U susret Novoj 2020-oj
Page 7 of 11
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Re: U susret Novoj 2020-oj
yahhh...to ne da vise nece otici,nego ce se razmnoziti i za 100 godina pregaziti dojčere..
Guest- Guest
U mene trešti muzika. Ovi sad još luđi. Prohladnu zeru vanka. Brrrr. Odma upalija pećicu kad san uša u dnevni boravak. Sjeba san gležanj pa i onako ne mogu puno šetat a i zimulja je a i nisan ništa ni planira većeras al zato za pet dana Psiho Modl Pop a to san već dogovorija sve pa ćemo otić na to jer to slušamo , rokija ono.
Dernek je šta jest jest. Sad se meni izlazi više nego na sam doček. Sve pijano.
Dernek je šta jest jest. Sad se meni izlazi više nego na sam doček. Sve pijano.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
po longijevim prorocanstvima nece docekati ni dvaest godinapismejker wrote:yahhh...to ne da vise nece otici,nego ce se razmnoziti i za 100 godina pregaziti dojčere..
2014-04-16
ne znam..no da ce biti,sigurno hoce...Unimatrix_Zero wrote:po longijevim prorocanstvima nece docekati ni dvaest godinapismejker wrote:yahhh...to ne da vise nece otici,nego ce se razmnoziti i za 100 godina pregaziti dojčere..
Guest- Guest
engleska,francuska njemacka itd.trpacina na turbo pogon,i u englosaksoniju je pristiglo ali cini mi se malo manje,ipak ih stiti taj okean,mada mogu doci avionima,brodovima,samo neko tako masovno ali po sistemu jedan povlaci drugoga
Za nekih šest godina. Neće oni prigazit Dojčere nego će njih kršćani izbacit iz Njemačke a onda ide sranje u ovim zemljama ispred Njemačke ; Balkan , Italija i Francuska jer tu nadiru.Unimatrix_Zero wrote:po longijevim prorocanstvima nece docekati ni dvaest godinapismejker wrote:yahhh...to ne da vise nece otici,nego ce se razmnoziti i za 100 godina pregaziti dojčere..
Moraju prvo Zeleni do na vlast i onda oni šire Paganizam a to je sad na idućim izborima u Njemačkoj za dvi godine i onda za njihova mandata ide kasnije taj imigrantski val.
Evropa još spava i misli da ovi neće navalit masovno a oće i onda je lom.
2014-04-11
Unimatrix_Zero wrote:engleska,francuska njemacka itd.trpacina na turbo pogon,i u englosaksoniju je pristiglo ali cini mi se malo manje,ipak ih stiti taj okean,mada mogu doci avionima,brodovima,samo neko tako masovno ali po sistemu jedan povlaci drugoga
svabija je zakone omeksala za uvoz tih kozojeba i ostalih...bas ce se europljani usreciti..
Guest- Guest
Nije to napravio Švabo nego židov u Švabijipismejker wrote:Unimatrix_Zero wrote:engleska,francuska njemacka itd.trpacina na turbo pogon,i u englosaksoniju je pristiglo ali cini mi se malo manje,ipak ih stiti taj okean,mada mogu doci avionima,brodovima,samo neko tako masovno ali po sistemu jedan povlaci drugoga
svabija je zakone omeksala za uvoz tih kozojeba i ostalih...bas ce se europljani usreciti..
Last edited by mortal on 1/1/2020, 00:49; edited 1 time in total
immortal-
2014-04-16
Ne Zidov nego Hrvat...mortal wrote:Nije to napravio Švabo nego židovpismejker wrote:Unimatrix_Zero wrote:engleska,francuska njemacka itd.trpacina na turbo pogon,i u englosaksoniju je pristiglo ali cini mi se malo manje,ipak ih stiti taj okean,mada mogu doci avionima,brodovima,samo neko tako masovno ali po sistemu jedan povlaci drugoga
Guest- Guest
navodno jos jedna tura cekau Turskoj,samo ih erdogan zadrzava,u biti ucjenjuje svabe,dajte mi par miliona eurica i necu ih pustiti na vas a ako ga razljute Erdo dize i rampu i eto ekipe
??pismejker wrote:Ne Zidov nego Hrvat...mortal wrote:Nije to napravio Švabo nego židovpismejker wrote:Unimatrix_Zero wrote:engleska,francuska njemacka itd.trpacina na turbo pogon,i u englosaksoniju je pristiglo ali cini mi se malo manje,ipak ih stiti taj okean,mada mogu doci avionima,brodovima,samo neko tako masovno ali po sistemu jedan povlaci drugoga
immortal-
2014-04-16
Ma gle..ako svabija ne donese zakone za odbijanje tih ghovana,naravno da trpacina slijedi..
slijedi povecanje kriminala, u svabiji,uvozom tih ghovana muslimanskih i čamuga..
slijedi povecanje kriminala, u svabiji,uvozom tih ghovana muslimanskih i čamuga..
Guest- Guest
Svetac je kriv.mortal wrote:Nije to napravio Švabo nego židov u švabijipismejker wrote:Unimatrix_Zero wrote:engleska,francuska njemacka itd.trpacina na turbo pogon,i u englosaksoniju je pristiglo ali cini mi se malo manje,ipak ih stiti taj okean,mada mogu doci avionima,brodovima,samo neko tako masovno ali po sistemu jedan povlaci drugoga
Ima veze s Židovima no oni su tek jedan element tu. Uostalom nisu svi Židovi ni ljevičari a nit su bogati. To je neka ideja Evropa bez nacionalizma trpačinom a na kraju če izazvat trpačinu.
No eto najveća populacija Židova je u Marseilu a tamo najviše mujaga pa se na kraju njima odbilo o glavu a desničari će ih s razlogom napadat a islamisti ih i onako napadaju. Morat će emigrirat u Izrael na kraju. Il u Ameriku. Al neće ih trpit u Europi upravo jer su krivci za ovo.
2014-04-11
pismejker wrote:Ma gle..ako svabija ne donese zakone za odbijanje tih ghovana,naravno da trpacina slijedi..
pa mogli bi ih vratiti nazad u Siriju kad rat zavrsi kao sa bosancima sto su napravili devedestih,samo ovi su malo zajebaniji imace problema sa njima,sljedi im Libanizacija,dobro imaju jos malo fore,nek uzivaju
Sirijce su skoro sve i vratili..najvise dolazi afganistanaca i Pakši..oni najvise sranja i rade,no skinule se rukavice,pa vise to nisu izbjeglice,nego imigranti..tako su u slovi za boravak omeksani..Unimatrix_Zero wrote:pismejker wrote:Ma gle..ako svabija ne donese zakone za odbijanje tih ghovana,naravno da trpacina slijedi..
pa mogli bi ih vratiti nazad u Siriju kad rat zavrsi kao sa bosancima sto su napravili devedestih,samo ovi su malo zajebaniji imace problema sa njima,sljedi im Libanizacija,dobro imaju jos malo fore,nek uzivaju
Guest- Guest
Kojesta...RayMabus wrote:Svetac je kriv.mortal wrote:Nije to napravio Švabo nego židov u švabijipismejker wrote:Unimatrix_Zero wrote:engleska,francuska njemacka itd.trpacina na turbo pogon,i u englosaksoniju je pristiglo ali cini mi se malo manje,ipak ih stiti taj okean,mada mogu doci avionima,brodovima,samo neko tako masovno ali po sistemu jedan povlaci drugoga
Ima veze s Židovima no oni su tek jedan element tu. Uostalom nisu svi Židovi ni ljevičari a nit su bogati. To je neka ideja Evropa bez nacionalizma trpačinom a na kraju če izazvat trpačinu.
No eto najveća populacija Židova je u Marseilu a tamo najviše mujaga pa se na kraju njima odbilo o glavu a desničari će ih s razlogom napadat a islamisti ih i onako napadaju. Morat će emigrirat u Izrael na kraju. Il u Ameriku. Al neće ih trpit u Europi upravo jer su krivci za ovo.
Guest- Guest
pismejker wrote:Sirijce su skoro sve i vratili..najvise dolazi afganistanaca i Pakši..oni najvise sranja i rade,no skinule se rukavice,pa vise to nisu izbjeglice,nego imigranti..tako su u slovi za boravak omeksani..Unimatrix_Zero wrote:pismejker wrote:Ma gle..ako svabija ne donese zakone za odbijanje tih ghovana,naravno da trpacina slijedi..
au,primili Talibane u kucu,a jebiga tu je izgleda i bog rekao zbogom pameti
afganistanci najvise i siluju svabice,rade nerede,pale aute i dilaju narkotike..ono,boli ih kuratz za njih same,pa mogu mirno sve raditi..Unimatrix_Zero wrote:pismejker wrote:Sirijce su skoro sve i vratili..najvise dolazi afganistanaca i Pakši..oni najvise sranja i rade,no skinule se rukavice,pa vise to nisu izbjeglice,nego imigranti..tako su u slovi za boravak omeksani..Unimatrix_Zero wrote:pismejker wrote:Ma gle..ako svabija ne donese zakone za odbijanje tih ghovana,naravno da trpacina slijedi..
au,primili Talibane u kucu,a jebiga tu je izgleda i bog rekao zbogom pameti
Guest- Guest
Nije nego Židovpismejker wrote:Ne Zidov nego Hrvat...mortal wrote:Nije to napravio Švabo nego židovpismejker wrote:Unimatrix_Zero wrote:engleska,francuska njemacka itd.trpacina na turbo pogon,i u englosaksoniju je pristiglo ali cini mi se malo manje,ipak ih stiti taj okean,mada mogu doci avionima,brodovima,samo neko tako masovno ali po sistemu jedan povlaci drugoga
https://bs.m.wikipedia.org/wiki/Jakob_Finci
Ovo sam jučer otkrio. Soroš.
Naredio sam operaciju Soroš a to je etničko čišćenje Židova u Europi.
Svetac bjež u Rusiju.
Il se pravi Englez.
Osudio sam ih na smrt.
Razlog ; majorizacija jednog naroda i pomaganja islamskom bratstvu u Bosni.
2014-04-11
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Pernar u novoj epizodi
» Osmi u 'novoj Europi'
» ''Milanović i Plenković sudjelovali u sučeljavanju Nove TV''
» U SUSRET IZBORU ZA MIS SRBIJE
» Most je dobio MUP i još pet ministarstava u novoj vladi
» Osmi u 'novoj Europi'
» ''Milanović i Plenković sudjelovali u sučeljavanju Nove TV''
» U SUSRET IZBORU ZA MIS SRBIJE