'Unakazit cu tebe i Tita'
Page 1 of 1
'Unakazit cu tebe i Tita'
https://www.srbijadanas.com/vesti/info/tito-vojislav-seselj-jasenovac-2021-03-01
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: 'Unakazit cu tebe i Tita'
Jednako kao i u Hrvatskoj,isto tako i u Srbiji,nacionalisti koriste slične argumente,pa tako Šešelj i slični Tita proglašavaju za ustašu,po istom modelu kao što hrvatski nacionalisti izjednačavaju partizanski i četnički pokret.
Istina je ta,kako se Tito najebao ustaške i četničke majke i jednim i drugim.
Tito je utamanio četnicima Dražu,kao što je ustašama među ostalim, utamanio fra Sotonu(Filipovića),te ga zbog toga mrze i jedni i drugi.
Tito je utamanio četnicima Dražu,kao što je ustašama među ostalim, utamanio fra Sotonu(Filipovića),te ga zbog toga mrze i jedni i drugi.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Srbima sjebao svaku sansu za Veliku Srbiju a Drazu im objesioסמאל wrote:Jednako kao i u Hrvatskoj,isto tako i u Srbiji,nacionalisti koriste slične argumente,pa tako Šešelj i slični Tita proglašavaju za ustašu,po istom modelu kao što hrvatski nacionalisti izjednačavaju partizanski i četnički pokret.
Hrvatima sjebao endehaziju i pomlatio gomilu ustasa
Zato ga mrze jedni i drugi
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
IL Risorto likes this post
Ma ovo je kurac..najjaci mi je seki bio 1990 kad je sa glogovim kolcem setao ispred dedinje da ga zabije u titov grob
2015-09-08
'Taj zlotvov taj nikogovic i taj svpski kvnik jos uvek ima gvobnicu na Dedinju.Ali nece dugo taj kvopija svpske kvi lepi dav ce dobiti gvogov kolac'
2015-09-08
I evo.Dan danas nije učinio ništa po tom pitanju,Titov mauzolej stoji i dalje.vuksadinare wrote:'Taj zlotvov taj nikogovic i taj svpski kvnik jos uvek ima gvobnicu na Dedinju.Ali nece dugo taj kvopija svpske kvi lepi dav ce dobiti gvogov kolac'
Ustašija bar zna gdje je pavelićev grob,dok jadni četnjaci još uvijek prekopavaju đubrišta ne bi li pronašli dražine kosti.
Mislim kako su jugoslavenske vlasti riješile se dražine lešine onako kako se u seriji Deadwood,onaj kinez riješavao lešina.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Similar topics
» Ja tebe, ti mene
» Vojo, Srbine, Srbija je uz tebe... :)
» Trampe Srbine, Srbija je uz tebe
» J**** tebe Zagrebe i Hrvatsku cijelu
» 'Slavonijo, izdrži, Dalmacija je uz tebe'
» Vojo, Srbine, Srbija je uz tebe... :)
» Trampe Srbine, Srbija je uz tebe
» J**** tebe Zagrebe i Hrvatsku cijelu
» 'Slavonijo, izdrži, Dalmacija je uz tebe'