Suceljavanje: Ima li izbacivaca u avionu?
Page 30 of 46
Page 30 of 46 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 38 ... 46
Re: Suceljavanje: Ima li izbacivaca u avionu?
Jednoj normalnoj zemlji bi bili dovoljni uvod u debatu i završna riječ u debati da shvate kome dati glas, ali nažalost, mi ne živimo u jednoj savršenoj zemlji...
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
LGBT pokret ide na žigosanje.
Ne možeš pobjediti emanicipaciju a ostavit LGBT.
Ne možeš pobjediti emanicipaciju a ostavit LGBT.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Uz Orbana i ostalih jugoistočnih državnika sad je opleo i po Amerikancima....lud čovjek.Totalno.
a lijepo vam je bilo primiti 100k eurića...a? još k tome otpremnina od NATA, aha!Sovak wrote:Zakaj ste nosili kolace?
Idite u picku materinu i vi i kolaci.
koji pizdojalec, ledtejebo...ma fuj
edit: ej, ne ti!
Last edited by Noor on 2/1/2020, 22:08; edited 1 time in total
ne kužiš ti modernu umjetnost.RayMabus wrote:Koji glup crtež.
ajd ti šaraj po zidovima.
2014-12-30
Ne mogu vjerovat da je ta u svemnu podkapacitirana žena,uopće postala predsjednica a kamo li da će ostat i narednih 5 god.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
סמאל wrote:Ne mogu vjerovat da je ta u svemnu podkapacitirana žena,uopće postala predsjednica a kamo li da će ostat i narednih 5 god.
vjeruje Kmetje,da je manja šteta od nje..ajd neka im je..
Guest- Guest
Strašno...Hrvatsko društvo je pasivno...I to je najveći problem hrvatskog društva...סמאל wrote:Ne mogu vjerovat da je ta u svemnu podkapacitirana žena,uopće postala predsjednica a kamo li da će ostat i narednih 5 god.
red wolf-
2016-02-10
סמאל wrote:Ne mogu vjerovat da je ta u svemnu podkapacitirana žena,uopće postala predsjednica a kamo li da će ostat i narednih 5 god.
Kad je i Mesić bio...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
red wolf wrote:Strašno...Hrvatsko društvo je pasivno...I to je najveći problem hrvatskog društva...סמאל wrote:Ne mogu vjerovat da je ta u svemnu podkapacitirana žena,uopće postala predsjednica a kamo li da će ostat i narednih 5 god.
Nije...potoji josh veci problem..hahahahahahahahaha
Guest- Guest
Pojasni mi prosvjetljeni....pismejker wrote:red wolf wrote:Strašno...Hrvatsko društvo je pasivno...I to je najveći problem hrvatskog društva...סמאל wrote:Ne mogu vjerovat da je ta u svemnu podkapacitirana žena,uopće postala predsjednica a kamo li da će ostat i narednih 5 god.
red wolf-
2016-02-10
100k eurića odpremnine? Ma kako majkumu...Noor wrote:a lijepo vam je bilo primiti 100k eurića...a? još k tome otpremnina od NATA, aha!Sovak wrote:Zakaj ste nosili kolace?
Realno.
Last edited by Eroo on 2/1/2020, 22:12; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78897
2016-07-22
Pa inertnost sama po sebi nije problem,ako se radi mozgom..problem je kad se mozgom neradi,pa inertnost+autisticnost proizvodi ovakve situacije u drustvu..red wolf wrote:Pojasni mi prosvjetljeni....pismejker wrote:red wolf wrote:Strašno...Hrvatsko društvo je pasivno...I to je najveći problem hrvatskog društva...סמאל wrote:Ne mogu vjerovat da je ta u svemnu podkapacitirana žena,uopće postala predsjednica a kamo li da će ostat i narednih 5 god.
Dakle, ljencine ste nesklone objektivnom i postenom rasudjivanju,tek navijanju za onog tko ce vam vece mrvice gurnuti sa stola...a ni to nije najveci problem...hahahahahahahahahahaha
Guest- Guest
Proletio Zoki kroz nju ko moj ćaća kroz Krajinu 1995-e, šteta što je ganjal čede a ne jeftine kredite sa državom kao jamcem, možda bi ja danas feštao po cajkama sa Bandićem, Mamićem i ostalom "elitom"...
Brain32-
2014-04-15
Šta kažeš? Svadio vas je s Njemačkom, pa s Orbanom evo sad i sa Amerikom bi. Kreten. ...Brain32 wrote:Proletio Zoki kroz nju ko moj ćaća kroz Krajinu 1995-e, šteta što je ganjal čede a ne jeftine kredite sa državom kao jamcem, možda bi ja danas feštao po cajkama sa Bandićem, Mamićem i ostalom "elitom"...
Jebote, pa zar je moguće da je uopće kandidat?
I na kraju ne da ruku ni suparnici za kandidaturu...Svi su mu neprijatelji koji se suprostave njegovom egu i načinu razmišljanja.
Eroo- Posts : 78897
2016-07-22
Bit će realno kad Milanović pređe u vodstvo...Eroo wrote:100k eurića odpremnine? Ma kako majkumu...Noor wrote:a lijepo vam je bilo primiti 100k eurića...a? još k tome otpremnina od NATA, aha!Sovak wrote:Zakaj ste nosili kolace?
Realno.
https://www.vecernji.hr/vijesti/anketa-tko-vam-je-bolji-u-suceljavanju-milanovica-i-grabar-kitarovic-1370060
red wolf-
2016-02-10
Brain32 wrote:Proletio Zoki kroz nju ko moj ćaća kroz Krajinu 1995-e, šteta što je ganjal čede a ne jeftine kredite sa državom kao jamcem, možda bi ja danas feštao po cajkama sa Bandićem, Mamićem i ostalom "elitom"...
red wolf-
2016-02-10
Page 30 of 46 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 38 ... 46
Similar topics
» Tim u avionu za Kanadu, a Hadezeovci masovno idu prema Blajburgu
» Prostitutka opisala grupnjak s korumpiranim policajcima u avionu:'Bilo je extremno...'
» Avion neplanirano sleteo zbog jednog putnika: Toliko je prdeo da je izbila tuča u avionu
» Iranski mediji: U oborenom Američkom avionu poginuo čovjek koji je organizirao likvidaciju Sulejmanija
» Prostitutka opisala grupnjak s korumpiranim policajcima u avionu:'Bilo je extremno...'
» Avion neplanirano sleteo zbog jednog putnika: Toliko je prdeo da je izbila tuča u avionu
» Iranski mediji: U oborenom Američkom avionu poginuo čovjek koji je organizirao likvidaciju Sulejmanija
Page 30 of 46