Suceljavanje: Ima li izbacivaca u avionu?
Page 24 of 46
Page 24 of 46 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 35 ... 46
Re: Suceljavanje: Ima li izbacivaca u avionu?
Marcelo i ero su najpokvareniji tipovi na forumu
Eto
Obojica imsju koristi od te svoje pokvarenosti
Oni su kao u Zagorkinim romanima onaj GRGA COKOLIN
podlaci i hulje za par
Skuda Judinih
Bljak
Eto
Obojica imsju koristi od te svoje pokvarenosti
Oni su kao u Zagorkinim romanima onaj GRGA COKOLIN
podlaci i hulje za par
Skuda Judinih
Bljak
Sora- Posts : 23831
2014-04-29
Milanović je svađalica. Paradoks je da on više odgovara ekstremnoj desnici nego Kolinda.Sora wrote:Ajde onda date ja naučim nestotre wrote:naravno da ćeš stati uz svađalice i hodajuće katastrofe jer si i sama takva.Sora wrote:Ma jasno Bolje lizat guzicutre wrote:Qma nek bulazni, svi bulazno. Ono što meni smeta je politika svađanja sa svima i svuda koju ovaj budalaš radiveber wrote:
ok. ali ne bulazniš o 8000€
moja djeca u biti mladi ljudi, ne vide neku perspektivu u hrvatskoj. govore engleski i njemački. sin završava magisterij iz kemije, ne kao erin princ nego magisteri pravi. kompletno jedno novo područje u industriji koje će utjecat na sustave u računalstvu. nema ni pravog mentora jer je do sada promovirano u eu 10 8doktora u toj grani.
kći mi rastura matematiku i misli nastaviti studirat u njemačkoj jer se ne vidi.
najmlađa je s majkom u new yorku, ne zna ni hrvatski.
tako da bulažnjnja političara u hr, su bulažnjenja.
Em smo mali em nemamo ponosa
Ma mrs budaletini treovska bas si izabrao sta treba smetati
Inače ne moraš nikome lizati guzicu da bi stanje bilo normalno, dovoljno je ne svađati se i ne vrijeđati kao što tvoj budalaš to radi. Ono sinoć je bio ogledni primjer kako se posrati po svima u dva sata a bez ikakvog razloga
UVIJEK SE TREBA SVAĐATI ALI KONSTRUKTIVNO
TO JE NORMALNO STANJE
u politici ..
A Milanovic je takav. On ne podilazi, ne mulja , ne laze.
Iskren je a to ocito ne prolazi kod HDZeovski birača
E ali ima nas drugačijih. POSTenih.
Čitam neke ankete i u suštini njegov stav je sukob a ne podilaženje i zato privlači ekstremnu desnicu.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
a je ga razmontirao, ostaki ssmo šarafimarcellus wrote:pokojni kuljiš je ovo napisao neposredno prije smrti
https://www.dnevno.hr/kolumnisti/denis-kuljis/milanovic-za-pantovcak-spreman-evo-zasto-je-zoki-najgori-moguc-izbor-za-hrvate-1278197/
ok.marcellus wrote:veber wrote:je djecu sam radio zbog dječjeg doplatka. to mi je bilo primarno. koliki je u hr 30€?marcellus wrote:Vlada u Varšavi je potaknula skok bruto plaće Poljaka za 20 posto u dvije godine. Prosječna neto plaća u Poljskoj sada iznosi oko 870 eura. Valja podsjetiti da poljske obitelji već više od tri godine dobivaju od vlade oko 115 eura mjesečno po svakom djetetu nakon prvorođenog, sve do njegove punoljetnosti, što pridonosi boljem životnom standardu i natalitetu.
u njemačkoj nisam pokrenuo za dječji doplatak, a imaju pravo na njega.
milanovićeve demografske mjere su bile jebene, naprdio je dijete pevaljki na krku i onda odlazio tamo vladinim avionom o trošku poreznih obveznika
kaj je ono lik iz hadezeja o trošku poreznih. išao u lov a zaštićene vrste?
ili tko je ono skupljao satove.
zato hrvatska nikad neće naprijed.
a odlaskom mladih ljudi pada nam i zbroj inteligencije.
tko ostaje?
ljudi niže inteligencije.
2014-12-30
ne laže? gdje ti živiš jebote??? jesi sinoć slušala sučeljavanje uopće?Sora wrote:Ajde onda date ja naučim nestotre wrote:naravno da ćeš stati uz svađalice i hodajuće katastrofe jer si i sama takva.Sora wrote:Ma jasno Bolje lizat guzicutre wrote:Qma nek bulazni, svi bulazno. Ono što meni smeta je politika svađanja sa svima i svuda koju ovaj budalaš radiveber wrote:
ok. ali ne bulazniš o 8000€
moja djeca u biti mladi ljudi, ne vide neku perspektivu u hrvatskoj. govore engleski i njemački. sin završava magisterij iz kemije, ne kao erin princ nego magisteri pravi. kompletno jedno novo područje u industriji koje će utjecat na sustave u računalstvu. nema ni pravog mentora jer je do sada promovirano u eu 10 8doktora u toj grani.
kći mi rastura matematiku i misli nastaviti studirat u njemačkoj jer se ne vidi.
najmlađa je s majkom u new yorku, ne zna ni hrvatski.
tako da bulažnjnja političara u hr, su bulažnjenja.
Em smo mali em nemamo ponosa
Ma mrs budaletini treovska bas si izabrao sta treba smetati
Inače ne moraš nikome lizati guzicu da bi stanje bilo normalno, dovoljno je ne svađati se i ne vrijeđati kao što tvoj budalaš to radi. Ono sinoć je bio ogledni primjer kako se posrati po svima u dva sata a bez ikakvog razloga
UVIJEK SE TREBA SVAĐATI ALI KONSTRUKTIVNO
TO JE NORMALNO STANJE
u politici ..
A Milanovic je takav. On ne podilazi, ne mulja , ne laze.
Iskren je a to ocito ne prolazi kod HDZeovski birača
E ali ima nas drugačijih. POSTenih.
Svada ili konfrontacija ili suprostavljanja misljenja
Naravno da uhljebima i potkupljeni HDZeovski biračima ne uđe u glsvu
A sto cu vam ja
Klimoglavaca i sluganski mentsliteta puna Croatia
Lijepo lijepo
Bog ce u pomoci nek bude kad shvatite kome ste klimali
Naravno da uhljebima i potkupljeni HDZeovski biračima ne uđe u glsvu
A sto cu vam ja
Klimoglavaca i sluganski mentsliteta puna Croatia
Lijepo lijepo
Bog ce u pomoci nek bude kad shvatite kome ste klimali
Paradoks ovih izbora je da je Milanović ljevičar liberal a da ga više favorizira ekstremna desnica. Kolinda je poslušnik a ovi je bahat i sa svima bi se kačio a upravo to odgovara ekstremnoj desnici.
Dakle po tom pitanju on je favorit.
2014-04-11
baba i što kažeš, ušmrkani ne laže a?
pa realno, koja je perspektiva za moju djecu. od treće godine uče njemački i engleski.Maggie19 wrote:Xveber wrote:ajmo biti realni.tre wrote:stampedo je počeo ulaskom u eu i više od polovice iseljenih je otišlo za milanovićevog mandata no nije za to kriv milanović nego otvoreno tržište rada kao što ni plenky nije kriv za nastavak stampeda.kaya wrote:Ekonomski pokazatelji nisu normalni, iselilo se 300 000 ljudi najmanje ako ne i 500 000. Svaki dan odlaze u stečaj 10, 20, 30 malih i srednjih firmi i obrta. Turizam vam drži glavu iznad vode. Tre...netko te laže...
Turizam doznake, eu fondovi kurac palac... nije bitno na koji način smo u plusu, milanče je isto sve imao na raspolaganju pa smo 3,5 godine bili u debelom minusu
dio se iselio jer je hrvatska postala dio eu.
ali svi konstantno zaboravljate, ne želite znati. da je recimo juga, a kasnije hrvatska kao slijednica imala posebne ugovore sa švicarskom, austrijom, njemačkom. mali je uticaj ulaska u eu.
ljudi su jednostavno otišli zbog boljih poslova i ekonomske sigurnosti.
sin završava magisteriji za nešto kaj je otkriveno prije 10ak godina.
kći uz jezike planira na matematiku. i koja je njihova perspektiva ovdje?
nikakava.
2014-12-30
ekstremne desnice je malo u rh, zanemarivoRayMabus wrote:Paradoks ovih izbora je da je Milanović ljevičar liberal a da ga više favorizira ekstremna desnica. Kolinda je poslušnik a ovi je bahat i sa svima bi se kačio a upravo to odgovara ekstremnoj desnici.
ebenica wrote:smeta mi i ovo govno od marčela jer je maliciozno smrdljivo govno, oduvijek bio i ostao. nema debila koji ovo smeće nije branilo i u šupak se zavlačilo, od horvatinčića i cvjetnog, mamića, bandića, todorića, sanadera, jace i ekipe...govno smrdljivo gospodarski guru.marcellus wrote:pokojni kuljiš je ovo napisao neposredno prije smrti
https://www.dnevno.hr/kolumnisti/denis-kuljis/milanovic-za-pantovcak-spreman-evo-zasto-je-zoki-najgori-moguc-izbor-za-hrvate-1278197/
k nozi
ne grist
Ima je dovoljno da ne izađe na izbore i njoj ne da glas i takl joj onemogući pobjedu.tre wrote:ekstremne desnice je malo u rh, zanemarivoRayMabus wrote:Paradoks ovih izbora je da je Milanović ljevičar liberal a da ga više favorizira ekstremna desnica. Kolinda je poslušnik a ovi je bahat i sa svima bi se kačio a upravo to odgovara ekstremnoj desnici.
Kolinda je poslušnik , triatelara a.to nikad ne prolazi kod ekstremne desnice.
Ja ne bi iša glasat da stari nije protiv Milanovića a takvih ka ja je puno : 24%
2014-04-11
meni ste vi ljevičari famozni.tre wrote:ekstremne desnice je malo u rh, zanemarivoRayMabus wrote:Paradoks ovih izbora je da je Milanović ljevičar liberal a da ga više favorizira ekstremna desnica. Kolinda je poslušnik a ovi je bahat i sa svima bi se kačio a upravo to odgovara ekstremnoj desnici.
što je ekstremna desnica?
2014-12-30
čuj glistu hipija glumi hrabrišu , kaje dezerter? narasla jaja u sumraku života? :^0:ovog nema u pizdi materini da lik koji nema jedan razvijeni mišić na tijelu nekome govori k nozimarcellus wrote:ebenica wrote:smeta mi i ovo govno od marčela jer je maliciozno smrdljivo govno, oduvijek bio i ostao. nema debila koji ovo smeće nije branilo i u šupak se zavlačilo, od horvatinčića i cvjetnog, mamića, bandića, todorića, sanadera, jace i ekipe...govno smrdljivo gospodarski guru.marcellus wrote:pokojni kuljiš je ovo napisao neposredno prije smrti
k nozi
ne grist
drž se ti tablica i gospodarstva kretenu.
Guest- Guest
Milanovićeva politika na vanjskom planu je politika svađe sa susjedima. A šta je to ? To je izolacionizam. A kako se stvara nacionalizam ? Pa posvadiš se sa svima okolo i onda ovce protiv ovaca.
Milanović je favorit ekstremne desnice iz više razloga.
Milanović je favorit ekstremne desnice iz više razloga.
Last edited by RayMabus on 31/12/2019, 10:14; edited 1 time in total
2014-04-11
veber wrote:meni ste vi ljevičari famozni.tre wrote:ekstremne desnice je malo u rh, zanemarivoRayMabus wrote:Paradoks ovih izbora je da je Milanović ljevičar liberal a da ga više favorizira ekstremna desnica. Kolinda je poslušnik a ovi je bahat i sa svima bi se kačio a upravo to odgovara ekstremnoj desnici.
u hrvaskoj uglavnom folklor, nemamo ništa poput njemačkih neonacista ili švedskih
kaj nije anto džapić extrem?marcellus wrote:veber wrote:meni ste vi ljevičari famozni.tre wrote:ekstremne desnice je malo u rh, zanemarivoRayMabus wrote:Paradoks ovih izbora je da je Milanović ljevičar liberal a da ga više favorizira ekstremna desnica. Kolinda je poslušnik a ovi je bahat i sa svima bi se kačio a upravo to odgovara ekstremnoj desnici.
u hrvaskoj uglavnom folklor, nemamo ništa poput njemačkih neonacista ili švedskih
još kada zaigra košarku srbi odu u mađarsku.
2014-12-30
marčelo se pogubio, u švedskoj je jaka extremna ljevica, sklop u kojem ne možeš tolerirati društvo u kojem tvoji sunarodnjaci glume nekome robove, to je ono kaj kod velikih hrvatina izaziva svađu s mozgom kad se nazivaju domoljubima a normalno im je da neki hrvat radi za 2000 kn. ekstremna desnica bi bila korporacije i firme iznad svega: fašizam. kad se netko naziva domoljubom i u isto vrijeme desničarom je smiješno.veber wrote:kaj nije anto džapić extrem?marcellus wrote:veber wrote:meni ste vi ljevičari famozni.tre wrote:ekstremne desnice je malo u rh, zanemarivoRayMabus wrote:Paradoks ovih izbora je da je Milanović ljevičar liberal a da ga više favorizira ekstremna desnica. Kolinda je poslušnik a ovi je bahat i sa svima bi se kačio a upravo to odgovara ekstremnoj desnici.
Guest- Guest
ebenica wrote:marčelo se pogubio, u švedskoj je jaka extremna ljevica, sklop u kojem ne možeš tolerirati društvo u kojem tvoji sunarodnjaci glume nekome robove, to je ono kaj kod velikih hrvatina izaziva svađu s mozgom kad se nazivaju domoljubima a normalno im je da neki hrvat radi za 2000 kn. ekstremna desnica bi bila korporacije i firme iznad svega: fašizam. kad se netko naziva domoljubom i u isto vrijeme desničarom je smiješno.veber wrote:kaj nije anto džapić extrem?marcellus wrote:veber wrote:meni ste vi ljevičari famozni.tre wrote:
ekstremne desnice je malo u rh, zanemarivo
Daj odjebi s tom retardiranom spikom. Za dva soma kuna mjesecno se danas u Hrvatskoj niti beskucnici ne zele dignuti iz kreveta u prenocistu. Vise mjesecno nazicaju na cesti. Zapeo si u devedesetima i niti makac dalje.
Guest- Guest
veber wrote:kaj nije anto džapić extrem?marcellus wrote:veber wrote:meni ste vi ljevičari famozni.tre wrote:ekstremne desnice je malo u rh, zanemarivoRayMabus wrote:Paradoks ovih izbora je da je Milanović ljevičar liberal a da ga više favorizira ekstremna desnica. Kolinda je poslušnik a ovi je bahat i sa svima bi se kačio a upravo to odgovara ekstremnoj desnici.
Tip je totalna groteska.
Guest- Guest
još jedan debilni idiot :( mora u kunu bit napisano? ne kužiš da je to figurativno? kaj si i ti sa američkog faksa zalutao u rh?Sovak wrote:ebenica wrote:marčelo se pogubio, u švedskoj je jaka extremna ljevica, sklop u kojem ne možeš tolerirati društvo u kojem tvoji sunarodnjaci glume nekome robove, to je ono kaj kod velikih hrvatina izaziva svađu s mozgom kad se nazivaju domoljubima a normalno im je da neki hrvat radi za 2000 kn. ekstremna desnica bi bila korporacije i firme iznad svega: fašizam. kad se netko naziva domoljubom i u isto vrijeme desničarom je smiješno.veber wrote:kaj nije anto džapić extrem?marcellus wrote:veber wrote:
meni ste vi ljevičari famozni.
Daj odjebi s tom retardiranom spikom. Za dva soma kuna mjesecno se danas u Hrvatskoj niti beskucnici ne zele dignuti iz kreveta u prenocistu. Vise mjesecno nazicaju na cesti. Zapeo si u devedesetima i niti makac dalje.
Guest- Guest
Page 24 of 46 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 35 ... 46
Similar topics
» Tim u avionu za Kanadu, a Hadezeovci masovno idu prema Blajburgu
» Prostitutka opisala grupnjak s korumpiranim policajcima u avionu:'Bilo je extremno...'
» Avion neplanirano sleteo zbog jednog putnika: Toliko je prdeo da je izbila tuča u avionu
» Iranski mediji: U oborenom Američkom avionu poginuo čovjek koji je organizirao likvidaciju Sulejmanija
» Prostitutka opisala grupnjak s korumpiranim policajcima u avionu:'Bilo je extremno...'
» Avion neplanirano sleteo zbog jednog putnika: Toliko je prdeo da je izbila tuča u avionu
» Iranski mediji: U oborenom Američkom avionu poginuo čovjek koji je organizirao likvidaciju Sulejmanija
Page 24 of 46