Ustasa Milanovic novi poglavnik Hrvatske
Page 3 of 11
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Re: Ustasa Milanovic novi poglavnik Hrvatske
Pa sto da i kaze..ne znam sto tebe cese?..ako ih posalje u t.p.m ima pravo..kaya wrote:Nečeš ga dočekati, popišat će se jedino po sulji i reći da su to napisali njegovi mediji. Ako i to. Suljo nema više drugaricu na ovoj strani za nakuhavanje.Noor wrote:Čekamo Zokijev odgovor
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:Pa sto da i kaze..ne znam sto tebe cese?..ako ih posalje u t.p.m ima pravo..kaya wrote:Nečeš ga dočekati, popišat će se jedino po sulji i reći da su to napisali njegovi mediji. Ako i to. Suljo nema više drugaricu na ovoj strani za nakuhavanje.Noor wrote:Čekamo Zokijev odgovor
Kaya grunta o Breni.
Guest- Guest
ja dam prostor, a on neka dofura klopu. cuge i gipsa ima uvijek.Sovak wrote:veber wrote:jebote imaš posla taman do penzije.marcellus wrote:Sovak wrote:Nego ... nije proslo niti 24 ure od Zoksanovog izbora, a Srbijanci i Bosnjaci odmah po "poglavniku Milanovicu".
Luda kuca.
ko mu jebe mater. i njima isto.
tulum bi trebao napraviti, a ne plakati.
Evo, ja mu to isto rekoh.
Bit ce bogat co'ek.
2014-12-30
bumo i kayu pozvaliSovak wrote:vuksadinare wrote:Pa sto da i kaze..ne znam sto tebe cese?..ako ih posalje u t.p.m ima pravo..kaya wrote:Nečeš ga dočekati, popišat će se jedino po sulji i reći da su to napisali njegovi mediji. Ako i to. Suljo nema više drugaricu na ovoj strani za nakuhavanje.Noor wrote:Čekamo Zokijev odgovor
Kaya grunta o Breni.
2014-12-30
Ti nemoj da se više politikom baviš .vuksadinare wrote:Pa sto da i kaze..ne znam sto tebe cese?..ako ih posalje u t.p.m ima pravo..kaya wrote:Nečeš ga dočekati, popišat će se jedino po sulji i reći da su to napisali njegovi mediji. Ako i to. Suljo nema više drugaricu na ovoj strani za nakuhavanje.Noor wrote:Čekamo Zokijev odgovor
Vidiš da si sve fulao...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
nekako slutim da bude drugacije...samo da prodje ovih par dana dok koly ne izmjesti trajno svoj uredkaya wrote:Nečeš ga dočekati, popišat će se jedino po sulji i reći da su to napisali njegovi mediji. Ako i to. Suljo nema više drugaricu na ovoj strani za nakuhavanje.Noor wrote:Čekamo Zokijev odgovor
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Nista ja fulao nisam...vidjet ce se uskoro..maca crnu vunu predekaya wrote:Ti nemoj da se više politikom baviš .vuksadinare wrote:Pa sto da i kaze..ne znam sto tebe cese?..ako ih posalje u t.p.m ima pravo..kaya wrote:Nečeš ga dočekati, popišat će se jedino po sulji i reći da su to napisali njegovi mediji. Ako i to. Suljo nema više drugaricu na ovoj strani za nakuhavanje.Noor wrote:Čekamo Zokijev odgovor
Vidiš da si sve fulao...
2015-09-08
Bio bi red da i Srbija sada izabere nekog urbanog.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Sto to nije brnabicka...epikur37 wrote:Bio bi red da i Srbija sada izabere nekog urbanog.
2015-09-08
epikur37 wrote:Bio bi red da i Srbija sada izabere nekog urbanog.
A lezbaca kao nije?
Guest- Guest
Sovak wrote:epikur37 wrote:Bio bi red da i Srbija sada izabere nekog urbanog.
A lezbaca kao nije?
Ma ona je samo maska....vucica treba s.ijeniti kako bj u regionu ponovo imali stabilne osnose :)
2015-08-06
1.Zoki ce izdati ljevicare jer u biti nije iskonski ljevicar
2.prvi kriticari zokija u dogledno vrijeme-mesic i josipovic zbog politike prema bosni i dijelom srbiji
3.Zoki ce biti ok sa Plenkijom
4.Zoki ce otpiliti sdp i bernija jer se uhljebio na pet godina i nece dozvoliti da ga bude
2.prvi kriticari zokija u dogledno vrijeme-mesic i josipovic zbog politike prema bosni i dijelom srbiji
3.Zoki ce biti ok sa Plenkijom
4.Zoki ce otpiliti sdp i bernija jer se uhljebio na pet godina i nece dozvoliti da ga bude
2015-09-08
vuksadinare wrote:Sa cim se ti pucas...jastreb wrote:A gledaj,baš sam pričao sa Bošnjacima. Bio sam kod nekih prijatelja za N.godinu u jednom muslimanskom selu. Jako velikom i izgrađenom.
Svi su navijali za Zokija. Puno ih iz tog sela radi ili je radilo u HR.
Ljudi kažu da više nema Njemačke i da je danas Hrvatska ono što im je nekad bila Njemačka.
I primijetio sam nešto kad je u pitanju pojas uz obje strane granice. Puno je bolje u Bosni nego u Hrvatskoj.
Usporedimo Bos.Gradišku i N.Gradišku. U Bosanskoj je više ljudi,grad veći i izgrađeniji. Promet gušći. Industrija radi i više se gradi.
Prije puno godina primnijetio sam to i na primjeru Bihaća,Cazina i Kladuše u usporedbi sa Vojnićem,Lapcem i Vrhovinama.
Nadalje,tamo nema srušenih i spaljenih kuća. Sve su obnovljene. Bile srpske,hrvatske ili muslimanske,a kod nas u nekim selima kao da je rat jučer završio.
Po meni BIH ima budućnost.
Pa upravu je ... Hrvatski dio uz granicu sa BiH je katastrofa
Gradiška je solidan gradić, isto i Doboj. Čak i Cazin i Bihać imaju vise života nego sve do Velike Gorice.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
epikur37 wrote:Bio bi red da i Srbija sada izabere nekog urbanog.
Pa Adem Vuchiqi je sa asfalta
2018-04-10
Zato jer manje vise taj dio je bio naseljen srbima..pa je prostor ispraznjen...drugo i nije bas tako sjajno oni bi svi zbrisali vani vise nego mi da udju u eu i otvore se granice...Hektorović wrote:vuksadinare wrote:Sa cim se ti pucas...jastreb wrote:A gledaj,baš sam pričao sa Bošnjacima. Bio sam kod nekih prijatelja za N.godinu u jednom muslimanskom selu. Jako velikom i izgrađenom.
Ljudi kažu da više nema Njemačke i da je danas Hrvatska ono što im je nekad bila Njemačka.
I primijetio sam nešto kad je u pitanju pojas uz obje strane granice. Puno je bolje u Bosni nego u Hrvatskoj.
Usporedimo Bos.Gradišku i N.Gradišku. U Bosanskoj je više ljudi,grad veći i izgrađeniji. Promet gušći. Industrija radi i više se gradi.
Prije puno godina primnijetio sam to i na primjeru Bihaća,Cazina i Kladuše u usporedbi sa Vojnićem,Lapcem i Vrhovinama.
Nadalje,tamo nema srušenih i spaljenih kuća. Sve su obnovljene. Bile srpske,hrvatske ili muslimanske,a kod nas u nekim selima kao da je rat jučer završio.
Gradiška je solidan gradić, isto i Doboj. Čak i Cazin i Bihać imaju vise života nego sve do Velike Gorice.
2015-09-08
Hektorović wrote:vuksadinare wrote:Sa cim se ti pucas...jastreb wrote:A gledaj,baš sam pričao sa Bošnjacima. Bio sam kod nekih prijatelja za N.godinu u jednom muslimanskom selu. Jako velikom i izgrađenom.
zg - grob hrvatske
vuksadinare wrote:
Zato jer manje vise taj dio je bio naseljen srbima..pa je prostor ispraznjen...drugo i nije bas tako sjajno oni bi svi zbrisali vani vise nego mi da udju u eu i otvore se granice...
Glina, Sisak, Petrinja su katastrofa
Isto i Hrvatsko posavlje... od Zagreba do Slavonskog Broda je totalna praznina
2018-04-10
za građane iz bivše juge na teritoriju njemačke od 01.03.2019 vrijedi pravilo da su građani EU. jedina je razlika da moraju doći s putovnicom.vuksadinare wrote:Zato jer manje vise taj dio je bio naseljen srbima..pa je prostor ispraznjen...drugo i nije bas tako sjajno oni bi svi zbrisali vani vise nego mi da udju u eu i otvore se granice...Hektorović wrote:vuksadinare wrote:Sa cim se ti pucas...jastreb wrote:A gledaj,baš sam pričao sa Bošnjacima. Bio sam kod nekih prijatelja za N.godinu u jednom muslimanskom selu. Jako velikom i izgrađenom.
2014-12-30
A tek Ero?kaya wrote:Ti nemoj da se više politikom baviš .vuksadinare wrote:Pa sto da i kaze..ne znam sto tebe cese?..ako ih posalje u t.p.m ima pravo..kaya wrote:Nečeš ga dočekati, popišat će se jedino po sulji i reći da su to napisali njegovi mediji. Ako i to. Suljo nema više drugaricu na ovoj strani za nakuhavanje.Noor wrote:Čekamo Zokijev odgovor
Vidiš da si sve fulao...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Hektorović wrote:epikur37 wrote:Bio bi red da i Srbija sada izabere nekog urbanog.
Mislio sam u.politickom smislu....kao tadic sto je bio i sl.
2015-08-06
Jeste, ali onog prigradskog. Što bi Rambo rekao "Urbano, samo urbano". Uz to je i psihički bolestan.Hektorović wrote:epikur37 wrote:Bio bi red da i Srbija sada izabere nekog urbanog.
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Šešelj:'Milanović je ustaša lažnjak,pravi ustaša je Kolinda'
» Nemamo sukob ustaša i partizana,već Hrvata i neprijatelja Hrvatske
» Vlada postavila obožavatelja ustaša u Savjet Vlade za Hrvate izvan Hrvatske
» STIGAO NOVI CROBAROMETAR : Kolinda 53,2% , Milanović 33,3%
» Baldasar:'Milanović mi nije rekao da sam ustaša,rekao mi je nešto puno gore'
» Nemamo sukob ustaša i partizana,već Hrvata i neprijatelja Hrvatske
» Vlada postavila obožavatelja ustaša u Savjet Vlade za Hrvate izvan Hrvatske
» STIGAO NOVI CROBAROMETAR : Kolinda 53,2% , Milanović 33,3%
» Baldasar:'Milanović mi nije rekao da sam ustaša,rekao mi je nešto puno gore'