Izlazne ankete
Page 9 of 25
Page 9 of 25 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 17 ... 25
Re: Izlazne ankete
pa je.ebenica wrote:u hercegovini je stanje još gore tamo se na manjem prostoru jebete međusobno stoljećima i zato si produkt ti, najmanje inteligentna jedinka ovog foruma.Eroo wrote:Ne budi preskroman. Bez dvojbe, ovo je fenomenalna pobjeda SKH, duboke države i medija.ebenica wrote:nije ovo ničija pobjeda, birači su skužili nakon 30 jbn godina da ne mogu birati nikoga ali kazniti mogu svakoga tko je imao jedan mandat, za 100 godina će hrvati imati dovoljno inteligencije da shvate da je sve to oko izbora sranje, evolucija ide jebeno sporo, vjerojatno radi nacionalnog incesta di se jebemo isključivo međusobno stoljećima, zato i takav strah i prezir prema svima postalima, ergo mongoloidi.
Konačno! Pa neka košta šta košta.
vi ste naši rednecki, white trash, produkti čistog incesta.
prije dolaska turaka su bili u enklavama.
dolaskom turaka još više se zatvaraju.
oni koji nisu plaćali porez islamizirali su se.
turci im neminovno donose gene, vidi se po fizionomiji.
zato im i pada inteligencija, imaju više genskih poremećaja i malo su budalasti.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Ne znam kako vi razmišljate, ali barem opet imamo nekog kome ću s guštom jebati mater...
darth_vader-
2014-04-17
Nemoj tako, Bero će biti odličan premijer.epikur37 wrote:Jasno ovo nisu parlamentarni izbori i pitanje je kako će se uopće ovo odraziti na njih. HDZ svakako ima posla sam sa sobom.
Niti je ovo pobjeda SDP-a kako je pokušao Hajdaš Dončić navući, gdje ga je dobro ispravio Puhovski, da je ovo prvenstveno pobjeda Zorana Milanovića.
SDP s Berom je i dalje u kurcu.
Odrazit će se tako da će izgubiti i parlamentarne . Ne s tolikom razlikom ali hoće. Ajd sad do tad opet trolajteepikur37 wrote:Jasno ovo nisu parlamentarni izbori i pitanje je kako će se uopće ovo odraziti na njih. HDZ svakako ima posla sam sa sobom.
Niti je ovo pobjeda SDP-a kako je pokušao Hajdaš Dončić navući, gdje ga je dobro ispravio Puhovski, da je ovo prvenstveno pobjeda Zorana Milanovića.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ne vadi se, to nema nikakvog smisla. Izabrao si i to je to.jasambrend wrote:Ne znam kako vi razmišljate, ali barem opet imamo nekog kome ću s guštom jebati mater...
Bero je simpaticniji od Zoke ;-Depikur37 wrote:Jasno ovo nisu parlamentarni izbori i pitanje je kako će se uopće ovo odraziti na njih. HDZ svakako ima posla sam sa sobom.
kaya wrote:Odrazit će se tako da će izgubiti i parlamentarne . Ne s tolikom razlikom ali hoće. Ajd sad do tad opet trolajteepikur37 wrote:Jasno ovo nisu parlamentarni izbori i pitanje je kako će se uopće ovo odraziti na njih. HDZ svakako ima posla sam sa sobom.
Svašta će se dogoditi do parlamentarnih izbora, o tom po tom...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
gubit će sve dok krivca traže u kampanjama a ne u svome radu, debili još uvijek briju da sa dobrom kampanjom možeš osvajati izbore, dokaz da su naši političari u stvari gluplji od naroda što nam je kolinda pokazivala 5 godina, birači su evoluirali a političari još u '91.kaya wrote:Odrazit će se tako da će izgubiti i parlamentarne . Ne s tolikom razlikom ali hoće. Ajd sad do tad opet trolajteepikur37 wrote:Jasno ovo nisu parlamentarni izbori i pitanje je kako će se uopće ovo odraziti na njih. HDZ svakako ima posla sam sa sobom.
Guest- Guest
Slažem se.ebenica wrote:nije ovo ničija pobjeda, birači su skužili nakon 30 jbn godina da ne mogu birati nikoga ali kazniti mogu svakoga tko je imao jedan mandat, za 100 godina će hrvati imati dovoljno inteligencije da shvate da je sve to oko izbora sranje, evolucija ide jebeno sporo, vjerojatno radi nacionalnog incesta di se jebemo isključivo međusobno stoljećima, zato i takav strah i prezir prema svima postalima, ergo mongoloidi.
Simpatičan je ko mlaka juha.Maggie19 wrote:Bero je simpaticniji od Zoke ;-Depikur37 wrote:Jasno ovo nisu parlamentarni izbori i pitanje je kako će se uopće ovo odraziti na njih. HDZ svakako ima posla sam sa sobom.
Nema ga.
2015-08-15
Ništa vi niste birali, zaokruživali ste ono što vam sugeriraju "hr" mediji.ebenica wrote:gubit će sve dok krivca traže u kampanjama a ne u svome radu, debili još uvijek briju da sa dobrom kampanjom možeš osvajati izbore, dokaz da su naši političari u stvari gluplji od naroda što nam je kolinda pokazivala 5 godina, birači su evoluirali a političari još u '91.kaya wrote:Odrazit će se tako da će izgubiti i parlamentarne . Ne s tolikom razlikom ali hoće. Ajd sad do tad opet trolajteepikur37 wrote:Jasno ovo nisu parlamentarni izbori i pitanje je kako će se uopće ovo odraziti na njih. HDZ svakako ima posla sam sa sobom.
Nakupinu i vas dotepence i nije bilo teško uvjeriti.
nemaš pojma.Eroo wrote:Kosnik te još uvijek muči? Ako budeš dobar možda na tu temu nešto i napišem.veber wrote:za razliku od tebe završio je fakultet.Eroo wrote:Bernardić je ipak najbolji za premijera. To Hrvatskoj danas više treba od kruha.abraham wrote:Bit ce jako zanimljivo. Klasicni hrvatski paradoks. Naime glavni krivac je u biti Plenkovic i narod kaznjava bahatost i drskost Plenkovica biranjem Milanovica. Kila mozga.... Da, Marcel ce pisati kolumne ko lud, bit ce materijala. Da, ukoliko je ovo neki pokazatelj da bi Bernadic i Maras mogli doci na vlast????? wwwaaaaaauuuuu
Barem će se uskladiti duboka država i vlast. I mediji, naravno.
U budućim izborima će pobijediti sa 104%.
PMF
fizika
da se ne mučiš dalje i ne zazivaš forumaše.
F=0
Kosnici su kod AB puno zahtjevniji u proračunu nego kod čeličnih konstrukcija.
AB je ipak samo pseudo homogen. Da ti sad i to ne objašnjavam...itako ne bi ništa razumio.
ne postoji trigonometrija za građevinare ili za strojare.
ne postoji opća formula za građevinare ili za strojare.
opća je u koju se uključuju varijable
kada nešto znaš, veliš to direktno.
nemaš pojma.
2014-12-30
epikur37 wrote:Jasno ovo nisu parlamentarni izbori i pitanje je kako će se uopće ovo odraziti na njih. HDZ svakako ima posla sam sa sobom.
Ogromna je pukotina, a u prostor konačno može ući nadam se, neki smisleniji treći put... vrijeme je da SKH konačno ide u ropotarnicu povijesti... ipak smo pod njihovim zajedničkim vodstvom postali najzaostalija pripizdina u EU...
darth_vader-
2014-04-17
index.hr orgija :D
zasluženo....upregli su bili sve snage
zasluženo....upregli su bili sve snage
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ja nisam zaokružio ništa zato što sam inteligentniji od prosječnog hrvatskog birača, znači od tebe sa 3 puta inteligentniji pošto si ti duplo gluplji od prosjeka.Eroo wrote:Ništa vi niste birali, zaokruživali ste ono što vam sugeriraju "hr" mediji.ebenica wrote:gubit će sve dok krivca traže u kampanjama a ne u svome radu, debili još uvijek briju da sa dobrom kampanjom možeš osvajati izbore, dokaz da su naši političari u stvari gluplji od naroda što nam je kolinda pokazivala 5 godina, birači su evoluirali a političari još u '91.kaya wrote:Odrazit će se tako da će izgubiti i parlamentarne . Ne s tolikom razlikom ali hoće. Ajd sad do tad opet trolajteepikur37 wrote:Jasno ovo nisu parlamentarni izbori i pitanje je kako će se uopće ovo odraziti na njih. HDZ svakako ima posla sam sa sobom.
Nakupinu i vas dotepence i nije bilo teško uvjeriti.
Guest- Guest
Ne može treći, ovo ti je dvostranačje u stvari.jasambrend wrote:epikur37 wrote:Jasno ovo nisu parlamentarni izbori i pitanje je kako će se uopće ovo odraziti na njih. HDZ svakako ima posla sam sa sobom.
Ogromna je pukotina, a u prostor konačno može ući nadam se, neki smisleniji treći put... vrijeme je da SKH konačno ide u ropotarnicu povijesti... ipak smo pod njihovim zajedničkim vodstvom postali najzaostalija pripizdina u EU...
2015-08-15
Meni je.kaya wrote:Simpatičan je ko mlaka juha.Maggie19 wrote:Bero je simpaticniji od Zoke ;-Depikur37 wrote:Jasno ovo nisu parlamentarni izbori i pitanje je kako će se uopće ovo odraziti na njih. HDZ svakako ima posla sam sa sobom.
Nema ga.
Simpatije su subjektivne.
;-)
Eroo wrote:Ne vadi se, to nema nikakvog smisla. Izabrao si i to je to.jasambrend wrote:Ne znam kako vi razmišljate, ali barem opet imamo nekog kome ću s guštom jebati mater...
Ništa ja nisam izabrao. Moj kandidat nije bio na listi. Nisam na kraju htio čak ni križati listić, a u utvrdi HDZ-a je i to opasno, ali spremao sam gradele...
darth_vader-
2014-04-17
Page 9 of 25 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 17 ... 25
Similar topics
» Izlazne ankete kažu da nacionalisti pobjeđuju na izborima na Kosovu
» Izbori u Grčkoj: Izlazne ankete daju prednost konzervativcima
» AfD ruši ankete
» Fred Matic:'Ocito je RESTART koalicija platila ankete'
» Ankete : Le Pen vodi pred eu izbore
» Izbori u Grčkoj: Izlazne ankete daju prednost konzervativcima
» AfD ruši ankete
» Fred Matic:'Ocito je RESTART koalicija platila ankete'