Ustasa Milanovic novi poglavnik Hrvatske
Page 8 of 11
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Re: Ustasa Milanovic novi poglavnik Hrvatske
:)vuksadinare wrote:tu smo..svake izbore sve jaci i jacijastreb wrote:Suvereni smo najmanje 25 godina. Tako da ako i dolaze,debelo kasne.vuksadinare wrote:suverenisti dolaze..
To je prvo.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Za Srbiju je isti kurac Zoran ili Kolinda.marcellus wrote:kaya wrote:Zar ti ne budi malo sumnju u stav što ste ti, vučko i suljo navijali za istu kandidatkinju? Dobro i još neki...marcellus wrote:kaya wrote:Nečeš ga dočekati, popišat će se jedino po sulji i reći da su to napisali njegovi mediji. Ako i to. Suljo nema više drugaricu na ovoj strani za nakuhavanje.Noor wrote:Čekamo Zokijev odgovor
to što je zvala vučića joj je bio najbolji potez ikad.
jer su se odnosi dvije donedavno zaraćene zemlje počeli ozbiljno narušavati i da ga je na zamolbu amera odbila pozvati hrvatska bi bila krivac u očima MZ za raspad bratstva i jedinstva na balkanu
ovako, Adem Vuchiqi je doslovce briljirao u zagrebu jer mu je dala prostora da se pokaže u punom svjetlu, a poznato je da je srbinu samo potrebno dati dovoljno prostora i vremena da se iskaže i nikad te neće razočarat
i od onda hrvatsku niko više ne spominje kao problem, samo srbiju
Ako ništa meni bi barem to bilo sumnjivo
ma nisu, njima najviše odgovara milanović
a to što seru da je ustaša je ritualno
Milanović se sam hvalio u jeku prošle kampanje da mu je deda bio ustaša.
I koliko god su se trudili novinari i istraživači,tog ustašu nitko nije pronašao.dzango wrote:
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa nisu ni žrtve jasenovca ni jadovnog pa to srbe ne sekira.jastreb wrote:I koliko god su se trudili novinari i istraživači,tog ustašu nitko nije pronašao.dzango wrote:
tre wrote:Pa nisu ni žrtve jasenovca ni jadovnog pa to srbe ne sekira.jastreb wrote:I koliko god su se trudili novinari i istraživači,tog ustašu nitko nije pronašao.dzango wrote:
2014-04-15
Nije se on hvalio time na prošloj kampanji, to je izvučeno iz priče i konteksta. On je pregovarao sa šatorašima pri čemu su ga isti neovlašteno snimali. Uglavnom, oni su krenuli o udbašima, partizanima, ustašama a on je kako bi tu priču stavio strane pokušao reći da ne bi o tome jer je nevažno, svi su bili na svim stranama, tako je njegov djed bio prvoborac u partizanima a čovjek koji je poslje njegove smrti oženio baku ustaša.jastreb wrote:I koliko god su se trudili novinari i istraživači,tog ustašu nitko nije pronašao.dzango wrote:
2015-08-15
U stvari, oni su od njega tražili da kaže da se mogu pozdravljati sa zds , a on je govorio pustite to, ustavni sud je odlučio da ne može, onda su oni potegli ustaše i partizane i četnike u dokolici a on je opet pokušao reći pustite i to, tada su svi bili svugdje..eto kod mene...i onda je išao taj nastavak
Last edited by kaya on Mon 6 Jan - 18:30; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
Boris Tadić
@BorisTadic58
Čestitam Zoranu Milanoviću na pobedi!
Bravo majstore!
1.359
00:06 - 6. sij 2020.
Informacije o Twitter oglasima i zaštiti privatnosti
Broj osoba koje o tome govore: 148
“Milanovićeva pobjeda bi bila vrlo važan potencijalni početak pozitivnog domino efekta skidanja populista s vlasti i u Srbiji i u drugim državama u regiji. Podrška Milanoviću, jer nije populist i nije čovjek mržnje i zla, koje je skoro desetljeće vlada u našim državama!”, poručio je Tadić uoči izbora.
....................
evo i srbiji se sprema
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
bio mu je ustasama..ali ne did nego didov bratjastreb wrote:I koliko god su se trudili novinari i istraživači,tog ustašu nitko nije pronašao.dzango wrote:
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
joj kajo ne rise ispast ce da si pisala autobiografiju milanovicevih a ne znas ni di su glavice...dio obitelji mu bio u partizanima dio u ujkama dio u domobranima a dio se igrao skrivaca on je povukao na ove koji su se igrali skrivacakaya wrote:Nije se on hvalio time na prošloj kampanji, to je izvučeno iz priče i konteksta. On je pregovarao sa šatorašima pri čemu su ga isti neovlašteno snimali. Uglavnom, oni su krenuli o udbašima, partizanima, ustašama a on je kako bi tu priču stavio strane pokušao reći da ne bi o tome jer je nevažno, svi su bili na svim stranama, tako je njegov djed bio prvoborac u partizanima a čovjek koji je poslje njegove smrti oženio baku ustaša.jastreb wrote:I koliko god su se trudili novinari i istraživači,tog ustašu nitko nije pronašao.dzango wrote:
2015-09-08
Ne pišem autobigrafiju samo kažem u kojem kontekstu je to rekao
2015-08-15
Vidi se da nikad nećeš bit pisac.vuksadinare wrote:
joj kajo ne rise ispast ce da si pisala autobiografiju milanovicevih
Kaja može napisati samo svoju autobiografiju.
2014-04-22
kajo ako te stogod zanima o zokijevoj obitelji raspitaj se kod mene mozda mutavog mi smo mu takorec susjedi u cetinskoj krajini a ja sa mu susjed i u zg sto se kvartova tice odnosno bili smokaya wrote:Ne pišem autobigrafiju samo kažem u kojem kontekstu je to rekao
2015-09-08
Ja ću nacrtati Kajin autoportret.
2014-04-22
ako si kaja možeš,ako nisi. teško.jastreb wrote:Ja ću nacrtati Kajin autoportret.
pusti se te brlje.
2014-12-30
inace zoki na jedan nacin nije pogrijesio kad je rekao da mu je djed bio ujko..naime u dalmaciji ne znam kako god drugih cesto su znali djedom nazivati i djedovog brata narocito ako je pravi djed pokojni
2015-09-08
Ako ti djed bio ustaša, to ništa ne znači.
Evo, moj primjer. Otac mi je četnik, a vidi mene!
Pravi Hrvat!
Pravi Hrvat!
crvenkasti-
2014-04-17
Dobro jutro. Da si pratio sav razgovor prije znao bi o čemu pišem.veber wrote:ako si kaja možeš,ako nisi. teško.jastreb wrote:Ja ću nacrtati Kajin autoportret.
pusti se te brlje.
I ostavi se likovnog odgoja i crtanja.
2014-04-22
jastreb wrote:Dobro jutro. Da si pratio sav razgovor prije znao bi o čemu pišem.veber wrote:ako si kaja možeš,ako nisi. teško.jastreb wrote:Ja ću nacrtati Kajin autoportret.
pusti se te brlje.
Nemoj se ljutiti na njega, Pa znaš da je glup...
crvenkasti-
2014-04-17
..pa ako je cetnikovao logicno je da je cetnikcrvenkasti wrote:Ako ti djed bio ustaša, to ništa ne znači.
Pravi Hrvat!
2015-09-08
za razliku od tebe, grafika mi ide super.jastreb wrote:Dobro jutro. Da si pratio sav razgovor prije znao bi o čemu pišem.veber wrote:ako si kaja možeš,ako nisi. teško.jastreb wrote:Ja ću nacrtati Kajin autoportret.
pusti se te brlje.
sada sam prešao polako u boje.
ali to je vezano uz 3D print.
kako sada već možeš kupit laserski 6ero bojni printer ispod 10000€ mislim da je to moj budući odabir. kombinacija grafike i 3D isprinta.
2014-12-30
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Šešelj:'Milanović je ustaša lažnjak,pravi ustaša je Kolinda'
» Nemamo sukob ustaša i partizana,već Hrvata i neprijatelja Hrvatske
» Vlada postavila obožavatelja ustaša u Savjet Vlade za Hrvate izvan Hrvatske
» STIGAO NOVI CROBAROMETAR : Kolinda 53,2% , Milanović 33,3%
» Baldasar:'Milanović mi nije rekao da sam ustaša,rekao mi je nešto puno gore'
» Nemamo sukob ustaša i partizana,već Hrvata i neprijatelja Hrvatske
» Vlada postavila obožavatelja ustaša u Savjet Vlade za Hrvate izvan Hrvatske
» STIGAO NOVI CROBAROMETAR : Kolinda 53,2% , Milanović 33,3%
» Baldasar:'Milanović mi nije rekao da sam ustaša,rekao mi je nešto puno gore'