Izlazne ankete
Page 10 of 25
Page 10 of 25 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 17 ... 25
Re: Izlazne ankete
Eroo wrote:Ne vadi se, to nema nikakvog smisla. Izabrao si i to je to.jasambrend wrote:Ne znam kako vi razmišljate, ali barem opet imamo nekog kome ću s guštom jebati mater...
Ništa ja nisam izabrao. Moj kandidat nije bio na listi. Nisam na kraju htio čak ni križati listić, a u utvrdi HDZ-a je i to opasno, ali spremao sam gradele...
darth_vader- Posts : 19766
2014-04-17
Budući premijer. Lako za tebe, ti ćeš se već nekako uvalit u neku od angencija, ili čak u savjetničku ekipu predsjednika.kaya wrote:Simpatičan je ko mlaka juha.Maggie19 wrote:Bero je simpaticniji od Zoke ;-Depikur37 wrote:Jasno ovo nisu parlamentarni izbori i pitanje je kako će se uopće ovo odraziti na njih. HDZ svakako ima posla sam sa sobom.
Niti je ovo pobjeda SDP-a kako je pokušao Hajdaš Dončić navući, gdje ga je dobro ispravio Puhovski, da je ovo prvenstveno pobjeda Zorana Milanovića.
SDP s Berom je i dalje u kurcu.
Nema ga.
Xepikur37 wrote:index.hr orgija :D
zasluženo....upregli su bili sve snage
Eroo wrote:Budući premijer. Lako za tebe, ti ćeš se već nekako uvalit u neku od angencija, ili čak u savjetničku ekipu predsjednika.kaya wrote:Simpatičan je ko mlaka juha.Maggie19 wrote:Bero je simpaticniji od Zoke ;-Depikur37 wrote:Jasno ovo nisu parlamentarni izbori i pitanje je kako će se uopće ovo odraziti na njih. HDZ svakako ima posla sam sa sobom.
Niti je ovo pobjeda SDP-a kako je pokušao Hajdaš Dončić navući, gdje ga je dobro ispravio Puhovski, da je ovo prvenstveno pobjeda Zorana Milanovića.
Nema ga.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pa da.kaya wrote:Nisu uopće presudni glasovi tih koji su vani, oni ni nisu baš glasali. Zagreb ju je strovalioveber wrote:stvar je u tome da se glasa protiv, a ne za.kaya wrote:Jel sad baš ono sol na ranu da vam kažem da sam napisala prekjučer da će stvoriti toliku prevagu od 4- 5 % da hdz to neće moći popeglati ni s onim busevima, ni sa julien ni s ničim...
Dobro ovo su još uvijek ankete al...
ja sam isto pretpostavljao oko 3% u korist milanovića.
ali desio se moment na koji nisu računali.
u hdz.
računali su da će većina nas koji smo otišli van, glasat za nju.
ekipa je tu, blablabla, ali po svemu presudni su baš glasovi ljudi koji rade vani.
ja i dalje imam pravo glasat u zg, a radim u de.
koliko je ljudi otišlo iz zg s kozari bokovima i sesvetama radit van?
100? recimo 150 000
2014-12-30
ti si ostao bez sendvičaEroo wrote:Budući premijer. Lako za tebe, ti ćeš se već nekako uvalit u neku od angencija, ili čak u savjetničku ekipu predsjednika.kaya wrote:Simpatičan je ko mlaka juha.Maggie19 wrote:Bero je simpaticniji od Zoke ;-Depikur37 wrote:Jasno ovo nisu parlamentarni izbori i pitanje je kako će se uopće ovo odraziti na njih. HDZ svakako ima posla sam sa sobom.
Nema ga.
2014-12-30
סמאל wrote:Ka'će šator ?
Čeka se akcija u Decathlonu
Brain32-
2014-04-15
jasambrend wrote:epikur37 wrote:Jasno ovo nisu parlamentarni izbori i pitanje je kako će se uopće ovo odraziti na njih. HDZ svakako ima posla sam sa sobom.
Ogromna je pukotina, a u prostor konačno može ući nadam se, neki smisleniji treći put... vrijeme je da SKH konačno ide u ropotarnicu povijesti... ipak smo pod njihovim zajedničkim vodstvom postali najzaostalija pripizdina u EU...
To je moguće jedino ako HDZ kao stranka i formalno pukne.
Što je ipak slaba šansa, bolje je da se HDZ ideološki i kadrovski osvježi te osmisli reformske politike.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Evo, neka se zabiljezi da je meni simpa..bit ce jos agencija ;-^^Eroo wrote:Budući premijer. Lako za tebe, ti ćeš se već nekako uvalit u neku od angencija, ili čak u savjetničku ekipu predsjednika.kaya wrote:Simpatičan je ko mlaka juha.Maggie19 wrote:Bero je simpaticniji od Zoke ;-Depikur37 wrote:Jasno ovo nisu parlamentarni izbori i pitanje je kako će se uopće ovo odraziti na njih. HDZ svakako ima posla sam sa sobom.
Nema ga.
kaya wrote:Ne može treći, ovo ti je dvostranačje u stvari.jasambrend wrote:epikur37 wrote:Jasno ovo nisu parlamentarni izbori i pitanje je kako će se uopće ovo odraziti na njih. HDZ svakako ima posla sam sa sobom.
Ogromna je pukotina, a u prostor konačno može ući nadam se, neki smisleniji treći put... vrijeme je da SKH konačno ide u ropotarnicu povijesti... ipak smo pod njihovim zajedničkim vodstvom postali najzaostalija pripizdina u EU...
Netočno. Jednostranačje. Samo se frakcije kolju međusobno za prevlast. Koliko su zapravo različiti vidjelo se kad su se drug Sova i drug Peđa skoro zažvalili prilikom uspješnog opstruiranja Markićkine inicijative o izbornom zakonu...
darth_vader-
2014-04-17
AssadNaPodmornici- Posts : 22327
2018-06-14
Sad će al unutar HDZa. Brkič napao Jandrokovića jer se ne slaže da moraju ić ka centru jer su oni ipak stranka desnice i najavio kandidaturu za unutar stranačke izbore.סמאל wrote:Ka'će šator ?
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/641750/zoran-milanovic-pomeo-je-grabar-kitarovic-ali-i-tesko-ranio-plenkovica-bitka-za-pantovcak-je-gotova-sada-krece-rat-za-hdz
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
kakva je budućnost kolindinog izbornog stožera?Bojim se da bi nam sad te genijalce uzela NASA,e to bi bio odljev mozgova i od tog se nikad više ne bi oporavili.
Last edited by vili40 on 5/1/2020, 20:47; edited 1 time in total
vili40-
2015-08-02
i Zagreb i Osijek i Rijeka i Zadar i Split glasali za Milanovića.
vili40-
2015-08-02
Evo,promatram rezultate po županijama,znakovito je to što u županijam gdje je Milanović dobio, puno veće jednoumlje,skoro kao u dijaspori.
Istarska,Varaždinska,Međimurska,Primorsko Goranska,stanje uma,,jednoumlja'' kao u Hercegovini,za razliku od dalmatinskih županija gdje je politički pluralizam a ne jednoumlje.
Istarska,Varaždinska,Međimurska,Primorsko Goranska,stanje uma,,jednoumlja'' kao u Hercegovini,za razliku od dalmatinskih županija gdje je politički pluralizam a ne jednoumlje.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Jesu li stigli rezultati dijaspore?
Moram priznati da je rezultat neočekivan.
Moram priznati da je rezultat neočekivan.
Guest- Guest
Page 10 of 25 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 17 ... 25
Similar topics
» Izlazne ankete kažu da nacionalisti pobjeđuju na izborima na Kosovu
» Izbori u Grčkoj: Izlazne ankete daju prednost konzervativcima
» AfD ruši ankete
» Fred Matic:'Ocito je RESTART koalicija platila ankete'
» Ankete : Le Pen vodi pred eu izbore
» Izbori u Grčkoj: Izlazne ankete daju prednost konzervativcima
» AfD ruši ankete
» Fred Matic:'Ocito je RESTART koalicija platila ankete'
» Ankete : Le Pen vodi pred eu izbore