Izlazne ankete
Page 6 of 25
Page 6 of 25 • 1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 25
Re: Izlazne ankete
ispao si obična statistička pogreška,treba li ponavljati sva tvoja proročanstva?Eroo wrote:Na stvari gledam potpuno realno. Svatko si sam postelju pravi, pa tako i Hrvatska.G2xE wrote:Eroo wrote:
Lijepo je vidjeti da stvari prihvaćaš s dignitetom i bez gorčine
Ne trebate se gurati u društvo u koje po statusu ne pripadate.
Jedino sam možda u pogledu toga ipak pogriješio.
vili40- Posts : 11107
2015-08-02
veber wrote:da možeš polizal bi si šupak.epikur37 wrote:pokerjocker wrote:evo već krimosi u deliriju lupetaju(kradimir čačić)
Ma ništa se strašno neće dogoditi.
Da je Koli dobila imali bi stabilniju vlast, ajmo reći sinkroniziranu te bi se lakše vodila ista državna politika.
Zoki će sada u tu državnu politiku unijeti i svoj predznak, Pantovčak će ponovno dobiti viši politički značaj, aktivnijeg i karakterom osebujnijeg stanara.
Nadam se da će ostati svoj a ne sdpov predsjednik.
meni je kolinda i dalje antipatična babetina.
a, najgore je kaj će se malo vucarat i otići u povlaštenu mirovinu.
Bila nam je predsjednica, malo poštovanja i pameti u matorim godinama bi ti ipak pristajalo.
Last edited by epikur37 on 5/1/2020, 20:01; edited 1 time in total
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Mislim da bi se vam trebala zahvaliti na pomoći.jasambrend wrote:Koli se zapravo spasila...
Jel sad baš ono sol na ranu da vam kažem da sam napisala prekjučer da će stvoriti toliku prevagu od 4- 5 % da hdz to neće moći popeglati ni s onim busevima, ni sa julien ni s ničim...
Dobro ovo su još uvijek ankete al...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
tre wrote:koji si ti naivac :Depikur37 wrote:pokerjocker wrote:evo već krimosi u deliriju lupetaju(kradimir čačić)
Da je Koli dobila imali bi stabilniju vlast, ajmo reći sinkroniziranu te bi se lakše vodila ista državna politika.
Zoki će sada u tu državnu politiku unijeti i svoj predznak, Pantovčak će ponovno dobiti viši politički značaj, aktivnijeg i karakterom osebujnijeg stanara.
Pa taj budalaš ni ne zna ništa drugo nego se svađati, jedino je sigurno da će krenuti kavga a vrlo vjerojatno ubacivanje ustaša, tita, partizana...u igru. To je model po kojemu je sdp uvijek vladao. Ne bi se čudio ni da titovu bistu vrati u ured predsjednika.
Na vanjskom planu ide svađanje sa svim i svakim kako je to budalaš već i najavio u predizbornoj kampanji
to je generalno model i lijevih i desnih
no vidjet ćemo što će na kraju biti...
vraćanje biste bi mu bilo vrlo glup, neodgovoran i opasan potez.
2015-08-06
kaya wrote:Jel sad baš ono sol na ranu da vam kažem da sam napisala prekjučer da će stvoriti toliku prevagu od 4- 5 % da hdz to neće moći popeglati ni s onim busevima, ni sa julien ni s ničim...
Izgleda da ovaj nakaradni forum ima jako slab reach...
Guest- Guest
Hihihi krajnje vrijeme je da se ljudi iz HDZeja zapitaju zašto gube vlast.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
A ja sam vam rekao da vi ništa ne birate i da ste samo sredstvo medija za zaokruživanje.kaya wrote:Jel sad baš ono sol na ranu da vam kažem da sam napisala prekjučer da će stvoriti toliku prevagu od 4- 5 % da hdz to neće moći popeglati ni s onim busevima, ni sa julien ni s ničim...
U svakom slučaju čestitam i tebi na pobjedi.
Dupla žilet žica će svakako biti od pomoći glede sigurnosti na granicama.
Barem ovih na zapadu i sjeveru, jelte...
newuser wrote:Hihihi krajnje vrijeme je da se ljudi iz HDZeja zapitaju zašto gube vlast.
Ne zašto gube vlast nego zašto su izgubljeni predsjednički izbori. HDZ je koliko znam na vlasti u državi.
2015-08-06
Je,upravu si.Ja sam bio uvjeren u vrlo malu razliku,baš kao i s Josipovićem.kaya wrote:Jel sad baš ono sol na ranu da vam kažem da sam napisala prekjučer da će stvoriti toliku prevagu od 4- 5 % da hdz to neće moći popeglati ni s onim busevima, ni sa julien ni s ničim...
Očito kad je vlada i premijer od jedne političke opcije na vlasti,njihov kandidat ima manje šanse postat predsjednik.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
vidjet ćemo do uskrsa.tre wrote:koji si ti naivac :Depikur37 wrote:pokerjocker wrote:evo već krimosi u deliriju lupetaju(kradimir čačić)
Pa taj budalaš ni ne zna ništa drugo nego se svađati, jedino je sigurno da će krenuti kavga a vrlo vjerojatno ubacivanje ustaša, tita, partizana...u igru. To je model po kojemu je sdp uvijek vladao. Ne bi se čudio ni da titovu bistu vrati u ured predsjednika.
Na vanjskom planu ide svađanje sa svim i svakim kako je to budalaš već i najavio u predizbornoj kampanji
uzjebali ste se kao da je to bitna funcija.
ja sam prognozirao cca 3%. iznenadio me broj izlaznosti u 10 ujutro.
razlika od 8% u korist milanovića je jebena poruka hdz-u
a, s obzirom na predstojeće parlamentarne jaka poruka što ljudi misle o hdz-u
2014-12-30
Eroo wrote:Mislim da bi se vam trebala zahvaliti na pomoći.jasambrend wrote:Koli se zapravo spasila...
Možel u Naturi...???
Guest- Guest
epikur37 wrote:jasambrend wrote:Koli se zapravo spasila...
pa vjerojatno će joj nakon početnog grča i laknuti na kraju
Ispala je HDZ-ov lakmus papir za parlamentarne koje gube 99%, a tko zna s čime je bila ucijenjena od strane udbašije jer jedina nije bila toliko omražena u javnosti, jednostavno drugog kandidata nisu imali...A toliku autodestruktivnost kao kod nje zadnjih mjeseci nisam dugo vidio u politici, tako da ili je pukla ili je "pukla" da svih skine s kurca...
darth_vader-
2014-04-17
Točno to. Još bi joj mnogi (ne i ja) i oprostili hrpetinu drugih gafova ali ovo je, mišljenja sam pokopalo u ZGRayMabus wrote:Totalno.vili40 wrote:pregazio ju je bandić expres,sama si je krivaBrain32 wrote:U Zagrebu bi se kladio da je Koli ispod ili oko 20%
Uz to ne treba zanemariti niti šutnju Slavonije.
Brain32-
2014-04-15
Ako se ne varam na zadnjim izborima za eu parlament retardirani SDP je dobioepikur37 wrote:newuser wrote:Hihihi krajnje vrijeme je da se ljudi iz HDZeja zapitaju zašto gube vlast.
Ne zašto gube vlast nego zašto su izgubljeni predsjednički izbori. HDZ je koliko znam na vlasti u državi.
2015-09-09
misliš li da našmrkani budalaš mari za to što je mudro i razborito?epikur37 wrote:tre wrote:koji si ti naivac :Depikur37 wrote:pokerjocker wrote:evo već krimosi u deliriju lupetaju(kradimir čačić)
to je generalno model i lijevih i desnih
no vidjet ćemo što će na kraju biti...
vraćanje biste bi mu bilo vrlo glup, neodgovoran i opasan potez.
da je ne bi srao po trumpu, orbanu, erdoganu...
Eroo wrote:Mislim da bi se vam trebala zahvaliti na pomoći.jasambrend wrote:Koli se zapravo spasila...
debotoijusto- Posts : 31647
2014-04-12
to je zato kaj si mene čitala.kaya wrote:Jel sad baš ono sol na ranu da vam kažem da sam napisala prekjučer da će stvoriti toliku prevagu od 4- 5 % da hdz to neće moći popeglati ni s onim busevima, ni sa julien ni s ničim...
Guest- Guest
Imali ste svoje medije i pobjeda vam je bila unaprijed zagaranTOVana. Dobro odrađen posao, joiš jednom čestitam na izboru.jasambrend wrote:epikur37 wrote:jasambrend wrote:Koli se zapravo spasila...
pa vjerojatno će joj nakon početnog grča i laknuti na kraju
Ispala je HDZ-ov lakmus papir za parlamentarne koje gube 99%, a tko zna s čime je bila ucijenjena od strane udbašije jer jedina nije bila toliko omražena u javnosti, jednostavno drugog kandidata nisu imali...A toliku autodestruktivnost kao kod nje zadnjih mjeseci nisam dugo vidio u politici, tako da ili je pukla ili je "pukla" da svih skine s kurca...
Desnica se podijelila, HDZ nije desnica nikakva samo je na tome plivala
2015-09-09
Tebi ne čestitam, jer od tebe i sličnih nije ništa ovisilo.debotoijusto wrote:Eroo wrote:Mislim da bi se vam trebala zahvaliti na pomoći.jasambrend wrote:Koli se zapravo spasila...
Page 6 of 25 • 1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 25
Similar topics
» Izlazne ankete kažu da nacionalisti pobjeđuju na izborima na Kosovu
» Izbori u Grčkoj: Izlazne ankete daju prednost konzervativcima
» AfD ruši ankete
» Fred Matic:'Ocito je RESTART koalicija platila ankete'
» Ankete : Le Pen vodi pred eu izbore
» Izbori u Grčkoj: Izlazne ankete daju prednost konzervativcima
» AfD ruši ankete
» Fred Matic:'Ocito je RESTART koalicija platila ankete'
» Ankete : Le Pen vodi pred eu izbore
Page 6 of 25