Trump prijeti Iranu
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Trump prijeti Iranu
http://www.index.hr/vijesti/clanak/trump-kaze-da-ne-iskljucuje-mogucnost-vojne-akcije-protiv-irana/948095.aspx
Kermit-
2014-04-17
Re: Trump prijeti Iranu
asilovski wrote:Mislio sam da će ovakvu glupost napraviti
kad sam ti ja šapnuo..
nije zaprijetio sam je rekao "ništa nije isključeno", ti bi čak i ti rekao da si predsjednik.. ne znači da je prijetio.. barem se nadam :D
Guest- Guest
Pinochet wrote:nije zaprijetio sam je rekao "ništa nije isključeno", ti bi čak i ti rekao da si predsjednik.. ne znači da je prijetio.. barem se nadam :D
:npg:
jedini vanjskopolitički uspjeh Obamine administracije, je nuklearni deal s Iranom..
a ovaj upravo to ruši, beacuse it sounds good, prijetit Iranu..
on niš ne kuži..
Ovo će eskalirati, još kad mu Bibi šapne za godinu dana ćemo imati mega giga sranje, ovo sa Obamom će izgledati ko plenkijev posjet VitlajemuPinochet wrote:nije zaprijetio sam je rekao "ništa nije isključeno", ti bi čak i ti rekao da si predsjednik.. ne znači da je prijetio.. barem se nadam :D
Kermit-
2014-04-17
da jedini pametan poteza Obame..kic wrote:
jedini vanjskopolitički uspjeh Obamine administracije, je nuklearni deal s Iranom..
on niš ne kuži..
a Trump je do sada napravio 50 pametnih poteza, ali ako pokrene sranje sa Iranom sve pada u vodu
ili kako ide ona poslovica.. može arhitekt izgraditi 1000 mostova,.. ali ako popuši jedan kurac biti će poznat kao pušač kurca ne kao arhitekt
Guest- Guest
nihi je generator catch fraza,
osobno češće od dezodoransa koristin onu njegovu- žica, jarak krokodili
osobno češće od dezodoransa koristin onu njegovu- žica, jarak krokodili
2014-04-16
Pinochet wrote:da jedini pametan poteza Obame..kic wrote:
on niš ne kuži..
a Trump je do sada napravio 50 pametnih poteza, ali ako pokrene sranje sa Iranom sve pada u vodu
ili kako ide ona poslovica.. može arhitekt izgraditi 1000 mostova,.. ali ako popuši jedan kurac biti će poznat kao pušač kurca ne kao arhitekt
ovo je stara Kaštelanska?
2014-04-15
More bit da pili naopako Trump, opasno mu klizi podrška republikanske većine u Senatu...mora negdje biti na liniji
a opet, Bibi BFF, kao njegovo demonsko ja sa desnog ramena..."nuke 'em nuke 'em"
a opet, Bibi BFF, kao njegovo demonsko ja sa desnog ramena..."nuke 'em nuke 'em"
2014-04-15
Pametno i veli- s Iranom baš ništa nije isključeno.
Mad_Vlad-
2014-05-02
Neznam oce li to baš Trump gađati , znam samo da po Nostradamusu Iran 100% gorit.
Citirao sam taj dio iz Nostradamusa miljon puta , godinama unazad .....nemojte poslije da bude da vam nisam citirao i pravili se blesavi da neznate šta san van govorija.
Citirao sam taj dio iz Nostradamusa miljon puta , godinama unazad .....nemojte poslije da bude da vam nisam citirao i pravili se blesavi da neznate šta san van govorija.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
**** te nostradamus i ti njega, aj po milijuntni i jedan put.
Mad_Vlad-
2014-05-02
Razocaran sam nekim stvarima u životu , duboko razocaran ....Nostradamus mi je jedino zadovoljstvo jer lijepo piše tamo da ce ovaj prokleti planet gorit u Paklu a ja cu dobit potvrdu da sam imao pravo po mnogim pitanjima.Mad_Vlad wrote:**** te nostradamus i ti njega, aj po milijuntni i jedan put.
2014-04-11
Imam osobno zadovoljstvo da vidim ovaj svijet i ovo društvo kako nestaje u plamenu WW3.
2014-04-11
Zapadni svijet je matrijahalna imperija ....prije 10 godina naletio sam na žensku otetu od greysa otmicara i pocela ih je braniti ...štoklomski sindrom ....u patrijahu bi joj pucali u usta jer brani i podržava napadace ....u matrijahu ne .....ja sam taj koji je valjda gnjida i nevalja.
Zakleo sam se da ako mi nedate njenu glavu i glave ostalih otetih od greysa otmicara a koje ih podržavaju da cu uzeti vašu.
Upravo se to i dešava ......u zadnjih 10 godina ....zakotrljala se kriza i samo ide u gore dok vam svima neuzmem glave s ramena.
Zakleo sam se da ako mi nedate njenu glavu i glave ostalih otetih od greysa otmicara a koje ih podržavaju da cu uzeti vašu.
Upravo se to i dešava ......u zadnjih 10 godina ....zakotrljala se kriza i samo ide u gore dok vam svima neuzmem glave s ramena.
2014-04-11
Kad vam uzmem glave s ramena onda cu zbaciti i matrijah i uvesti rigorozni patrijah i takvima kao šta je ta ce se pucati u usta radi izdaje.
2014-04-11
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Trump objavio rat Iranu
» Trump uvidi nove sankcije Rusiji i Iranu
» Trump potpisao uredbe za uvođenje sankcija Iranu
» Trump i ludi Bolton žele na vlast u Iranu dovesti teroristički kult MEK
» Trump: Ako Iran odgovori uništit ćemo 52 lokacije u Iranu, uključujući spomenike kulture.
» Trump uvidi nove sankcije Rusiji i Iranu
» Trump potpisao uredbe za uvođenje sankcija Iranu
» Trump i ludi Bolton žele na vlast u Iranu dovesti teroristički kult MEK
» Trump: Ako Iran odgovori uništit ćemo 52 lokacije u Iranu, uključujući spomenike kulture.
Page 1 of 5