Meltdown Francuske YouTuberice na odmoru u Hrvatskoj jer "U toj zemlji žive samo bjelci"
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Meltdown Francuske YouTuberice na odmoru u Hrvatskoj jer "U toj zemlji žive samo bjelci"
nije tolika kriza za pitjetinom..jel..Ringo10 wrote:PA natakaris kurton i rijesena stvarpismejker wrote:nije poanta u tome..nezdrave su..svaki kuratz u njima unutri..20-30 godina vuklo pizdru po africkom tlu i kupilo sve zive parazite i sad ti u to kuratz da turis???..e blessav si potpuno..RayMabus wrote:Ne smeta. Neću je ženit.pismejker wrote:E Longi,Longi..crnkinje su josh Emanćipiranije nego bjelkinje..a i puj su...
Guest- Guest
Re: Meltdown Francuske YouTuberice na odmoru u Hrvatskoj jer "U toj zemlji žive samo bjelci"
Ahahahah krv ti jebem kakav ApostolRayMabus wrote:
Izjeba bi je ko štuku , svršija po sisama i licu , obrisa kurac njeonom kosom i onda je pita A ne smeta ti šta je sperma bile boje , a kurvo afrička ?
Brain32-
2014-04-15
još nisi postao švabo, a šamaraju te?pismejker wrote:gledam kako svabi prolaze..Samaraju ih turci,Arapi,Camuge...svabe bash ne gotive guzate Camugice..treba za njih imati alat,ali zato svabice trpaju medj noge Čamuge,jerbo,jopet,svabi nisu toliko opremljeni...cist logika...
a, jel te i naguze frendovi?
oni se pale na oblik tijela poirot. s brčićima.
2014-12-30
nish ne radim sto ti stvara konkurenciju Feberu...
Guest- Guest
pismejker wrote:gledam kako svabi prolaze..Samaraju ih turci,Arapi,Camuge...svabe bash ne gotive guzate Camugice..treba za njih imati alat,ali zato svabice trpaju medj noge Čamuge,jerbo,jopet,svabi nisu toliko opremljeni...cist logika...
Te Nemice ko i Engleskinje, gadne za oko.
Nema jedne na Fuerteventuri Engleskinje da izaberes, debelo i gadno.
Generalno, sve iz Zapadne Evrope je gadno.
Serbinho-3- Posts : 27698
2014-08-25
u principu si u pravu..strkljato,bezguzo,u faci kukulele...nO..Serbinho-3 wrote:pismejker wrote:gledam kako svabi prolaze..Samaraju ih turci,Arapi,Camuge...svabe bash ne gotive guzate Camugice..treba za njih imati alat,ali zato svabice trpaju medj noge Čamuge,jerbo,jopet,svabi nisu toliko opremljeni...cist logika...
mladje generacije picija svapskih otkidaju,zgodne su i prilicno slatkaste..rekao bih da je to zasluga Rusa,Poljaka,i nordijskih pripadnika..ima svabica prelijepih,ali jako rijetko...
francuskinje izvorne su oke..
Guest- Guest
dobio si otkaz?pismejker wrote:nish ne radim sto ti stvara konkurenciju Feberu...
ja idem delat 13og sječnja
što znači da sam 23 dana na plaćenom GO
užasna njemačka i turci koji pohitavaju rakete pod lažni difuzor.
2014-12-30
nazalost nisam..krecem 7.1...postaje vec i dosadno...ma Turci rade sto im svabe dopuste..koshtat ce ih to kasnije..veber wrote:dobio si otkaz?pismejker wrote:nish ne radim sto ti stvara konkurenciju Feberu...
ja idem delat 13og sječnja
što znači da sam 23 dana na plaćenom GO
užasna njemačka i turci koji pohitavaju rakete pod lažni difuzor.
Guest- Guest
pa kada ste vi srblje i bosilje do jučer jebali krave pa ako nema 8l mlijeka dnevno nije vam dobra.Serbinho-3 wrote:pismejker wrote:gledam kako svabi prolaze..Samaraju ih turci,Arapi,Camuge...svabe bash ne gotive guzate Camugice..treba za njih imati alat,ali zato svabice trpaju medj noge Čamuge,jerbo,jopet,svabi nisu toliko opremljeni...cist logika...
žena koja na 1,80 ima 80kg je ok
ove vaše sisate s 1,50 i 400kg vozite doma.
2014-12-30
Da mi neko ponudi jednu na Fuerteventuri da izaberem, zahvalio bih se i pustio ko gospodin da izaberu ispred.
Neka Poljakinja po Cikagu je i vredela, jedna Evelina je pukla na mene, nisam ni znao.
Gledam one Poljakinje po Fuerte, jad&beda.
Barem zensko ne mora da brine, nemas je sa kojom ni prevariti.
Neka Poljakinja po Cikagu je i vredela, jedna Evelina je pukla na mene, nisam ni znao.
2014-08-25
veber wrote:pa kada ste vi srblje i bosilje do jučer jebali krave pa ako nema 8l mlijeka dnevno nije vam dobra.Serbinho-3 wrote:pismejker wrote:gledam kako svabi prolaze..Samaraju ih turci,Arapi,Camuge...svabe bash ne gotive guzate Camugice..treba za njih imati alat,ali zato svabice trpaju medj noge Čamuge,jerbo,jopet,svabi nisu toliko opremljeni...cist logika...
Kakva visina, tezina...
Kada je gadna, gadna je...
Zadrzi ti to sebi Veberu i podaj malo Pismejkeru.
Ne mozes ni u Italiji videti da ti zapadne za oko a preko jos gore.
Svedjanke su isto gadne, konjaste i plave, nigde lepote.
Sve je to gadno.
Italijani kazu da su lepe zene sa Istoka Evrope.
Ima nesto i u tome.
2014-08-25
A istina...sve opet se svodi na drustvenu sredinu..ista cura u svim drzavama i drustvima ne izgleda isto,niti je ista..Serbinho-3 wrote:Da mi neko ponudi jednu na Fuerteventuri da izaberem, zahvalio bih se i pustio ko gospodin da izaberu ispred.
Guest- Guest
nope..to je odnos za muskarca Feberu..cure su 110 razlika..dakle 70kila..veber wrote:pa kada ste vi srblje i bosilje do jučer jebali krave pa ako nema 8l mlijeka dnevno nije vam dobra.Serbinho-3 wrote:pismejker wrote:gledam kako svabi prolaze..Samaraju ih turci,Arapi,Camuge...svabe bash ne gotive guzate Camugice..treba za njih imati alat,ali zato svabice trpaju medj noge Čamuge,jerbo,jopet,svabi nisu toliko opremljeni...cist logika...
Guest- Guest
sam oza Febera..Svabica cisti Offen...(nesh to u reali vidjeti)
Guest- Guest
rucak je na stolu,ajte zdravo..
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Samo u Hrvatskoj i to u 'nepokorenom' Osijeku 18.11.2016
» 'Admiral' na odmoru u Hrvatskoj
» Srbin na odmoru u Hrvatskoj:'Evo uzaludno cekam vec 11 dan da me prebiju'
» Istocno od jaja zive samo - medvedi
» Vučic pozvao Srbe u Hrvatskoj da 15 rujna otkače srpske zastave gdje god da žive
» 'Admiral' na odmoru u Hrvatskoj
» Srbin na odmoru u Hrvatskoj:'Evo uzaludno cekam vec 11 dan da me prebiju'
» Istocno od jaja zive samo - medvedi
» Vučic pozvao Srbe u Hrvatskoj da 15 rujna otkače srpske zastave gdje god da žive
Page 3 of 3