FaktografHR: Istina o Milanovićem minimalcu
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: FaktografHR: Istina o Milanovićem minimalcu
PS:
Veber, izračuna dopustni q na gredi (za 2 primjera veze "kosnika" na tlu) , kako se i traži. Bez dodatno palamuđenja.
Veber, izračuna dopustni q na gredi (za 2 primjera veze "kosnika" na tlu) , kako se i traži. Bez dodatno palamuđenja.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
5 minuta je prošlo - vrijeme za odličnjake!
Eroo wrote:Mojim malim "pačićima" obično dam za riješiti neke lakše zadatke kako bi razumjeli problematiku izvijanja u elastičnom i plastičnom području. Neću ići na široko objašnjavati o čemu se radi, jer je to dobro objašnjeno u različitim literaturama.
Primjer proračunavanja ću postaviti kako bi i Veber mogao shvatiti da se nije dobro s pametovanjem upuštati u neko područje čiju suštinu ne poznaješ, jer uvijek postoji mogućnost da te sluša (ili čita) netko kome je poznata.
Zadatak je veoma jednostavan. Za odgovor ne zahtjeva više od 5 minuta, ili u "najgorem" slučaju 10 minuta.
U prirodi ne postoji formula za "kosnik"! Moraš je odrediti uvijek iznova, ovisno o konstrukciji, materijalno-tehničkim karakteristikama materiala i položaju u prostoru...
Na donjem primjeru treba odrediti dopustno opterećenje na gredi, glede na materijalno-tehničke karakteristike "kosnika".
Veber? Pao si.
Prošlo je 10 minuta, vrijeme predviđeno za manje sposobne "pačiće". Kupim papire i odlazim.
Popravni će biti naknadno objavljen na oglasnoj ploči.
Eroo wrote:5 minuta je prošlo - vrijeme za odličnjake!
Guest- Guest
znaš, nezgodno je kada kradeš tuđi rad. još je nezgodnije kada objaviš dio stranice kojoj je veber bio autor i pomagao dečkima.
ali vi iz šume kradete po defaultu.
Rešetkasta opterćenja
Rešetkasta opterćenja
2014-12-30
Eroo wrote:Eroo wrote:Mojim malim "pačićima" obično dam za riješiti neke lakše zadatke kako bi razumjeli problematiku izvijanja u elastičnom i plastičnom području. Neću ići na široko objašnjavati o čemu se radi, jer je to dobro objašnjeno u različitim literaturama.
Primjer proračunavanja ću postaviti kako bi i Veber mogao shvatiti da se nije dobro s pametovanjem upuštati u neko područje čiju suštinu ne poznaješ, jer uvijek postoji mogućnost da te sluša (ili čita) netko kome je poznata.
Zadatak je veoma jednostavan. Za odgovor ne zahtjeva više od 5 minuta, ili u "najgorem" slučaju 10 minuta.
U prirodi ne postoji formula za "kosnik"! Moraš je odrediti uvijek iznova, ovisno o konstrukciji, materijalno-tehničkim karakteristikama materiala i položaju u prostoru...
Na donjem primjeru treba odrediti dopustno opterećenje na gredi, glede na materijalno-tehničke karakteristike "kosnika".
Veber? Pao si.
Prošlo je 10 minuta, vrijeme predviđeno za manje sposobne "pačiće". Kupim papire i odlazim.
Popravni će biti naknadno objavljen na oglasnoj ploči.
Hic Rhodos Hic Salta.
Dam ti još 10 minuta.
dečki su u najboljim godinama i skripta se koristi na strojarstvu i na građevini.
imam negdje i papirnato izdanje.
2014-12-30
Ne valja lagat. To mi je nešto najodvratnije.veber wrote:znaš, nezgodno je kada kradeš tuđi rad. još je nezgodnije kada objaviš dio stranice kojoj je veber bio autor i pomagao dečkima.
Rešetkasta opterćenja
Link od objave? Link? Jebi priču...veber wrote:dečki su u najboljim godinama i skripta se koristi na strojarstvu i na građevini.
pa odi na autodesk i traži pod developes.
i dalje ćeš besramno se pozivat na rad koji su drugi napravili?
2014-12-30
1. Proračunaj "kosnik", kako stoji u zadatku. Napiši ovdje rezultate i onda zmo završili.veber wrote:pa odi na autodesk i traži pod developes.
2. Za tvoje javne objave postoji link, ili možda samo malo lagiš? Ne moraš, ako nemaš...
Ero, strpi se...sad će veber to časkom, vidjet ćeš
U to uopće ne sumnjam.Noor wrote:Ero, strpi se...sad će veber to časkom, vidjet ćeš
čekaj kaj to ne rješava pomoćna radna snaga?Noor wrote:Ero, strpi se...sad će veber to časkom, vidjet ćeš
i lik i dalje besramno podkrada tuđe radove i kiti se time.
mene je kći pitala;
-stari znaš li rješit jednadžbu s dvije nepoznanice
-da, daj starom.
-teoretski, tata, teoretski!!!!
naravno da se nisam sjetio. bit je u postupku koji u životu rješava stvari.
činjenica da lik nije tri mjeseca odgovorio.
veliš ne. ne znam i sve pet.
2014-12-30
kaj? statički račun? ne, to rješava ovlašteni inženjer - konstrukter. kakva pomoćna radna snaga?!veber wrote:čekaj kaj to ne rješava pomoćna radna snaga?Noor wrote:Ero, strpi se...sad će veber to časkom, vidjet ćeš
nije niš ukrao, postavio je zadatak iz javno dostupne skripte da ga riješiš...jbt, pa daj mu riješi, nemoj da misli i on i pola foruma da nemaš pojma
pa ero veli da je to pomočna snaga rada.
kaj je q?
ćvrstoća? ili opterećenje?
ne da mi se guglat.
kaj je q?
ne da mi se guglat.
2014-12-30
Kontinuirno opterećenje na m dužinski. Ti bi to morao znati kao "stručnjak" za kosnike.veber wrote:pa ero veli da je to pomočna snaga rada.
kaj je q?
ne da mi se guglat.
Polako, počeo je s q, imamo vremena.Noor wrote:kaj? statički račun? ne, to rješava ovlašteni inženjer - konstrukter. kakva pomoćna radna snaga?!veber wrote:čekaj kaj to ne rješava pomoćna radna snaga?Noor wrote:Ero, strpi se...sad će veber to časkom, vidjet ćeš
nije niš ukrao, postavio je zadatak iz javno dostupne skripte da ga riješiš...jbt, pa daj mu riješi, nemoj da misli i on i pola foruma da nemaš pojma
onda ti biraj, tvoj izbor.Eroo wrote:Kontinuirno opterećenje na m dužinski. Ti bi to morao znati kao "stručnjak" za kosnike.veber wrote:pa ero veli da je to pomočna snaga rada.
kaj je q?
ne da mi se guglat.
znači da je q varijabla.
2014-12-30
Kontrolira se "kosnik". Pročitaj tekst više puta, ako ti nije doivoljno samo jedanput.veber wrote:onda ti biraj, tvoj izbor.Eroo wrote:Kontinuirno opterećenje na m dužinski. Ti bi to morao znati kao "stručnjak" za kosnike.veber wrote:pa ero veli da je to pomočna snaga rada.
kaj je q?
ne da mi se guglat.
znači da je q varijabla.
veber-
2014-12-30
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Biden: Zaustavite RT, cenzurirajte fejs i twiter sve su to fejk njuz istina je ono što vam mi kažemo da je istina
» Plenković:Spremam sam za sučeljavanje sa Milanovićem
» Ustaše na minimalcu
» Grabi se šakom i kapom a radnici na minimalcu
» Federacija BiH : Poslodavci žele ozakoniti robovlasništvo , inzistiramo na minimalcu od 1000 KM
» Plenković:Spremam sam za sučeljavanje sa Milanovićem
» Ustaše na minimalcu
» Grabi se šakom i kapom a radnici na minimalcu
» Federacija BiH : Poslodavci žele ozakoniti robovlasništvo , inzistiramo na minimalcu od 1000 KM
Page 6 of 7