Idioti iz 24 sata , Kurira i ostalih ne znaju Nostradamusa
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Idioti iz 24 sata , Kurira i ostalih ne znaju Nostradamusa
Možda. Ako mi se bude dalo. Više volim da nisam na nekom istaknutom položaju.Unimatrix_Zero wrote:a ti si velis general u toj galaktickoj flotiRayMabus wrote:Ne zamaraj se. Nećeš biti do tada u ovom tijelu jer je to daleko.Unimatrix_Zero wrote:nema galakticke flote,to je projekt blue beam
Ja ću bit u toj flotu. Ili ću možda negdje drugdje bit al svi moji podaci idu u centralu kako bi se flota opskrbila podacima o vama ovdje.
Vas promatraju. To niste shvatili da vas nitko otvoreno ne kontaktira iz svemira jer ste u karanteni od GF.
Tko god bude glavni morat će imat inkarnaciju ovdje pošto vas tako bolje upoznaju prije nego šta vas kontaktiraju. Većina posad će tako bit.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
popušta terapija krajem tjedna.Noor wrote:Znaci, izvidas vec 40 godina?RayMabus wrote:Meni je sad 40. Recimo da živim još 35 godina npr. To je 2055 godina. Inkarnkram se na susjednu planetu i imat ću oko 20 godina kad buden dolazija s floton.RayMabus wrote:Sad vam je 2020 a nije to još počelo al će počet za pet , šest godina il tako nešto možda i prije , eto nek je 2025 i sad + 40 godina to traje.
Tamo negdi 2065 godina , tad će završit.
A oko 2070 vam dolazi posjeta.
Moja galaktička flota.
Planet Zemlja će upoznati druge civilizacije.
Zato sam se ja ode sad inkarnira.
Prethodnica.
Za pola stoljeća stiže ostatak vojske.
Ja san samo osobno u izviđanju u ovoj inkarnaciji.
Aj, baš mi je drago da si se smistija na ovi forum :)
ko žohari su. petkom izbauljaju.
2014-12-30
RayMabus wrote:Možda. Ako mi se bude dalo. Više volim da nisam na nekom istaknutom položaju.Unimatrix_Zero wrote:a ti si velis general u toj galaktickoj flotiRayMabus wrote:Ne zamaraj se. Nećeš biti do tada u ovom tijelu jer je to daleko.Unimatrix_Zero wrote:nema galakticke flote,to je projekt blue beam
Ja ću bit u toj flotu. Ili ću možda negdje drugdje bit al svi moji podaci idu u centralu kako bi se flota opskrbila podacima o vama ovdje.
Vas promatraju. To niste shvatili da vas nitko otvoreno ne kontaktira iz svemira jer ste u karanteni od GF.
Tko god bude glavni morat će imat inkarnaciju ovdje pošto vas tako bolje upoznaju prije nego šta vas kontaktiraju. Većina posad će tako bit.
otkud ti znas gdje ce tebe inkarnirat,pa nece te inkarnirati gdje se tebi digne kurac nego gdje oni odluce
red wolf wrote:Ali pazi ovo...On će se morati inkarnirati na neku susjednu planetu kako bi 2070. godine došao na Zemlju i ostvario prvi kontakt...A ovi su gore cijelo vrijeme i brane Zemlju od negativnih izvanzemaljaca...Dovoljno je da svoju izvanzemaljsku pilu usmjeri u orbitu Zemlje i nađe se na brodu svoje Federacije...Noor wrote:Znaci, izvidas vec 40 godina?RayMabus wrote:Meni je sad 40. Recimo da živim još 35 godina npr. To je 2055 godina. Inkarnkram se na susjednu planetu i imat ću oko 20 godina kad buden dolazija s floton.RayMabus wrote:Sad vam je 2020 a nije to još počelo al će počet za pet , šest godina il tako nešto možda i prije , eto nek je 2025 i sad + 40 godina to traje.
Moja galaktička flota.
Prethodnica.
Zeza nas malo Longi :)
Zeza on sebe i sramoti Galaktičku Federaciju ovdje...Vama nebitno, ali Galaktičkoj Federaciji nije...Noor wrote:red wolf wrote:Ali pazi ovo...On će se morati inkarnirati na neku susjednu planetu kako bi 2070. godine došao na Zemlju i ostvario prvi kontakt...A ovi su gore cijelo vrijeme i brane Zemlju od negativnih izvanzemaljaca...Dovoljno je da svoju izvanzemaljsku pilu usmjeri u orbitu Zemlje i nađe se na brodu svoje Federacije...Noor wrote:Znaci, izvidas vec 40 godina?RayMabus wrote:Meni je sad 40. Recimo da živim još 35 godina npr. To je 2055 godina. Inkarnkram se na susjednu planetu i imat ću oko 20 godina kad buden dolazija s floton.RayMabus wrote:Sad vam je 2020 a nije to još počelo al će počet za pet , šest godina il tako nešto možda i prije , eto nek je 2025 i sad + 40 godina to traje.
Moja galaktička flota.
Prethodnica.
red wolf-
2016-02-10
A tko će nam dat vanzemaljski brod kad se inkarnkramo ? Uostalom cilj je proučavanje.red wolf wrote:Ali pazi ovo...On će se morati inkarnirati na neku susjednu planetu kako bi 2070. godine došao na Zemlju i ostvario prvi kontakt...A ovi su gore cijelo vrijeme i brane Zemlju od negativnih izvanzemaljaca...Dovoljno je da svoju izvanzemaljsku pilu usmjeri u orbitu Zemlje i nađe se na brodu svoje Federacije...Noor wrote:Znaci, izvidas vec 40 godina?RayMabus wrote:Meni je sad 40. Recimo da živim još 35 godina npr. To je 2055 godina. Inkarnkram se na susjednu planetu i imat ću oko 20 godina kad buden dolazija s floton.RayMabus wrote:Sad vam je 2020 a nije to još počelo al će počet za pet , šest godina il tako nešto možda i prije , eto nek je 2025 i sad + 40 godina to traje.
Moja galaktička flota.
Prethodnica.
Ako netko od nas želi direktni kontakt zna gdje je baza GF nna planeti.
Sjeverni Grenland.
2014-04-11
Ne točno. Aštari su slobodnjaci. Slobodna volja.Unimatrix_Zero wrote:RayMabus wrote:Možda. Ako mi se bude dalo. Više volim da nisam na nekom istaknutom položaju.Unimatrix_Zero wrote:a ti si velis general u toj galaktickoj flotiRayMabus wrote:Ne zamaraj se. Nećeš biti do tada u ovom tijelu jer je to daleko.Unimatrix_Zero wrote:nema galakticke flote,to je projekt blue beam
otkud ti znas gdje ce tebe inkarnirat,pa nece te inkarnirati gdje se tebi digne kurac nego gdje oni odluce
2014-04-11
A imate i bazu na Zemlji...Pa reci tako...A dolazite tek 2070. godine na Zemlju...RayMabus wrote:A tko će nam dat vanzemaljski brod kad se inkarnkramo ? Uostalom cilj je proučavanje.red wolf wrote:Ali pazi ovo...On će se morati inkarnirati na neku susjednu planetu kako bi 2070. godine došao na Zemlju i ostvario prvi kontakt...A ovi su gore cijelo vrijeme i brane Zemlju od negativnih izvanzemaljaca...Dovoljno je da svoju izvanzemaljsku pilu usmjeri u orbitu Zemlje i nađe se na brodu svoje Federacije...Noor wrote:Znaci, izvidas vec 40 godina?RayMabus wrote:Meni je sad 40. Recimo da živim još 35 godina npr. To je 2055 godina. Inkarnkram se na susjednu planetu i imat ću oko 20 godina kad buden dolazija s floton.RayMabus wrote:Sad vam je 2020 a nije to još počelo al će počet za pet , šest godina il tako nešto možda i prije , eto nek je 2025 i sad + 40 godina to traje.
Moja galaktička flota.
Prethodnica.
Ako netko od nas želi direktni kontakt zna gdje je baza GF nna planeti.
Sjeverni Grenland.
red wolf-
2016-02-10
a sta ako jos 100 ljudi hoce u galakticku federaciju? nemogu svi biti elita mora neko i u rudnik,e kad bi to bilo tek tako lakoRayMabus wrote:Ne točno. Aštari su slobodnjaci. Slobodna volja.Unimatrix_Zero wrote:RayMabus wrote:Možda. Ako mi se bude dalo. Više volim da nisam na nekom istaknutom položaju.Unimatrix_Zero wrote:a ti si velis general u toj galaktickoj flotiRayMabus wrote:
Ne zamaraj se. Nećeš biti do tada u ovom tijelu jer je to daleko.
Ne zezam. Mrtav ozbiljan sam.Noor wrote:red wolf wrote:Ali pazi ovo...On će se morati inkarnirati na neku susjednu planetu kako bi 2070. godine došao na Zemlju i ostvario prvi kontakt...A ovi su gore cijelo vrijeme i brane Zemlju od negativnih izvanzemaljaca...Dovoljno je da svoju izvanzemaljsku pilu usmjeri u orbitu Zemlje i nađe se na brodu svoje Federacije...Noor wrote:Znaci, izvidas vec 40 godina?RayMabus wrote:Meni je sad 40. Recimo da živim još 35 godina npr. To je 2055 godina. Inkarnkram se na susjednu planetu i imat ću oko 20 godina kad buden dolazija s floton.RayMabus wrote:Sad vam je 2020 a nije to još počelo al će počet za pet , šest godina il tako nešto možda i prije , eto nek je 2025 i sad + 40 godina to traje.
Moja galaktička flota.
Prethodnica.
Ja iz ovih stopa mogu do GF na sjevernom Grelandu. To je kontakt baza.
Al ne da mi se. Ladno je tamo. Brrrrrr
Šalim se. Nema potrebe da ih kontakiram. Nagledam ih se u drugim životima pa mi nije napeto a i misija je proučavanje tj odživi tako među ljudima.
Da mi nešto stvarno triba otiša bi pa se javija al nema potrebe.
2014-04-11
Idi ti idi u bazu na sjevernom grenlandu... i reci im da ja pitam jel ikako mogu na planetu doc prije 2070., da i ja to doživim ;)RayMabus wrote:Ne zezam. Mrtav ozbiljan sam.Noor wrote:red wolf wrote:Ali pazi ovo...On će se morati inkarnirati na neku susjednu planetu kako bi 2070. godine došao na Zemlju i ostvario prvi kontakt...A ovi su gore cijelo vrijeme i brane Zemlju od negativnih izvanzemaljaca...Dovoljno je da svoju izvanzemaljsku pilu usmjeri u orbitu Zemlje i nađe se na brodu svoje Federacije...Noor wrote:Znaci, izvidas vec 40 godina?RayMabus wrote:
Meni je sad 40. Recimo da živim još 35 godina npr. To je 2055 godina. Inkarnkram se na susjednu planetu i imat ću oko 20 godina kad buden dolazija s floton.
Šalim se. Nema potrebe da ih kontakiram. Nagledam ih se u drugim životima pa mi nije napeto a i misija je proučavanje tj odživi tako među ljudima.
Pa jesam li ja u ovom životu u posadi galaktičke federacije ili ne ?Unimatrix_Zero wrote:a sta ako jos 100 ljudi hoce u galakticku federaciju? nemogu svi biti elita mora neko i u rudnik,e kad bi to bilo tek tako lakoRayMabus wrote:Ne točno. Aštari su slobodnjaci. Slobodna volja.Unimatrix_Zero wrote:RayMabus wrote:Možda. Ako mi se bude dalo. Više volim da nisam na nekom istaknutom položaju.Unimatrix_Zero wrote:
a ti si velis general u toj galaktickoj floti
Ako jje netko general ne znači da mu se da visit nna čelu vojske. To su samo činovi. Označavaju sposobnost. Ne znači da se meni to da radit ( ne da mi se ako ćećeš iskreno ).
To je ko vozač viljuškara. Ima tu razinu. Ne znači da mi se vozi viljuškar.
2014-04-11
tko vjeruje Kristu i u Krista taj zna da reinkarnacija jeste obmanared wolf wrote:Pa ne baš...Unimatrix_Zero wrote:nema inkarnacije,to je obmana
A što misliš što je Riječ napravila kad je došla u tijelo?tre wrote:tko vjeruje Kristu i u Krista taj zna da reinkarnacija jeste obmanared wolf wrote:Pa ne baš...Unimatrix_Zero wrote:nema inkarnacije,to je obmana
red wolf-
2016-02-10
nije ušla nego postala, i Riječ je tijelom postala i prebivala među nama!red wolf wrote:A što misliš što je Riječ napravila kad je došla u tijelo?tre wrote:tko vjeruje Kristu i u Krista taj zna da reinkarnacija jeste obmanared wolf wrote:Pa ne baš...Unimatrix_Zero wrote:nema inkarnacije,to je obmana
Ušla je u tijelo, ušla...Sve je stvar doživljaja...tre wrote:nije ušla nego postala, i Riječ je tijelom postala i prebivala među nama!red wolf wrote:A što misliš što je Riječ napravila kad je došla u tijelo?tre wrote:tko vjeruje Kristu i u Krista taj zna da reinkarnacija jeste obmanared wolf wrote:Pa ne baš...Unimatrix_Zero wrote:nema inkarnacije,to je obmana
red wolf-
2016-02-10
Pa šta je to, još samo 50-ak godina...Noor wrote:Idi ti idi u bazu na sjevernom grenlandu... i reci im da ja pitam jel ikako mogu na planetu doc prije 2070., da i ja to doživim ;)RayMabus wrote:Ne zezam. Mrtav ozbiljan sam.Noor wrote:red wolf wrote:Ali pazi ovo...On će se morati inkarnirati na neku susjednu planetu kako bi 2070. godine došao na Zemlju i ostvario prvi kontakt...A ovi su gore cijelo vrijeme i brane Zemlju od negativnih izvanzemaljaca...Dovoljno je da svoju izvanzemaljsku pilu usmjeri u orbitu Zemlje i nađe se na brodu svoje Federacije...Noor wrote:
Znaci, izvidas vec 40 godina?
Bićeš taman za udaju...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
ne nego postala, Riječ je tijelom postala i prebivala među nama. To je prilično jasno i nema govora o reinkarnacijired wolf wrote:Ušla je u tijelo, ušla...Sve je stvar doživljaja...tre wrote:nije ušla nego postala, i Riječ je tijelom postala i prebivala među nama!red wolf wrote:A što misliš što je Riječ napravila kad je došla u tijelo?tre wrote:tko vjeruje Kristu i u Krista taj zna da reinkarnacija jeste obmanared wolf wrote:
Pa ne baš...
Ne moran ić tamo. To je samo manja baza.Noor wrote:Idi ti idi u bazu na sjevernom grenlandu... i reci im da ja pitam jel ikako mogu na planetu doc prije 2070., da i ja to doživim ;)RayMabus wrote:Ne zezam. Mrtav ozbiljan sam.Noor wrote:red wolf wrote:Ali pazi ovo...On će se morati inkarnirati na neku susjednu planetu kako bi 2070. godine došao na Zemlju i ostvario prvi kontakt...A ovi su gore cijelo vrijeme i brane Zemlju od negativnih izvanzemaljaca...Dovoljno je da svoju izvanzemaljsku pilu usmjeri u orbitu Zemlje i nađe se na brodu svoje Federacije...Noor wrote:
Znaci, izvidas vec 40 godina?
Ima druga koja komunicira s njima a u Argentini je.
Stižu tek iza 2070.
Nakon šta se pokoljete , sjebete klimu , dignete za oktavu duhovno i tehnološki razvijete da možete ić dalje u svemir.
Al ćete još bit negativni kao rasa pa će vas se kontaktirat da padnu maske vaše tajne vlade koja šuruje s negativnim vanzemaljcima.
Ne dolazimo mi radi vas nego radi sebe. Kontakiramo vas za pola stoljeća da raskrinkamo tajnu vladu i oćeramo negativne vanzemaljce koji vas navode na zlo.
2014-04-11
dobro a sad mi samo reci kako si saznao za to galakticku federaciju? bas me zanima,ako ostanem bez love da imam rezervnu opciju,citao si u nekoj literaturi ili? volio bi prouciti taj materijalRayMabus wrote:Pa jesam li ja u ovom životu u posadi galaktičke federacije ili ne ?Unimatrix_Zero wrote:a sta ako jos 100 ljudi hoce u galakticku federaciju? nemogu svi biti elita mora neko i u rudnik,e kad bi to bilo tek tako lakoRayMabus wrote:Ne točno. Aštari su slobodnjaci. Slobodna volja.Unimatrix_Zero wrote:RayMabus wrote:
Možda. Ako mi se bude dalo. Više volim da nisam na nekom istaknutom položaju.
Ako jje netko general ne znači da mu se da visit nna čelu vojske. To su samo činovi. Označavaju sposobnost. Ne znači da se meni to da radit ( ne da mi se ako ćećeš iskreno ).
To je ko vozač viljuškara. Ima tu razinu. Ne znači da mi se vozi viljuškar.
To je dildač, što doživljavaš...red wolf wrote:Ušla je u tijelo, ušla...Sve je stvar doživljaja...tre wrote:nije ušla nego postala, i Riječ je tijelom postala i prebivala među nama!red wolf wrote:A što misliš što je Riječ napravila kad je došla u tijelo?tre wrote:tko vjeruje Kristu i u Krista taj zna da reinkarnacija jeste obmanared wolf wrote:
Pa ne baš...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Znaju trositi ali ne znaju zaraditi 'kraljevi' iz (NE)Mozemo
» Bizantinci ne znaju raditi, ali ne znaju ni lagati
» PLENKOVIĆ NEĆE IMATI OPORBU Milanović ostavlja devastiranu stranku koja će se baviti samom sobom... znaju da trebaju promjene, ali ne znaju kakve
» Mala lekcija iz Nostradamusa
» DOŠLI SU NA SVOJE: Ispuniše se vizije Nostradamusa, Vange, Braće Tarabića…
» Bizantinci ne znaju raditi, ali ne znaju ni lagati
» PLENKOVIĆ NEĆE IMATI OPORBU Milanović ostavlja devastiranu stranku koja će se baviti samom sobom... znaju da trebaju promjene, ali ne znaju kakve
» Mala lekcija iz Nostradamusa
» DOŠLI SU NA SVOJE: Ispuniše se vizije Nostradamusa, Vange, Braće Tarabića…
Page 5 of 9