Idioti iz 24 sata , Kurira i ostalih ne znaju Nostradamusa
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Idioti iz 24 sata , Kurira i ostalih ne znaju Nostradamusa
To je dildač, što doživljavaš...red wolf wrote:Ušla je u tijelo, ušla...Sve je stvar doživljaja...tre wrote:nije ušla nego postala, i Riječ je tijelom postala i prebivala među nama!red wolf wrote:A što misliš što je Riječ napravila kad je došla u tijelo?tre wrote:tko vjeruje Kristu i u Krista taj zna da reinkarnacija jeste obmanared wolf wrote:
Pa ne baš...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
T. wrote:To je dildač, što doživljavaš...red wolf wrote:Ušla je u tijelo, ušla...Sve je stvar doživljaja...tre wrote:nije ušla nego postala, i Riječ je tijelom postala i prebivala među nama!red wolf wrote:A što misliš što je Riječ napravila kad je došla u tijelo?tre wrote:
tko vjeruje Kristu i u Krista taj zna da reinkarnacija jeste obmana
nikaj alah, snješka i te spike?T. wrote:Pa šta je to, još samo 50-ak godina...Noor wrote:Idi ti idi u bazu na sjevernom grenlandu... i reci im da ja pitam jel ikako mogu na planetu doc prije 2070., da i ja to doživim ;)RayMabus wrote:Ne zezam. Mrtav ozbiljan sam.Noor wrote:red wolf wrote:
Ali pazi ovo...On će se morati inkarnirati na neku susjednu planetu kako bi 2070. godine došao na Zemlju i ostvario prvi kontakt...A ovi su gore cijelo vrijeme i brane Zemlju od negativnih izvanzemaljaca...Dovoljno je da svoju izvanzemaljsku pilu usmjeri u orbitu Zemlje i nađe se na brodu svoje Federacije...
Zeza nas malo Longi :)
Ja iz ovih stopa mogu do GF na sjevernom Grelandu. To je kontakt baza.
Al ne da mi se. Ladno je tamo. Brrrrrr
Šalim se. Nema potrebe da ih kontakiram. Nagledam ih se u drugim životima pa mi nije napeto a i misija je proučavanje tj odživi tako među ljudima.
Da mi nešto stvarno triba otiša bi pa se javija al nema potrebe.
Bićeš taman za udaju...
2014-12-30
Dobro, to je istinaT. wrote:Pa šta je to, još samo 50-ak godina...Noor wrote:Idi ti idi u bazu na sjevernom grenlandu... i reci im da ja pitam jel ikako mogu na planetu doc prije 2070., da i ja to doživim ;)RayMabus wrote:Ne zezam. Mrtav ozbiljan sam.Noor wrote:red wolf wrote:
Ali pazi ovo...On će se morati inkarnirati na neku susjednu planetu kako bi 2070. godine došao na Zemlju i ostvario prvi kontakt...A ovi su gore cijelo vrijeme i brane Zemlju od negativnih izvanzemaljaca...Dovoljno je da svoju izvanzemaljsku pilu usmjeri u orbitu Zemlje i nađe se na brodu svoje Federacije...
Šalim se. Nema potrebe da ih kontakiram. Nagledam ih se u drugim životima pa mi nije napeto a i misija je proučavanje tj odživi tako među ljudima.
Bićeš taman za udaju...
ako se upoznamo in vivo.Noor wrote:Dobro, to je istinaT. wrote:Pa šta je to, još samo 50-ak godina...Noor wrote:Idi ti idi u bazu na sjevernom grenlandu... i reci im da ja pitam jel ikako mogu na planetu doc prije 2070., da i ja to doživim ;)RayMabus wrote:Ne zezam. Mrtav ozbiljan sam.Noor wrote:
Bićeš taman za udaju...
ajdmo zaplesat.
ti vodiš.
2014-12-30
ok, nadam se da nemaš metlu vriti i da te ne bum morala vleči :))veber wrote:ako se upoznamo in vivo.Noor wrote:Dobro, to je istinaT. wrote:Pa šta je to, još samo 50-ak godina...Noor wrote:Idi ti idi u bazu na sjevernom grenlandu... i reci im da ja pitam jel ikako mogu na planetu doc prije 2070., da i ja to doživim ;)RayMabus wrote:
Ne zezam. Mrtav ozbiljan sam.
Bićeš taman za udaju...
ajdmo zaplesat.
ti vodiš.
nemam. metlu. ti vodišNoor wrote:ok, nadam se da nemaš metlu vriti i da te ne bum morala vleči :))veber wrote:ako se upoznamo in vivo.Noor wrote:Dobro, to je istinaT. wrote:Pa šta je to, još samo 50-ak godina...Noor wrote:
Idi ti idi u bazu na sjevernom grenlandu... i reci im da ja pitam jel ikako mogu na planetu doc prije 2070., da i ja to doživim ;)
Bićeš taman za udaju...
ajdmo zaplesat.
ti vodiš.
2014-12-30
Morate se sami borit za ovu planetu.RayMabus wrote:Ne moran ić tamo. To je samo manja baza.Noor wrote:Idi ti idi u bazu na sjevernom grenlandu... i reci im da ja pitam jel ikako mogu na planetu doc prije 2070., da i ja to doživim ;)RayMabus wrote:Ne zezam. Mrtav ozbiljan sam.Noor wrote:red wolf wrote:
Ima druga koja komunicira s njima a u Argentini je.
Stižu tek iza 2070.
Nakon šta se pokoljete , sjebete klimu , dignete za oktavu duhovno i tehnološki razvijete da možete ić dalje u svemir.
Al ćete još bit negativni kao rasa pa će vas se kontaktirat da padnu maske vaše tajne vlade koja šuruje s negativnim vanzemaljcima.
Ne dolazimo mi radi vas nego radi sebe. Kontakiramo vas za pola stoljeća da raskrinkamo tajnu vladu i oćeramo negativne vanzemaljce koji vas navode na zlo.
Nemojte čekat mesiju.
GF ne dolazi radi vas nego radi sebe jer ćete imat sposobnost leta u svemir a niste skroz pozitivni a tajna vlada vas vodi a to su naši neprijatelji.
Mi dolazimo po njih i to na način da pokažemo čovječanstvu svoju flotu.
Tad ćete prvi put vidit drugu civilizaciju.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Gledao sam u zvijezde kao mali i digao prst i rekao : kuća.Unimatrix_Zero wrote:dobro a sad mi samo reci kako si saznao za to galakticku federaciju? bas me zanima,ako ostanem bez love da imam rezervnu opciju,citao si u nekoj literaturi ili? volio bi prouciti taj materijalRayMabus wrote:Pa jesam li ja u ovom životu u posadi galaktičke federacije ili ne ?Unimatrix_Zero wrote:a sta ako jos 100 ljudi hoce u galakticku federaciju? nemogu svi biti elita mora neko i u rudnik,e kad bi to bilo tek tako lakoRayMabus wrote:Ne točno. Aštari su slobodnjaci. Slobodna volja.Unimatrix_Zero wrote:
otkud ti znas gdje ce tebe inkarnirat,pa nece te inkarnirati gdje se tebi digne kurac nego gdje oni odluce
Ako jje netko general ne znači da mu se da visit nna čelu vojske. To su samo činovi. Označavaju sposobnost. Ne znači da se meni to da radit ( ne da mi se ako ćećeš iskreno ).
To je ko vozač viljuškara. Ima tu razinu. Ne znači da mi se vozi viljuškar.
To je u meni.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Ja sam u svabiji..siguran sam od tih tvojih Điefovaca..Ovi mtvojima ce izgledati kao da su udarili na Borg-a a to niej bas mudro..
Guest- Guest
Kako izgleda?RayMabus wrote:Morate se sami borit za ovu planetu.RayMabus wrote:Ne moran ić tamo. To je samo manja baza.Noor wrote:Idi ti idi u bazu na sjevernom grenlandu... i reci im da ja pitam jel ikako mogu na planetu doc prije 2070., da i ja to doživim ;)RayMabus wrote:Ne zezam. Mrtav ozbiljan sam.Noor wrote:
Ima druga koja komunicira s njima a u Argentini je.
Stižu tek iza 2070.
Nakon šta se pokoljete , sjebete klimu , dignete za oktavu duhovno i tehnološki razvijete da možete ić dalje u svemir.
Al ćete još bit negativni kao rasa pa će vas se kontaktirat da padnu maske vaše tajne vlade koja šuruje s negativnim vanzemaljcima.
Ne dolazimo mi radi vas nego radi sebe. Kontakiramo vas za pola stoljeća da raskrinkamo tajnu vladu i oćeramo negativne vanzemaljce koji vas navode na zlo.
Nemojte čekat mesiju.
GF ne dolazi radi vas nego radi sebe jer ćete imat sposobnost leta u svemir a niste skroz pozitivni a tajna vlada vas vodi a to su naši neprijatelji.
Mi dolazimo po njih i to na način da pokažemo čovječanstvu svoju flotu.
Tad ćete prvi put vidit drugu civilizaciju.
Pa poznato je da ljudi koji traze posao idu preko granice ilegalno ili kopnom ili morem. Riskiraju zivot za bolje sutra, budu skriveni u kontejnerima, automobilima, tuku se s policijom da predju preko granice, gladuju, smrzavaju se, jednostavno zato jer traze posao, ali ne bilo gdje nego u Njemackoj ili Svedskoj.
Mi Hrvati smo isli u Australiju i u njemacku pomocu putovnice jer ne kuzimo da se moze ic i na jednostavnije nacine kao crnci.
Mi Hrvati smo isli u Australiju i u njemacku pomocu putovnice jer ne kuzimo da se moze ic i na jednostavnije nacine kao crnci.
Last edited by Milovan on 28/12/2019, 00:16; edited 1 time in total
Milovan- Posts : 23
2019-12-24
poznato je da se crveni proba ugristi za jaja.Milovan wrote:Pa poznato je da ljudi koji traze posao idu preko granice ilegalno ili kopnom ili morem. Riskiraju zivot za bolje sutra, budu skriveni u kontejnerima, automobilima, tuku se s policijom da predju preko granice, gladuju, smrzavaju se, jednostavno zato jer traze posao, ali ne bilo gdje nego u Njemackoj ili Svedskoj.
Mi Hrvati smo isli u Australiju i u njemacku pomocnu putovnice jer ne kuzimo da se moze ic i na jednostavnije nacine kao crnci.
2014-12-30
Ne razumijem o cemu pricas, crnci uvijek ostaju crnci, a bijeli i dalje ostaju bijeli, htjeli mi to ili ne htjeli.veber wrote:poznato je da se crveni proba ugristi za jaja.Milovan wrote:Pa poznato je da ljudi koji traze posao idu preko granice ilegalno ili kopnom ili morem. Riskiraju zivot za bolje sutra, budu skriveni u kontejnerima, automobilima, tuku se s policijom da predju preko granice, gladuju, smrzavaju se, jednostavno zato jer traze posao, ali ne bilo gdje nego u Njemackoj ili Svedskoj.
Mi Hrvati smo isli u Australiju i u njemacku pomocnu putovnice jer ne kuzimo da se moze ic i na jednostavnije nacine kao crnci.
2019-12-24
crveni se uvijek proba ugristi za jaja, nema tu pomoći.Milovan wrote:Ne razumijem o cemu pricas, crnci uvijek ostaju crnci, a bijeli i dalje ostaju bijeli, htjeli mi to ili ne htjeli.veber wrote:poznato je da se crveni proba ugristi za jaja.Milovan wrote:Pa poznato je da ljudi koji traze posao idu preko granice ilegalno ili kopnom ili morem. Riskiraju zivot za bolje sutra, budu skriveni u kontejnerima, automobilima, tuku se s policijom da predju preko granice, gladuju, smrzavaju se, jednostavno zato jer traze posao, ali ne bilo gdje nego u Njemackoj ili Svedskoj.
2014-12-30
Ostavi se jaja, sta si jajnicar?veber wrote:crveni se uvijek proba ugristi za jaja, nema tu pomoći.Milovan wrote:Ne razumijem o cemu pricas, crnci uvijek ostaju crnci, a bijeli i dalje ostaju bijeli, htjeli mi to ili ne htjeli.veber wrote:poznato je da se crveni proba ugristi za jaja.Milovan wrote:Pa poznato je da ljudi koji traze posao idu preko granice ilegalno ili kopnom ili morem. Riskiraju zivot za bolje sutra, budu skriveni u kontejnerima, automobilima, tuku se s policijom da predju preko granice, gladuju, smrzavaju se, jednostavno zato jer traze posao, ali ne bilo gdje nego u Njemackoj ili Svedskoj.
2019-12-24
pismejker wrote:upozorenje GF-ovcima..
ha,odlicna serija,u usporedbi sa star warsom koji je brlja za balavurdiju
yahh..to je generacijska serija..imam sVE epizode,pocev od pilota 60tih..crno bijeli..Unimatrix_Zero wrote:pismejker wrote:upozorenje GF-ovcima..
ha,odlicna serija,u usporedbi sa star warsom koji je brlja za balavurdiju
Guest- Guest
od 500 milijuna foruma vi srblje i bosilje se ulvite zadnje bare,Milovan wrote:Ostavi se jaja, sta si jajnicar?veber wrote:crveni se uvijek proba ugristi za jaja, nema tu pomoći.Milovan wrote:Ne razumijem o cemu pricas, crnci uvijek ostaju crnci, a bijeli i dalje ostaju bijeli, htjeli mi to ili ne htjeli.veber wrote:poznato je da se crveni proba ugristi za jaja.Milovan wrote:Pa poznato je da ljudi koji traze posao idu preko granice ilegalno ili kopnom ili morem. Riskiraju zivot za bolje sutra, budu skriveni u kontejnerima, automobilima, tuku se s policijom da predju preko granice, gladuju, smrzavaju se, jednostavno zato jer traze posao, ali ne bilo gdje nego u Njemackoj ili Svedskoj.
bogu ste teški
2014-12-30
Nevalja gledat u zvijezde,tamo vladaju duhovi podnebesjaRayMabus wrote:Gledao sam u zvijezde kao mali i digao prst i rekao : kuća.Unimatrix_Zero wrote:dobro a sad mi samo reci kako si saznao za to galakticku federaciju? bas me zanima,ako ostanem bez love da imam rezervnu opciju,citao si u nekoj literaturi ili? volio bi prouciti taj materijalRayMabus wrote:Pa jesam li ja u ovom životu u posadi galaktičke federacije ili ne ?Unimatrix_Zero wrote:a sta ako jos 100 ljudi hoce u galakticku federaciju? nemogu svi biti elita mora neko i u rudnik,e kad bi to bilo tek tako lakoRayMabus wrote:
Ne točno. Aštari su slobodnjaci. Slobodna volja.
Ako jje netko general ne znači da mu se da visit nna čelu vojske. To su samo činovi. Označavaju sposobnost. Ne znači da se meni to da radit ( ne da mi se ako ćećeš iskreno ).
To je ko vozač viljuškara. Ima tu razinu. Ne znači da mi se vozi viljuškar.
To je u meni.
Similar topics
» Znaju trositi ali ne znaju zaraditi 'kraljevi' iz (NE)Mozemo
» Bizantinci ne znaju raditi, ali ne znaju ni lagati
» PLENKOVIĆ NEĆE IMATI OPORBU Milanović ostavlja devastiranu stranku koja će se baviti samom sobom... znaju da trebaju promjene, ali ne znaju kakve
» Mala lekcija iz Nostradamusa
» DOŠLI SU NA SVOJE: Ispuniše se vizije Nostradamusa, Vange, Braće Tarabića…
» Bizantinci ne znaju raditi, ali ne znaju ni lagati
» PLENKOVIĆ NEĆE IMATI OPORBU Milanović ostavlja devastiranu stranku koja će se baviti samom sobom... znaju da trebaju promjene, ali ne znaju kakve
» Mala lekcija iz Nostradamusa
» DOŠLI SU NA SVOJE: Ispuniše se vizije Nostradamusa, Vange, Braće Tarabića…
Page 6 of 9