Forumsko prognoziranje rezultata drugog kruga predsjedničkih izbora
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Forumsko prognoziranje rezultata drugog kruga predsjedničkih izbora
Ali pjevanje je još najbolje i jedino što koliko toliko valja kod nje.ebenica wrote:stvar je ljutnje, ljudi su ljuti na njena druženja i pjevanja dok im prijatelji i obitelj masovno iseljava. i onda im se ona pokvareno smije u lice, sere o jogurtima i koji je klub hrvatski a koji nije.סמאל wrote:
Moj dojam je kako se ljudi Kolindi rugaju ali Milanovića mrze,te kako je mržnja puno veći motiv za izlazak na biralište,nego što je poruga.
Sjećam se kad su novinari jednom postavili neko nezgodno pitanje Stipi Mesiću,a on njih pita,,hoćete li da vam ispričam vic''
Isto tako i Kolinda,kad je pitaju nešto što ne zna,ona može reći,,hoćete li da vam zapjevam''
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ali sam zato primjetio kako herceg-bosna sklonija ratnim zločincima.Eroo wrote:Nisi primijetio da je turistička Dalmacija sklonija umjerenijim vođama, pa čak i takvima kojima se možeš nasmijati?סמאל wrote:Stvar dojma iz okruženja je subjektivna,te ne može bit mjerilo u prognozama.Jasno kad neka bakica u crkvi može steć dojam kako su svi za Kolindu i da će ona pobjedit,jer to je okruženje u kojem se kreće i na temelju čega stekne taj subjektivni dojam.
Ista stvar je i s onima koji misle o pobjedi Milanovića.
No što se tiče mog osobnog subjektivnog dojma,temeljenog na raznolikom okruženju u različitim mjestima gdje se nađem,nisam stekao dojam nekog većeg entuzijazma o pobjedi bilo koga od ovo dvoje,izuzev ako sam u specifičnom okruženju za koje već unaprijed znam što mogu očekivat.
Ali zato sam imao prilike nalazit se u okruženju u kojem se umjesto simpatija više izrazi antagonizma prema i jednom i drugom kandidatu.
Kolinda uopće nema neke simpatije među ljudima,više izaziva podsmjeh,ali je ljudi ipak toliko ne mrze kao Milanovića.
Moj dojam je kako se ljudi Kolindi rugaju ali Milanovića mrze,te kako je mržnja puno veći motiv za izlazak na biralište,nego što je poruga.
Sjever je uvijek skloniji nasilju i nasilnicima, počev od Tita pa nadalje.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Nije mi jasna tvoja konstatacija. Nisu se skrivali po šumama i gorama i ubijali neistomišljenike kao titini razbojnici.סמאל wrote:Ali sam zato primjetio kako herceg-bosna sklonija ratnim zločincima.Eroo wrote:Nisi primijetio da je turistička Dalmacija sklonija umjerenijim vođama, pa čak i takvima kojima se možeš nasmijati?סמאל wrote:Stvar dojma iz okruženja je subjektivna,te ne može bit mjerilo u prognozama.Jasno kad neka bakica u crkvi može steć dojam kako su svi za Kolindu i da će ona pobjedit,jer to je okruženje u kojem se kreće i na temelju čega stekne taj subjektivni dojam.
Ista stvar je i s onima koji misle o pobjedi Milanovića.
No što se tiče mog osobnog subjektivnog dojma,temeljenog na raznolikom okruženju u različitim mjestima gdje se nađem,nisam stekao dojam nekog većeg entuzijazma o pobjedi bilo koga od ovo dvoje,izuzev ako sam u specifičnom okruženju za koje već unaprijed znam što mogu očekivat.
Ali zato sam imao prilike nalazit se u okruženju u kojem se umjesto simpatija više izrazi antagonizma prema i jednom i drugom kandidatu.
Kolinda uopće nema neke simpatije među ljudima,više izaziva podsmjeh,ali je ljudi ipak toliko ne mrze kao Milanovića.
Sjever je uvijek skloniji nasilju i nasilnicima, počev od Tita pa nadalje.
Ne sjećam se ni da su obredno odrubljivali glave ili sprovodili slične obrede, strane našim kulturnim običajima.
Nemaju ni masovnih grobnica(niti jedne) kao u susjednoj Bosni. Evidentna je poprilična kulturna i civcilizacijska razlika.
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» HRejting ekskluzivno: Rezultati 2. kruga predsjedničkih izbora (Tatjana munižaba i Agan Begić, Bihać)
» PREDVIDJANJA REZULTATA IZBORA
» Kolinda na aparatima zbog rezultata eu izbora
» Moskva u strahu od rezultata njemačkih izbora
» Razdor među Francuzima uoči drugog kruga izbora
» PREDVIDJANJA REZULTATA IZBORA
» Kolinda na aparatima zbog rezultata eu izbora
» Moskva u strahu od rezultata njemačkih izbora
» Razdor među Francuzima uoči drugog kruga izbora
Page 5 of 5