J**** tebe Zagrebe i Hrvatsku cijelu
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: J**** tebe Zagrebe i Hrvatsku cijelu
je baš, ja i takav tip emisija imamo zajedničko k'o ti i hrabrostmarcellus wrote:ebenica wrote:a kaj bi ti znao o tome krele? jedino kaj ti znaš o tome su priče od ljudi kojima viriš po kvartu iz šupka jer za niš drugo nemaš ni hrabrosti.marcellus wrote:ebenica wrote:svatko kad tad naleti, naletio sam i ja više puta.
jelda, i ja kažem.
jebeno bi bilo da si ti bio tam u tom šou, lik bi obrisao pod s tobom.
mislim da ti ipak više spadaš u takve emisije, ja ne sigurno...
van sranja, lik je stao na crtu, dobro se držao, nije dobio nekaj posebno, vraćao je udarce, plus u gostima samo takav. al valjda ne paše u vaše tipkovnica sranje, srbin namlatio hrvata, domovinski rat i šprehe.
Guest- Guest
ebenica wrote:je baš, ja i takav tip emisija imamo zajedničko k'o ti i hrabrostmarcellus wrote:ebenica wrote:a kaj bi ti znao o tome krele? jedino kaj ti znaš o tome su priče od ljudi kojima viriš po kvartu iz šupka jer za niš drugo nemaš ni hrabrosti.marcellus wrote:ebenica wrote:svatko kad tad naleti, naletio sam i ja više puta.
jelda, i ja kažem.
van sranja, lik je stao na crtu, dobro se držao, nije dobio nekaj posebno, vraćao je udarce, plus u gostima samo takav. al valjda ne paše u vaše tipkovnica sranje, srbin namlatio hrvata, domovinski rat i šprehe.
ko je na ovoj temi izvuko domovinski rat, vi levi
mi desni smo svi rekli nek ga tuku, zaslužio je
koji kurac ide u begeš, ako nije došo po batine
pa kaj je sovak levi? i baš nisam skužio da je lik dobio batina.marcellus wrote:ebenica wrote:je baš, ja i takav tip emisija imamo zajedničko k'o ti i hrabrostmarcellus wrote:ebenica wrote:a kaj bi ti znao o tome krele? jedino kaj ti znaš o tome su priče od ljudi kojima viriš po kvartu iz šupka jer za niš drugo nemaš ni hrabrosti.marcellus wrote:
jelda, i ja kažem.
Guest- Guest
....i to ides u rijaliti pink tv..kao da ides u centralu srpske radikalne stranke i velis 'dobar dan ja sam hrvat dosao sam da me marisete'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=magazin&id=2144672
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ebenica wrote:pa kaj je sovak levi? i baš nisam skužio da je lik dobio batina.marcellus wrote:ebenica wrote:je baš, ja i takav tip emisija imamo zajedničko k'o ti i hrabrostmarcellus wrote:ebenica wrote:
a kaj bi ti znao o tome krele? jedino kaj ti znaš o tome su priče od ljudi kojima viriš po kvartu iz šupka jer za niš drugo nemaš ni hrabrosti.
Je li ti palo na pamet da je to bila poruga upucena vama 'gmizavcima'?
Guest- Guest
Sovak wrote:
on ne bi prepoznao sarkazam ni da ga istuče kurcem po glavi
jelda :D dobar vam je sarkazam na svakoj temi jedno te isto, ste ograničeni na '91? :Dmarcellus wrote:Sovak wrote:
on ne bi prepoznao sarkazam ni da ga istuče kurcem po glavi
s tim da od sarkazma ni N, kaj je vidljivo po sovakovom odgovorou meni: da kaj me boli kuratz domovinski rat nije bio za mene :D...
tolko o sarkazmu, ai barem to malo inteligentnije, ovak ko da ste debili :(
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Sumadinac Zika branio je Hrvatsku:'Dolazim iz cetnickog kraja ali branim hrvatsku demokratiju.'
» Zašto Plenkovićeva ministrica šuti i ne brani hrvatsku kulturu i Hrvatsku od laži o Miri Furlan?
» Ja tebe, ti mene
» 'Unakazit cu tebe i Tita'
» 'Slavonijo, izdrži, Dalmacija je uz tebe'
» Zašto Plenkovićeva ministrica šuti i ne brani hrvatsku kulturu i Hrvatsku od laži o Miri Furlan?
» Ja tebe, ti mene
» 'Unakazit cu tebe i Tita'
» 'Slavonijo, izdrži, Dalmacija je uz tebe'
Page 3 of 3