Ustasa Milanovic novi poglavnik Hrvatske
Page 4 of 11
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Re: Ustasa Milanovic novi poglavnik Hrvatske
Jeste, ali onog prigradskog. Što bi Rambo rekao "Urbano, samo urbano". Uz to je i psihički bolestan.Hektorović wrote:epikur37 wrote:Bio bi red da i Srbija sada izabere nekog urbanog.
Pa Adem Vuchiqi je sa asfalta
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Đilas, Boško, Jeremić.epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:Bio bi red da i Srbija sada izabere nekog urbanog.
Pa Adem Vuchiqi je sa asfalta
Mislio sam u.politickom smislu....kao tadic sto je bio i sl.
...joj samo da mi je vidjet face ive i stipe kad zoki bude hrackao po komsi i sarajevu..oni misle da ce zoki promjenit stav oko tog pitanja..nece...a onda slijedi pucacina
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Zašto i ti onda nisi glasao za njega kad to sve znaš :)vuksadinare wrote:...joj samo da mi je vidjet face ive i stipe kad zoki bude hrackao po komsi i sarajevu..oni misle da ce zoki promjenit stav oko tog pitanja..nece...a onda slijedi pucacina
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ne diže mu se na Zokija.kaya wrote:Zašto i ti onda nisi glasao za njega kad to sve znaš :)vuksadinare wrote:...joj samo da mi je vidjet face ive i stipe kad zoki bude hrackao po komsi i sarajevu..oni misle da ce zoki promjenit stav oko tog pitanja..nece...a onda slijedi pucacina
A na škoru diže?dzango wrote:Ne diže mu se na Zokija.kaya wrote:Zašto i ti onda nisi glasao za njega kad to sve znaš :)vuksadinare wrote:...joj samo da mi je vidjet face ive i stipe kad zoki bude hrackao po komsi i sarajevu..oni misle da ce zoki promjenit stav oko tog pitanja..nece...a onda slijedi pucacina
:)
2015-08-15
Rajca ga domoljubljem. Taj ti je hot lajn za one poput vuka.kaya wrote:A na škoru diže?dzango wrote:Ne diže mu se na Zokija.kaya wrote:Zašto i ti onda nisi glasao za njega kad to sve znaš :)vuksadinare wrote:...joj samo da mi je vidjet face ive i stipe kad zoki bude hrackao po komsi i sarajevu..oni misle da ce zoki promjenit stav oko tog pitanja..nece...a onda slijedi pucacina
i umjesto njega folazi nova nada velikosrpske politike obradović. Neš ti pomaka na bolje u toj vukojebiniepikur37 wrote:Sovak wrote:epikur37 wrote:Bio bi red da i Srbija sada izabere nekog urbanog.
A lezbaca kao nije?
Ma ona je samo maska....vucica treba s.ijeniti kako bj u regionu ponovo imali stabilne osnose :)
tko je pušio je pušio.
sada neka i guta.
sada neka i guta.
2014-12-30
Bitka za čavoglave je gotova. Može odložiti pušku.dzango wrote:Rajca ga domoljubljem. Taj ti je hot lajn za one poput vuka.kaya wrote:A na škoru diže?dzango wrote:Ne diže mu se na Zokija.kaya wrote:Zašto i ti onda nisi glasao za njega kad to sve znaš :)vuksadinare wrote:...joj samo da mi je vidjet face ive i stipe kad zoki bude hrackao po komsi i sarajevu..oni misle da ce zoki promjenit stav oko tog pitanja..nece...a onda slijedi pucacina
2015-08-15
Šta je sa Dalićem? Hoće li da podnese ostavku pošto su njegovi izgubili podršku građana?
Pale Čavoglave.kaya wrote:Bitka za čavoglave je gotova. Može odložiti pušku.dzango wrote:Rajca ga domoljubljem. Taj ti je hot lajn za one poput vuka.kaya wrote:A na škoru diže?dzango wrote:Ne diže mu se na Zokija.kaya wrote:
Zašto i ti onda nisi glasao za njega kad to sve znaš :)
i da ode opet nemate šanse protiv ustaša, đaba navijašdzango wrote:Šta je sa Dalićem? Hoće li da podnese ostavku pošto su njegovi izgubili podršku građana?
to je tek drugi diokaya wrote:Bitka za čavoglave je gotova. Može odložiti pušku.dzango wrote:Rajca ga domoljubljem. Taj ti je hot lajn za one poput vuka.kaya wrote:A na škoru diže?dzango wrote:Ne diže mu se na Zokija.kaya wrote:
Zašto i ti onda nisi glasao za njega kad to sve znaš :)
sada kreće treći.
bitka za međunožje.
tako da puška mora biti stalno napeta.
2014-12-30
dzango wrote:Šta je sa Dalićem? Hoće li da podnese ostavku pošto su njegovi izgubili podršku građana?
traži Srbija selektora? :P
Kad Srbija izabere nekog novig pristojnog predsjednika onda moze s nasim opet na Brijone :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Vi drugi put popravite buseve, ovako neispravne poslati na glasanje nema smisla.epikur37 wrote:Kad Srbija izabere nekog novig pristojnog predsjednika onda moze s nasim opet na Brijone :)
2015-08-15
davno sam rekao da necu glasat za onog koga kandidira sdp iz nekih moralnih principa..to zadrzavam za sebe koga interesira zasto moze me pitat na pp..da se kandidirao kao neovisni kandidat razmislio bi..drugi razlog sto zoki nije ljevicar vec se pretvara isto kao sto plenki nije iskonski desno vec glumi i to me smeta ta prevarakaya wrote:Zašto i ti onda nisi glasao za njega kad to sve znaš :)vuksadinare wrote:...joj samo da mi je vidjet face ive i stipe kad zoki bude hrackao po komsi i sarajevu..oni misle da ce zoki promjenit stav oko tog pitanja..nece...a onda slijedi pucacina
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dočekat ću. i te kako...pa to i čekamkaya wrote:Nečeš ga dočekati, popišat će se jedino po sulji i reći da su to napisali njegovi mediji. Ako i to. Suljo nema više drugaricu na ovoj strani za nakuhavanje.Noor wrote:Čekamo Zokijev odgovor
isuse već si ga prisvojio :/epikur37 wrote:Kad Srbija izabere nekog novig pristojnog predsjednika onda moze s nasim opet na Brijone :)
Guest- Guest
epikur37 wrote:Kad Srbija izabere nekog novog pristojnog predsjednika onda moze s nasim opet na Brijone :)
Guest- Guest
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Šešelj:'Milanović je ustaša lažnjak,pravi ustaša je Kolinda'
» Nemamo sukob ustaša i partizana,već Hrvata i neprijatelja Hrvatske
» Vlada postavila obožavatelja ustaša u Savjet Vlade za Hrvate izvan Hrvatske
» STIGAO NOVI CROBAROMETAR : Kolinda 53,2% , Milanović 33,3%
» Baldasar:'Milanović mi nije rekao da sam ustaša,rekao mi je nešto puno gore'
» Nemamo sukob ustaša i partizana,već Hrvata i neprijatelja Hrvatske
» Vlada postavila obožavatelja ustaša u Savjet Vlade za Hrvate izvan Hrvatske
» STIGAO NOVI CROBAROMETAR : Kolinda 53,2% , Milanović 33,3%
» Baldasar:'Milanović mi nije rekao da sam ustaša,rekao mi je nešto puno gore'