Idioti iz 24 sata , Kurira i ostalih ne znaju Nostradamusa
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Idioti iz 24 sata , Kurira i ostalih ne znaju Nostradamusa
Long before these happenings the people of the East, influenced by the Moon, in the year 1700 will cause many to be carried away, and will almost subdue the Northern area.
From the three water signs will be born a man who will celbrate Thursday as his holiday. His renown, praise, rule and power will grow on land and sea, bringing trouble to the East.
Last edited by RayMabus on 27/12/2019, 20:48; edited 2 times in total
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
tebi za ljubav u duhu božića pročitat ću.RayMabus wrote:Ma ne to. STAVKE 49 , 50 I 51veber wrote:Being seated by night in secret study,
Alone resting on the brass stool:
A slight flame coming forth from the solitude,
That which is not believed in vain is made to succeed.
pročitao ovo i dosta mi je.
Ček stavit ću ti. Zabranjujem ti da čitaš bilo šta osim stavke 49 , 50 i 51
Treba mi tvoj um da potvrdi da je to nemoguće da ovaj zna dva stoljeća unaprijed tako detaljno.
2014-12-30
Evo ovo ti je dovoljno. Inžinjer si pa mi potvrdi da je nemoguće da lik u 1500 godini piše o tome kako će se dva stoljeća kasnije u 1700 na poluotoku ( s tri strane okruženo morem ) roditi na istoku u znaku mjeseca ( islam ) vjerski reformator koji će slaviti četvrtak kao svoj praznik a to rade samo wehabdije a to je državna religija saudijske Arabije jer svi ostali muslimani slave petak a saml ovi četvrtak.RayMabus wrote:
Long before these happenings the people of the East, influenced by the Moon, in the year 1700 will cause many to be carried away, and will almost subdue the Northern area.
From the three water signs will be born a man who will celbrate Thursday as his holiday. His renown, praise, rule and power will grow on land and sea, bringing trouble to the East.
Jel to nemoguće ?
Normalno da je. Sad i ti potvrdi. To je sve šta mi od tebe triba.
2014-04-11
ne kužim što inžinjerstvo ima s upisom.RayMabus wrote:Evo ovo ti je dovoljno. Inžinjer si pa mi potvrdi da je nemoguće da lik u 1500 godini piše o tome kako će se dva stoljeća kasnije u 1700 na poluotoku ( s tri strane okruženo morem ) roditi na istoku u znaku mjeseca ( islam ) vjerski reformator koji će slaviti četvrtak kao svoj praznik a to rade samo wehabdije a to je državna religija saudijske Arabije jer svi ostali muslimani slave petak a saml ovi četvrtak.RayMabus wrote:
Jel to nemoguće ?
Normalno da je. Sad i ti potvrdi. To je sve šta mi od tebe triba.
naravno da se može potvrditi, kao i demantirati.
a recimo, ako se već loviš dana u tjednu. mjeseci u godini.
samo slaveni imaju opisne dane i opisne mjesece.
svi drugi su preuzeli od germana.
ne znam muslimanske, ne zanimaju me.
text je općenit. može govorit o sutra, jučer ili prekosutra.
2014-12-30
Ne, govori o 1700 godini.
Wahab :
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Muhammad_ibn_Abd_al-Wahhab
Godina rođenja : 1703
Mjesto rođenja : središnja Saudijska Arabija ( koja je poluotok , s tri strane okružena morem ).
Vjerski reformator islama ( mjesec je znak islama ).
Samo oni slave četvrtak kao svoj praznik ( ostali muslimani petak ).
Tek su prije koju godinu pomakli na petak i subotu da se prilagode ostalima a inače je četvrtak vikend.
Wahab :
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Muhammad_ibn_Abd_al-Wahhab
Godina rođenja : 1703
Mjesto rođenja : središnja Saudijska Arabija ( koja je poluotok , s tri strane okružena morem ).
Vjerski reformator islama ( mjesec je znak islama ).
Samo oni slave četvrtak kao svoj praznik ( ostali muslimani petak ).
Tek su prije koju godinu pomakli na petak i subotu da se prilagode ostalima a inače je četvrtak vikend.
2014-04-11
nemrem longi, naj se ljutiti. nemrem.
2014-12-30
Ne moš pročitat da će se u 1700 godini na arapskom poluotoku u islamskom svijetu roditi vjerski reformator koji će četvrtak slaviti kao slobodni dan u tjednu ?veber wrote:nemrem longi, naj se ljutiti. nemrem.
Teško je....pročitat dvi rečenice.
2014-04-11
Wahabizam
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Wahhabism
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Wahhabism
2014-04-11
I nakon nekoliko stoljeća napraviti sranje u Italiji i Francuskoj.RayMabus wrote:
The head of Aries, Jupiter and Saturn. Eternal God, what changes! Then the bad times will return again after a long century; what turmoil in France and Italy.
2014-04-11
Kad se budu raznosili po Francuskoj i Italiji i napravili rat između zapada i islama u Europi jer ih je Merkelica i ekipa natrpala u Njemačku pa Nijemcima pukne film pa ih potiraju a puna je Francuska muslimana pa kad dođe do klanja na relaciji zapad i muslimani radi tih wehabdija ...,..onda češ.čitat
Tko nema u glavi ima u nogama.
Tko nema u glavi ima u nogama.
2014-04-11
aj iskopaj ono gdje je opisao domovinski rat preočito je bilo da sam i ja skužio kada sam čitao to sa 18godina
kaj si čitao s 18?AssadNaPodmornici wrote:aj iskopaj ono gdje je opisao domovinski rat preočito je bilo da sam i ja skužio kada sam čitao to sa 18godina
erotika se ne broji.
niti sam svoj majstor.
2014-12-30
AssadNaPodmornici wrote:aj iskopaj ono gdje je opisao domovinski rat preočito je bilo da sam i ja skužio kada sam čitao to sa 18godina
Oćeš da iskopan tko će dobit izbore ?
21 stoljeće , rat između zapada i islama po Europi , raspad ove civilizacije , to je radnja.
2014-04-11
RayMabus wrote:
Slavit će četvrtak kao svoj praznik
I amerikanci slave četvrtkom...;)))
red wolf-
2016-02-10
tada sam i najviše čita.. iden naći to od nostradamusa.. a neznam di bi tražia-..veber wrote:kaj si čitao s 18?AssadNaPodmornici wrote:aj iskopaj ono gdje je opisao domovinski rat preočito je bilo da sam i ja skužio kada sam čitao to sa 18godina
erotika se ne broji.
niti sam svoj majstor.
jbt ja mislia da si ti stručnjak , a neznaš da je nostradamus opisao rat u RHRayMabus wrote:AssadNaPodmornici wrote:aj iskopaj ono gdje je opisao domovinski rat preočito je bilo da sam i ja skužio kada sam čitao to sa 18godina
21 stoljeće , rat između zapada i islama po Europi , raspad ove civilizacije , to je radnja.
AssadNaPodmornici- Posts : 22258
2018-06-14
Raspad Jugoslavije ? Pa koliko ja znam jedini događaji koji su se desili i dešavaju se a tamo su opisani su rat u Siriji i sjeveru Iraka i u Libiji. Priča tek počima. Sad se radnje ubrzavaju. Tek sad počima radnja iz Nostradamusa. Osim Sirije i Iraka nit jedan događaj o kojem san ja priča se još nije desija. Sad će.AssadNaPodmornici wrote:jbt ja mislia da si ti stručnjak , a neznaš da je nostradamus opisao rat u RHRayMabus wrote:AssadNaPodmornici wrote:aj iskopaj ono gdje je opisao domovinski rat preočito je bilo da sam i ja skužio kada sam čitao to sa 18godina
2014-04-11
gle u duhu praznika bit ću fin.AssadNaPodmornici wrote:tada sam i najviše čita.. iden naći to od nostradamusa.. a neznam di bi tražia-..veber wrote:kaj si čitao s 18?AssadNaPodmornici wrote:aj iskopaj ono gdje je opisao domovinski rat preočito je bilo da sam i ja skužio kada sam čitao to sa 18godina
erotika se ne broji.
niti sam svoj majstor.
odlučio sam u istom tom duhu darivanja biti. majka terezija.
pomagat ću mladim ženama da prijeđu ulicu, bosance ću odstrelit.
svetoja ne bum diral mjesec dana, na tvoj zagovor.
za tri kralja bum raskitil bor, serem.
2014-12-30
Arapsko proljeće.
Rat u sunitskom trokutu i rat u Libiji su jedina dva događaja koja su se već desila i dešavaju se.
To je početak radnje.
Rat traje četrdeset godina. Tek smo na početku.
Rat u sunitskom trokutu i rat u Libiji su jedina dva događaja koja su se već desila i dešavaju se.
To je početak radnje.
2014-04-11
Weberova kćer će imat pedeset godina kad rat završi.RayMabus wrote:Arapsko proljeće.
To je početak radnje.
To je rat između zapadne civilizacije i islama. Traje će četrdeset godina. Ima miljardu i nešto muslimana na planeti.
2014-04-11
veber wrote:gle u duhu praznika bit ću fin.AssadNaPodmornici wrote:tada sam i najviše čita.. iden naći to od nostradamusa.. a neznam di bi tražia-..veber wrote:kaj si čitao s 18?AssadNaPodmornici wrote:aj iskopaj ono gdje je opisao domovinski rat preočito je bilo da sam i ja skužio kada sam čitao to sa 18godina
erotika se ne broji.
niti sam svoj majstor.
odlučio sam u istom tom duhu darivanja biti. majka terezija.
pomagat ću mladim ženama da prijeđu ulicu, bosance ću odstrelit.
svetoja ne bum diral mjesec dana, na tvoj zagovor.
za tri kralja bum raskitil bor, serem.
AssadNaPodmornici- Posts : 22258
2018-06-14
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Znaju trositi ali ne znaju zaraditi 'kraljevi' iz (NE)Mozemo
» Bizantinci ne znaju raditi, ali ne znaju ni lagati
» PLENKOVIĆ NEĆE IMATI OPORBU Milanović ostavlja devastiranu stranku koja će se baviti samom sobom... znaju da trebaju promjene, ali ne znaju kakve
» Mala lekcija iz Nostradamusa
» DOŠLI SU NA SVOJE: Ispuniše se vizije Nostradamusa, Vange, Braće Tarabića…
» Bizantinci ne znaju raditi, ali ne znaju ni lagati
» PLENKOVIĆ NEĆE IMATI OPORBU Milanović ostavlja devastiranu stranku koja će se baviti samom sobom... znaju da trebaju promjene, ali ne znaju kakve
» Mala lekcija iz Nostradamusa
» DOŠLI SU NA SVOJE: Ispuniše se vizije Nostradamusa, Vange, Braće Tarabića…
Page 3 of 9