Plenkovic napao Škoru i MOST
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Plenkovic napao Škoru i MOST
kako ne, pa zabili su nož u leđa kosorici i odma otišli milančetu pod skute, karamarku nisu ali ih je zato plenki prigrlio a onda su i njemu zavukli nož u leđa rekavši srbadiji da glasaju za milančeta.red wolf wrote:Ja sam ove izbore odradio na terenu i točno znam za koga su glasali...To nikad neće biti naše biračko tijelo...Niti nam trebaju...Slobodno ih zadržite...tre wrote:netočno, pogledaj srbadiju na forumu a oni su slika i prilika srbadije kako diše + što je pupovac otvoreno rekao da će zaokružiti našmrkanog pardon milančetared wolf wrote:Eroo wrote:Pa dobro, više pašu u SDP okruženje. Ne misliš valjda da su sad glasovali za Kolindu?jasambrend wrote:
Metilj u hranidbenom lancu...
Milanović im je tu zbog srednjeročnih ciljeva.
Mogu ti bez pardona reći, da su velika većina glasali za Kolindu...
U svakom slučaju tko sa srbima tikve sadi o glavu mu se obiju
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
tre wrote:kako ne, pa zabili su nož u leđa kosorici i odma otišli milančetu pod skute, karamarku nisu ali ih je zato plenki prigrlio a onda su i njemu zavukli nož u leđa rekavši srbadiji da glasaju za milančeta.red wolf wrote:Ja sam ove izbore odradio na terenu i točno znam za koga su glasali...To nikad neće biti naše biračko tijelo...Niti nam trebaju...Slobodno ih zadržite...tre wrote:netočno, pogledaj srbadiju na forumu a oni su slika i prilika srbadije kako diše + što je pupovac otvoreno rekao da će zaokružiti našmrkanog pardon milančetared wolf wrote:Eroo wrote:
Pa dobro, više pašu u SDP okruženje. Ne misliš valjda da su sad glasovali za Kolindu?
Ovaj Red Wolf sere kad zine.
Guest- Guest
To je zato jer je seronja.Sovak wrote:tre wrote:kako ne, pa zabili su nož u leđa kosorici i odma otišli milančetu pod skute, karamarku nisu ali ih je zato plenki prigrlio a onda su i njemu zavukli nož u leđa rekavši srbadiji da glasaju za milančeta.red wolf wrote:Ja sam ove izbore odradio na terenu i točno znam za koga su glasali...To nikad neće biti naše biračko tijelo...Niti nam trebaju...Slobodno ih zadržite...tre wrote:netočno, pogledaj srbadiju na forumu a oni su slika i prilika srbadije kako diše + što je pupovac otvoreno rekao da će zaokružiti našmrkanog pardon milančetared wolf wrote:
Pogledaš općine po Lici i Dalmaciji i crvene su samo one di ima Srba.
To je peta kolona.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Milanoviću nisu bili potrebni jer je imao sigurnu većinu u Saboru...tre wrote:kako ne, pa zabili su nož u leđa kosorici i odma otišli milančetu pod skute, karamarku nisu ali ih je zato plenki prigrlio a onda su i njemu zavukli nož u leđa rekavši srbadiji da glasaju za milančeta.red wolf wrote:Ja sam ove izbore odradio na terenu i točno znam za koga su glasali...To nikad neće biti naše biračko tijelo...Niti nam trebaju...Slobodno ih zadržite...tre wrote:netočno, pogledaj srbadiju na forumu a oni su slika i prilika srbadije kako diše + što je pupovac otvoreno rekao da će zaokružiti našmrkanog pardon milančetared wolf wrote:Eroo wrote:
Pa dobro, više pašu u SDP okruženje. Ne misliš valjda da su sad glasovali za Kolindu?
red wolf-
2016-02-10
Ne.RayMabus wrote:To je zato jer je seronja.Sovak wrote:tre wrote:kako ne, pa zabili su nož u leđa kosorici i odma otišli milančetu pod skute, karamarku nisu ali ih je zato plenki prigrlio a onda su i njemu zavukli nož u leđa rekavši srbadiji da glasaju za milančeta.red wolf wrote:Ja sam ove izbore odradio na terenu i točno znam za koga su glasali...To nikad neće biti naše biračko tijelo...Niti nam trebaju...Slobodno ih zadržite...tre wrote:
netočno, pogledaj srbadiju na forumu a oni su slika i prilika srbadije kako diše + što je pupovac otvoreno rekao da će zaokružiti našmrkanog pardon milančeta
To je peta kolona.
red wolf-
2016-02-10
Očeš da ti stavim mapu ?red wolf wrote:Ne.RayMabus wrote:To je zato jer je seronja.Sovak wrote:tre wrote:kako ne, pa zabili su nož u leđa kosorici i odma otišli milančetu pod skute, karamarku nisu ali ih je zato plenki prigrlio a onda su i njemu zavukli nož u leđa rekavši srbadiji da glasaju za milančeta.red wolf wrote:
Ja sam ove izbore odradio na terenu i točno znam za koga su glasali...To nikad neće biti naše biračko tijelo...Niti nam trebaju...Slobodno ih zadržite...
To je peta kolona.
Jel ti znaš da ja sve pratim kad su te stvari u pitanju.
2014-04-11
Ako i jesu, to je njihova stvar...Nama ne trebaju...Nikad nam nisu trebali...RayMabus wrote:Očeš da ti stavim mapu ?red wolf wrote:Ne.RayMabus wrote:To je zato jer je seronja.Sovak wrote:tre wrote:
kako ne, pa zabili su nož u leđa kosorici i odma otišli milančetu pod skute, karamarku nisu ali ih je zato plenki prigrlio a onda su i njemu zavukli nož u leđa rekavši srbadiji da glasaju za milančeta.
To je peta kolona.
Jel ti znaš da ja sve pratim kad su te stvari u pitanju.
red wolf-
2016-02-10
ma kog boli kiki jel imao većinu ili ne, bili su mu pod skutima. Isto tako su mu bili pod skutima kad je bila ona priča sa MOSTom i Karamarkom i Milančetom kao što su mu sada pod skutima.red wolf wrote:Milanoviću nisu bili potrebni jer je imao sigurnu većinu u Saboru...tre wrote:kako ne, pa zabili su nož u leđa kosorici i odma otišli milančetu pod skute, karamarku nisu ali ih je zato plenki prigrlio a onda su i njemu zavukli nož u leđa rekavši srbadiji da glasaju za milančeta.red wolf wrote:Ja sam ove izbore odradio na terenu i točno znam za koga su glasali...To nikad neće biti naše biračko tijelo...Niti nam trebaju...Slobodno ih zadržite...tre wrote:netočno, pogledaj srbadiju na forumu a oni su slika i prilika srbadije kako diše + što je pupovac otvoreno rekao da će zaokružiti našmrkanog pardon milančetared wolf wrote:
Nisu...Nisu nam trebali...tre wrote:ma kog boli kiki jel imao većinu ili ne, bili su mu pod skutima. Isto tako su mu bili pod skutima kad je bila ona priča sa MOSTom i Karamarkom i Milančetom kao što su mu sada pod skutima.red wolf wrote:Milanoviću nisu bili potrebni jer je imao sigurnu većinu u Saboru...tre wrote:kako ne, pa zabili su nož u leđa kosorici i odma otišli milančetu pod skute, karamarku nisu ali ih je zato plenki prigrlio a onda su i njemu zavukli nož u leđa rekavši srbadiji da glasaju za milančeta.red wolf wrote:Ja sam ove izbore odradio na terenu i točno znam za koga su glasali...To nikad neće biti naše biračko tijelo...Niti nam trebaju...Slobodno ih zadržite...tre wrote:
netočno, pogledaj srbadiju na forumu a oni su slika i prilika srbadije kako diše + što je pupovac otvoreno rekao da će zaokružiti našmrkanog pardon milančeta
red wolf-
2016-02-10
Jesu i to je njihova stvar. Slažem se.
No ovo je moja stvar :
https://vijesti.hrt.hr/442140/kanacki-hrvatska-ima-8-zastupnika-nacionalnih-manjina-koliko-sve-drzave-eu-a-zajedno
No ovo je moja stvar :
https://vijesti.hrt.hr/442140/kanacki-hrvatska-ima-8-zastupnika-nacionalnih-manjina-koliko-sve-drzave-eu-a-zajedno
2014-04-11
ma jok, otkud bi trebali. Oni su vaše glasačko tijelo i to je tako. Mene čude ljudi iz HDZa koji su već nekoliko puta stali na iste srpske grablje i opet to rade.red wolf wrote:Nisu...Nisu nam trebali...tre wrote:ma kog boli kiki jel imao većinu ili ne, bili su mu pod skutima. Isto tako su mu bili pod skutima kad je bila ona priča sa MOSTom i Karamarkom i Milančetom kao što su mu sada pod skutima.red wolf wrote:Milanoviću nisu bili potrebni jer je imao sigurnu većinu u Saboru...tre wrote:kako ne, pa zabili su nož u leđa kosorici i odma otišli milančetu pod skute, karamarku nisu ali ih je zato plenki prigrlio a onda su i njemu zavukli nož u leđa rekavši srbadiji da glasaju za milančeta.red wolf wrote:
Ja sam ove izbore odradio na terenu i točno znam za koga su glasali...To nikad neće biti naše biračko tijelo...Niti nam trebaju...Slobodno ih zadržite...
RayMabus wrote:Jesu i to je njihova stvar. Slažem se.
No ovo je moja stvar :
Nemam ništa protiv toga da ih imaju u Saboru, ali ne mogu sudjelovati u donošenju sudbonosnih odluka, poput održavanja Vlade...
red wolf-
2016-02-10
HDZ je smeče.tre wrote:ma jok, otkud bi trebali. Oni su vaše glasačko tijelo i to je tako. Mene čude ljudi iz HDZa koji su već nekoliko puta stali na iste srpske grablje i opet to rade.red wolf wrote:Nisu...Nisu nam trebali...tre wrote:ma kog boli kiki jel imao većinu ili ne, bili su mu pod skutima. Isto tako su mu bili pod skutima kad je bila ona priča sa MOSTom i Karamarkom i Milančetom kao što su mu sada pod skutima.red wolf wrote:Milanoviću nisu bili potrebni jer je imao sigurnu većinu u Saboru...tre wrote:
kako ne, pa zabili su nož u leđa kosorici i odma otišli milančetu pod skute, karamarku nisu ali ih je zato plenki prigrlio a onda su i njemu zavukli nož u leđa rekavši srbadiji da glasaju za milančeta.
2014-04-11
tre wrote:ma jok, otkud bi trebali. Oni su vaše glasačko tijelo i to je tako. Mene čude ljudi iz HDZa koji su već nekoliko puta stali na iste srpske grablje i opet to rade.red wolf wrote:Nisu...Nisu nam trebali...tre wrote:ma kog boli kiki jel imao većinu ili ne, bili su mu pod skutima. Isto tako su mu bili pod skutima kad je bila ona priča sa MOSTom i Karamarkom i Milančetom kao što su mu sada pod skutima.red wolf wrote:Milanoviću nisu bili potrebni jer je imao sigurnu većinu u Saboru...tre wrote:
Vole ljudi grablje.
Guest- Guest
Ali nisu...Uvijek su u koaliciji s tvojim HDZ-om...S nama nikada...I neka tako ostane...tre wrote:ma jok, otkud bi trebali. Oni su vaše glasačko tijelo i to je tako. Mene čude ljudi iz HDZa koji su već nekoliko puta stali na iste srpske grablje i opet to rade.red wolf wrote:Nisu...Nisu nam trebali...tre wrote:ma kog boli kiki jel imao većinu ili ne, bili su mu pod skutima. Isto tako su mu bili pod skutima kad je bila ona priča sa MOSTom i Karamarkom i Milančetom kao što su mu sada pod skutima.red wolf wrote:Milanoviću nisu bili potrebni jer je imao sigurnu većinu u Saboru...tre wrote:
Last edited by red wolf on 5/1/2020, 23:56; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
Da.red wolf wrote:RayMabus wrote:Jesu i to je njihova stvar. Slažem se.
No ovo je moja stvar :
Nemam ništa protiv toga da ih imaju u Saboru, ali ne mogu sudjelovati u donošenju sudbonosnih odluka, poput održavanja Vlade...
2014-04-11
Lovro i plenki su opstruirali referendum po kojem bi se pupija strpalo u politički zapećak gdje i pripada no stali su u njegovu zaštitu i sad im je fino zahvalio na tome, onako od šake do lakta bez vazelina
Vi, HDZ-ovci nikako da razumijete što se dogodilo...Što veća izlaznost, vi gubite izbore...Naši birači, za razliku od vaših, puno su zahtijevniji...tre wrote:Lovro i plenki su opstruirali referendum po kojem bi se pupija strpalo u politički zapećak gdje i pripada no stali su u njegovu zaštitu i sad im je fino zahvalio na tome, onako od šake do lakta bez vazelina
red wolf-
2016-02-10
Ti još ne kužiš da vam ga je zavuka narod jer ste korumpirani.tre wrote:Lovro i plenki su opstruirali referendum po kojem bi se pupija strpalo u politički zapećak gdje i pripada no stali su u njegovu zaštitu i sad im je fino zahvalio na tome, onako od šake do lakta bez vazelina
1. BANDIĆ
2. REFERENDUM NAROD ODLUČUJE
SAD ĆETE IĆ ĆA I NA PARLAMENTARNIM
Koštat će vas izigravanje volje naroda.
2014-04-11
pa kažem ja da su u HDZu prilično glupi kad staju uvijek na srpske grablje no da je tako kako ti pišeš HDZ nikada ne bi izbore gubio a gubio ih je upravo zbog toga što su srbi uvijek trojanski konj kad su u koaliciji sa HDZomred wolf wrote:Ali nisu...Uvijek su u koaliciji s tvojim HDZ-om...S nama nikada...I neka tako ostane...tre wrote:ma jok, otkud bi trebali. Oni su vaše glasačko tijelo i to je tako. Mene čude ljudi iz HDZa koji su već nekoliko puta stali na iste srpske grablje i opet to rade.red wolf wrote:Nisu...Nisu nam trebali...tre wrote:ma kog boli kiki jel imao većinu ili ne, bili su mu pod skutima. Isto tako su mu bili pod skutima kad je bila ona priča sa MOSTom i Karamarkom i Milančetom kao što su mu sada pod skutima.red wolf wrote:
Milanoviću nisu bili potrebni jer je imao sigurnu većinu u Saboru...
Ne...Što je veća izlaznost, vi gubite izbore...tre wrote:pa kažem ja da su u HDZu prilično glupi kad staju uvijek na srpske grablje no da je tako kako ti pišeš HDZ nikada ne bi izbore gubio a gubio ih je upravo zbog toga što su srbi uvijek trojanski konj kad su u koaliciji sa HDZomred wolf wrote:Ali nisu...Uvijek su u koaliciji s tvojim HDZ-om...S nama nikada...I neka tako ostane...tre wrote:ma jok, otkud bi trebali. Oni su vaše glasačko tijelo i to je tako. Mene čude ljudi iz HDZa koji su već nekoliko puta stali na iste srpske grablje i opet to rade.red wolf wrote:Nisu...Nisu nam trebali...tre wrote:
ma kog boli kiki jel imao većinu ili ne, bili su mu pod skutima. Isto tako su mu bili pod skutima kad je bila ona priča sa MOSTom i Karamarkom i Milančetom kao što su mu sada pod skutima.
red wolf-
2016-02-10
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» HDZ napao Škoru: Reper s kojim je pjevao vrijeđa Katoličku crkvu i vjernike
» Plenkovic ce totalno otpiliti Skoru i MOST i koalirat sa Pupijem i manjinama
» Suljo je ljut zato što nije popularan u Hrvatskoj.Opet napao Miroslava Škoru!
» Plenkovic napao Dodika u Briselu
» Plenkovic oštro napao MOST : Oni su govna koja žele srušiti uhljebistan
» Plenkovic ce totalno otpiliti Skoru i MOST i koalirat sa Pupijem i manjinama
» Suljo je ljut zato što nije popularan u Hrvatskoj.Opet napao Miroslava Škoru!
» Plenkovic napao Dodika u Briselu
» Plenkovic oštro napao MOST : Oni su govna koja žele srušiti uhljebistan
Page 2 of 6