Plenkovic napao Škoru i MOST
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Plenkovic napao Škoru i MOST
Ne...Što je veća izlaznost, vi gubite izbore...tre wrote:pa kažem ja da su u HDZu prilično glupi kad staju uvijek na srpske grablje no da je tako kako ti pišeš HDZ nikada ne bi izbore gubio a gubio ih je upravo zbog toga što su srbi uvijek trojanski konj kad su u koaliciji sa HDZomred wolf wrote:Ali nisu...Uvijek su u koaliciji s tvojim HDZ-om...S nama nikada...I neka tako ostane...tre wrote:ma jok, otkud bi trebali. Oni su vaše glasačko tijelo i to je tako. Mene čude ljudi iz HDZa koji su već nekoliko puta stali na iste srpske grablje i opet to rade.red wolf wrote:Nisu...Nisu nam trebali...tre wrote:
ma kog boli kiki jel imao većinu ili ne, bili su mu pod skutima. Isto tako su mu bili pod skutima kad je bila ona priča sa MOSTom i Karamarkom i Milančetom kao što su mu sada pod skutima.
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
opet pišeš gluposti, da je samo Vukovarsko srijemska županija izašla na izbore plus par sela u osječkoj ne bi milanče večeras pričao pobjedonosni govor nego obrnutored wolf wrote:Vi, HDZ-ovci nikako da razumijete što se dogodilo...Što veća izlaznost, vi gubite izbore...Naši birači, za razliku od vaših, puno su zahtijevniji...tre wrote:Lovro i plenki su opstruirali referendum po kojem bi se pupija strpalo u politički zapećak gdje i pripada no stali su u njegovu zaštitu i sad im je fino zahvalio na tome, onako od šake do lakta bez vazelina
tre wrote:opet pišeš gluposti, da je samo Vukovarsko srijemska županija izašla na izbore plus par sela u osječkoj ne bi milanče večeras pričao pobjedonosni govor nego obrnutored wolf wrote:Vi, HDZ-ovci nikako da razumijete što se dogodilo...Što veća izlaznost, vi gubite izbore...Naši birači, za razliku od vaših, puno su zahtijevniji...tre wrote:Lovro i plenki su opstruirali referendum po kojem bi se pupija strpalo u politički zapećak gdje i pripada no stali su u njegovu zaštitu i sad im je fino zahvalio na tome, onako od šake do lakta bez vazelina
Ne...Ne bi imalo utjecaja...
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Ne...Što je veća izlaznost, vi gubite izbore...tre wrote:pa kažem ja da su u HDZu prilično glupi kad staju uvijek na srpske grablje no da je tako kako ti pišeš HDZ nikada ne bi izbore gubio a gubio ih je upravo zbog toga što su srbi uvijek trojanski konj kad su u koaliciji sa HDZomred wolf wrote:Ali nisu...Uvijek su u koaliciji s tvojim HDZ-om...S nama nikada...I neka tako ostane...tre wrote:ma jok, otkud bi trebali. Oni su vaše glasačko tijelo i to je tako. Mene čude ljudi iz HDZa koji su već nekoliko puta stali na iste srpske grablje i opet to rade.red wolf wrote:
Nisu...Nisu nam trebali...
Ja, ja ... nego de ti nama tvoju adresu da te rijesimo privatnog vlasnistva. Ionako ti nece trebati jer 'socijalizam dolazi'.
Guest- Guest
a HDZ i SDP se udružili protiv referenduma po kojem bi se to reguliralo puno kvalitetnije i sad ti dođeš i prodaješ priču držte lopovared wolf wrote:RayMabus wrote:Jesu i to je njihova stvar. Slažem se.
No ovo je moja stvar :
https://vijesti.hrt.hr/442140/kanacki-hrvatska-ima-8-zastupnika-nacionalnih-manjina-koliko-sve-drzave-eu-a-zajedno
Nemam ništa protiv toga da ih imaju u Saboru, ali ne mogu sudjelovati u donošenju sudbonosnih odluka, poput održavanja Vlade...
Da, dolazi novi svjetski poredak...To nije upitno...Sovak wrote:red wolf wrote:Ne...Što je veća izlaznost, vi gubite izbore...tre wrote:pa kažem ja da su u HDZu prilično glupi kad staju uvijek na srpske grablje no da je tako kako ti pišeš HDZ nikada ne bi izbore gubio a gubio ih je upravo zbog toga što su srbi uvijek trojanski konj kad su u koaliciji sa HDZomred wolf wrote:Ali nisu...Uvijek su u koaliciji s tvojim HDZ-om...S nama nikada...I neka tako ostane...tre wrote:
ma jok, otkud bi trebali. Oni su vaše glasačko tijelo i to je tako. Mene čude ljudi iz HDZa koji su već nekoliko puta stali na iste srpske grablje i opet to rade.
Ja, ja ... nego de ti nama tvoju adresu da te rijesimo privatnog vlasnistva. Ionako ti nece trebati jer 'socijalizam dolazi'.
red wolf-
2016-02-10
tre wrote:a HDZ i SDP se udružili protiv referenduma po kojem bi se to reguliralo puno kvalitetnije i sad ti dođeš i prodaješ priču držte lopovared wolf wrote:RayMabus wrote:Jesu i to je njihova stvar. Slažem se.
No ovo je moja stvar :
https://vijesti.hrt.hr/442140/kanacki-hrvatska-ima-8-zastupnika-nacionalnih-manjina-koliko-sve-drzave-eu-a-zajedno
Nemam ništa protiv toga da ih imaju u Saboru, ali ne mogu sudjelovati u donošenju sudbonosnih odluka, poput održavanja Vlade...
Velim ti da je obican seronja.
Guest- Guest
tre wrote:a HDZ i SDP se udružili protiv referenduma po kojem bi se to reguliralo puno kvalitetnije i sad ti dođeš i prodaješ priču držte lopovared wolf wrote:RayMabus wrote:Jesu i to je njihova stvar. Slažem se.
No ovo je moja stvar :
Ne na taj način...To mora biti usuglašeno s ustavnopravnim stručnjacima...
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Da, dolazi novi svjetski poredak...To nije upitno...Sovak wrote:red wolf wrote:Ne...Što je veća izlaznost, vi gubite izbore...tre wrote:pa kažem ja da su u HDZu prilično glupi kad staju uvijek na srpske grablje no da je tako kako ti pišeš HDZ nikada ne bi izbore gubio a gubio ih je upravo zbog toga što su srbi uvijek trojanski konj kad su u koaliciji sa HDZomred wolf wrote:
Ali nisu...Uvijek su u koaliciji s tvojim HDZ-om...S nama nikada...I neka tako ostane...
Ma sve pet. Rijesimo mi tebe taj cas vlasnickih muka.
Guest- Guest
čuj razlika je u 100ooo glasova a imaš skoro toliko poništenih listića plus rekordno mala izlaznost pa ti onda izračunaj kako bi se to odrazilo na krajnji rezultatred wolf wrote:tre wrote:opet pišeš gluposti, da je samo Vukovarsko srijemska županija izašla na izbore plus par sela u osječkoj ne bi milanče večeras pričao pobjedonosni govor nego obrnutored wolf wrote:Vi, HDZ-ovci nikako da razumijete što se dogodilo...Što veća izlaznost, vi gubite izbore...Naši birači, za razliku od vaših, puno su zahtijevniji...tre wrote:Lovro i plenki su opstruirali referendum po kojem bi se pupija strpalo u politički zapećak gdje i pripada no stali su u njegovu zaštitu i sad im je fino zahvalio na tome, onako od šake do lakta bez vazelina
Ne, ti ćeš tada biti riješen tih problema...Sovak wrote:red wolf wrote:Da, dolazi novi svjetski poredak...To nije upitno...Sovak wrote:red wolf wrote:Ne...Što je veća izlaznost, vi gubite izbore...tre wrote:
pa kažem ja da su u HDZu prilično glupi kad staju uvijek na srpske grablje no da je tako kako ti pišeš HDZ nikada ne bi izbore gubio a gubio ih je upravo zbog toga što su srbi uvijek trojanski konj kad su u koaliciji sa HDZom
red wolf-
2016-02-10
HDZ je večeras ispušio i parlamentarne izbore i oni su toga svjesni. Sad je borba za vlast unutar HDZa i četiri godine u oporbi.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
red wolf wrote:tre wrote:a HDZ i SDP se udružili protiv referenduma po kojem bi se to reguliralo puno kvalitetnije i sad ti dođeš i prodaješ priču držte lopovared wolf wrote:RayMabus wrote:Jesu i to je njihova stvar. Slažem se.
No ovo je moja stvar :
Koje cete vi iz 'partija' (pl.) odrediti .. je l'?
Majke vam ga spalim.
Guest- Guest
Na mom biračkom mjestu je bilo desetak poništenih listića koje bih ja svrstao u krajnje lijevo djelovanje...Da li su to Škorini glasači?...Ne vjerujem...tre wrote:čuj razlika je u 100ooo glasova a imaš skoro toliko poništenih listića plus rekordno mala izlaznost pa ti onda izračunaj kako bi se to odrazilo na krajnji rezultatred wolf wrote:tre wrote:opet pišeš gluposti, da je samo Vukovarsko srijemska županija izašla na izbore plus par sela u osječkoj ne bi milanče večeras pričao pobjedonosni govor nego obrnutored wolf wrote:Vi, HDZ-ovci nikako da razumijete što se dogodilo...Što veća izlaznost, vi gubite izbore...Naši birači, za razliku od vaših, puno su zahtijevniji...tre wrote:Lovro i plenki su opstruirali referendum po kojem bi se pupija strpalo u politički zapećak gdje i pripada no stali su u njegovu zaštitu i sad im je fino zahvalio na tome, onako od šake do lakta bez vazelina
Last edited by red wolf on 6/1/2020, 00:11; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
očito, moglo bi se reći čak i da je mazohizam u pitanjuSovak wrote:tre wrote:ma jok, otkud bi trebali. Oni su vaše glasačko tijelo i to je tako. Mene čude ljudi iz HDZa koji su već nekoliko puta stali na iste srpske grablje i opet to rade.red wolf wrote:Nisu...Nisu nam trebali...tre wrote:ma kog boli kiki jel imao većinu ili ne, bili su mu pod skutima. Isto tako su mu bili pod skutima kad je bila ona priča sa MOSTom i Karamarkom i Milančetom kao što su mu sada pod skutima.red wolf wrote:
Milanoviću nisu bili potrebni jer je imao sigurnu većinu u Saboru...
Vole ljudi grablje.
Ne.Sovak wrote:red wolf wrote:tre wrote:a HDZ i SDP se udružili protiv referenduma po kojem bi se to reguliralo puno kvalitetnije i sad ti dođeš i prodaješ priču držte lopovared wolf wrote:RayMabus wrote:Jesu i to je njihova stvar. Slažem se.
No ovo je moja stvar :
Koje cete vi iz 'partija' (pl.) odrediti .. je l'?
Majke vam ga spalim.
red wolf-
2016-02-10
RayMabus wrote:HDZ je večeras ispušio i parlamentarne izbore i oni su toga svjesni. Sad je borba za vlast unutar HDZa i četiri godine u oporbi.
Zapravo su dobili vremena za konsolidaciju.
G2xE- Posts : 91
2020-01-03
Samo u Zagrebu Milanovic je ima 70 tisuća glasova više. Provjerija sam.tre wrote:čuj razlika je u 100ooo glasova a imaš skoro toliko poništenih listića plus rekordno mala izlaznost pa ti onda izračunaj kako bi se to odrazilo na krajnji rezultatred wolf wrote:tre wrote:opet pišeš gluposti, da je samo Vukovarsko srijemska županija izašla na izbore plus par sela u osječkoj ne bi milanče večeras pričao pobjedonosni govor nego obrnutored wolf wrote:Vi, HDZ-ovci nikako da razumijete što se dogodilo...Što veća izlaznost, vi gubite izbore...Naši birači, za razliku od vaših, puno su zahtijevniji...tre wrote:Lovro i plenki su opstruirali referendum po kojem bi se pupija strpalo u politički zapećak gdje i pripada no stali su u njegovu zaštitu i sad im je fino zahvalio na tome, onako od šake do lakta bez vazelina
Kolindu je sjeba Bandić.
2014-04-11
red wolf wrote:Ne, ti ćeš tada biti riješen tih problema...Sovak wrote:red wolf wrote:Da, dolazi novi svjetski poredak...To nije upitno...Sovak wrote:red wolf wrote:
Ne...Što je veća izlaznost, vi gubite izbore...
A ti neces? Jos si kod staraca na njihovoj grbaci?
Guest- Guest
Nisam...Novac mi ne predstavlja ništa u životu...Sovak wrote:red wolf wrote:Ne, ti ćeš tada biti riješen tih problema...Sovak wrote:red wolf wrote:Da, dolazi novi svjetski poredak...To nije upitno...Sovak wrote:
A ti neces? Jos si kod staraca na njihovoj grbaci?
red wolf-
2016-02-10
Nisu jer ne smiju maknit Plenkovica dok Hrvatska presjeda unijom a u onih preostalih pola godine teško je prodat priču : nismo mi majke mi.G2xE wrote:RayMabus wrote:HDZ je večeras ispušio i parlamentarne izbore i oni su toga svjesni. Sad je borba za vlast unutar HDZa i četiri godine u oporbi.
Zapravo su dobili vremena za konsolidaciju.
Gotovi su.
2014-04-11
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» HDZ napao Škoru: Reper s kojim je pjevao vrijeđa Katoličku crkvu i vjernike
» Plenkovic ce totalno otpiliti Skoru i MOST i koalirat sa Pupijem i manjinama
» Suljo je ljut zato što nije popularan u Hrvatskoj.Opet napao Miroslava Škoru!
» Plenkovic napao Dodika u Briselu
» Plenkovic oštro napao MOST : Oni su govna koja žele srušiti uhljebistan
» Plenkovic ce totalno otpiliti Skoru i MOST i koalirat sa Pupijem i manjinama
» Suljo je ljut zato što nije popularan u Hrvatskoj.Opet napao Miroslava Škoru!
» Plenkovic napao Dodika u Briselu
» Plenkovic oštro napao MOST : Oni su govna koja žele srušiti uhljebistan
Page 3 of 6