U susret Novoj 2020-oj
Page 6 of 11
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Re: U susret Novoj 2020-oj
Ne da mi se sad o politiciRayMabus wrote:I na kraju otišli na zapad. U Njemačku i Irsku itd.mortal wrote:Tražili zapad, dobili zapad
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
Sad ćemo nešto popiti i neka nas malo hlade
Šta ti piješ Mabus
immortal-
2014-04-16
Nije to politika nego zemljopis.mortal wrote:Ne da mi se sad o politiciRayMabus wrote:I na kraju otišli na zapad. U Njemačku i Irsku itd.mortal wrote:Tražili zapad, dobili zapad
Šalim se. Dobre san volje pa se stalno nešto cilo vrime kreveljin.
Sretna i tebi Nova godina i sve najbolje u istoj i tebi i ljudima oko tebe koji te okružuju.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Coca Colu. Nismo uzimali ništa.alkohola ja i stari. Al dobro si me sitila jer san i zaboravija da smo uzeli Coca Cole a baš mi se pije Cola.mortal wrote:
Šta ti piješ Mabus
Živili.
2014-04-11
Hvala, također!!RayMabus wrote:Nije to politika nego zemljopis.mortal wrote:Ne da mi se sad o politiciRayMabus wrote:I na kraju otišli na zapad. U Njemačku i Irsku itd.mortal wrote:Tražili zapad, dobili zapad
Šalim se. Dobre san volje pa se stalno nešto cilo vrime kreveljin.
Sretna i tebi Nova godina i sve najbolje u istoj i tebi i ljudima oko tebe koji te okružuju.
immortal-
2014-04-16
Meni je koncert ispod kuče. Ja živin u centru i kako izađen na teracu čujen sve jer to mi sto metara od kuće a ovi rokaju vatromet i petarde non stop.
Dobra je atmosfera. To je dobro.
Ovo je od niku većer kad je Bebek bija .To se napunilo sve.
2014-04-11
RayMabus wrote:Coca Colu. Nismo uzimali ništa.alkohola ja i stari. Al dobro si me sitila jer san i zaboravija da smo uzeli Coca Cole a baš mi se pije Cola.mortal wrote:
Šta ti piješ Mabus
Živili.
2014-04-16
RayMabus wrote:Meni je koncert ispod kuče. Ja živin u centru i kako izađen na teracu čujen sve jer to mi sto metara od kuće a ovi rokaju vatromet i petarde non stop.
Super, ima li šta života kod vas preko zime ili je pusto
immortal-
2014-04-16
Sretna Nova!!!!!!
2014-04-16
Ima sad misec dana božićni grad od 6.12 do 6.01.mortal wrote:RayMabus wrote:Meni je koncert ispod kuče. Ja živin u centru i kako izađen na teracu čujen sve jer to mi sto metara od kuće a ovi rokaju vatromet i petarde non stop.
Super, ima li šta života kod vas preko zime ili je pusto
Napravili klizalište za dicu , digli kučice kafiće , uredili , po danu dječje igralište a navečer koncerti.
U nas nema sniga onda ovo klizalište radi ka ludo.
Ima i saonice. Ovo dica trzaju na ovo. Ne moš ih izvadit od tamo. Stalno gužva
A ovo je za nas starije , par kafića i restorana , kobasice i to.
Sretna Nova. Vidin raspalili vatromet. Ratno stanje. Moraš kacigu nosit.
2014-04-11
Lijepo zavrsila stara i pocela nova...zapalili mi necim eksplozivnim zadnji spojler donji...idjoti..bacaju eksploziv kojekuda..
Guest- Guest
nemoguce..moje je dobrano odignut od tla spojler..mora biti nesto vece...
Guest- Guest
svoj ustaškoj, četničkoj, balijskoj, plemenskoj i jugoslovenskoj bandi sretna nova godina
nemam pojma ima petardi razlicite snage,onih raketica rasprskavacih,razne pirotehnike,ko ce ga znati
ovo je pravilo veliku tempoeraturu,jer mi se spojler zapalio...susjed izletio sa protupozarnim aparatom i ugasio vatru..Unimatrix_Zero wrote:nemam pojma ima petardi razlicite snage,onih raketica rasprskavacih,razne pirotehnike,ko ce ga znati
Guest- Guest
kozojebi ti se osvećuju što si ih razbuco ko čunjeve u kuglanipismejker wrote:nemoguce..moje je dobrano odignut od tla spojler..mora biti nesto vece...
pismejker wrote:ovo je pravilo veliku tempoeraturu,jer mi se spojler zapalio...susjed izletio sa protupozarnim aparatom i ugasio vatru..Unimatrix_Zero wrote:nemam pojma ima petardi razlicite snage,onih raketica rasprskavacih,razne pirotehnike,ko ce ga znati
jebiga to mi zvuci kao monotovljev koktel,neznam.jednom samo vidio neku budalu iz bosne kako je nesto kopao po autu na parkingu,sta je radio pojma nemam ali auto se zapalio a masu auta je bilo parkirano u blizini,ne sjecam se jeli jos eki auto do njega izgorio,davno bijeshe prije dvaest godina
vjerovatno onaj topovski udar..on pravi visoku temperaturu...a kvart se pokvario..puno kozojeba je nafilano..svabi si cine medvjedju uslugu..Unimatrix_Zero wrote:pismejker wrote:ovo je pravilo veliku tempoeraturu,jer mi se spojler zapalio...susjed izletio sa protupozarnim aparatom i ugasio vatru..Unimatrix_Zero wrote:nemam pojma ima petardi razlicite snage,onih raketica rasprskavacih,razne pirotehnike,ko ce ga znati
jebiga to mi zvuci kao monotovljev koktel,neznam.jednom samo vidio neku budalu iz bosne kako je nesto kopao po autu na parkingu,sta je radio pojma nemam ali auto se zapalio a masu auto je bilo parkirano u blizini,ne sjecam se jeli jos eki auto do njega izgorio,davno bijeshe prije dvaest godina
Guest- Guest
jebiga merkelica im dozvolila da udju u drzavu,sad nek se jebu kako znaju i umiju
yahhh...to ne da vise nece otici,nego ce se razmnoziti i za 100 godina pregaziti dojčere..
Guest- Guest
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Pernar u novoj epizodi
» Osmi u 'novoj Europi'
» ''Milanović i Plenković sudjelovali u sučeljavanju Nove TV''
» U SUSRET IZBORU ZA MIS SRBIJE
» Most je dobio MUP i još pet ministarstava u novoj vladi
» Osmi u 'novoj Europi'
» ''Milanović i Plenković sudjelovali u sučeljavanju Nove TV''
» U SUSRET IZBORU ZA MIS SRBIJE
» Most je dobio MUP i još pet ministarstava u novoj vladi