Suceljavanje: Ima li izbacivaca u avionu?
Page 28 of 46
Page 28 of 46 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 37 ... 46
Re: Suceljavanje: Ima li izbacivaca u avionu?
vili40 wrote:eto,ja to govorim otpočetka.Pa ti glasaj.סמאל wrote:Jebalo majku na što je spala država,biranje između glupače i luđaka.
Poništit listić uz prigodnu poruku/sliku prijezira prema hdz=sdpenjarama.
Piglet- Posts : 1497
2016-02-24
Lupi petama...Piglet wrote:vili40 wrote:eto,ja to govorim otpočetka.Pa ti glasaj.סמאל wrote:Jebalo majku na što je spala država,biranje između glupače i luđaka.
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Kapa doli dečki..ima josh onih na forumu koji koriste mozag..Piglet wrote:vili40 wrote:eto,ja to govorim otpočetka.Pa ti glasaj.סמאל wrote:Jebalo majku na što je spala država,biranje između glupače i luđaka.
Guest- Guest
Lupi petama i reci, evo sve za Hrvatsku! Jebla te švabija.pismejker wrote:Kapa doli dečki..ima josh onih na forumu koji koriste mozag..Piglet wrote:vili40 wrote:eto,ja to govorim otpočetka.Pa ti glasaj.סמאל wrote:Jebalo majku na što je spala država,biranje između glupače i luđaka.
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
samo zato kaj si ti nekaj nazvao ljevičarskom politikom ne znači da to i je, živimo u doba fašizma. korporativni fašizam + plutokracija = moderni svijet.marcellus wrote:ebenica wrote:ekstremna desnica bi bila korporacije i firme iznad svega: fašizam. kad se netko naziva domoljubom i u isto vrijeme desničarom je smiješno.
korporacije koliko vidim danas sve redom, od hrvatskih (atlantic, tcom, banke) do američkih (apple, google, netflix, gm, ford, da ne nabrajam) podržavaju isključivo ljevičarske politike "uključivosti" i "nediskriminacije" (jer su profitabilne i jer je bitno ljude odvojiti od obitelji, nacije vjere itd. i svesti identitetski na potrošače i proizvođače)
fašizam je isto ljevičarska politika već 30 - 40 godina, zabrane i represija
kakvo lijevo-desno, kakva demokracija, kakav rast ljevice ili desnice, to je za budale, novac=fašizam=vlast. ono kaj sam ja napisao da se ne možeš zvati domoljubom a podržavati todorića je točno i ne znam što je upitno u tome? ne paše u tvoju viziju svijeta? osjećaš se prevarenim do te mjere da ćeš negirati očito?
Guest- Guest
Eroo wrote:Lupi petama i reci, evo sve za Hrvatsku! Jebla te švabija.pismejker wrote:Kapa doli dečki..ima josh onih na forumu koji koriste mozag..Piglet wrote:vili40 wrote:eto,ja to govorim otpočetka.Pa ti glasaj.סמאל wrote:Jebalo majku na što je spala država,biranje između glupače i luđaka.
ero,bio sam kretencina i 91. ostao i bio spreman sve dati za RH,umjesto da sam gledao svoje interese...zveknem ja petama i posaljem sve poda dravge u MP10
Guest- Guest
jebeno kaj ovo izgleda ko da je slikano u siriji 2015 a ne u modernoj hrvatskoj 2020. da je glupača normalna ne bi to stavljala.Eroo wrote:Lupi petama...Piglet wrote:vili40 wrote:eto,ja to govorim otpočetka.Pa ti glasaj.סמאל wrote:Jebalo majku na što je spala država,biranje između glupače i luđaka.
Guest- Guest
Vise postivam i cijenim svabiju,jer mi je omogucila uvjete da zbrinem sebe i svoje najblize,i u 6 godina cak stvorim ono sto u onoj Prćiji dolje nisam uspio za par desetljeca..
zato maham ovom zastavom,ne onom doli..
Guest- Guest
pismejker wrote:Vise postivam i cijenim svabiju,jer mi je omogucila uvjete da zbrinem sebe i svoje najblize,i u 6 godina cak stvorim ono sto u onoj Prćiji dolje nisam uspio za par desetljeca..
YekeYeke-
2019-05-13
Sora wrote:
Svesti ljude na potrošače ?
Pa ti si pravi primjer prekomjernog potrosaca.
Alkohola.
Guest- Guest
Veli sančo iz Slovenije.Eroo wrote:Lupi petama i reci, evo sve za Hrvatsku! Jebla te švabija.pismejker wrote:Kapa doli dečki..ima josh onih na forumu koji koriste mozag..Piglet wrote:vili40 wrote:eto,ja to govorim otpočetka.Pa ti glasaj.סמאל wrote:Jebalo majku na što je spala država,biranje između glupače i luđaka.
2014-12-30
HRT,sučeljavanje,jebo te koja je ovo sprdačina.Vidi se kako su Kolindi unaprijed dali pitanja a ona naučila odgovore na pamet.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Stvarno je lažljiva,bezobrazna i licemjerna.Milanović je bahat,ali nije toliki podlac kao ona.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
סמאל wrote:Stvarno je lažljiva,bezobrazna i licemjerna.Milanović je bahat,ali nije toliki podlac kao ona.
Guest- Guest
Pa tko mu je savjetovao ovu zelenu kravatu ...?
Svasta.
Svasta.
Guest- Guest
סמאל wrote:Stvarno je lažljiva,bezobrazna i licemjerna.Milanović je bahat,ali nije toliki podlac kao ona.
Još izbacila križ vani :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Zakaj ste nosili kolace?
Idite u picku materinu i vi i kolaci.
Idite u picku materinu i vi i kolaci.
Guest- Guest
ja u specijalnim prilikama nosim bordo s hrpom pokemona, toliko sitnih da ni ja nisam znao.Sovak wrote:Pa tko mu je savjetovao ovu zelenu kravatu ...?
Svasta.
u biti imam pun kurac kravata, mogao bi ih marcu poklonit.
2014-12-30
Evo, oboje su za to da pedercine i lezbace posvajaju djecu.
Samo progresivno.
Samo progresivno.
Guest- Guest
plava je zaljubljena u milanovića, s kim god se nađe od stranaca priča o njemu: daj mi reci kakav je, jel se tebi sviđa, jelda da je drek al ga ljubimmm .
Guest- Guest
Da. A kaže Milanović da su to takvi trendovi a ja opsova i vičen po kući vidit ćeš ti trendove uskoro pička ti materina kad dođe Hitler na vlast u Njemačkoj.Sovak wrote:Evo, oboje su za to da pedercine i lezbace posvajaju djecu.
Samo progresivno.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Page 28 of 46 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 37 ... 46
Similar topics
» Tim u avionu za Kanadu, a Hadezeovci masovno idu prema Blajburgu
» Prostitutka opisala grupnjak s korumpiranim policajcima u avionu:'Bilo je extremno...'
» Avion neplanirano sleteo zbog jednog putnika: Toliko je prdeo da je izbila tuča u avionu
» Iranski mediji: U oborenom Američkom avionu poginuo čovjek koji je organizirao likvidaciju Sulejmanija
» Prostitutka opisala grupnjak s korumpiranim policajcima u avionu:'Bilo je extremno...'
» Avion neplanirano sleteo zbog jednog putnika: Toliko je prdeo da je izbila tuča u avionu
» Iranski mediji: U oborenom Američkom avionu poginuo čovjek koji je organizirao likvidaciju Sulejmanija
Page 28 of 46