Kolinda na aparatima zbog rezultata eu izbora
Page 1 of 1
Kolinda na aparatima zbog rezultata eu izbora
Smrklo joj se
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/605944/los-izborni-rezultat-hdz-a-zadao-glavobolje-i-kolindi-odmaknula-se-od-ekstremne-desnice-i-odrekla-ustaskog-pozdrava-uvjerena-da-joj-jedina-opasnost-prijeti-s-lijevice-no-stvari-su-se-sada-promijenile
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/605944/los-izborni-rezultat-hdz-a-zadao-glavobolje-i-kolindi-odmaknula-se-od-ekstremne-desnice-i-odrekla-ustaskog-pozdrava-uvjerena-da-joj-jedina-opasnost-prijeti-s-lijevice-no-stvari-su-se-sada-promijenile
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Kolinda na aparatima zbog rezultata eu izbora
nek se ona vrati u NATO i medju normalne ljude...jebes Balkan...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
S obzirom da je Plenkovićev HDZ osvojio 22% njoj ne gine drugi krug a uđe li Mislav Kolakušić u drugi krug svi koji nisu tih 22% će glasat za Mislava.
Ja ću za Sinčica i onda moj glas radi to da nema kandidata koji je u prvom kugu osvojio 51% a onda idemo u drugi krug i ako uđe Mislav glasat ću za njega.
Ja ću za Sinčica i onda moj glas radi to da nema kandidata koji je u prvom kugu osvojio 51% a onda idemo u drugi krug i ako uđe Mislav glasat ću za njega.
2014-04-11
RayMabus wrote:S obzirom da je Plenkovićev HDZ osvojio 22% njoj ne gine drugi krug a uđe li Mislav Kolakušić u drugi krug svi koji nisu tih 22% će glasat za Mislava.
a sve to sranje, jedno vece od drugog.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Zavisi jer po ovoj anketi na Indexu Sinčić osvaja 14 % a Milanović i Kolakušić po 30%flumen wrote:RayMabus wrote:S obzirom da je Plenkovićev HDZ osvojio 22% njoj ne gine drugi krug a uđe li Mislav Kolakušić u drugi krug svi koji nisu tih 22% će glasat za Mislava.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2088604
No to je anketa na Inedxu pa je u praksi to ovako Sinčić oko 7/8% a Kolakušić i Milanović oko 22% dakle Kolinda ide u drugi krug al je pitanje protiv koga dal Milanovića il Kolakušića
2014-04-11
mi nemamo kontakta, ali s obziromda mi je rod, ja bin njoj rekal da se ne zabada vise va to sranje...neka re van...ne rabi njoj vise se z budalami natezat...RayMabus wrote:Zavisi jer po ovoj anketi na Indexu Sinčić osvaja 14 % a Milanović i Kolakušić po 30%flumen wrote:RayMabus wrote:S obzirom da je Plenkovićev HDZ osvojio 22% njoj ne gine drugi krug a uđe li Mislav Kolakušić u drugi krug svi koji nisu tih 22% će glasat za Mislava.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2088604
No to je anketa na Inedxu pa je u praksi to ovako Sinčić oko 7/8% a Kolakušić i Milanović oko 22% dakle Kolinda ide u drugi krug al je pitanje protiv koga dal Milanovića il Kolakušića
flumen-
2015-08-21
Similar topics
» Zelenski na aparatima zbog izbora u Nizozemskoj
» PREDVIDJANJA REZULTATA IZBORA
» Moskva u strahu od rezultata njemačkih izbora
» Forumsko prognoziranje rezultata drugog kruga predsjedničkih izbora
» Duhaček poludio zbog dobrih rezultata suverenista i desnice:HDZ je stvorio čudovište
» PREDVIDJANJA REZULTATA IZBORA
» Moskva u strahu od rezultata njemačkih izbora
» Forumsko prognoziranje rezultata drugog kruga predsjedničkih izbora
» Duhaček poludio zbog dobrih rezultata suverenista i desnice:HDZ je stvorio čudovište
Page 1 of 1