Trump: Ako Iran odgovori uništit ćemo 52 lokacije u Iranu, uključujući spomenike kulture.
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Trump: Ako Iran odgovori uništit ćemo 52 lokacije u Iranu, uključujući spomenike kulture.
izmet ti puno bolje pristajecrvenkasti wrote:Zamislio sam si da sam musliman Šiit i da se zovem Ismet.
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Re: Trump: Ako Iran odgovori uništit ćemo 52 lokacije u Iranu, uključujući spomenike kulture.
Uz to je sunni ali necemo sada dirat u to, ima zanimljivijih stvari. Na velikosrbina nagazis kao na govno i onda ga otreses s cipele pa citas vijesti na net o aktuelnim zbivanjima.tre wrote:izmet ti puno bolje pristajecrvenkasti wrote:Zamislio sam si da sam musliman Šiit i da se zovem Ismet.
omni-
2014-04-12
tre wrote:izmet ti puno bolje pristajecrvenkasti wrote:Zamislio sam si da sam musliman Šiit i da se zovem Ismet.
zar to nije isto
crvenkasti-
2014-04-17
omni wrote:Uz to je sunni ali necemo sada dirat u to, ima zanimljivijih stvari. Na velikosrbina nagazis kao na govno i onda ga otreses s cipele pa citas vijesti na net o aktuelnim zbivanjima.tre wrote:izmet ti puno bolje pristajecrvenkasti wrote:Zamislio sam si da sam musliman Šiit i da se zovem Ismet.
Samo se vi rugajte!
Vidio bih vas da ste glupi poput mene i vebera!
crvenkasti-
2014-04-17
dobro,uvijek ostaju baze jemericke u Kuwaitu,Katar-u,Eđiptu..
Guest- Guest
ko se ruga-pose-rugacrvenkasti wrote:Samo se vi rugajte!
Legendovich wrote:dobro,uvijek ostaju baze jemericke u Kuwaitu,Katar-u,Eđiptu..
ameri u iraku i nisu imali neke gubitke oko 3000 ljudi ali navodno je tri put kod kuce poslije toga rata izvrsilo samoubistvo a ovo ostalo munjeno,nesto ko kroasani slicno
Evo odgovorio Iran opet po Iraku. Da vidimo hoce li Trumpika reagirat. Ovo sve zabavnije postaje.
omni-
2014-04-12
crvenkasti wrote:Hektorović wrote:Pompeo says Trump's threat to attack Iranian cultural sites is not a violation of international law.
Zašto to nije kršenje međunarodnog prava?
jer Pompeo tako kaže :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
https://sputniknews.com/middleeast/202001051077954127-us-official-claims-iran-missile-forces-across-country-are-on-heightened-state-of-alert---report/
Trump doubles down on striking cultural sites in Iran
By Robert Burns and Jonathan Lemire | AP
President Donald Trump speaks during an “Evangelicals for Trump Coalition Launch” at King Jesus International Ministry, Friday, Jan. 3, 2020, in Miami. (Evan Vucci/Associated Press)
Jan. 6, 2020 at 1:49 a.m. GMT+1
WASHINGTON — President Donald Trump insisted Sunday that Iranian cultural sites were fair game for the U.S. military, dismissing concerns within his own administration that doing so would constitute a war crime under international law. He also warned Iraq that the U.S. would levy punishing sanctions if it expelled American troops in retaliation for a U.S. strike in Baghdad that killed a top Iranian official.
By Robert Burns and Jonathan Lemire | AP
President Donald Trump speaks during an “Evangelicals for Trump Coalition Launch” at King Jesus International Ministry, Friday, Jan. 3, 2020, in Miami. (Evan Vucci/Associated Press)
Jan. 6, 2020 at 1:49 a.m. GMT+1
WASHINGTON — President Donald Trump insisted Sunday that Iranian cultural sites were fair game for the U.S. military, dismissing concerns within his own administration that doing so would constitute a war crime under international law. He also warned Iraq that the U.S. would levy punishing sanctions if it expelled American troops in retaliation for a U.S. strike in Baghdad that killed a top Iranian official.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Koalicija demokrati/homeini vs Trump
mutava baštarda wrote:Koalicija demokrati/homeini vs Trump
Udri Donalde.
Guest- Guest
https://www.nytimes.com/2020/01/05/world/middleeast/trump-cultural-sites.html
Evo porede ga sa Talibanom. Dakle đoda voli talibana. Uvik je naginja tim sunitskim radikalima koliko god se klea da navija za Assada. :PP
Evo porede ga sa Talibanom. Dakle đoda voli talibana. Uvik je naginja tim sunitskim radikalima koliko god se klea da navija za Assada. :PP
ajd bas me zanima hoce li opet one stealth tehnologije stvarno biti nevidjive ili ne
Similar topics
» Trump zaprijetio da će ekonomski uništit Tursku
» Kuća Saud: u roku 3 dana uništit ćemo ruske snage u Siriji
» Trump prosvjednicima prijeti silom: Neće rušiti naše spomenike
» Trump prijeti Iranu
» Trump objavio rat Iranu
» Kuća Saud: u roku 3 dana uništit ćemo ruske snage u Siriji
» Trump prosvjednicima prijeti silom: Neće rušiti naše spomenike
» Trump prijeti Iranu
» Trump objavio rat Iranu
Page 5 of 5