U susret Novoj 2020-oj
Page 3 of 11
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Re: U susret Novoj 2020-oj
Ma, otoci su zimi depresija jača.veber wrote:škoji su preljepi zimi. pogotovo kada bura očisti nebo.kaya wrote:Pa šta da radi na otoku zimi, ubije se od tuge? Ajd ljeti...veber wrote:ranila te srpkinja pa ti ne želim još veće zlo.dzango wrote:Ja sam za NG u Puli. Navukli me. Svi bili za a ja nisam hteo da budem sisa i partibrejker.
kaj vi srblje i bosilje vidite u toj istri?
odite na vis, korčulu s ponistra iz postira se vidi makarska.
jelsa je prelijep grad.
vi idete u pulu koju jedino krasi arena.
jedino je sranje kada bura prođe kroz bužu.
ali najljepši su otoci baš zimi.
znaš kada se zimi grije samo jedna prostorija, a to je kužina.
kada nas milo gledate i dvije sekunde kasnije uvalite na stopala, ono malo podhlađena.
sve je to ljepota škoja
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
nisu.kaya wrote:Ma, otoci su zimi depresija jača.veber wrote:škoji su preljepi zimi. pogotovo kada bura očisti nebo.kaya wrote:Pa šta da radi na otoku zimi, ubije se od tuge? Ajd ljeti...veber wrote:ranila te srpkinja pa ti ne želim još veće zlo.dzango wrote:Ja sam za NG u Puli. Navukli me. Svi bili za a ja nisam hteo da budem sisa i partibrejker.
jelsa je prelijep grad.
kada nas milo gledate i dvije sekunde kasnije uvalite na stopala, ono malo podhlađena.
sve je to ljepota škoja
otoci su zimi baš čisto za uživanje.
zimi ćeš doživjet što nećeš ljeti.
pokažem ti ugljen. zimi.
2014-12-30
Ne hvala, dosta mi ga je i ljeti.veber wrote:nisu.kaya wrote:Ma, otoci su zimi depresija jača.veber wrote:škoji su preljepi zimi. pogotovo kada bura očisti nebo.kaya wrote:Pa šta da radi na otoku zimi, ubije se od tuge? Ajd ljeti...veber wrote:
ranila te srpkinja pa ti ne želim još veće zlo.
jelsa je prelijep grad.
sve je to ljepota škoja
pokažem ti ugljen. zimi.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
garant nisi obišla taj zadarski arhipelag zimi.kaya wrote:Ne hvala, dosta mi ga je i ljeti.veber wrote:nisu.kaya wrote:Ma, otoci su zimi depresija jača.veber wrote:škoji su preljepi zimi. pogotovo kada bura očisti nebo.kaya wrote:
Pa šta da radi na otoku zimi, ubije se od tuge? Ajd ljeti...
sve je to ljepota škoja
pokažem ti ugljen. zimi.
doduše smrzneš se na jedrilici, stopala vam se ne odlede do havaja.
no otoci su prekrasni zimi. kada ih bura očisti.
priznaj da si se smrzla ko p. i dečka gledala u oči i uvalila mu stopala dok je on mislio o napretku hrvatske.
i voiš to promrznuta kao žaba doći u vruću kuhinju ujutro.
2014-12-30
veber-
2014-12-30
a kayo, znaš li kako je vis prelijep otok?
kolega forumaš eeerooo se iz dubrovnika preselio na jedan škoj.pogledaj recimo vidovu goru na braću. ne ljeti.
stari grad ili šćedro, čak pelješac treba vidjet.
kolega forumaš eeerooo se iz dubrovnika preselio na jedan škoj.pogledaj recimo vidovu goru na braću. ne ljeti.
stari grad ili šćedro, čak pelješac treba vidjet.
2014-12-30
Bio u Makarskoj i Jelsi. Jebe se meni da li je Istra ili Korčula, idem zbog ljudi, a i žena rekla da moram da idem.veber wrote:ranila te srpkinja pa ti ne želim još veće zlo.dzango wrote:Ja sam za NG u Puli. Navukli me. Svi bili za a ja nisam hteo da budem sisa i partibrejker.
jelsa je prelijep grad.
Ja sa mojim poreklom jedino mogu da dobijem pasoš Užičke republike. Nemam ni čukundedu van Srbije. Ero se kliče Slovencem, ne bi čudilo.veber wrote:domovnica je imenica ženskog roda.dzango wrote:Jebeš domovnicu, da mi onako pijanom ne uvale nešto drugo.mortal wrote:Pazi nemoj zaružiti pa da pijan ostaneš dulje u Hrvatskoj da ti još i Domovnicu ne uvale. Kako bi to podnio??dzango wrote:Ja sam za NG u Puli. Navukli me. Svi bili za a ja nisam hteo da budem sisa i partibrejker.
zamisli dođe ero i uvalja ti malog doglavnika,
Voleo bih da obiđem Siciliju jednog dana, ako bude "vremena".Maggie19 wrote:Mislila sam.na Siciliju i mafiju.dzango wrote:Jebiga, nemam nikog na Santoriniju.Maggie19 wrote:Dzani, trebao si biti dzek i doci juznije..koja pula, tststststs
;-D
Lako ti u Puli.
Chicken.
;-@
Ja bar neću da pevam. Bar dok se ne napijem.kaya wrote:Eto ti ga na, pa to ispada kao da nismo pobjedili. Prvo brena pa ti..dzango wrote:Ja sam za NG u Puli. Navukli me. Svi bili za a ja nisam hteo da budem sisa i partibrejker.
sicilija prekrasna.
svakako odi, ako te zanima rim i antika. za doživjet. ako te ne zanima, opet prekrasna
baš lijepa zemlja.
a imaš hrpu malih pekara koje nude lagane gablece i doručke
italija je prelijepa.
svakako odi, ako te zanima rim i antika. za doživjet. ako te ne zanima, opet prekrasna
baš lijepa zemlja.
a imaš hrpu malih pekara koje nude lagane gablece i doručke
italija je prelijepa.
2014-12-30
a, tamo prema sredozemlju drugačije su i boje,
sve je crvenkasto. imaš nasade maslina i tuja. svakako ako možeš odi pogledat.
sve je crvenkasto. imaš nasade maslina i tuja. svakako ako možeš odi pogledat.
2014-12-30
Ne znam ja di ćete vi, ali znam di će pravi Zagrepčanci u'vo doba. Moram pazit na cesti...dzango wrote:Ja sa mojim poreklom jedino mogu da dobijem pasoš Užičke republike. Nemam ni čukundedu van Srbije. Ero se kliče Slovencem, ne bi čudilo.veber wrote:domovnica je imenica ženskog roda.dzango wrote:Jebeš domovnicu, da mi onako pijanom ne uvale nešto drugo.mortal wrote:Pazi nemoj zaružiti pa da pijan ostaneš dulje u Hrvatskoj da ti još i Domovnicu ne uvale. Kako bi to podnio??dzango wrote:Ja sam za NG u Puli. Navukli me. Svi bili za a ja nisam hteo da budem sisa i partibrejker.
https://www.google.com/amp/s/www.paraf.hr/slijedi-novi-egzodus-iz-rh-austrija-brutalno-povisila-place-trziste-rada-2020-otvara-hrvatima/amp/
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ništa od Nove godine. Sjeba san gležanj pa ne mogu nigdi a i da mogu neman di , većina ekipe zaprašila vanka , ostatak se poženija , ja curu neman a i ne tražin je jer mi ženski spol ide na živce i postale su neprijatelj a ne saveznik u opstanku. Iman platit porez ovu godinu , radit ne mogj jer san sjeba gležanj a i ne radi mi se kad neman za koga a iman dovoljno za gurat iz miseca u misec.
Dakle iduća godina je več unaprid preodređena na prošo voz šema i pokrij se doma dekom , gledaj masovno iseljavanje , krah nataliteta i emanicipacije i jedina dobra stvar je šta će proć još 365 dana a mi bit sve bliže događajima najavljenim u Nostradamusu i onda počima moje doba jer ovo di žene drže vlast to nije.
Ovo nije vrijeme , ovo nisu moje zime , nisu ovo moje kiše , u meni su kiše tiše.
Ukratko 2020 tuga i depresija , jedino nam ostaje da se radujemo tuđoj nesreći.
Dobro je , odbrojavamo zadnje godine do pada emanicipacije.
http://hr.n1info.com/Vijesti/a450053/Ove-godine-vjerojatno-cemo-imati-najmanji-broj-rodjene-djece-ikada.html
Dakle iduća godina je več unaprid preodređena na prošo voz šema i pokrij se doma dekom , gledaj masovno iseljavanje , krah nataliteta i emanicipacije i jedina dobra stvar je šta će proć još 365 dana a mi bit sve bliže događajima najavljenim u Nostradamusu i onda počima moje doba jer ovo di žene drže vlast to nije.
Ovo nije vrijeme , ovo nisu moje zime , nisu ovo moje kiše , u meni su kiše tiše.
Ukratko 2020 tuga i depresija , jedino nam ostaje da se radujemo tuđoj nesreći.
Dobro je , odbrojavamo zadnje godine do pada emanicipacije.
http://hr.n1info.com/Vijesti/a450053/Ove-godine-vjerojatno-cemo-imati-najmanji-broj-rodjene-djece-ikada.html
2014-04-11
Ne slavim Novu godinu već godinama. Svakome čestitam i poželim sve najbolje jer ne želim nikome loše. To su dvi razililite stvari : slavit Novu godinu i poželit nekome sve najbolje u idućoj godini.
Nemate vi šta slavit osim ako ne slavite vlastitu propast. Doće van to iz guzice u glavu da se ne slavi vlasti propast.
Nemate vi šta slavit osim ako ne slavite vlastitu propast. Doće van to iz guzice u glavu da se ne slavi vlasti propast.
2014-04-11
dzango wrote:Ja bar neću da pevam. Bar dok se ne napijem.kaya wrote:Eto ti ga na, pa to ispada kao da nismo pobjedili. Prvo brena pa ti..dzango wrote:Ja sam za NG u Puli. Navukli me. Svi bili za a ja nisam hteo da budem sisa i partibrejker.
Samo nemoj Thompsona... da te ne natamburaju... možeš zato Od Topole pa do Ravne Gore slobodno....
darth_vader-
2014-04-17
Lepa je ta, ali više volim ljubavne, na primer Istruli mi dunja u fioci.jasambrend wrote:dzango wrote:Ja bar neću da pevam. Bar dok se ne napijem.kaya wrote:Eto ti ga na, pa to ispada kao da nismo pobjedili. Prvo brena pa ti..dzango wrote:Ja sam za NG u Puli. Navukli me. Svi bili za a ja nisam hteo da budem sisa i partibrejker.
Samo nemoj Thompsona... da te ne natamburaju... možeš zato Od Topole pa do Ravne Gore slobodno....
dzango wrote:Ja sa mojim poreklom jedino mogu da dobijem pasoš Užičke republike. Nemam ni čukundedu van Srbije. Ero se kliče Slovencem, ne bi čudilo.veber wrote:domovnica je imenica ženskog roda.dzango wrote:Jebeš domovnicu, da mi onako pijanom ne uvale nešto drugo.mortal wrote:Pazi nemoj zaružiti pa da pijan ostaneš dulje u Hrvatskoj da ti još i Domovnicu ne uvale. Kako bi to podnio??dzango wrote:Ja sam za NG u Puli. Navukli me. Svi bili za a ja nisam hteo da budem sisa i partibrejker.
ako i malo nalikuješ na ovog s avatara, nisam sigurna
Nije loše a bit će još bolje.mortal wrote:Situacija u zemlji loša, teme na forumu loše, atmosfera loša ...
Ima li što dobro kod vas? Veselite li se, ima li pozitive?
Kuda za Novu, što pripremate?
( kao što vidite, ja sam se obnovila )
Loše je onom tko loše traži i tko se tim hrani.
Vrijeme je savršeno, zdravlje dobro, stolovi puni,uskoro dobivamo novog predsjednika-cu, ne vidim nekakve probleme na vidiku.
Samo da potraje ovako i sve 5.
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Pernar u novoj epizodi
» Osmi u 'novoj Europi'
» ''Milanović i Plenković sudjelovali u sučeljavanju Nove TV''
» U SUSRET IZBORU ZA MIS SRBIJE
» Most je dobio MUP i još pet ministarstava u novoj vladi
» Osmi u 'novoj Europi'
» ''Milanović i Plenković sudjelovali u sučeljavanju Nove TV''
» U SUSRET IZBORU ZA MIS SRBIJE
» Most je dobio MUP i još pet ministarstava u novoj vladi