biste, davno završeni ratovi, boje prvog polja i ostale dokoličarske bezvezarije...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ako je bista najvažniji problem ove zemlje, onda stvarno...
red wolf-
2016-02-10
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Budi sretan jastrebe ti...vraca se vojni rok
» A Metilda ne vjeruje:Bandić bacio crvenu krpu kombinaciji Hasanbegovic/Esih i vrača bistu Ive Lole Ribara s mjesta sa kojeg je uklonjena na zagrebačkom Črnomercu
» Zoki se budi iz 'domoljubnog sna' i vrača na stare 'ljubavi:Red antifašizma,'oni mrze'-hdz,hdssb,glavas,hsp,desnica,zivio Frljić a i malo sam pretjerao hvaleći Tuđmana
» Tihomir Dujmović:'Ne braneči Kolindu od pljuvanja i vrijeđanja na čvrst način on je Kolindu pustio niz vodu zbog sna o Velikoj koaliciji sa Milanovićem na Pantovščaku'
» Zoki:Zoki zamolit cu HOS-ovce da ne prljaju Domovinski rat
» A Metilda ne vjeruje:Bandić bacio crvenu krpu kombinaciji Hasanbegovic/Esih i vrača bistu Ive Lole Ribara s mjesta sa kojeg je uklonjena na zagrebačkom Črnomercu
» Zoki se budi iz 'domoljubnog sna' i vrača na stare 'ljubavi:Red antifašizma,'oni mrze'-hdz,hdssb,glavas,hsp,desnica,zivio Frljić a i malo sam pretjerao hvaleći Tuđmana
» Tihomir Dujmović:'Ne braneči Kolindu od pljuvanja i vrijeđanja na čvrst način on je Kolindu pustio niz vodu zbog sna o Velikoj koaliciji sa Milanovićem na Pantovščaku'
» Zoki:Zoki zamolit cu HOS-ovce da ne prljaju Domovinski rat
Page 4 of 4