Vučic pozvao Srbe u Hrvatskoj da 15 rujna otkače srpske zastave gdje god da žive
Page 1 of 1
Vučic pozvao Srbe u Hrvatskoj da 15 rujna otkače srpske zastave gdje god da žive
https://m.vecernji.hr/premium/vucicev-test-i-za-srbe-u-hrvatskoj-zeli-da-15-rujna-istaknu-srpske-zastave-gdje-god-zive-1522585
Nisam baš siguran da to po zakonu o zastavama tako ide. Zastave druge države ne mogu se kačiti po Hrvatskoj.kako kome prne.
Inače.nemam ništa protiv da oni to slave al ne ovako i ne na poziv druge države da to naprave u tuđoj.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Vučic pozvao Srbe u Hrvatskoj da 15 rujna otkače srpske zastave gdje god da žive
Probudiš se i odeš prošetat a ono desetak talijanski zastava naokolo. Misliš da te Italija okupirala. To tako ne ide u uređenim državama da ti zastave tuđe države kačiš na svoju ruku kako tebi prne.
Naglasak na uređene države jer vidim pripremaju novi udar srpstva na BiH , CG i Kosovo.
Naglasak na uređene države jer vidim pripremaju novi udar srpstva na BiH , CG i Kosovo.
2014-04-11
Re: Vučic pozvao Srbe u Hrvatskoj da 15 rujna otkače srpske zastave gdje god da žive
Zamisli da mađarska vlada tako nešto ispali i sutra po Vojvodini masa mađarski zastava a nit se vlada Srbije složila nit itko. Znači samo eto nas. Misliš da su Mađari okupirali Vojvodinu.
Ne ide to tako u uređenim državama. Kome ovo padne na pamet 15 rujna u Hrvatskoj dobiti će prijavu.
Ne ide to tako u uređenim državama. Kome ovo padne na pamet 15 rujna u Hrvatskoj dobiti će prijavu.
2014-04-11
Ovde po Italiji kace po terasama nekad, zastave zemalja odakle dolaze. Napominjem, nekad. Verovatno postoji neki Zakon da odredjenog dana mozes okaciti, tipa Dan Drzavnosti ili sta vec, ali ne tvrdim, kazem mozda. Srpsku zastavu u Italiji ne bih kacio a i nemam je. To mi je malo seljacki, ipak sam ja urban tip. Cikago ima te priredbe za St.Patrick Day, zatim i ostale, verovatno ce i Srpski dan uvesti. Ako se nesto kulturno organizuje, fazon kao i po Italiji sa standovima, gde ima lokalno sa se klopa i popije, pa i ajde, ali to je jos nemoguce tamo. Samo cekaju da se potuku i nadju razlog.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Suljo opet jede govna velikom kašikom.
I onda još laprda da je srbija za mir i da su svi drugi huškači i da svi zavide srbiji itd.
I onda još laprda da je srbija za mir i da su svi drugi huškači i da svi zavide srbiji itd.
Ne da se karabinjerima s time zajebavati al nije to ni kod njih po zakonu. Ima ti zakoni , ne smiš to tako kako ti oćeš. To je druga stvar šta se nekome ne da s tim baviti jer visi tamo neka zastava Jamajke.Serbinho-3 wrote:Ovde po Italiji kace po terasama nekad, zastave zemalja odakle dolaze. Napominjem, nekad. Verovatno postoji neki Zakon da odredjenog dana mozes okaciti, tipa Dan Drzavnosti ili sta vec, ali ne tvrdim, kazem mozda. Srpsku zastavu u Italiji ne bih kacio a i nemam je. To mi je malo seljacki, ipak sam ja urban tip. Cikago ima te priredbe za St.Patrick Day, zatim i ostale, verovatno ce i Srpski dan uvesti. Ako se nesto kulturno organizuje, fazon kao i po Italiji sa standovima, gde ima lokalno sa se klopa i popije, pa i ajde, ali to je jos nemoguce tamo. Samo cekaju da se potuku i nadju razlog.
2014-04-11
Mogu proveriti, ali me mrzi sada, neda mi se, sto bi rekli Dalmosi.
2014-08-25
Šandor Winnetou wrote:Suljo opet jede govna velikom kašikom.
Pa pusti ih nek kaće pa ćemo im dat prijave i gotovo. Zato je i izaša ovi članak , da ne bude posli nismo znali.
2014-04-11
Ovaj suljo bas 'dobro' zeli srbima u hrvatskoj..koja budala fanaticna
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Maloprije ga slusam na Pinku...uhvati se nekog bezveznog teksta u hrvatskim novinama i po njemu Hrvatska se ne bavi nicim drugim nego Vucicem i Srbijom.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Maloprije ga slusam na Pinku...uhvati se nekog bezveznog teksta u hrvatskim novinama i po njemu Hrvatska se ne bavi nicim drugim nego Vucicem i Srbijom.
Plati nekog novinarcica da mu da razlog da ne vadi HR iz usta.
2014-08-25
Deja vu...
Red mahanja zastavama, red dobivanja po pi*ki, red kukanja...
I tako u krug...
Red mahanja zastavama, red dobivanja po pi*ki, red kukanja...
I tako u krug...
marcellus likes this post
Serbinho-3 wrote:Ovde po Italiji kace po terasama nekad, zastave zemalja odakle dolaze. Napominjem, nekad. Verovatno postoji neki Zakon da odredjenog dana mozes okaciti, tipa Dan Drzavnosti ili sta vec, ali ne tvrdim, kazem mozda. Srpsku zastavu u Italiji ne bih kacio a i nemam je. To mi je malo seljacki, ipak sam ja urban tip. Cikago ima te priredbe za St.Patrick Day, zatim i ostale, verovatno ce i Srpski dan uvesti. Ako se nesto kulturno organizuje, fazon kao i po Italiji sa standovima, gde ima lokalno sa se klopa i popije, pa i ajde, ali to je jos nemoguce tamo. Samo cekaju da se potuku i nadju razlog.
Vidovdan je ove godine je proglasen praznikom u Chicagu. Valjda ce ovi nasi tamo biti pametni i napraviti brend kao Irci sa st. Patrick.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
ne sumnjam da se nadje neka budaletina pa objesi a sutradan druga budaletina prvoj razbije glavu , vucicu svejedno win-win moment
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
I ako može da si nacrtaju flomićem na čelu krug.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
A tko ih je zakačio?
crvenkasti-
2014-04-17
nek im podijeli i nosače za zastavicu za postavit ju na traktor
» Sretan dan proslave velike Srbije svim građanima RH ma gdje god da žive ( okačite zastave vani da taj podatak saznamo )
» Ukrajinski navijači palili srpske zastave
» Mapa: Gdje žive iseljenici iz regije
» "Istočni NATO" pozvao Srbe na manevre
» SDP, DF i HDZ "svezali zastave" u jednoj općini u Federaciji BiH gdje žele pobijediti SDA
» Ukrajinski navijači palili srpske zastave
» Mapa: Gdje žive iseljenici iz regije
» "Istočni NATO" pozvao Srbe na manevre
» SDP, DF i HDZ "svezali zastave" u jednoj općini u Federaciji BiH gdje žele pobijediti SDA
Page 1 of 1