Meltdown Francuske YouTuberice na odmoru u Hrvatskoj jer "U toj zemlji žive samo bjelci"
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Meltdown Francuske YouTuberice na odmoru u Hrvatskoj jer "U toj zemlji žive samo bjelci"
crvenkasti wrote:marcellus wrote:pa u marseillesu žive samo crnci i arapi, pa meni ne smeta
Ako tebi ne smeta, tko su onda Francuzi da se bune?
Pa da, baš to. Ak meni ko bijelom Hrvatu ne smeta da je Marseilles skroz crn, kaj onda crnoj Francuskinji smeta da je Zagreb ful bijel?
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: Meltdown Francuske YouTuberice na odmoru u Hrvatskoj jer "U toj zemlji žive samo bjelci"
Marc,ima da poCrnis..marcellus wrote:crvenkasti wrote:marcellus wrote:pa u marseillesu žive samo crnci i arapi, pa meni ne smeta
Pa da, baš to. Ak meni ko bijelom Hrvatu ne smeta da je Marseilles skroz crn, kaj onda crnoj Francuskinji smeta da je Zagreb ful bijel?
Guest- Guest
Kurwe Čamuge nesh ne prolaze dobro u svabiji..nitko ih nece..Pimpovi ljuti,jer cura trazi lovu,pa Pimp onda pojebe je,plati je,onda je nasamara i uzme lovu natrag...
Guest- Guest
Multikulturalnost
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/svijet/clanak/id/641456/pariska-policija-ustrijelila-muskarca-koji-je-nozem-napadao-prolaznike-u-parku-ubio-dvoje-ljudi-nosio-prsluk-s-eksplozivom
Glupa sisata crnkinja. Dobra sisa. Jeba bi ja to. Nisan baš toliki rasistia.
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/svijet/clanak/id/641456/pariska-policija-ustrijelila-muskarca-koji-je-nozem-napadao-prolaznike-u-parku-ubio-dvoje-ljudi-nosio-prsluk-s-eksplozivom
Glupa sisata crnkinja. Dobra sisa. Jeba bi ja to. Nisan baš toliki rasistia.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
E Longi,Longi..crnkinje su josh Emanćipiranije nego bjelkinje..a i puj su...
Guest- Guest
Ne smeta. Neću je ženit.pismejker wrote:E Longi,Longi..crnkinje su josh Emanćipiranije nego bjelkinje..a i puj su...
2014-04-11
nije poanta u tome..nezdrave su..svaki kuratz u njima unutri..20-30 godina vuklo pizdru po africkom tlu i kupilo sve zive parazite i sad ti u to kuratz da turis???..e blessav si potpuno..RayMabus wrote:Ne smeta. Neću je ženit.pismejker wrote:E Longi,Longi..crnkinje su josh Emanćipiranije nego bjelkinje..a i puj su...
Guest- Guest
Odoh smetati Rujki u kujnu..,mota sarmu...
Guest- Guest
Izjeba bi je ko štuku , svršija po sisama i licu , obrisa kurac njeonom kosom i onda je pita A ne smeta ti šta je sperma bile boje , a kurvo afrička ?pismejker wrote:nije poanta u tome..nezdrave su..svaki kuratz u njima unutri..20-30 godina vuklo pizdru po africkom tlu i kupilo sve zive parazite i sad ti u to kuratz da turis???..e blessav si potpuno..RayMabus wrote:Ne smeta. Neću je ženit.pismejker wrote:E Longi,Longi..crnkinje su josh Emanćipiranije nego bjelkinje..a i puj su...
2014-04-11
RayMabus wrote:Izjeba bi je ko štuku , svršija po sisama i licu , obrisa kurac njeonom kosom i onda je pita A ne smeta ti šta je sperma bile boje , a kurvo afrička ?pismejker wrote:nije poanta u tome..nezdrave su..svaki kuratz u njima unutri..20-30 godina vuklo pizdru po africkom tlu i kupilo sve zive parazite i sad ti u to kuratz da turis???..e blessav si potpuno..RayMabus wrote:Ne smeta. Neću je ženit.pismejker wrote:E Longi,Longi..crnkinje su josh Emanćipiranije nego bjelkinje..a i puj su...
O yeboteIrud..
Guest- Guest
Ona je došla u Europu i onda se čudi kako Evropa puna bjelaca.
A meni susid prvi , on stariji od mene dvi godine , ode bija u vojsci onda neki čin dobija a njemu to dosadno pa otiša prije desetak godina u Legiju stranaca na Korziku , pa tamo par godina pa osta živit dole negdi na Azurnoj obali , dođe ode svako lito , radi ka zaštitar nekon Rusu i tako te šeme.....i on meni govori da to doli sve cigani , najveći šljam iz Afrike pustili u državu , da to sve triba pobit ....to su njegove riči a ne moje.
Teška ciganlija ta azurna obala.
A meni susid prvi , on stariji od mene dvi godine , ode bija u vojsci onda neki čin dobija a njemu to dosadno pa otiša prije desetak godina u Legiju stranaca na Korziku , pa tamo par godina pa osta živit dole negdi na Azurnoj obali , dođe ode svako lito , radi ka zaštitar nekon Rusu i tako te šeme.....i on meni govori da to doli sve cigani , najveći šljam iz Afrike pustili u državu , da to sve triba pobit ....to su njegove riči a ne moje.
Last edited by RayMabus on 3/1/2020, 18:28; edited 1 time in total
2014-04-11
epikur37 wrote:Užas....trebalo bi antrpati kmica da se ona osjeća bolje.
Pa zašto ne. Tko god krene za hr krene s mišlju kad su ovakvu budalu pustili...
:)
G2xE- Posts : 91
2020-01-03
RayMabus wrote:Ona je došla u Europu i onda se čudi kako Evropa puna bjelaca.
A meni susid prvi , on stariji od mene dvi godine , ode bija u vojsci onda neki čin dobija a njemu to dosadno pa otiša prije desetak godina u Legiju stranaca na Korziku , pa tamo par godina pa osta živit dole negdi na Azurnoj obali , dođe ode svako lito , radi ka zaštitar nekon Rusu i tako te šeme.....i on meni govori da to doli sve cigani , najveći šljam iz Afrika , da to sve triba pobit ....to su njegove riči a ne moje.
yahh...Frančuži su se sjebali uvozeci Čamuge iz Čada i džibutija,najsiromasnijih drzava,niti kulture,niti morala,te Camuge nemaju..dilaju drogu,kurvaju se i muski i zene,rade kriminal..isto kao i Turci iz Turske..dolaz išljam u sustini,Oguzi,njihova verzija cigana..
Guest- Guest
Kakogod,Cura implicira da RH treba natrpati crnčugama..
Guest- Guest
triba nju dati Hrvatskim mladićima i napunit je bijelim glavićimapismejker wrote:Kakogod,Cura implicira da RH treba natrpati crnčugama..
AssadNaPodmornici- Posts : 22332
2018-06-14
to ti onako iskustveno ili te našamaraju?pismejker wrote:Kurwe Čamuge nesh ne prolaze dobro u svabiji..nitko ih nece..Pimpovi ljuti,jer cura trazi lovu,pa Pimp onda pojebe je,plati je,onda je nasamara i uzme lovu natrag...
2014-12-30
gledam kako svabi prolaze..Samaraju ih turci,Arapi,Camuge...svabe bash ne gotive guzate Camugice..treba za njih imati alat,ali zato svabice trpaju medj noge Čamuge,jerbo,jopet,svabi nisu toliko opremljeni...cist logika...
Guest- Guest
Jer je kmicama rasa ispred nacije i države, što je normalno...marcellus wrote:crvenkasti wrote:marcellus wrote:pa u marseillesu žive samo crnci i arapi, pa meni ne smeta
Dok su bijelci kojima je rasa primarna, rasisti...
T.- Posts : 17600
2014-04-14
PA natakaris kurton i rijesena stvarpismejker wrote:nije poanta u tome..nezdrave su..svaki kuratz u njima unutri..20-30 godina vuklo pizdru po africkom tlu i kupilo sve zive parazite i sad ti u to kuratz da turis???..e blessav si potpuno..RayMabus wrote:Ne smeta. Neću je ženit.pismejker wrote:E Longi,Longi..crnkinje su josh Emanćipiranije nego bjelkinje..a i puj su...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
nije tolika kriza za pitjetinom..jel..Ringo10 wrote:PA natakaris kurton i rijesena stvarpismejker wrote:nije poanta u tome..nezdrave su..svaki kuratz u njima unutri..20-30 godina vuklo pizdru po africkom tlu i kupilo sve zive parazite i sad ti u to kuratz da turis???..e blessav si potpuno..RayMabus wrote:Ne smeta. Neću je ženit.pismejker wrote:E Longi,Longi..crnkinje su josh Emanćipiranije nego bjelkinje..a i puj su...
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Samo u Hrvatskoj i to u 'nepokorenom' Osijeku 18.11.2016
» 'Admiral' na odmoru u Hrvatskoj
» Srbin na odmoru u Hrvatskoj:'Evo uzaludno cekam vec 11 dan da me prebiju'
» Istocno od jaja zive samo - medvedi
» Vučic pozvao Srbe u Hrvatskoj da 15 rujna otkače srpske zastave gdje god da žive
» 'Admiral' na odmoru u Hrvatskoj
» Srbin na odmoru u Hrvatskoj:'Evo uzaludno cekam vec 11 dan da me prebiju'
» Istocno od jaja zive samo - medvedi
» Vučic pozvao Srbe u Hrvatskoj da 15 rujna otkače srpske zastave gdje god da žive
Page 2 of 3