Dragi ljevičari,Sora,Jastrebe pijetao je kukuriknuo!Zoki ne vrača titovu bistu a Kolindu nagrađuje
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Dragi ljevičari,Sora,Jastrebe pijetao je kukuriknuo!Zoki ne vrača titovu bistu a Kolindu nagrađuje
Ja bih to formulirao ovako: Brzopleta i nepromišljena Kolinda,htijući se dodvoriti desnici,a i bez toga pod utjecajem razhih desničarskih protuha okupljenih oko Bujanca,hita brže bolje maknuti Tita.
Kasnije je vidjela da joj to nije bilo baš najpametnije,ali to joj nije bila jedina glupost koju je napravila. Kasnije ih je bilo ohoho.
Poučen njenim primjerom,Zoki ne ponavlja njenu grešku i neće prvo što će učiniti vratiti Tita. Možda ga uopće neće vratiti,jer bi to bilo glupo ukoliko na vlast poslije njega dođe nekakav Skejo ili Keleminec,pa ga ponovo iznese van i onda će se smjene predsjednika svoditi na unošenje ili iznošenje statue.
Ja bih sada iznio sve te kipove i premjestio ih u muzej,a ondje bih postavio biste svih osoba koje su do sad vršile dužnost predsjednika sa time što bih stavio samo Tuđmana,jer je on jedini od navedenih umro.
Kasnije je vidjela da joj to nije bilo baš najpametnije,ali to joj nije bila jedina glupost koju je napravila. Kasnije ih je bilo ohoho.
Poučen njenim primjerom,Zoki ne ponavlja njenu grešku i neće prvo što će učiniti vratiti Tita. Možda ga uopće neće vratiti,jer bi to bilo glupo ukoliko na vlast poslije njega dođe nekakav Skejo ili Keleminec,pa ga ponovo iznese van i onda će se smjene predsjednika svoditi na unošenje ili iznošenje statue.
Ja bih sada iznio sve te kipove i premjestio ih u muzej,a ondje bih postavio biste svih osoba koje su do sad vršile dužnost predsjednika sa time što bih stavio samo Tuđmana,jer je on jedini od navedenih umro.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Dragi ljevičari,Sora,Jastrebe pijetao je kukuriknuo!Zoki ne vrača titovu bistu a Kolindu nagrađuje
...ne kontas...zoki ce morati braniti naslov...a da se samo osloni na glasove ljevice izgubio bi..kao sto je kolinda i prije ivo izgubili...sad je pobjedio jer je sigurno dobio dobar dio protestnih glasova jer je bio izazivac....i normalno obranit ga ne moze bar bez određenog postotka i desnih glasova..shodno tome vuci ce poteze koji ce zadovoljiti i desni dio biraca a vjerojatno ce zbog toga izgubiti nesto lijevih ali politika je i politika nemoguceg..svi oni rade da o(p)stanu na vlasti i prema tome vuku poteze...jastreb wrote:Ja bih to formulirao ovako: Brzopleta i nepromišljena Kolinda,htijući se dodvoriti desnici,a i bez toga pod utjecajem razhih desničarskih protuha okupljenih oko Bujanca,hita brže bolje maknuti Tita.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Još je rano za bilo što.vuksadinare wrote:
...ne kontas...zoki ce morati braniti naslov...a da se samo osloni na glasove ljevice izgubio bi..kao sto je kolinda i prije ivo izgubili...sad je pobjedio jer je sigurno dobio dobar dio protestnih glasova jer je bio izazivac....i normalno obranit ga ne moze bar bez određenog postotka i desnih glasova..shodno tome vuci ce poteze koji ce zadovoljiti i desni dio biraca a vjerojatno ce zbog toga izgubiti nesto lijevih ali politika je i politika nemoguceg..svi oni rade da o(p)stanu na vlasti i prema tome vuku poteze...
Mislim da će se sada sve karte bacati za parlamentarne izbore,a tu je opet,po meni prednost na koaliciji sa SDP-om.
Ovaj desni dio se razvodnio na HDZ i ove što su kao Škoro.
Mislim da sad SDP ima najveći prostor za manevar.
HDZ-u je najteže,jer mu prije izbora slijede unutarstranačke borbe.
2014-04-22
nit sdp nit hdz nece moci sastaviti vladu ili vlast bez koalicije sa suverenistima osim narano ako ce u veliku koalciju..i tu opet dolazimo do zokija i posredno plenkija...u politici nista nije slucajnojastreb wrote:Još je rano za bilo što.vuksadinare wrote:
...ne kontas...zoki ce morati braniti naslov...a da se samo osloni na glasove ljevice izgubio bi..kao sto je kolinda i prije ivo izgubili...sad je pobjedio jer je sigurno dobio dobar dio protestnih glasova jer je bio izazivac....i normalno obranit ga ne moze bar bez određenog postotka i desnih glasova..shodno tome vuci ce poteze koji ce zadovoljiti i desni dio biraca a vjerojatno ce zbog toga izgubiti nesto lijevih ali politika je i politika nemoguceg..svi oni rade da o(p)stanu na vlasti i prema tome vuku poteze...
Mislim da će se sada sve karte bacati za parlamentarne izbore,a tu je opet,po meni prednost na koaliciji sa SDP-om.
Ovaj desni dio se razvodnio na HDZ i ove što su kao Škoro.
Mislim da sad SDP ima najveći prostor za manevar.
HDZ-u je najteže,jer mu prije izbora slijede unutarstranačke borbe.
2015-09-08
Ma daj nemoj me nasmijavat.vuksadinare wrote:
nit sdp nit hdz nece moci sastaviti vladu ili vlast bez koalicije sa suverenistima
Suverenisti...Više niste pravaši,niti državotvorci,sad ste suverenisti.
2014-04-22
lagano prvi +– Pantovčak nije muzej. Hrvatskih predsjednika je četvero. Za ovo ranije možemo ići do kralja Tomislava – rekao je.
– Ne znam što znači tvrda kohabitacija, treba pogledati Ustav – komentirao je Plenkovićevu izjavu u izbornoj noći te dodao kako će se sastati ovih dana.
Novinari su premijera pitali i što mu znači izraz "tvrda kohabitacija", koju je spominjao. Plenkoviću su prenijeli izjavu Zorana Milanovića koji je rekao da ne zna što znači tvrda kohabitacija koju je najavio Kenwood Kenon te da "treba pogledati u Ustav".
Kenwood Kenon je na to odgovorio jednom rečenicom.
"No dobro, znat će", odgovorio je na novinarsko pitanje.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/plenkovic-milanovic-ne-zna-sto-je-tvrda-kohabitacija-znat-ce/2145973.aspx
jel ovo sluzbeni pocetak partizana usrasa ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:jel ovo sluzbeni pocetak partizana usrasa ?
T.- Posts : 17557
2014-04-14
samo se ti smij..smijali su se kad smo tvrdili prije eu izbora da cemo imati zastupnika i dobijamo oko 10%...smijali ste se kad se škoro kndidirao da nece dobiti vise od 10%...a ja kazem da cemo na parlamentarnim izborima dobiti od 15 do 20%...jastreb wrote:Ma daj nemoj me nasmijavat.vuksadinare wrote:
nit sdp nit hdz nece moci sastaviti vladu ili vlast bez koalicije sa suverenistima
Suverenisti...Više niste pravaši,niti državotvorci,sad ste suverenisti.
2015-09-08
nisi spomenuo da ce dati koli veleposlanicko mjesto..jel to -debotoijusto wrote:lagano prvi +– Pantovčak nije muzej. Hrvatskih predsjednika je četvero. Za ovo ranije možemo ići do kralja Tomislava – rekao je.– Ne znam što znači tvrda kohabitacija, treba pogledati Ustav – komentirao je Plenkovićevu izjavu u izbornoj noći te dodao kako će se sastati ovih dana.
Novinari su premijera pitali i što mu znači izraz "tvrda kohabitacija", koju je spominjao. Plenkoviću su prenijeli izjavu Zorana Milanovića koji je rekao da ne zna što znači tvrda kohabitacija koju je najavio Kenwood Kenon te da "treba pogledati u Ustav".
https://www.index.hr/vijesti/clanak/plenkovic-milanovic-ne-zna-sto-je-tvrda-kohabitacija-znat-ce/2145973.aspx
2015-09-08
vuksadinare wrote:nisi spomenuo da ce dati koli veleposlanicko mjesto..jel to -debotoijusto wrote:lagano prvi +– Pantovčak nije muzej. Hrvatskih predsjednika je četvero. Za ovo ranije možemo ići do kralja Tomislava – rekao je.– Ne znam što znači tvrda kohabitacija, treba pogledati Ustav – komentirao je Plenkovićevu izjavu u izbornoj noći te dodao kako će se sastati ovih dana.
to je logican potez , skolovanje diplomata kosta a ona vec uigrana...treba vidjeti i ponudu/realizaciju , sve se to moze otegnuti ili poslati u "katar" gdje odlazi luka modric u 39 na 2-ni ugovor za jos neku kintu zaradit
2014-04-12
ili zoki radi po sistemu ja tebi danas ti sutra menidebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:nisi spomenuo da ce dati koli veleposlanicko mjesto..jel to -debotoijusto wrote:lagano prvi +– Pantovčak nije muzej. Hrvatskih predsjednika je četvero. Za ovo ranije možemo ići do kralja Tomislava – rekao je.– Ne znam što znači tvrda kohabitacija, treba pogledati Ustav – komentirao je Plenkovićevu izjavu u izbornoj noći te dodao kako će se sastati ovih dana.
to je logican potez , skolovanje diplomata kosta a ona vec uigrana...treba vidjeti i ponudu/realizaciju , sve se to moze otegnuti ili poslati u "katar" gdje odlazi luka modric u 39 na 2-ni ugovor za jos neku kintu zaradit
2015-09-08
A ja sam baš mislila da će vratiti bistu i dovući Galeba prvo, a drugo streljati Kolindu.
A vučino, da ti odeš malo u toplice?
A vučino, da ti odeš malo u toplice?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
mozes i tako nazvativuksadinare wrote:ili zoki radi po sistemu ja tebi danas ti sutra menidebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:nisi spomenuo da ce dati koli veleposlanicko mjesto..jel to -debotoijusto wrote:lagano prvi +– Pantovčak nije muzej. Hrvatskih predsjednika je četvero. Za ovo ranije možemo ići do kralja Tomislava – rekao je.– Ne znam što znači tvrda kohabitacija, treba pogledati Ustav – komentirao je Plenkovićevu izjavu u izbornoj noći te dodao kako će se sastati ovih dana.
2014-04-12
N e varaš sevuksadinare wrote:brzo ce lupati po zokiju..pogotovo kad opet pocne lupati po carsiji...lupanje o kolindi ce izgledati mala beba kad bude lupala po zokijuomni wrote:Sora se jos nije otrijeznila od slavlja, mora da se ukomirala, a i neka je.
Ne zato jer bih štedila Zokija nego zato jer nikako ne sudim po emocijama
Dakle ni pozitivnim ni negativnim
Zoki je samo nesto pametniji od Kolinde i to je sve
IMA ISTO LIBERALIZAM U PODLOZI SVOJE POLITIKE
Jer tako se danas shvaca politika
Ja sam samo jednom političaru u zivotu vjerovala a to je TITO .
A da , dobro je rekao Milsnovic da Pantovčak nije muzej
Iako, ima on veliki zadatak u vezi antifasizma
Ne provede li neku od bitnih rehabilitacija antifasticke proslosti. Nismo s njim nista novo dobili .
Osim malo manje gluposti i skaksnja sebi u zrludac
Ne provede li neku od bitnih rehabilitacija antifasticke proslosti. Nismo s njim nista novo dobili .
Pa već šta je makao Kolindu kojoj je zds ok je antifašista.Sora wrote:A da , dobro je rekao Milsnovic da Pantovčak nije muzej
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pri tim rehabilitacijski mislim slijedece
- drzavna posjeta Jasenovcu
- zadržavanja dana antifasizma
- zastita spomenika iz noba, bar važnijih, cak ne mora svih
- vracanje u nastavu povijesti uloge Tita i partije u NOBu i Socijslizmu
- vraćanje marksizma u kao izbornog predmeta gdje ima smisla , recimo na Filozofiju itsl
- retrospektivne izlozbe i emidije na tv o Socijslizmu
Itd
- vraćanje marksizma u kao izbornog predmeta gdje ima smisla , recimo na Filozofiju itsl
Itd
Briga soru za bistu, bista je puno važnija vuku. Politički program suverenista su i tako gluposti, biste, davno završeni ratovi, boje prvog polja i ostale dokoličarske bezvezarije...
Last edited by kaya on 7/1/2020, 17:27; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Dakaya wrote:Briga soru za bistu, bista je puno važnija vuku. Politički program suverenista su i tako gluposti, biste, davno završeni ratovi, boje prvog polja i ostale dokoličarske bezvezarije...
Nisu bitni simboli niti progodicarenje
Vazno je da oživimo duh slobodarstva i puntarstva
Kroz agrndu sntifasizma
Inace cemo stvarno svi izginuti ..
ko mohikanci
-repriziranje 'povratka otpisanih'Sora wrote:Pri tim rehabilitacijski mislim slijedece
Itd
-obvezne ekskurzije osnovnoškolaca u kumrovec
-vraćanje štafete mladosti i prigodnih sletova...
-ukidanje višestranačja
-vraćanje izvornog imena sdp-u
-vraćanje zastave i grba sr hrvatske
-vraćanje tvornica radnicima, zemlje seljacima
-izbor jože manolića za predsjednika svih omladinskih organizacija
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Suverenisti kažu da su protiv svega toga što si navela.Sora wrote:Pri tim rehabilitacijski mislim slijedece
Itd
Misliš li da će ih zbog toga Milanović zabraniti, ili, nedo Bog, zatvoriti?
Eto ste branili i Thompsona pa isti postao ikona.
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Budi sretan jastrebe ti...vraca se vojni rok
» A Metilda ne vjeruje:Bandić bacio crvenu krpu kombinaciji Hasanbegovic/Esih i vrača bistu Ive Lole Ribara s mjesta sa kojeg je uklonjena na zagrebačkom Črnomercu
» Zoki se budi iz 'domoljubnog sna' i vrača na stare 'ljubavi:Red antifašizma,'oni mrze'-hdz,hdssb,glavas,hsp,desnica,zivio Frljić a i malo sam pretjerao hvaleći Tuđmana
» Tihomir Dujmović:'Ne braneči Kolindu od pljuvanja i vrijeđanja na čvrst način on je Kolindu pustio niz vodu zbog sna o Velikoj koaliciji sa Milanovićem na Pantovščaku'
» Zoki:Zoki zamolit cu HOS-ovce da ne prljaju Domovinski rat
» A Metilda ne vjeruje:Bandić bacio crvenu krpu kombinaciji Hasanbegovic/Esih i vrača bistu Ive Lole Ribara s mjesta sa kojeg je uklonjena na zagrebačkom Črnomercu
» Zoki se budi iz 'domoljubnog sna' i vrača na stare 'ljubavi:Red antifašizma,'oni mrze'-hdz,hdssb,glavas,hsp,desnica,zivio Frljić a i malo sam pretjerao hvaleći Tuđmana
» Tihomir Dujmović:'Ne braneči Kolindu od pljuvanja i vrijeđanja na čvrst način on je Kolindu pustio niz vodu zbog sna o Velikoj koaliciji sa Milanovićem na Pantovščaku'
» Zoki:Zoki zamolit cu HOS-ovce da ne prljaju Domovinski rat
Page 3 of 4