Suceljavanje: Ima li izbacivaca u avionu?
Page 10 of 46
Page 10 of 46 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 28 ... 46
Re: Suceljavanje: Ima li izbacivaca u avionu?
red wolf wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/jadranka-kosor-komentirala-kolindu-na-suceljavanju-besramna-je/2144154.aspx
hahahahahahahahahahahahaha
ahahah...kad te takva luzerica tako komentira...sve je jasno
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ruku na srce, nije Milanović za ovo mjesto.
Orbana je nazvao diktatorom, on ne bi sa Vucicem, ali bi tražio nešto od Srbije.
Njemu su Poljska i Češka također nedemokratske države, kao i Erdogan.
Tako se ne govori s mjesta predsjednika jedne države.
Posebno mi je bilo zanimljivo kad kaže da je 2010. podržao izbor Komšića,
ali ga je nakon godinu dana upozorio da ne radi dobro.Pišurija...
Orbana je nazvao diktatorom, on ne bi sa Vucicem, ali bi tražio nešto od Srbije.
ti si valjda jedini koji ne vidi da je budalaš na koksu sto na satred wolf wrote:Ti ne poznaješ vlastito tijelo...A kamo li ćeš vlastiti duh koji je važniji od tijela...tre wrote:nemoj nas nasmijavatired wolf wrote:Čovjek je prehlađen...Tako je i moje tijelo izgledalo prije nekoliko dana...Ljudska tijela nisu savršena...tre wrote:a on nije na koksu, to se uopće ne vidi na njemured wolf wrote:
Ti si Srbin, ali i mnogi Hrvati u Hrvatskoj imaju tu potrebu skočiti na prvu, pa optužiti ljude da su narkomani...
Nije on narkoman...On je prehlađen čovjek...Ti si cuger...Dakle, alkoholičar...epikur37 wrote:red wolf wrote:Pa dobro, to što si ti alkoholičar, kakve to veze ima s time da je netko prehlađen?epikur37 wrote:red wolf wrote:Ti nikad nisi šmrcao?...Ti si Ashtar kao i Ray?epikur37 wrote:
:D :D
Nisam, ja pijem... dobri stari alkohol.
Pa nije on prehlađen on je narkoman i nisam ja alkoholičar ja sam cuger, to je kod nas na zapadu u našoj civlizaciji način opuštanja, dio druženja i veselja.
Kaj si ti neki divljak ili možda i sam narkoman...a možda uopće nisi hrvat i katolik.
Nisam narkoman...Moje tijelo je Hrvat i katolik...
red wolf-
2016-02-10
Ne, čovjek je prehlađen...Bio sam s njim prije tjedan dana...Sasvim normalan...tre wrote:ti si valjda jedini koji ne vidi da je budalaš na koksu sto na satred wolf wrote:Ti ne poznaješ vlastito tijelo...A kamo li ćeš vlastiti duh koji je važniji od tijela...tre wrote:nemoj nas nasmijavatired wolf wrote:Čovjek je prehlađen...Tako je i moje tijelo izgledalo prije nekoliko dana...Ljudska tijela nisu savršena...tre wrote:
a on nije na koksu, to se uopće ne vidi na njemu
Last edited by red wolf on 30/12/2019, 22:48; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
Maggie19 wrote:https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2144117
Neka netko bude blizu, da mu ruke ne polete ;-^^
jebe luda ludoga ili jebe lud ludu...sofistička špeha kao da čitam abena...sofizam na kub.
Guest- Guest
ebenica wrote:pae, grafiti nisu civilizirani. krađa, lopovluk, prijatelji s optužnicama sa smješkom to je naravno civilizirano.jokerman wrote:priirotet ovih izbora se za mene, nakon ovih neveselih scena kojima sam upravo na dalokovidnici svjedocio i koji su mi na neki nacin uspjeli otrovati ovu do sada vrlo ugodnu vecer, je izaci na izbore i glasati za kolindu, ili u najgore slucaju apstinirati od citavog procesa. Ne mozem dopustiti da netakticni sileddije i vrlo vjerovatno zenomrsci i nasilnici zasjednu na titulano mjesto drzave, bilo koje drzave pa makar i Hrvatske. ovo je upravo postalo pitanje civiliziranosti.
trebao je nekaj reć' i o vrtićima tak da se možeš i iza djece sakrit, glupo je samo iza žena.
a e ne dopusti da ti mrznja prema etabliranim kvazi korumpiranim patriotima zamasti pogled na covjecne fundamentalne vrijednosti.
nije problem sta je milanovic ili za tu ruku kolinda rekli, rekli su mlatili kao i do sada, diletantske gluposti. stvar je na koji nacin je to milanovic kazivo, to je vrlo bitno. vrlo vrlo neumijesno i zabrinjavajuce.Eroo wrote:Ruku na srce, nije Milanović za ovo mjesto.
Mamić: Milanović je izgubio kompas, Skoko: Kolinda je razbila mit da joj sučeljavanja 'ne leže'
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Eroo wrote:Ruku na srce, nije Milanović za ovo mjesto.
PS:
Ili ono kad kaže da je 2015 ima sređenu državu "kad, evo ti ga HDZ...". S drugim riječima, zajebali ga birači.
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Eroo wrote:Eroo wrote:Ruku na srce, nije Milanović za ovo mjesto.
PS:
Ili ono kad kaže da je 2015 ima sređenu državu "kad, evo ti ga HDZ...". S drugim riječima, zajebali ga birači.
stigo sendvičar iz središnjice HDZ-a.
Guest- Guest
koje su to vrijednosti? kad žena mrtva hladna laže na entu i kad joj se veli da je glupa to je onda napad na cijeli spol? ai hvala ti kaj ćeš ti dat glas kolindi, onak radi vrijednosti...koji seronja bokte, jebeš tebe i tvoje fundamentalne vrijednosti skupa sa svim glupim ženama.jokerman wrote:ebenica wrote:pae, grafiti nisu civilizirani. krađa, lopovluk, prijatelji s optužnicama sa smješkom to je naravno civilizirano.jokerman wrote:priirotet ovih izbora se za mene, nakon ovih neveselih scena kojima sam upravo na dalokovidnici svjedocio i koji su mi na neki nacin uspjeli otrovati ovu do sada vrlo ugodnu vecer, je izaci na izbore i glasati za kolindu, ili u najgore slucaju apstinirati od citavog procesa. Ne mozem dopustiti da netakticni sileddije i vrlo vjerovatno zenomrsci i nasilnici zasjednu na titulano mjesto drzave, bilo koje drzave pa makar i Hrvatske. ovo je upravo postalo pitanje civiliziranosti.
trebao je nekaj reć' i o vrtićima tak da se možeš i iza djece sakrit, glupo je samo iza žena.
a e ne dopusti da ti mrznja prema etabliranim kvazi korumpiranim patriotima zamasti pogled na covjecne fundamentalne vrijednosti.
Guest- Guest
šta kažu ankete?
"KGK besramna kad kaže da sam joj kao premijerka rekla da ne računam na nju. Za što? Pa bila je veleposlanica!! S mandata veleposlanice u SAD otišla je u NATO bez da je obavijestila Vladu i mene kao premijerku. I ostavila veleposlanstvo prazno", napisala je Jadranka Kosor na Twitteru.
besramna je - najkraća i najpreciznija ocjena trenutačne precjednice.
prava snaha iz šume striborove.
besramna je - najkraća i najpreciznija ocjena trenutačne precjednice.
prava snaha iz šume striborove.
sitting_bull-
2015-09-28
Hrvatska je mala i simpatična turistička država, svjetski poznata i uvažena.jokerman wrote:nije problem sta je milanovic ili za tu ruku kolinda rekli, rekli su mlatili kao i do sada, diletantske gluposti. stvar je na koji nacin je to milanovic kazivo, to je vrlo bitno. vrlo vrlo neumijesno i zabrinjavajuce.Eroo wrote:Ruku na srce, nije Milanović za ovo mjesto.
Ne može on susjedne državnike nazivati diktaorima i nedemokratima.
Glupost erste klase. I ono šta je palamudio oko definicije naroda je katastrofa.
2016-07-22
Je.Gnječ wrote:Maggie19 wrote:https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2144117
Neka netko bude blizu, da mu ruke ne polete ;-^^
jebe luda ludoga ili jebe lud ludu...sofistička špeha kao da čitam abena...sofizam na kub.
Tocno aben style.
wolfi čovjek je narkićred wolf wrote:Ne, čovjek je prehlađen...Bio sam s njim prije tjedan dana...Sasvim normalan...tre wrote:ti si valjda jedini koji ne vidi da je budalaš na koksu sto na satred wolf wrote:Ti ne poznaješ vlastito tijelo...A kamo li ćeš vlastiti duh koji je važniji od tijela...tre wrote:nemoj nas nasmijavatired wolf wrote:
Čovjek je prehlađen...Tako je i moje tijelo izgledalo prije nekoliko dana...Ljudska tijela nisu savršena...
još ništa, kupuju se sprejevi za grafite. žena rastura, moraš izać' nemoj zajebat.Noor wrote:šta kažu ankete?
Guest- Guest
Na INDEX-u? 85% za Milanovića i 15% za "debelu kravu".Noor wrote:šta kažu ankete?
2016-07-22
Noor wrote:šta kažu ankete?
ništa. ankete su ti kao kad se popišaš u more...ima urina? ima i nema kako se uzme....
Guest- Guest
poslije ovoga veceras, ja ne bi pod prijetnjom smrti, POD PRIJETNJOM SMRTI glasova za Zoraana Milanovica.ebenica wrote:koje su to vrijednosti? kad žena mrtva hladna laže na entu i kad joj se veli da je glupa to je onda napad na cijeli spol? ai hvala ti kaj ćeš ti dat glas kolindi, onak radi vrijednosti...koji seronja bokte, jebeš tebe i tvoje fundamentalne vrijednosti skupa sa svim glupim ženama.jokerman wrote:ebenica wrote:pae, grafiti nisu civilizirani. krađa, lopovluk, prijatelji s optužnicama sa smješkom to je naravno civilizirano.jokerman wrote:priirotet ovih izbora se za mene, nakon ovih neveselih scena kojima sam upravo na dalokovidnici svjedocio i koji su mi na neki nacin uspjeli otrovati ovu do sada vrlo ugodnu vecer, je izaci na izbore i glasati za kolindu, ili u najgore slucaju apstinirati od citavog procesa. Ne mozem dopustiti da netakticni sileddije i vrlo vjerovatno zenomrsci i nasilnici zasjednu na titulano mjesto drzave, bilo koje drzave pa makar i Hrvatske. ovo je upravo postalo pitanje civiliziranosti.
koji mazum
ponavljam koja ironija, lik proba par puta nastupat kao neki feminist a citav mu bitak govori - ja udaram ako vecera zagori.
Page 10 of 46 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 28 ... 46
Similar topics
» Tim u avionu za Kanadu, a Hadezeovci masovno idu prema Blajburgu
» Prostitutka opisala grupnjak s korumpiranim policajcima u avionu:'Bilo je extremno...'
» Avion neplanirano sleteo zbog jednog putnika: Toliko je prdeo da je izbila tuča u avionu
» Iranski mediji: U oborenom Američkom avionu poginuo čovjek koji je organizirao likvidaciju Sulejmanija
» Prostitutka opisala grupnjak s korumpiranim policajcima u avionu:'Bilo je extremno...'
» Avion neplanirano sleteo zbog jednog putnika: Toliko je prdeo da je izbila tuča u avionu
» Iranski mediji: U oborenom Američkom avionu poginuo čovjek koji je organizirao likvidaciju Sulejmanija
Page 10 of 46