Suceljavanje: Ima li izbacivaca u avionu?
Page 16 of 46
Page 16 of 46 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 31 ... 46
Re: Suceljavanje: Ima li izbacivaca u avionu?
Na INDEX-u, RTL-u i sličnim kvazimedijima sigurno.jastreb wrote:Nisam pratio sučeljavanje,ali po komentarima na forumu izgleda da je Zoki debelo zasro.
No po drugim portalima vidim da mu podrška raste i da sve to nije baš tako kako ste vi ovdje komentirali.
Ozbiljni ljudi imaju drugačije mišljenje.
Izbori će pokazati svoje mišljenje.
Eroo- Posts : 78897
2016-07-22
Jebes komunikologa
Pa to sto netko gestikulira ili povidi glas , ne znaci da nije u oravu
Uvijrk se sjetim Onig slovenskog filozofa ZIZEKA , taj izvodi svasta rukama i nogama
Pa je jedan od najcjenjenijih filozofa današnjice
Kolinda je odglumila bolje od Zorana
Ipak je ZOKA FACA u odnosu na nju
Uvijrk se sjetim Onig slovenskog filozofa ZIZEKA , taj izvodi svasta rukama i nogama
To je tvoj ljubavnik...סמאל wrote:Čudno,nisam primjetio da me boli čmar.red wolf wrote:Znam što si...Ušao sam u tvoje smrdljivo tijelo...סמאל wrote:Ja sam legalist,te poštujem tvoje demokratsko pravo da izrekneš ono što misliš.No,bio bih ti zahvalan ako bi konkretno obrazložio zbog čega to misliš.red wolf wrote:Ne. Ja sam na strani Svjetla...I dopušteno mi je govnu reći da je govno...סמאל wrote:
Mislim kako si ti jako zločesta osoba.
Ja to radim na drugačiji način...Ne vaš ljudski...
red wolf-
2016-02-10
Maggie19 wrote:Nikakve sporkice i nista nisko.jasambrend wrote:Maggie19 wrote:Je.Gnječ wrote:Maggie19 wrote:https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2144117
Neka netko bude blizu, da mu ruke ne polete ;-^^
jebe luda ludoga ili jebe lud ludu...sofistička špeha kao da čitam abena...sofizam na kub.
Tocno aben style.
Aben je ljudina i ne gurajte ga u te šporkice... nisko, vrlo nisko...
Paranoja je bzze.
Gnjec je to sve rekao vec abenu, a i nije neko vrijedjanje. Osim ako misljenje ne vrijedja.
Uostalom, ovo je interna spika s drugog podforuma.
I bolje vam je ne vrijeđati nekog tko bi vas socijaliste sve poizbaca iz helikoptera kad bi doša na vlast...
darth_vader-
2014-04-17
pismejker wrote:steta sto nisi vidio onaj video... "drage koke Hrvatice i kokani Hrvati...." da se upisas osd smijeha..ugl parodija na Erinu Kraljicu...Gnječ wrote:veber wrote:a, jadni.Gnječ wrote:Maggie19 wrote:
Di ces na docek?
pošto me jučer počeo bolit zub očito ispod plombe se nešto događa novu godinu ću ako mi se posreći dočekati doma nadam se samo ne na hitnoj.
kupil sam biax 100 000 u minuti i 80 000 brusilica.
zbrinem te ko hadezej privredu.
manje će te boljet.
ako koštaš ko rvacki stomatolozi odjebi. jebote stomatolozi su uz ratneprofitere i advokate a i ostale političare najbogatiji rvati.
i reci mi kaj to Kolinda spominje samo hrvate? kaj nema drugih naroda u RH koji imaju RH državljanstvo ili je ona precjednica samo i isključivo hrvatima? jel joj nije neugodno?
sto se tice ostalog,jasno je sto se prizeljkuje..
pobit 500 tisuća hrvata. onoliko koliko ima branitelja. 500 tisuća i onda bi bio mir. za rvacke političare imam ne tako brzu smrt trebaju patiti do kraja svojih mizernih zivota što znači GOLI OTOK.
Guest- Guest
סמאל wrote:Pa sad,priča se kako je Sanader dvocjevka,tak da vjerojatno su i Milanović i Koli radili posao ispod stola.jasambrend wrote:סמאל wrote:Nego,na što konkretno je mislio Milanović kad je odgovorio Kolindi,,da je i njega zaposlio Sanader u MVP'' da je i on morao obavit ,,onaj ogavni(ili odvratni) razgovor s njim'' nije da ih je Sanader naguzio i jedno i drugo da dobiju posao u ministarstvu.
A što misliš?
Sad je samo pitanje kome se od njih više svidio test oralnih sposobnosti... ... brijem da je Koli briljirala, ali da ipak to nije bilo baš to Sanaderu pa je mora malo i Mesić pogurati...
darth_vader-
2014-04-17
ma sve pederi.jasambrend wrote:veber wrote:jebote da objavim jednu grafiku, najnoviju. dobio bi ban
znači žensko tijelo je fuj.
ovdje si izjebete sve do stoljeća sedmog i to je ok?
Ma samo ožeži... to Kic nešto mudruje...
ono ne smiješ reći da je srbin srbin, peder peder.
jebote pola sela moram obići da velim da je ero teški udbaš i da tom izjavnom rečenicom ne povrijedim pola smilja i cijelo bosilje.
odmah se uvrijedi ko da je s titom ljubičice brao.
2014-12-30
dobra analiza našmrkane konjusineEroo wrote:Komunikologinja dr.sc. Ljiljana Buhač nakon sučeljavanja je za tportal analizirala nastup Zorana Milanovića i Kolinde Grabar Kitarović. Kaže da je Milanovića od samog ulaska u studio bio vidno napet. To se protekom vremena samo dodatno pojačavalo.
Smatra da ga je Grabar Kitarović na ovom sučeljavanju 'izula iz cipela', ne sadržajem izrečenog ili argumentima nego mirnoćom. 'Njega je iznervirala njezina mirnoća. Ona je pokazala uznemirenost kroz crvenilo, ali nije emocije izrazila na van. On je potvrdio da se ne može kontrolirati, da ima veliki ego, a male uši što znači da ne može slušati. Bio je agresivan i bahat, stalno je prekidao, raspravljao se s voditeljima', kaže Buhač.
Iako je tijekom kampanje ostavljao dojam da se želi promijeniti te njegova bahatost nije izlazila na vidjelo, to se promijenilo. 'To se inače zove tzv. strategija dvostruke prevare imidža', dodaje. Postojano je napadao Grabar Kitarović, ona mu, smatra Buhač, nije ostajala dužna, no radila je to u 'baršunastim rukavicama', a upravo to on nije mogao izdržati.
'Nisu ga njeni odgovori izbacili iz kolosijeka, već njezina mirnoća. Agresivni tipovi ne mogu podnijeti mirnoću', napominje Buhač.
Spominje i fizičke geste Zorana Milanovića od stalnog šmrcanja, podizanja hlača, guranja prsta u nos, posezanjem za vodom. Smatra da se između ovo dvoje kandidata koji se poznaju gotovo 30 godina pokazala tolika netrpeljivost i antagonizam.
Dodaje da su oboje dobro plivali između pitanja, nisu odgovarali direktno, više su se oslanjali na replike.
Buhač smatra da su i Milanović i Grabar Kitarović bili dobro pripremljeni za debatu, imali su pripremljene papire, no njih su podjednako koristili oboje, iako je Milanović protukandidatkinji spočitavao da gleda u papire.
'Imao je i on papire u crvenom fasciklu. Dobro su ga pripremili jer je imao hrpu papira, on ih je prelistavao, kada je govorila se slušno isključio, bio je u papirima i nije slušao što Grabar Kitarović govori. Već je imao pripremljenu dionicu što će reći', smatra Buhač.
U nekoliko je, kaže, situacija, imala dojam da će Milanović fizički nasrnuti na Grabar Kitarović. 'Oslanjao se na pult, ja sam mislila: Hoće li on puknuti i fizički nasrnuti na nju. Imao je pozu: Hoćeš se tuči? Njega je to strukturiranost tijela i glasa iznerviralo. Što je ona bila mirnija, on je bio agresivniji. Zoran Milanović je ostao Zoran Milanović. On ne poštuje sugovornika, ne poštuje vrijeme niti svoje niti tuđe. Meni smeta ulični način komunikacije kod njega. Kako da sjedi u kafiću ili u svom Taču i ljudima dijeli svoje stavove i mišljenja', analizira Buhač.
Smatra da Milanović, koji želi biti predsjednik države, mora imati kontrolu što god mislio o nekoj osobi, je li mu netko simpatičan ili ne. Cijela debata je, zaključuje Buhač, bila na osobnoj razini. 'Vi i ja kao građana, ne možemo se pohvaliti da smo baš puno dobili'.
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/grabar-kitarovic-je-izula-milanovica-iz-cipela-cekala-sam-samo-kada-ce-nasrnuti-na-nju-jedan-je-znak-odao-da-je-i-ona-nervozna-foto-20191230
A ljiljana buhać ozbiljna?Eroo wrote:Na INDEX-u, RTL-u i sličnim kvazimedijima sigurno.jastreb wrote:Nisam pratio sučeljavanje,ali po komentarima na forumu izgleda da je Zoki debelo zasro.
No po drugim portalima vidim da mu podrška raste i da sve to nije baš tako kako ste vi ovdje komentirali.
https://www.jutarnji.hr/globus/arhiva/”strucnjakinja”-za-peglanje-ili-govor/4096401/
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
jasambrend wrote:Maggie19 wrote:Nikakve sporkice i nista nisko.jasambrend wrote:Maggie19 wrote:Je.Gnječ wrote:
jebe luda ludoga ili jebe lud ludu...sofistička špeha kao da čitam abena...sofizam na kub.
Tocno aben style.
Paranoja je bzze.
Gnjec je to sve rekao vec abenu, a i nije neko vrijedjanje. Osim ako misljenje ne vrijedja.
I bolje vam je ne vrijeđati nekog tko bi vas socijaliste sve poizbaca iz helikoptera kad bi doša na vlast...
odakle tebi šema da sam ja ili megi socjalisti?
jeboteled ti bi baca iz elikoptera ne bi ni stiga ja bi ti prije pririza gušu do ušesa jebate pita bi ti mene da ti fali zraka. a jeli? fali ti zraka dušmane??? eeee...
Guest- Guest
u biti su đurđice.
ali smilje ionako se kuži u cvijeće ko i ova ekipa.
ali smilje ionako se kuži u cvijeće ko i ova ekipa.
2014-12-30
veber wrote:ma sve pederi.jasambrend wrote:veber wrote:jebote da objavim jednu grafiku, najnoviju. dobio bi ban
znači žensko tijelo je fuj.
ovdje si izjebete sve do stoljeća sedmog i to je ok?
Ma samo ožeži... to Kic nešto mudruje...
ono ne smiješ reći da je srbin srbin, peder peder.
jebote pola sela moram obići da velim da je ero teški udbaš i da tom izjavnom rečenicom ne povrijedim pola smilja i cijelo bosilje.
odmah se uvrijedi ko da je s titom ljubičice brao.
Ah... ja i Melki na obavjesnom skoro završili... pusti to u kurac, još će ispasti da se s Manolićem cijelo vrijeme prepiremo...
Last edited by jasambrend on 31/12/2019, 00:10; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
i što kažeš sorajo što ti se milanče posro po erdoganu?Sora wrote:Jebes komunikologa
Gnječ wrote:jasambrend wrote:Maggie19 wrote:Nikakve sporkice i nista nisko.jasambrend wrote:Maggie19 wrote:
Je.
Tocno aben style.
Paranoja je bzze.
jeboteled ti bi baca iz elikoptera ne bi ni stiga ja bi ti prije pririza gušu do ušesa jebate pita bi ti mene da ti fali zraka. a jeli? fali ti zraka dušmane??? eeee...
A de si Esco, zmije te klale... nema te ka ni zime ove godine... opet moram jedini beštimat ovdi, sve nešto ćudoredno...
darth_vader-
2014-04-17
samozvane “stručnjakinje za verbalnu i neverbalnu komunikaciju”, dalje nisam čitao pa ni ne znam za koga navija, ovo je sasvim dovoljnokaya wrote:A ljiljana buhać ozbiljna?Eroo wrote:Na INDEX-u, RTL-u i sličnim kvazimedijima sigurno.jastreb wrote:Nisam pratio sučeljavanje,ali po komentarima na forumu izgleda da je Zoki debelo zasro.
https://www.jutarnji.hr/globus/arhiva/”strucnjakinja”-za-peglanje-ili-govor/4096401/
Eroo wrote:
"U nekoliko je, kaže, situacija, imala dojam da će Milanović fizički nasrnuti na Grabar Kitarović. 'Oslanjao se na pult, ja sam mislila: Hoće li on puknuti i fizički nasrnuti na nju. Imao je pozu: Hoćeš se tuči? Njega je to strukturiranost tijela i glasa iznerviralo. Što je ona bila mirnija, on je bio agresivniji. Zoran Milanović je ostao Zoran Milanović. On ne poštuje sugovornika, ne poštuje vrijeme niti svoje niti tuđe. Meni smeta ulični način komunikacije kod njega..."
Ovakve stvari neće primijetiti tkzv. hr mediji, što je katastrofa za državu.
Potsjetit ću vas na ono što stalno spominjem u ovakvim debatama:
Mediji biraju, a vi ste samo sredstvo za zaokruživanje.
Čim ste dozvolili okupaciju medijskog prostora izgubili ste suverenost.
2016-07-22
Tako ste prozirni...
red wolf-
2016-02-10
Ne, INDEX je ozbiljan. I RTL...ostale sama upiši.kaya wrote:A ljiljana buhać ozbiljna?Eroo wrote:Na INDEX-u, RTL-u i sličnim kvazimedijima sigurno.jastreb wrote:Nisam pratio sučeljavanje,ali po komentarima na forumu izgleda da je Zoki debelo zasro.
Struka primijeti i ono šta meni kao laiku promakne.
Držim do struke, kako god.
Last edited by Eroo on 31/12/2019, 00:16; edited 1 time in total
2016-07-22
I na vecernjem vodi Milanović...Ljudi nisu slijepi, unatoč podmuklom udaru s desna...Kontraproduktivni ste pritom...
red wolf-
2016-02-10
jasambrend wrote:Gnječ wrote:jasambrend wrote:Maggie19 wrote:Nikakve sporkice i nista nisko.jasambrend wrote:
Paranoja je bzze.
A de si Esco, zmije te klale... nema te ka ni zime ove godine... opet moram jedini beštimat ovdi, sve nešto ćudoredno...
svako toliko se moram odlogirati iz ove psihijatrije inače bih totalno spizdio. znaš onaj pokus sa metromomima?
baš b to bila dobra tema za raspravu:
Guest- Guest
a izjava za rječki nogometni klub?
ali mi milo, a nije zoki kaj budu braća pivac izbacila cijelu upravu i podobne.
iz kraša i njegog mladog rođu.
ali mi milo, a nije zoki kaj budu braća pivac izbacila cijelu upravu i podobne.
iz kraša i njegog mladog rođu.
2014-12-30
Page 16 of 46 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 31 ... 46
Similar topics
» Tim u avionu za Kanadu, a Hadezeovci masovno idu prema Blajburgu
» Prostitutka opisala grupnjak s korumpiranim policajcima u avionu:'Bilo je extremno...'
» Avion neplanirano sleteo zbog jednog putnika: Toliko je prdeo da je izbila tuča u avionu
» Iranski mediji: U oborenom Američkom avionu poginuo čovjek koji je organizirao likvidaciju Sulejmanija
» Prostitutka opisala grupnjak s korumpiranim policajcima u avionu:'Bilo je extremno...'
» Avion neplanirano sleteo zbog jednog putnika: Toliko je prdeo da je izbila tuča u avionu
» Iranski mediji: U oborenom Američkom avionu poginuo čovjek koji je organizirao likvidaciju Sulejmanija
Page 16 of 46