Trump: Ako Iran odgovori uništit ćemo 52 lokacije u Iranu, uključujući spomenike kulture.
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Trump: Ako Iran odgovori uništit ćemo 52 lokacije u Iranu, uključujući spomenike kulture.
Pa i danas je, smrt kapitalistima, smrt fasizmu, sve preko iPhone i ostalih produkata kapitalizma. Nema tu nista u tom moru beskicmenih koluticavaca.dijagram wrote:Tako je bilo i u jugi.
Smrt kapitalčistickim zlotvorima, a pomama za njemackim golfom, stilovkom, busilicom ili kakvom cokoladom:)
omni- Posts : 7009
2014-04-12
Re: Trump: Ako Iran odgovori uništit ćemo 52 lokacije u Iranu, uključujući spomenike kulture.
Ringo10 wrote:Pa svakako više od Amerike.AssadNaPodmornici wrote:A Iran ima pravo?
Ustaski basibozuk iz Melbournu mnije tko ima, a tko nema 'pravo'.
Mani se pUlitike, hvataj se vatrogasnih aparata.
Guest- Guest
abraham wrote:Kolega izmisljate i hm,zaobilazite istinu. Ja nisam nikome drzao stranu u Siriji niti sam ucio napamet sela koja su oslobodjone ili pala. Jedinomsta sam pisao su stvari principijelne prirode i sve je u biti bilo kako sam napisao. Svako je dobio sta je htio. Najebala sirotinja i uglavnom krscani koje je progonio i otac i sin. Ostalo je sve prema ocekivanjima. Assad je govno, bio i ostao. Rusi su probali arsenal i dobili nezeljenu bebu a ameri su dobili ruse gdje su ih htjeli. Ukratko. Sada da o selima i gradovima prepustam dokonima. egzibicionistima. Ostalo kila mozga?????epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:Njah ovako su isti forumasi opravdavali napad na sirjju, pa kad su ameri popusili....nisam ja majkemi :D
ekipe su se ložile i 2003...
Ero, yoda, marc, abraham.....assada vec objesili kao causeskua...slavilidolazak demokracije ...evoni sad spremno :)
ja sam u siriji oduvijek držao stranu asadu.
marcellus wrote:abraham wrote:Kolega izmisljate i hm,zaobilazite istinu. Ja nisam nikome drzao stranu u Siriji niti sam ucio napamet sela koja su oslobodjone ili pala. Jedinomsta sam pisao su stvari principijelne prirode i sve je u biti bilo kako sam napisao. Svako je dobio sta je htio. Najebala sirotinja i uglavnom krscani koje je progonio i otac i sin. Ostalo je sve prema ocekivanjima. Assad je govno, bio i ostao. Rusi su probali arsenal i dobili nezeljenu bebu a ameri su dobili ruse gdje su ih htjeli. Ukratko. Sada da o selima i gradovima prepustam dokonima. egzibicionistima. Ostalo kila mozga?????epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:Njah ovako su isti forumasi opravdavali napad na sirjju, pa kad su ameri popusili....nisam ja majkemi :D
Ero, yoda, marc, abraham.....assada vec objesili kao causeskua...slavilidolazak demokracije ...evoni sad spremno :)
I Yoda je. Obadvojica ste.
crvenkasti-
2014-04-17
naravno da smo navijali za Assada, ne znam iskreno nikoga na forumu da je navija za islamiste osim malo Ere i Ksera koji je izjavio "assad bježi na podmornici" ali njega nema ima par godina.marcellus wrote:abraham wrote:Kolega izmisljate i hm,zaobilazite istinu. Ja nisam nikome drzao stranu u Siriji niti sam ucio napamet sela koja su oslobodjone ili pala. Jedinomsta sam pisao su stvari principijelne prirode i sve je u biti bilo kako sam napisao. Svako je dobio sta je htio. Najebala sirotinja i uglavnom krscani koje je progonio i otac i sin. Ostalo je sve prema ocekivanjima. Assad je govno, bio i ostao. Rusi su probali arsenal i dobili nezeljenu bebu a ameri su dobili ruse gdje su ih htjeli. Ukratko. Sada da o selima i gradovima prepustam dokonima. egzibicionistima. Ostalo kila mozga?????epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:Njah ovako su isti forumasi opravdavali napad na sirjju, pa kad su ameri popusili....nisam ja majkemi :D
i ovdje ne podržavam rat sa iranom, ali ako je birati Iran ili Trump biram Trumpa uvijek.
Ako je birati Iran ili Hillary.Clinton/Obama/Bernie Sanders/Joe Biden/McCain/Mit_Romney onda bi navija za Iran. Jer znam da bi ovi dole prvi započeli rat protiv Irana, dok Trump neće prvi
Ameri(pod Trumpom) koliko god ovi hejteri srali online -ne žele prvi startati. Iran da nije napao USA ambasadu i prije toga ubio Američkog vojnika u par bombardiranja, ---- nitko ih ne bi dirao.
I sada ako Iran ne napadne Amere - neće ih nitko jebeno dirati. Dakle jednostavno je - ne dirajte jebene Amere - Trump ne pokreće prvi ratove, ali zato će im dati po pički. Dakle čekamo da vidimo hoće li Iran "pokrenuti osvetu", a onda će biti kukanja.
Savjet Iranu - neka se potrude politički izbaciti Amere iz Iraka, ako se baš "žele osvetiti"
ja to godinama naglašavamcrvenkasti wrote:marcellus wrote:abraham wrote:Kolega izmisljate i hm,zaobilazite istinu. Ja nisam nikome drzao stranu u Siriji niti sam ucio napamet sela koja su oslobodjone ili pala. Jedinomsta sam pisao su stvari principijelne prirode i sve je u biti bilo kako sam napisao. Svako je dobio sta je htio. Najebala sirotinja i uglavnom krscani koje je progonio i otac i sin. Ostalo je sve prema ocekivanjima. Assad je govno, bio i ostao. Rusi su probali arsenal i dobili nezeljenu bebu a ameri su dobili ruse gdje su ih htjeli. Ukratko. Sada da o selima i gradovima prepustam dokonima. egzibicionistima. Ostalo kila mozga?????epikur37 wrote:Hektorović wrote:
I Yoda je. Obadvojica ste.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
znaci cim neki taliban prdne kriv je Iran
Pompeo says Trump's threat to attack Iranian cultural sites is not a violation of international law.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:Pompeo says Trump's threat to attack Iranian cultural sites is not a violation of international law.
Zašto to nije kršenje međunarodnog prava?
crvenkasti-
2014-04-17
Nije ni napad na twinse 11.09 bio terorizam...crvenkasti wrote:Hektorović wrote:Pompeo says Trump's threat to attack Iranian cultural sites is not a violation of international law.
Zašto to nije kršenje međunarodnog prava?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Napad na američke ambasade nije međunarodni terorizam jer su one mononacionalne, a ne internacionalne
NATO is Dead.
NATO is Dead.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Potpora Trumpu.
Udri Donalde.
Udri Donalde.
Guest- Guest
Osobno nisam bio ni za Assada ni za IS. Assad je kancer kao i otac mu. Svi se prave grbavi i zanemaruju ulogu Sirije u dogadjanjima u tom dijelu svijeta u zadnjih 40-50 godina. Nije sve pocelo 2015te niti ce zavrsiti ove godine. Ne podrzavanje Assada automatski ne znaci niti podrsku Is. To je samo u balkanskim glavama da ako nisi za nesta onda si za nesta drugo. Ovdje je slucaj izbor izmedju dva zlocudna raka. Tako nekako. Uglavnom sve je zavrsilo kako se moglo predvidjeti nakon prvih sranja. Sve je na svom mjestu. oni koji su trebali su profitirali, EU je popusila i idemo dalje. Sada je zabava Irak-Iran i Usa. Kila mozga....AssadNaPodmornici wrote:naravno da smo navijali za Assada, ne znam iskreno nikoga na forumu da je navija za islamiste osim malo Ere i Ksera koji je izjavio "assad bježi na podmornici" ali njega nema ima par godina.marcellus wrote:abraham wrote:Kolega izmisljate i hm,zaobilazite istinu. Ja nisam nikome drzao stranu u Siriji niti sam ucio napamet sela koja su oslobodjone ili pala. Jedinomsta sam pisao su stvari principijelne prirode i sve je u biti bilo kako sam napisao. Svako je dobio sta je htio. Najebala sirotinja i uglavnom krscani koje je progonio i otac i sin. Ostalo je sve prema ocekivanjima. Assad je govno, bio i ostao. Rusi su probali arsenal i dobili nezeljenu bebu a ameri su dobili ruse gdje su ih htjeli. Ukratko. Sada da o selima i gradovima prepustam dokonima. egzibicionistima. Ostalo kila mozga?????epikur37 wrote:Hektorović wrote:
i ovdje ne podržavam rat sa iranom, ali ako je birati Iran ili Trump biram Trumpa uvijek.
Ako je birati Iran ili Hillary.Clinton/Obama/Bernie Sanders/Joe Biden/McCain/Mit_Romney onda bi navija za Iran. Jer znam da bi ovi dole prvi započeli rat protiv Irana, dok Trump neće prvi
Ameri(pod Trumpom) koliko god ovi hejteri srali online -ne žele prvi startati. Iran da nije napao USA ambasadu i prije toga ubio Američkog vojnika u par bombardiranja, ---- nitko ih ne bi dirao.
I sada ako Iran ne napadne Amere - neće ih nitko jebeno dirati. Dakle jednostavno je - ne dirajte jebene Amere - Trump ne pokreće prvi ratove, ali zato će im dati po pički. Dakle čekamo da vidimo hoće li Iran "pokrenuti osvetu", a onda će biti kukanja.
Savjet Iranu - neka se potrude politički izbaciti Amere iz Iraka, ako se baš "žele osvetiti"
2014-04-14
Hoce li netko toj prekooceanskoj nemani stati nogom za vrat?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Cekamo tebe.jastreb wrote:Hoce li netko toj prekooceanskoj nemani stati nogom za vrat?
omni-
2014-04-12
jastreb wrote:Hoce li netko toj prekooceanskoj nemani stati nogom za vrat?
A Šiptari? Bez Amera bi Šiptari za par dana bili sjebani od Srba.
I zar misliš da bi Srbi stali nakon toga?
crvenkasti-
2014-04-17
Sad je prilika da sjebete Siptare, sada dok se Ameri bave Iranom. Niste iskoristili Siriju ali sada bi mogli. Ili? ili?crvenkasti wrote:jastreb wrote:Hoce li netko toj prekooceanskoj nemani stati nogom za vrat?
omni-
2014-04-12
omni wrote:Sad je prilika da sjebete Siptare, sada dok se Ameri bave Iranom. Niste iskoristili Siriju ali sada bi mogli. Ili? ili?crvenkasti wrote:jastreb wrote:Hoce li netko toj prekooceanskoj nemani stati nogom za vrat?
Bježi, budalo! Kad sjebu Šiptare, Hrvatska je gotova!
Morat ćemo u Beograd po putovnicu.
crvenkasti-
2014-04-17
Bio sam par dana u Srpskoj. Omladina je unistena Bajom, serijom Dobro jutro komsija i novofolkom. Nose se ko kakvi pešikani.crvenkasti wrote:jastreb wrote:Hoce li netko toj prekooceanskoj nemani stati nogom za vrat?
To bi i vojvoda Šiško razbio u 12 sati.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
To su mokri snovi, nego hocete li iskoristiti priliku sa Siptarima ili ne, jes da za to trebaju muda sto nikada niste imali ali mozete po obicaju udariti na sela i civile.crvenkasti wrote:omni wrote:Sad je prilika da sjebete Siptare, sada dok se Ameri bave Iranom. Niste iskoristili Siriju ali sada bi mogli. Ili? ili?crvenkasti wrote:jastreb wrote:Hoce li netko toj prekooceanskoj nemani stati nogom za vrat?
Bježi, budalo! Kad sjebu Šiptare, Hrvatska je gotova!
Morat ćemo u Beograd po putovnicu.
omni-
2014-04-12
izmet ti puno bolje pristajecrvenkasti wrote:Zamislio sam si da sam musliman Šiit i da se zovem Ismet.
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Trump zaprijetio da će ekonomski uništit Tursku
» Kuća Saud: u roku 3 dana uništit ćemo ruske snage u Siriji
» Trump prosvjednicima prijeti silom: Neće rušiti naše spomenike
» Trump prijeti Iranu
» Trump objavio rat Iranu
» Kuća Saud: u roku 3 dana uništit ćemo ruske snage u Siriji
» Trump prosvjednicima prijeti silom: Neće rušiti naše spomenike
» Trump prijeti Iranu
» Trump objavio rat Iranu
Page 4 of 5